soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Φιλος τσαμπα αγχωνεσαι....εκανες εξετασεις βγηκαν αρνητικες Τελος,μην το σκεφτεσαι καν..γεια σας παιδιά! είμαι λίγο άκυρος αλλα ακουστε με! λοιπον εγω το 2008 ειχα κάνει με μια κοπελα απροφύλακτο σεξ (1 μονο φορα) μετα απο 4 μερες ανεβασα πυρετο αλλα την επομενη μερα αισθανόμουνα καλύτερα και αρχισα παλι τα ξενυχτια μετα απο 10 μερες απο την επαφη ξανα αρρωστησα με υψηλο πυρετο, μετα απο 4 μερες ημουν μια χαρα! δηλαδη δυο βδομαδες μετα την επαφη ημουν εντελώς καλα! μετα άρχισα να αγχώνομαι για aids ,πηρα τηλ στο συγγρου και μου είπαν να παω μετα απο δυο μηνες να κανω εξετασεις, τελικα πηγα μετα απο δυο μηνες οχι στο συγγρου αλλα στην βιοϊατρική τα οποία ολα βγηκαν αρνητικα! ρωτησα και την κοπελα που εκανα sex εαν εχει τιποτα και μου είπε οχι αλλα δεν την εμπιστεύομαι.Η κοπελα ξερω πως μεχρι στιγμης ειναι ακομα οκ και δεν εχει τιποτα. Τώρα το ειχα αφήσει ολο αuτο το γεγονος πιστεύοντας πως ειμαι οκ αλλα διαβαζοντας παλι διαφορα ποστς αρχισα να ξανα αγχώνομαι, υπαρχη περιπτωση να εχω aids, δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να χεις αγχος
ξεκολλα....μια χαρα εισαι.
Τα σεβη μου.