apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μιλαγε πολυ ο μαρης τυπε ;)απο τις φαρμακοβιομηχανίες τυπε μου ;)
και εκει που δεν πρεπει....
μιλαγε πολυ ο μαρης τυπε ;)απο τις φαρμακοβιομηχανίες τυπε μου ;)
σκουρα τα πραγματα για τον τυπο :S
ισως ειναι και τοσο μεγαλη η μολυνση που θα πρεπει να ληφθουν πιο δραστικα μετρα
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
κολλησες απο τον αερα τυπε...ισως ειναι κ θανατηφορο να πας να το τσεκαρεις....Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
εν τοπο χλοερο εν τοπο αναπαυσεως....Για άλλη μία φορά ο δόκτωρ Απόλυτος δίνει τη διάγνωση ανιδιοτελώς γλυτώνοντας το θεματοθέτη από έξοδα σε γιατρούς και εξετάσεις, δίνοντας του χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να αποχαιρετήσει τους δικούς του και κάνοντας μία έμμεση δωρεά χρημάτων για ένα πιο αξιοπρεπές μνημόσυνο να τιμηθεί και να αναπαυθεί ο μελλοθάνατος.
ο μαρης εχει απαχθει τυπε :-
Τυπε μηπως την ξεπαρθενεψες;Τι έγινε ρε παιδιά;!..
Κανείς με ανάλογη εμπειρία;!..ή απλά δεν κοιτάτε το προφυλακτικό αφού τελειώσετε το καβάλημα;!...
Εν το μεταξύ κάποιος το ανέφερε στις πρώτες σελίδες του thread αλλά κ πάλι δεν πήρε κάποια απάντηση...:p...
ισως ειχε την προηγουμενη μερα περιοδο η την μερα που την πηδηξες να τελειωσε..
Τυπε μηπως την ξεπαρθενεψες;
Τυπε μηπως την ξεπαρθενεψες;
Νομιζω ότι η απάντηση ειναι αυτονοήτη: Σαφώς και είναι σταγόνες αίματος περιόδου.
Από εκεί και πέρα,αν μόλις άρχισε, αν μόλις τελείωσε ή πολυ χειρότερα αν δούλευε με περίοδο (ναι, συμβαίνει!) λίγη σημασία έχει. Γι'αυτό φωνάζουμε ΠΑΝΤΑ προφλακτικό.
Η πιθανότητα να ήταν κάποιο σεξουαλικάμεταδιδόμενο νόσημα είναι μικρή γιατί τα περισσότερα δεν προκαλούν έλκη που αιμορραγούν, και αν συμβαίνει αυτό συνήθως θα πονάει και δεν θα μπορεί να δουλεψει.