Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ή να έκανε κλαρίνο σε τράνς.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...

Eισαι 18 χρονων και ρωτας τετοια πραγματα? Δηλαδη στα 14-15 τι εκανες? Hotweels? :think:

PrivateAlex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι αν της εγλυφα μουνακι νομιζω θα το θυμωμουν  :cheesy:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
99% είναι τρολ το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο φελοί και πρόβατα είναι αυτοί που κάνουν κλώνους για να δημιουργήσουν το ίδιο θέμα ξανά και ξανά με το γνωστό πρωτάρη που φοβάται μην έχει κολλήσει τίποτα.

Στο 1% τώρα που το θέμα δεν είναι τρολ αναρωτιέμαι πόσο έχουν φλωρέψει οι πιτσιρικάδες της νέας γενιάς.. Δεν είχες ξαναγαμήσει, πήγες στο μπουρδέλο και όλα πήγαν καλά και αντί να σκέφτεσαι πότε θα ξαναπάς ή πως θα βρεις κάνα μουνάκι για να αρχίσει να γράφει το κοντέρ, εσύ σκέφτεσαι τα αφροδίσια ενώ δεν έκανες και καμιά ταρζανιά..  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
http://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/ImagesUP/23035%20khdeia%20nikolopulos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_mOBg-LI9zKE/S_1FmmEAJVI/AAAAAAAAH5M/SzQ6_aYTQfo/s1600/funeral_466_355.jpg
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
99% είναι τρολ το θέμα και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο φελοί και πρόβατα είναι αυτοί που κάνουν κλώνους για να δημιουργήσουν το ίδιο θέμα ξανά και ξανά με το γνωστό πρωτάρη που φοβάται μην έχει κολλήσει τίποτα.

Στο 1% τώρα που το θέμα δεν είναι τρολ αναρωτιέμαι πόσο έχουν φλωρέψει οι πιτσιρικάδες της νέας γενιάς.. Δεν είχες ξαναγαμήσει, πήγες στο μπουρδέλο και όλα πήγαν καλά και αντί να σκέφτεσαι πότε θα ξαναπάς ή πως θα βρεις κάνα μουνάκι για να αρχίσει να γράφει το κοντέρ, εσύ σκέφτεσαι τα αφροδίσια ενώ δεν έκανες και καμιά ταρζανιά..  :jerking:
δεν ειναι τρολ ο αβραμης εχει ηρεμησει απο τοτε που εγινε τρειςλαλουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ο Μαρης θα σου δωσει συμβουλες φιλε  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
http://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/ImagesUP/23035%20khdeia%20nikolopulos.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_mOBg-LI9zKE/S_1FmmEAJVI/AAAAAAAAH5M/SzQ6_aYTQfo/s1600/funeral_466_355.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bye/tearing-goodbye-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom