You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτά άρχισες?Αν εισαι ΑΕΚτζης δεν παθαινεις τιποτα αν εισαι βαζελος η γαυρος την γαμησες.
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
Eισαι 18 χρονων και ρωτας τετοια πραγματα? Δηλαδη στα 14-15 τι εκανες? Hotweels?
Eισαι 18 χρονων και ρωτας τετοια πραγματα? Δηλαδη στα 14-15 τι εκανες? Hotweels?
[/!quote]
τον επαιζε με προφυλακτικο χαχα
PrivateAlex
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι αν της εγλυφα μουνακι νομιζω θα το θυμωμουν
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
99% είναι τρολ το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο φελοί και πρόβατα είναι αυτοί που κάνουν κλώνους για να δημιουργήσουν το ίδιο θέμα ξανά και ξανά με το γνωστό πρωτάρη που φοβάται μην έχει κολλήσει τίποτα.
Στο 1% τώρα που το θέμα δεν είναι τρολ αναρωτιέμαι πόσο έχουν φλωρέψει οι πιτσιρικάδες της νέας γενιάς.. Δεν είχες ξαναγαμήσει, πήγες στο μπουρδέλο και όλα πήγαν καλά και αντί να σκέφτεσαι πότε θα ξαναπάς ή πως θα βρεις κάνα μουνάκι για να αρχίσει να γράφει το κοντέρ, εσύ σκέφτεσαι τα αφροδίσια ενώ δεν έκανες και καμιά ταρζανιά..
Στο 1% τώρα που το θέμα δεν είναι τρολ αναρωτιέμαι πόσο έχουν φλωρέψει οι πιτσιρικάδες της νέας γενιάς.. Δεν είχες ξαναγαμήσει, πήγες στο μπουρδέλο και όλα πήγαν καλά και αντί να σκέφτεσαι πότε θα ξαναπάς ή πως θα βρεις κάνα μουνάκι για να αρχίσει να γράφει το κοντέρ, εσύ σκέφτεσαι τα αφροδίσια ενώ δεν έκανες και καμιά ταρζανιά..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/ImagesUP/23035%20khdeia%20nikolopulos.jpg[/img[/URL]]πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
[img]http://2.bp.blogspot.com/_mOBg-LI9zKE/S_1FmmEAJVI/AAAAAAAAH5M/SzQ6_aYTQfo/s1600/funeral_466_355.jpg
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι τρολ ο αβραμης εχει ηρεμησει απο τοτε που εγινε τρειςλαλουν.99% είναι τρολ το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο φελοί και πρόβατα είναι αυτοί που κάνουν κλώνους για να δημιουργήσουν το ίδιο θέμα ξανά και ξανά με το γνωστό πρωτάρη που φοβάται μην έχει κολλήσει τίποτα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εδω αλλοι πανε και χωρις καποτα με πουτανες και δεν φοβουντε! μην μασας!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μην το λες τυπεο αβραμης εχει ηρεμησει
και ενα αλλο θρεντ,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,που ηταν μια και ρωτουσε πως γινεται να κανει μπουρδελοτσαρκα
Δεν υποφέρεται με τίποτα,ο ψηλός...............μην το λες τυπε
και ενα αλλο θρεντ,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,που ηταν μια και ρωτουσε πως γινεται να κανει μπουρδελοτσαρκα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο αβραμης χτυπαει παντα ξημερωματα τυπεΔεν υποφέρεται με τίποτα,ο ψηλός...............
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ο Μαρης θα σου δωσει συμβουλες φιλε ;)πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
http://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/ImagesUP/23035%20khdeia%20nikolopulos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_mOBg-LI9zKE/S_1FmmEAJVI/AAAAAAAAH5M/SzQ6_aYTQfo/s1600/funeral_466_355.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bye/tearing-goodbye-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο μαρης εχει απαχθει τυπε :-ο Μαρης θα σου δωσει συμβουλες φιλε ;)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
o Dr Apolytos τι λεει τυπε ?ο μαρης εχει απαχθει τυπε :-
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
απο τις φαρμακοβιομηχανίες τυπε μου ;)ο μαρης εχει απαχθει τυπε :-
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πολλα τα λεφτα Αρη....απο τις φαρμακοβιομηχανίες τυπε μου ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σκουρα τα πραγματα για τον τυπο :So Dr Apolytos τι λεει τυπε ?
ισως ειναι και τοσο μεγαλη η μολυνση που θα πρεπει να ληφθουν πιο δραστικα μετρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K