Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
sori gia to greeklins alla exw piratika pedia. file kolaraki an tin petixeis re sy kane mia kai anaferetis to peristatiko na soy diksi to xarti. kai egw tha soy pliroso tin episkepsi re filaraki. itan sto rebma pros eliniko pris stripsis stin marina sti stasi kathontan.
ρε συ μην φρικαρεις τοσο!
σε κοβω σε τρελο πανικο,ηρεμησε..
οπως και να μου την περιγραψεις,καταλαβαινεις δε μπορω να παω να ρωταω "μηπως εισαι εσυ η..."
καθεμερα περναω και ειναι και μια αλλη..
πρεπει να εισαι πιτσιρικι.κι εγω εχω φαει αναλογη φρικη και απλα βασανιζομουνα με τρομερες φοβιες μεχρι να ωγοθν τα αποτελεσματα.
ο γιατροσ μου ειπε-που στην περιπτωση μου ειναι 1000φορες πιο επικυνδυνο-οτι αυτα συμβαινουν σε ολους.οποιον και να ροτισεις εδω το εχει παθει.
και παλι μην ανησυχεις . :new_shocked:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
sori gia to greeklins alla exw piratika pedia. file kolaraki an tin petixeis re sy kane mia kai anaferetis to peristatiko na soy diksi to xarti. kai egw tha soy pliroso tin episkepsi re filaraki. itan sto rebma pros eliniko pris stripsis stin marina sti stasi kathontan.

Ποσα μου δινεις για να παω εγω :think:

lorentso

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxaxaxa  an einai na iremiso mia koyrsa me apola me to koritsi re pedes. xaxaxaxaxa

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
pedia sos. to sabato to bredi eimoyn athina gia mia doylia. e to bradi eipa na kanw mia tsarka. stin paraliaki lipon ston allimo.(rebma pros eliniko) prin ton sakaridi an to lew sosta poy kanoyn piatsa ta koritsakia kai pio sigekrimena stin marina mprosta se mia stasi petika 3 temaxia. sto mati moy mpike ena ksantho albanaki me lefko kolan. me pige se mia alana apo piso gia ta peretero. epidi den moy ton kavlose prota alla perase katefthian tin kapota malon den ekatse kai poli kala kai kata to telo tis preksis (10 to poli 15) defterolepta i kapota ekane mpam. i tipisa psixremi moy leei an exw kani eksetasis kai moy dixni ena xarti poy eixe kani ekini eksetasis prin 10 meres. egw o lalakas den to kitaksa kai kala epano ston paniko. re pedia mipos kseri kanenas ti pezi me afti? itan 25-28 xrwnon me kasntho sgoyro mali mexri toys omoys peripoy kai forage lefko kolan. moy eipe oti ekane eksetasis sixna giati exei kai pedi. exw saltari leme
και τα χω πει και τχω ξαναπει,την καποτα την βαζουμε μονη μας,πρωτο αυτο κα δευτερον,κοριτσι απο δρομο μονο με again η dyrex extra safe,ηταν κατσουν καλα ητε δεν κατσουν ητε μπει αερας ητε αλλο,ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ,τωρα οσο για την περιπτωση σου τσαμπα αγχωνεσαι,δεν ειναι ολα ετσι απλα φιλος να κολλησεις,αλλα γενικως προσοχη τυπε,
Τα σεβη μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ακαπότο Μηπιπώσι
Μεγάλη μορφή της Ιατρικής.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
prin kana 1o imero περιπου γαμησα μια κοπελα απο αφρικη την ψωνισα πο δρομο γτ ημουνα λιγο τιφλα,εβαλα καποτα απλα εχω αγχωθει μηπως μου ειχε κανει καμμια πολυ μικρη τρυπουλα στη καποτα απο το τσιμπουκι γτ εβαζε ελαχιστο δοντακι,γτ στο τελος οταν τιν εβγαλα δεν ελεγξα κατο κατο να δω αν εχει καμμια διαροη,τι λετε ρε παιδια?αμα ειχε καμια τριπα σαν το  κεφαλακι τις κρφιτσας??

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Και αυτό να έχει γίνει ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να έχεις αρπάξει κάτι. Μόνο όμως οι εξετάσεις μπορεί να το αποδείξουν αυτό.
Το κακό με το αλκοόλ είναι ότι γίνονται διάφορες μαλακίες. Ίσως να την πήδαγες ακάποτα αν σου το ζήταγε πάνω στην καύλα. Αν δεν μπορείς να το ελέξεις το κόβεις τελείως.
Καλό Πάσχα σε όλους.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
prin kana 1o imero περιπου γαμησα μια κοπελα απο αφρικη την ψωνισα πο δρομο γτ ημουνα λιγο τιφλα,εβαλα καποτα απλα εχω αγχωθει μηπως μου ειχε κανει καμμια πολυ μικρη τρυπουλα στη καποτα απο το τσιμπουκι γτ εβαζε ελαχιστο δοντακι,γτ στο τελος οταν τιν εβγαλα δεν ελεγξα κατο κατο να δω αν εχει καμμια διαροη,τι λετε ρε παιδια?αμα ειχε καμια τριπα σαν το  κεφαλακι τις κρφιτσας??
Αμα εβαλες καποτα και πολυ μικρη τρυπουλα να εχει δεν υπαρχει προβλημα.
Το θεμα ειναι τι βρισκεις στις μαυρες και πας μαζι τους?
Ολες ειναι μεγαλα κομοδινα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τα αφρικανικά μικρόβια κινούνται πιό γρήγορα λόγω ζέστης!
Είχε ζέστη εκείνη την ημέρα?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Αμα εβαλες καποτα και πολυ μικρη τρυπουλα να εχει δεν υπαρχει προβλημα.
Το θεμα ειναι τι βρισκεις στις μαυρες και πας μαζι τους?
Ολες ειναι μεγαλα κομοδινα...
ela ντε....η στιγμη φιλε μου...καποτα εβαλα κανονικα,,,αλλα τωρα κανω σεναρια στο μιαλο μου ....μηπως εκεινο μηπως το αλλο....και αμα ειχε καμμια τρυπα πολυ πολυ μικρη.....,???

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ela ντε....η στιγμη φιλε μου...καποτα εβαλα κανονικα,,,αλλα τωρα κανω σεναρια στο μιαλο μου ....μηπως εκεινο μηπως το αλλο....και αμα ειχε καμμια τρυπα πολυ πολυ μικρη.....,???
Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα.
Αν ομως εισαι τοσο αγχωμενος πηγαινε και κανε εξετασεις σε ενα ιδιωτικο διαγνωστικο κεντρο.
Στο ιντερνετ υπαρχουν προσφορες. Μπορεις να βρεις ακομα και με 10-20 ευρω.
Ενα μηνα μετα την επαφη που ειχες κανε το τεστ και θα εχεις αυθημερον τα αποτελεσματα.
Τα οποια το πιο πιθανο ειναι να ειναι αρνητικα.
Για αυτο σου λεω. Μην αγχωνεσαι.
Αλλη φορα σε στουντιακι με καποτα και σε κοπελλα που ξερεις και κανει τακτικα εξετασεις.
Για να μη σου βγει ξινο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

αφου εβαλες καποτα, no problem! Προχωρα με τη ζωη σου και κοψε τις τσαρκες οταν εισαι μεθυσμενος

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι θελει να πει ο ποιητης??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom