Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
γεια σας παιδιά! είμαι λίγο άκυρος αλλα ακουστε με! λοιπον εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.
Φιλος τσαμπα αγχωνεσαι....εκανες εξετασεις βγηκαν αρνητικες Τελος,μην το σκεφτεσαι καν..
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χεις αγχος
ξεκολλα....μια χαρα εισαι.
Τα σεβη μου.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα φιλε, εκανες ακαποτο, οποτε ειχες πιθανοτητες να κολλησεις κατι. Το πιο βασικο ειναι ηπατιτιδα Β. Κολλαει αρκετα ευκολα. HIV και ηπατιτιδα C, αρκετα δυσκολο να κολλησες αμα ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα ηταν οροθετικος.

Αφροδισια, ναι, εχεις πιθανοτητες να ειχες τσιμπησει με μια φορα, αλλα θα εβλεπες καποια σημαδια (στον πουτσο σου και τη γυρω περιοχη οχι συστεμικα, οπως πυρετος κλπ).

Τωρα, αφου εκανες τεστ για HIV και βγηκε αρνητικο εισαι οκ! Προχωρα με τη ζωη σου. Σου προτεινω να κανεις τεστ για ηπατιτιδες Β και Γ, και αν εισαι αρνητικος για το anti-S (ειναι αντισωμα που σου τσεκαρουν για την ηπατιτιδα Β) πηγαινε να κανεις το εμβολιο. Για την ηπατιτιδα Γ, δεν υπαρχει εμβολιο αλλα δεν υπαρχει και κινδυνος εφ'οσον δεν τρυπιεσαι η χτυπας τατουαζ, ολη την ωρα.

Πιστευω οτι εισαι ψιλο-υποχονδριος και αυτο σου κανει πολυ κακο.

Π

Αξίζει εμείς οι μπουρδελιάρηδες να ξανακάνουμε εμβόλια; Δε μας καλύπτουν αυτά που κάναμε στο στρατό;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αξίζει εμείς οι μπουρδελιάρηδες να ξανακάνουμε εμβόλια; Δε μας καλύπτουν αυτά που κάναμε στο στρατό;
πιστευω σε τετοια βρωμομουνα που εχουμε βαλει το πουλι μας,ο οργανισμος εχει εμβολιαστει και εχουμε αποκτησει αντισωματα... κανοντας να εχουμε αυτοανοσα νοσηματα μη θανατηφορα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλο ειναι...να τσεκαρομαστε που και που σε ολα,για να δουμε αν τα αντισωματα των εμβολιων θελουν επαναληψη....συνηθως...συνηθως ξαναλεω της ηπατιτιδας θελει ανα 5 χρονια να κοιταμε αν χρειαζομαστε εκ νεου εμβολιασμο. ;)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας παιδιά! είμαι λίγο άκυρος αλλα ακουστε με! λοιπον εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.
ερωτηση ..... εχεις ξαναγαμησει απο το 2008?? αν οχι τοτε μην ανησυχεις .... αν ναι εβαζες καποτα??  αν τον παιρνεις παλι πρεπει καποτα... αν τα κανεις ολα αυτα τοτε μην ανησυχεις....
αν εισαι επαγγελματιας μπουρδελιρης σαν εμας... τοτε ΚΑΠΟΤΑ (και στα τσιμπουκακια) ...και μην φοβασε χαρο...

vtgreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηση ..... εχεις ξαναγαμησει απο το 2008?? αν οχι τοτε μην ανησυχεις .... αν ναι εβαζες καποτα??  αν τον παιρνεις παλι πρεπει καποτα... αν τα κανεις ολα αυτα τοτε μην ανησυχεις....
αν εισαι επαγγελματιας μπουρδελιρης σαν εμας... τοτε ΚΑΠΟΤΑ (και στα τσιμπουκακια) ...και μην φοβασε χαρο...

ε ναι αλλα παντα με σκουφο! μια φορα εκανα την βλακεια!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! ;)

sardelas13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
0
paidia kserei kaneis ti pithanothtes uparxoun na kolliseis aids apo elefthero stomatiko?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
paidia kserei kaneis ti pithanothtes uparxoun na kolliseis aids apo elefthero stomatiko?
ρε φιλε ενα εκατομμυριο φορες τα εχουν πει εδςμεσα και ο καθενας λεει την μαλακια του.αν θες να παρεις μια σωστη γνωμη ρωτα εναν γιατρο και θα σε κατατοπισει

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ρε παιδια, μια ερωτηση,
πες οτι καποιος δινει ακαποτο σε πουτανα...
αν σας ζηταγανε ποσοστο να κλησει κατι ποσο θα βαζατε? 1%? 5%? 10%? 20%?
προσωπικα δεν δινω συχνα σημερα εδωσα μετα απο χρονια, αλλα αν κρινω απο το οτι εδω ολοι δινουν ακαποτα, και υποθετω οι περισσοτεροι δεν εχουν τπτ, μαλλον παιζει 1%... Συμφωνειτε?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε παιδια, μια ερωτηση,
πες οτι καποιος δινει ακαποτο σε πουτανα...
αν σας ζηταγανε ποσοστο να κλησει κατι ποσο θα βαζατε? 1%? 5%? 10%? 20%?
προσωπικα δεν δινω συχνα σημερα εδωσα μετα απο χρονια, αλλα αν κρινω απο το οτι εδω ολοι δινουν ακαποτα, και υποθετω οι περισσοτεροι δεν εχουν τπτ, μαλλον παιζει 1%... Συμφωνειτε?

Μην γραφεις βλακειες. Εξαρταται απο πολλα πραγματα και πρωτιστος απο την υγεια της κοπελας.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
μιλαω για την στατιστικη μεση τιμη, ποσες φορες δινει ο καθενας δηλαδη και ποσες φορες τυχαινουν ατυχηματα.. φυσικα εξαρταται πανω απο ολα απο τις τυχον αμυχες της κοπελας αλλα και την υγεια της...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιλαω για την στατιστικη μεση τιμη, ποσες φορες δινει ο καθενας δηλαδη και ποσες φορες τυχαινουν ατυχηματα.. φυσικα εξαρταται πανω απο ολα απο τις τυχον αμυχες της κοπελας αλλα και την υγεια της...
τυπε μπορει να κανεις μια ζωη ακα και να μην κολλησεις και να κανεις μια και μοναδικη και να κολλησεις δεν υπαρχουν πιθανότητες,σιγουρα ομως αμα η τακτικη σου ειναι να δινεις ακα εχεις παραπανω πιθανοτητες απο εναν που εκανε μια φορα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ειναι πολλα που μπορεις να κολλησεις απο ακαποτα στοματικα και εχουν γραφει εκτεταμενα. Για να εισαι ησυχος...........σκουφακι!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Mορε και εγω παντα σκουφακι βαζω (με εξαιρεση σημερα μετα απο χρονια - που ελπιζω να μην εγινε καμια μαλακια) ;-)
αλλα βλεπω στο σαιτ οτι ειμαι μειονοτητα, οι περισσοτεροι δινουν αβερτα ακαπ αφοβα και χωρις αγχος...

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
επίσης αν δωσεις πιπουλα στο μεταξι εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες λιγο λιγοτερες φυλης και μετα στουντια και μασαζ ακομα λιγοτερες.... ρωσικη ρουλετα ... ζησε τη ζωη σου στο μαξιμουμ...!!! :uglystupid:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ΟΚ, συμφωνω 100% αλλα αν κανεις δωσει δεν σημαινει οτι αν εχει κατι η γκομενα παει κολησε σιγουρα, μην παμε και στο αναποδο σημειο, και αγχωνονται πολλοι εδω χωρις λογο, αν ηταν ετσι θα ειχαμε κολησει πολλοι (γιατι πιστευω οτι οι περισσοτερες γκομενες εχουν κατι τυπου κονδυλωματα φιλε), πρεπει να υπαρχουν ειδικες συνθηκες που δυσκολα θα υπαρξουν για να μεταδοθει κατι...
φυσικα ομως μαζι σου, δεν πρεπει να παιζουμε με τις πιθανοτητες γιατι και 1% να υπαρχει, στις 100  ακαποτες ια κολησεις...

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Καλησπερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση!απο χτες οταν καταπινω ποναει λιγο ο λαιμος μου&σημερα ανεβασα πυρετο,εφτασε 37.7!ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,υπαρχει περιπτωση να αρπαξα κατι???κατι γλυφομουνια εκανα τις τελευταιες βδομαδες με καποια call girl!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση!απο χτες οταν καταπινω ποναει λιγο ο λαιμος μου&σημερα ανεβασα πυρετο,εφτασε 37.7!ξερω οτι δεν ειστε γιατροι,υπαρχει περιπτωση να αρπαξα κατι???κατι γλυφομουνια εκανα τις τελευταιες βδομαδες με καποια call girl!!!
Παιζει ιωση τον τελευταιο καιρο τυπε, σε 4-5 μερες θα εισαι καλα, αν δεν σε κτυπησει και σε αυτι και σε ματι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom