Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,4%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 126 35,4%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 72 20,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καποιες κοπέλες όταν έχουν περίοδο δεν δουλεύουν (δεν μπορούν δηλ. επειδή παρουσιάζουν κάπως βαριά συμπτώματα). Φαίνεται διότι εξαφανίζονται από τα προγράμματα. Είναι πολύ πιθανόν η περίοδος τους να εκδηλώνεται και να προβλέπεται με μαθηματική ακρίβεια.

Καποιες άλλες κοπέλες εργάζονται (υπαρχουν σταθερά στα προγράμματα). Το πώς και το γιατί είναι προς απαντηση.

Η αλήθεια είναι ότι, έστω οτι αυτή η κοπέλα ήταν στην αρχή της περιόδου, έλα που όμως φαίνεται να δουλεύει κ αυτή τη βδομάδα!...
:think:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Η αλήθεια είναι ότι, έστω οτι αυτή η κοπέλα ήταν στην αρχή της περιόδου, έλα που όμως φαίνεται να δουλεύει κ αυτή τη βδομάδα!...
:think:

Δεν ξέρω ούτε ποιά είναι ούτε τί συμβαίνει με αυτή.

Απλώς είπα ότι πολλές κοπέλες δουλεύουν ασταμάτητα σε σταθερές ημέρες και ώρες σε εβδομαδιαία βάση. Άρα ενόσω έχουν περίοδο δουλεουν. Ή δεν θα έχουν έντονα συμπτώματα ή θα πονάνοε καιθα σφίγγουν τα δόντια. Φυσικά, οσες είναι κομμένες δεν έχουν περίοδο, αλλά αυτό είναι άλλο θεμα.

panser

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΥΡΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ) ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΛΥΑΚΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ Ή ΕΡΕΘΙΣΜΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ AIDS ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΛΠ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΥΡΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ) ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΛΥΑΚΤΙΚΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ Ή ΕΡΕΘΙΣΜΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ AIDS ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΛΠ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
τυπε ποσο ακριβως ηταν ο χρονος?
οταν λες λιγοτερο απο 1 λεπτο?
ποσα δευτερ ακριβως
εχει σημασια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δηλαδη πηρες παραμαζωμα τους γιατρους και τους ελεγες αυτην την ιστορια που περιγραφεις? :think:

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Φιλε δεν κολλας ετσι ευκολα AIDS
Ειδικα απο γυναικα σε ανδρα, ειναι εξτρα δυσκολο,ακομα και κανονικο σεξ χωρις προφυλακτικο να εκανες,το πιθανοτερο θα ηταν να την γλυτωνες

Ομως αλλα νοσηματα -λιγοτερο σοβαρα- μεταδιδονται πανευκολα οταν δεν υπαρχει προφυλακτικο

Οι πονοκεφαλοι περνανε με ενα ponstan συνηθως  :P

panser

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ PONSTAN ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.844
Πόντοι
42.697
φιλε ΜΗΝ γραφεις με μονιμα κεφαλαια , αλλιως τα μηνυματα σου θα διαγραφονται ολα

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
παρε ενα ντεπον και ιρεμισε. Δεν κολας τιποτα απο πιπα, μονο εαν εχει τερηδονα. ελα αστιευομαι, εχω δωσει πιπες και πιπες σε οτι βρωμοστομα μπορεις να φανταστεις. Μην φοβασαι, γριπη σε τριγυρνα.

panser

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στο κεελπνο πηρες τηλ τυπε? :think:

φυσικα και πηρα.. μου ειπαν πως ο μονος κινδυνος θα ηταν αν η κοπελα ειχε καποια πληγη στο στομα και μεταφερθηκε αιμα το οποιο περασε απο την ουρηθρα, αλλα και παλι ελαχιστες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φυσικα και πηρα.. μου ειπαν πως ο μονος κινδυνος θα ηταν αν η κοπελα ειχε καποια πληγη στο στομα και μεταφερθηκε αιμα το οποιο περασε απο την ουρηθρα, αλλα και παλι ελαχιστες.
τυπε καπως ετσι επρεπε να ειναι δηλαδη?
emay-contaminate.jpg

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε καπως ετσι επρεπε να ειναι δηλαδη?
emay-contaminate.jpg
:cum: :cum: :cum: :cum:

λοιπον τυπε οι πιθανοτητες λενε
-x1 η πουτανα εχει κατι
-χ2 εχεις κολλησει

P(x2|x1)=P(x1|x2)P(x2)/ P(x1) με βαση το θεωρημα το bayes.
βαζεις τα νουμερα κα σου βγαινει .Το πολυ να ψοφησεις αυριο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• -grave-digger-.jpg
    -grave-digger-.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 38

panser

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:cum: :cum: :cum: :cum:

λοιπον τυπε οι πιθανοτητες λενε
-x1 η πουτανα εχει κατι
-χ2 εχεις κολλησει

P(x2|x1)=P(x1|x2)P(x2)/ P(x1) με βαση το θεωρημα το bayes.
βαζεις τα νουμερα κα σου βγαινει .Το πολυ να ψοφησεις αυριο

κακος εισαι..!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom