Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΥΡΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ) ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΛΥΑΚΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ Ή ΕΡΕΘΙΣΜΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ AIDS ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΛΠ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ψυχοσωματικα εχεις φιλε δεν κολλας με ακαποτη πιπα ουτε με φιλια στο στομα :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
o απολυτος δινει ρεστα... :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΥΡΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ) ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΛΥΑΚΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ Ή ΕΡΕΘΙΣΜΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ AIDS ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΛΠ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δεν κατηγορω ουτε χασκογελω με το αγχος του καθενος.,,,κοιταξε ομως να ηρεμησεις φιλαρακι γτ δεν εχει απολυτως τιποτα,δεν κολλας παληκαρε ετσι aids πρωτον....και δευτερον η πονοκεφαλοι κ οτι αλλο εχεις ειναι απο το υπερβολικο σου αγχος,,ολα καλα μια χαρουλα εισαι μην τρομοκρατησε ετσι,εμεις που πηδαμε καλντερμιτζουδες απο πιατσες τι να πουμε :2funny: :2funny: να σταματησεις να εχεις αγχος...Τα σεβη μου.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
χαλαρωσε καταρχην θα επρεπε να εισαι ευχαριστημενος που σε εκανε πιπα χωρις προφυλακτικο και χωρις να εχεις πληρωσει. 1 αφενος δεν εχεις τιποτα γιατι απο στοματικο δεν κολας εκτος αν υπαρχει πληγη στο πεος σου και αυτη  πληγη στο στωμα της και παλι πολυ σπανιο αυτο.

panser

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Kαλησπερα παιδια θα θελα να μοιραστω τον προβληματισμο μου,ξερω οτι πολυ θα γελασουν θα βρισουν,εγω ομως αναφερωμαι σε καποια ατομα που ισως εχουν κατι να συμβουλευσουν κ να εχουν παθει κατι αναλογο,
λοιπον πριν 4 μερες ειχα μια σεξουαλικη επαφη με μια πουτανα απο δρομο,εβαλα κανονικα προφυλακτικο αλλα παρατηρησα οτι αυτη με ειχε γεμισει με ζουμια της μεχρι κατω κατω στο πουτσο μου,εγω σαν μαλακας οταν τελειωσα σιχαθηκα που το ειδα με αποτελεσμα να μην αφαιρεσω την καποτα με το συνηθεστερο τρπο,δηλαδη πιασιμο απο πισω στις ακρες κ τραβηγμα εμπρος,αλλα πηρα μωρομαντηλο κ την επιασα κ την τραβηξα απο την μεση του πεους κ την τραβαγα σιγα σιγα εξω με αποτελεσμα το πισω μερος του δαχτυλιδιου που ειχε τα δικα της πανω να περασει πανω απο το κεφαλι της πουτσας,δεν ξερω κατα ποσο  καταλαβατε,λετε να αρπαξα τιποτα ρε μαγκες? :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Kαλησπερα παιδια θα θελα να μοιραστω τον προβληματισμο μου,ξερω οτι πολυ θα γελασουν θα βρισουν,εγω ομως αναφερωμαι σε καποια ατομα που ισως εχουν κατι να συμβουλευσουν κ να εχουν παθει κατι αναλογο,
λοιπον πριν 4 μερες ειχα μια σεξουαλικη επαφη με μια πουτανα απο δρομο,εβαλα κανονικα προφυλακτικο αλλα παρατηρησα οτι αυτη με ειχε γεμισει με ζουμια της μεχρι κατω κατω στο πουτσο μου,εγω σαν μαλακας οταν τελειωσα σιχαθηκα που το ειδα με αποτελεσμα να μην αφαιρεσω την καποτα με το συνηθεστερο τρπο,δηλαδη πιασιμο απο πισω στις ακρες κ τραβηγμα εμπρος,αλλα πηρα μωρομαντηλο κ την επιασα κ την τραβηξα απο την μεση του πεους κ την τραβαγα σιγα σιγα εξω με αποτελεσμα το πισω μερος του δαχτυλιδιου που ειχε τα δικα της πανω να περασει πανω απο το κεφαλι της πουτσας,δεν ξερω κατα ποσο  καταλαβατε,λετε να αρπαξα τιποτα ρε μαγκες? :headbang:
Δεν ξερω τι να σου πω,μου φαινετε πως δεν ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις,πρεπει να γαμησεις εντελως ακαποτα μεσα στο βρωμομουνο της για να κολλησεις,λεω εγω τωρα :zfuck:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
kai egw ετσι θελω να πιστευω,ΔΕΝ εχει  να μου πει κανεις τιποτα αλλο? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
λοιπον πριν 4 μερες ειχα μια σεξουαλικη επαφη με μια πουτανα απο δρομο,εβαλα κανονικα προφυλακτικο αλλα παρατηρησα οτι αυτη με ειχε γεμισει με ζουμια της μεχρι κατω κατω στο πουτσο μου,εγω σαν μαλακας οταν τελειωσα σιχαθηκα που το ειδα με αποτελεσμα να μην αφαιρεσω την καποτα με το συνηθεστερο τρπο,δηλαδη πιασιμο απο πισω στις ακρες κ τραβηγμα εμπρος,αλλα πηρα μωρομαντηλο κ την επιασα κ την τραβηξα απο την μεση του πεους κ την τραβαγα σιγα σιγα εξω με αποτελεσμα το πισω μερος του δαχτυλιδιου που ειχε τα δικα της πανω να περασει πανω απο το κεφαλι της πουτσας,δεν ξερω κατα ποσο  καταλαβατε,λετε να αρπαξα τιποτα ρε μαγκες? :headbang:
ρε φιλε ειπαμε δεν κολας και τοσο ευκολα επιδει ακουμπησαν λιγα υγρα τον πουτσο σου δεν ειναι απιθανο αλλα ειναι πολυ σπανιο να σου συμβει .με τιποτα λεω εγω υτερα να το ξεχασεις

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Για τα πολύ χοντρά (aids, ηπατίτιδες)πολύ δύσκολο έως αδύνατο

Για τα ελαφριά (χλαμύδια, βλεννόροια, τριχομονάδες κλπ κλπ) υπάρχει πιθανότητα αλλά και να κολλήσεις στα αρχίδια σου, παίρνεις μια αντιβίωση λίγων ημερών και καθάρισες.

Για τα μέτρια (κονδυλώματα, έρπη γεννητικών οργάνων) πάντοτε υπάρχουν πιθανότητες για όλους μας ασχέτως πως θα βάλεις/βγάλεις το προφυλακτικό ...

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1

Ηρέμισε, τα μεγάλα ονόματα "HIV, ηπατίτιδες" δεν τα πήρες μεταγραφή.

Τώρα, καμιά έρπη, καμιά βλενόροια, τίποτα μύκητες κτλ.... εκεί πάντα το ρισκάρεις, εκτός και αν βάλεις και τα @@ σου μέσα στην καπότα  :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παρε και την γνωμη του dr apolytoy κατι παραπανω ξερει :grin: ;)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Παιδια σας ευχαριστω,πηρα τηλεφωνο στο κεελπνο κ τους ειπα την ιστορια,βεβαι τα εξηγησα με σεμνο τροπο,μου ειπαν οτι δεν ειναι αμεσα εφικτο οτι μπορεις να κολλησεις αμεσως,παιζει ρολο η ποσοτητα υγρων που ηρθε σε επαφη και εαν φυσικα ειχε η κοπελα,παντως υπαρχει μικρη πιθανοτητα με αυτον τον τροπο να κολλησεις ,κ καλο θα ειναι να κανω σε κανα 2 μηνες εξετασεις αντισωματων  :( :( :( :( :( :( :( :( :(

paPoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χτες πηγα στην γιαννιτσων θεσσαλονικη και γαμησα ενα μαυρακι με καποτα! απο μονη της με την εβαλε! βασικα τσιμπουκι την εδινα ποση ωρα και χρησιμοποιουσαι δοντια! κανα τεταρτο τσιμπουκι και μετα την γαμησαν αλλα εχυσα στο λεπτο! και φοβαμαι μηπως με τα δοντια η καποτα σχηστηκε καιοταν την γαμησα κολησα κανα aids! εχω αγχωθει! οταν την εβγαλα την πατησα να δω αν τα χυσια φεβγουν αλλα δεν φευγαν δεν φανηκε σπασμενη! ξερει κανεις να με πει αν κινδυνευω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom