soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
γτ ακαποτα γαμησε?η με καποτα σουρωτηρι?Σκεφτεται οτι μπορει να ειναι πατερας και να μην το ξερει!!
γτ ακαποτα γαμησε?η με καποτα σουρωτηρι?Σκεφτεται οτι μπορει να ειναι πατερας και να μην το ξερει!!
prin kana 1o imero περιπου γαμησα μια κοπελα απο αφρικη την ψωνισα πο δρομο γτ ημουνα λιγο τιφλα,εβαλα καποτα απλα εχω αγχωθει μηπως μου ειχε κανει καμμια πολυ μικρη τρυπουλα στη καποτα απο το τσιμπουκι γτ εβαζε ελαχιστο δοντακι,γτ στο τελος οταν τιν εβγαλα δεν ελεγξα κατο κατο να δω αν εχει καμμια διαροη,τι λετε ρε παιδια?αμα ειχε καμια τριπα σαν το κεφαλακι τις κρφιτσας??
Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί με ο στοματικό δεν υπάρχει πρόβλημα κάνω ακάποτα χρόνια και γλύφω και εγώ. Ακόμη και από πεζοδρόμιο και δεν έχω πάθει τίποτα απολύτως
Σε πηδαγε τρανς,εσπασε η καποτα και δεν τρεχει τιποτα επειδη δεν σε εχυσε;Παιδιά χαλαρώστε και να σπάσει η καπνότα αν το καταλάβεις είσαι Οκ
Με έχει πάρει τρ που το καταλάβε 10 λεπτά πυ με έπαιρνε αλλά αφού δεν έλυσε μέσα μου όλα καλά
καλά αγράματος είσαι το σπέρμα μεταδίδει τις ασθένειες άσε που οι επαγγελματίες τρανς πρόσεχουν πιο πολύ από εσένα
πάντως ναι δεν έμεινα έγκυος σκέψου τις γκόμενες που έχουν και αυτό το αγχος
δεν μπορούμε να ζούμε τη ζωή μας με αγχος τότε μην βγαίνεις από τη πόρτα
Σου εβαλα σηματακια γιατι εισαι τοσο ηλιθιος που δεν καταλαβαινεις αλλιως!!!για να απαντάς με σηματάκια πρέπεις να σε δυσκολεύει η γραφή
Προφανώς δεν θα κάνει κάποιος έμφρων ελεύθερη κολπική (πόσο μάλλον πρωκτική!) επαφή με εκδιδόμενη. (Προσωπικά δεν εννοώ "σπιτιών", εννοώ call girls.)
Οπότε το διακύβευμα είναι το ελεύθερο στοματικό.
Φυσικά και αυτό έχει ένα μικρό (σε σχέση με τα προανεφερθέντα ΠΟΛΥ μικρό!) ρίσκο για ΣΜΝ. Επίσης βέβαια και το φιλί έχει (λογικό).
Οπότε να πάω σε βίζιτα που δεν θα φιλάει (ή δεν θα την φιλάω εγώ, το ίδιο είναι) και θα μου κάνει στοματικό με προφύλαξη δεν μου λέει τίποτα! Ειλικρινά.
Καλύτερα κάθομαι σπίτι μου, γλυτώνω τα λεφτά μου και έχω και μηδενικό κίνδυνο.
Εξ άλλου ο Γιαπωνέζος επιστήμονας που διετύπωσε την τέλεια θεωρεία για την απόλυτη αποφυγή των ΣΜΝ είναι ως γνωστόν ο Μιγκαμίτσι Μικολίσι!
Στον κωλο σου μπορεις να βαζεις και να απολαμβανεις οτι θελεις.Οι αρρωστιες και ειδικα το aids αν νομιζεις οτι μεταφερονται με το σπερμα μονο εισαι επικινδυνοςαν και δεν σε έβρισα το ότι δεν απολαμβάνεις τον έρωτα όπως εγώ δεν σε κάνει πιο έξυπνο
ξέρω πολλούς φίλους μου που κάνουν ελεύθερα στοματικό και με τα δύο φύλλα και είναι μία χαρά όπως εγώ και λιγότερο στρεσαρισμένοι από εσένα
Στον κωλο σου μπορεις να βαζεις και να απολαμβανεις οτι θελεις.Οι αρρωστιες και ειδικα το aids αν νομιζεις οτι μεταφερονται με το σπερμα μονο εισαι επικινδυνος