Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σκουρα τα πραγματα για τον τυπο :S
coffin-at-funeral-pic-getty-751829900.jpg

ισως ειναι και τοσο μεγαλη η μολυνση που θα πρεπει να ληφθουν πιο δραστικα μετρα
%CF%83%CE%B5%CE%BB-4-%CE%A61-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B7.bmp
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...

stefani_iiiix.jpg

funeral_466_355.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
κολλησες απο τον αερα τυπε...ισως ειναι κ θανατηφορο να πας να το τσεκαρεις.... :headbang: :headbang: :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για άλλη μία φορά ο δόκτωρ Απόλυτος δίνει τη διάγνωση ανιδιοτελώς γλυτώνοντας το θεματοθέτη από έξοδα σε γιατρούς και εξετάσεις, δίνοντας του χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να αποχαιρετήσει τους δικούς του και κάνοντας μία έμμεση δωρεά χρημάτων για ένα πιο αξιοπρεπές μνημόσυνο να τιμηθεί και να αναπαυθεί ο μελλοθάνατος. :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Για άλλη μία φορά ο δόκτωρ Απόλυτος δίνει τη διάγνωση ανιδιοτελώς γλυτώνοντας το θεματοθέτη από έξοδα σε γιατρούς και εξετάσεις, δίνοντας του χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να αποχαιρετήσει τους δικούς του και κάνοντας μία έμμεση δωρεά χρημάτων για ένα πιο αξιοπρεπές μνημόσυνο να τιμηθεί και να αναπαυθεί ο μελλοθάνατος. :rockon:
εν τοπο χλοερο εν τοπο αναπαυσεως.... :priest: :priest: :priest: :priest:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
καλο ταξιδι φιλε.....

Συνημμένα

• hell.jpg
    hell.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 28

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα ρε παλικάρια,

Μια ερώτηση, σας έχει τύχει ποτέ μετά απο συνεύρεση με ιερόδουλη, να παρατηρήσατε κόκκινα στίγματα, σαν σταγόνες αίμα πάνω στο προφυλακτικό;!
Περίοδο περίμενε;! Τι μπορεί να ήταν;!

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδιά;!..
Κανείς με ανάλογη εμπειρία;!..ή απλά δεν κοιτάτε το προφυλακτικό αφού τελειώσετε το καβάλημα;!...
Εν το μεταξύ κάποιος το ανέφερε στις πρώτες σελίδες του thread αλλά κ πάλι δεν πήρε κάποια απάντηση...:p...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ισως ειχε την προηγουμενη μερα περιοδο η την μερα που την πηδηξες να τελειωσε.. :happy: :happy: :happy: :happy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι έγινε ρε παιδιά;!..
Κανείς με ανάλογη εμπειρία;!..ή απλά δεν κοιτάτε το προφυλακτικό αφού τελειώσετε το καβάλημα;!...
Εν το μεταξύ κάποιος το ανέφερε στις πρώτες σελίδες του thread αλλά κ πάλι δεν πήρε κάποια απάντηση...:p...
Τυπε μηπως την ξεπαρθενεψες;

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ισως ειχε την προηγουμενη μερα περιοδο η την μερα που την πηδηξες να τελειωσε.. :happy: :happy: :happy: :happy:

Δεν παίζει αυτό... Αφού όλη τη βδομάδα ήταν σε ενεργό υπηρεσία...
Υπάρχει περίπτωση να ήταν στο ξεκίνημα;!... και πήγε για δουλειά;!;!...
Να είχε κάποιον ερεθισμό;!...τι σκατά;!...
Μήπως αυτά τα λιπαντικά που βάζουν έχουν και χρώμα;!;!...χαχαχα....Δεν ξέρω τι να σκεφτώ!!... :headbang:

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μα, δεν είναι παράξενο ρε σεις ;!...

Βασικά, ανησύχησα γι'αυτό είπα να το συζητήσω μπας κ βρω καμιά άκρη...

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Νομιζω ότι η απάντηση ειναι αυτονοήτη: Σαφώς και είναι σταγόνες αίματος περιόδου.
Από εκεί και πέρα, αν μόλις άρχισε, αν μόλις τελείωσε ή πολύ χειρότερα αν δούλευε με περίοδο (ναι, συμβαίνει!) λίγη σημασία έχει. Γι'αυτό φωνάζουμε ΠΑΝΤΑ προφλακτικό.
Η πιθανότητα να ήταν κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα είναι μικρή γιατί τα περισσότερα δεν προκαλούν έλκη που αιμορραγούν, και αν συμβαίνει αυτό συνήθως θα πονάει και δεν θα μπορεί να δουλεψει.

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Νομιζω ότι η απάντηση ειναι αυτονοήτη: Σαφώς και είναι σταγόνες αίματος περιόδου.
Από εκεί και πέρα,αν μόλις άρχισε, αν μόλις τελείωσε ή πολυ χειρότερα αν δούλευε με περίοδο (ναι, συμβαίνει!) λίγη σημασία έχει. Γι'αυτό φωνάζουμε ΠΑΝΤΑ προφλακτικό.
Η πιθανότητα να ήταν κάποιο σεξουαλικάμεταδιδόμενο νόσημα είναι μικρή γιατί τα περισσότερα δεν προκαλούν έλκη που αιμορραγούν, και αν συμβαίνει αυτό συνήθως θα πονάει και δεν θα μπορεί να δουλεψει.

Ωραίος vincenzo, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.. καθώς κ δεν γνώριζα οτι δεν προκαλούν έκλη τα σμν.

Πιθανώς λοιπόν θα ήταν στην αρχή της περιόδου...
Thx!

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Συνηθέστερα αφροδίσια που προκαλουν έλκη: έρπης (επώδυνο), μαλακό έλκος(επώδυνο), σύφιλη (ανώδυνο)- βέβαια μην το δένεις κόμπο, εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες. Αλλά η δική σου περίπτωση είναι μάλλον ξεκάθαρη και όχι σπάνια.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καποιες κοπέλες όταν έχουν περίοδο δεν δουλεύουν (δεν μπορούν δηλ. επειδή παρουσιάζουν κάπως βαριά συμπτώματα). Φαίνεται διότι εξαφανίζονται από τα προγράμματα. Είναι πολύ πιθανόν η περίοδος τους να εκδηλώνεται και να προβλέπεται με μαθηματική ακρίβεια.

Καποιες άλλες κοπέλες εργάζονται (υπαρχουν σταθερά στα προγράμματα). Το πώς και το γιατί είναι προς απαντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom