Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
Κοντα επεσες.Ελπιζω οταν φτασω στα χρονια σου να μην εχω την τυχη σου. :birdman: :2funny:

σωστα ενα στερημενο θα εισαι που το πολυ να πηγαινεις να γαμας σε κανα μπυρδελο του 20 αρικου στα 35 για εκει εισαι εσυ και να κανεις καμια τραβελοτσαρκα για να γελασεις μαλακα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σωστα ενα στερημενο θα εισαι που το πολυ να πηγαινεις να γαμας σε κανα μπυρδελο του 20 αρικου στα 35 για εκει εισαι εσυ και να κανεις καμια τραβελοτσαρκα για να γελασεις μαλακα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Αμα σε δω να κανεις πιατσα εγω θα σε χαιρετησω παντως,και ας μου μιλας ασχημα . :(

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Το Σ/Κ γνωστός μου πήγε Φυλής και γλυφομούνιασε την κοπέλα με την οποία συνευρέθηκε. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αυτο όμως που είναι άξιο αναφοράς είναι το ότι ο γνωστός μου αυτός είχε (και ακόμα έχει) έρπη στα χείλη και μάλιστα σε δύο σημεία. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ καθαρά και έντονα, η κοπέλα έκατσε να την γλυφομουνιάσει πράγμα που υποδηλώνει 2 πράγματα.

-η κοπέλα δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι κάτι τρέχει με τον πελάτη της και να προφυλαχθεί. Άρα είναι άσχετη παντελώς από τέτοια πράγματα, παρά την επικίνδυνη δουλειά που κάνει.
-η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι κάτι μπορεί να παίζει αλλά αδιαφόρησε. Αυτό μπορεί να έγινε για πολλούς λόγους πχ για να μην χάσει τον πελάτη είτε γιατί μπορεί να είναι ήδη φορέας του ιού κοκ

Να υποθέσουμε ότι ισχύει για όλες ή τις περισσότερες? Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά αυτό που και εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω πάνω στα @@ μου κάτι σαν σπυράκια (αγγειοκερατώματα λέγονται) τα οποία μοιάζουν με έρπη αλλά δεν είναι κάτι αφροδίσιο ούτε μεταδίδεται. Σπασμένα αγγεία είναι.  Πολλές μου τα έχουν γλύψει και ποτέ και καμία δεν με ρώτησε τι είναι αυτά. Και μιλάμε για κοπέλες που υποτίθεται ότι προσέχουν (δεν κάνουν ακάποτα, δεν φιλούν στο στόμα κοκ).

Βέβαια στον αντίποδα καλός μαλάκας και ο γνωστός μου που ενώ έχει αυτό το θέμα δεν μπορεί να κάνει λίγο υπομονή ... Όταν μάλιστα τον ρώτησα «καλά ρε μαλάκα πήγες και έκανες αυτο το πράγμα? Μπορεί να κολλήσεις το κορίτσι τίποτα», η απάντηση που πήρα ήταν «στα αρχίδια μου, το θέμα είναι να μην κολλήσω τίποτα εγώ» :jerking: :jerking:. Και μιλάμε για γαμώ τα άτομα κατά τα άλλα ...

Επειδή τα ψιλοπήρα με τον τύπο, του είπα ότι κακώς το έκανε με τον έρπη στο στόμα γιατί είναι πληγή και εξέθεσε τον εαυτό του σε οτιδήποτε μπορεί να έχει η άλλη ...

Επίσης ...
Προσφάτως επισκέφθηκα την αφροδισιολόγο μου η οποία μου είπε δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.
1. Ότι κονδυλώματα πλέον φέρει  περίπου το 90% του σεξουαλικα ενεργού πληθυσμού και δεν μιλάμε για επιδημία αλλά για πανδημία και
2. Όταν κάποιος κολλήσει κάτι, όσο σοβαρό και αν είναι, στην αρχή ψιλοσοκάρεται και συνήθως σκέφτεται να μην ξαναασχοληθεί με το άθλημα (το σεξ γενικά) για να μην κολλήσει και άλλους. Στην συνέχεια όμως αλλάζει τακτική (ίσως γιατί δεν αντέχει) και ξαναρχίζει, κάνοντας πολλές φορές ακριβώς τα ίδια με πριν ... όταν της είπα ότι εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο και θα σταμάταγα, μου απάντησε «άσε μεγάλε, τα έχουμε ξανακούσει αυτά»

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Προσφάτως επισκέφθηκα την αφροδισιολόγο μου η οποία μου είπε δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

Κατ αποκοπή την απασχολείς την αφροδισιολόγο ή με το μήνα φίλε;

PrivateAlex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ενα μονο πες μου..ποσο χρονων εισαι?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αν σε πονάει ο λαιμός σου πιθανών να είναι απο τις πίπες.

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το πιο πιθανό να κόλλησες κάτι ...

είναι το μυαλό σου !!!

οποτε ξεκολλα !!!

εκτος βεβαια αν έκανες κάτι άλλο που δεν μας το έχεις
αναφέρει μετά η πριν και όλα τα σχετικά 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
με την απλη σεξουαλικη επαφη και μονο, ακομα και με καποτα μεταδιδεται ο ιος των θηλωματων η κονδυλωματων ....θεωρητοικα ολοι παιζει να εχουμε

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...

εδω αλλοι πανε και χωρις καποτα με πουτανες και δεν φοβουντε! μην μασας!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

φίλε ξεκόλλα!!! μια χαρά είσαι... ούτε ο Κωσταντίνος Κατακουζινός δεν φοβάται τόσο... χαλάρωσε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν εισαι ΑΕΚτζης δεν παθαινεις τιποτα αν εισαι βαζελος η γαυρος την γαμησες.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
το θεμα με το λαιμο νομιζω ξερω τι ειναι.Πηγες για μπασκετ με τα παιδια,ιδρωσες,δεν προσεξες και την αρπαξες...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
το θεμα με το λαιμο νομιζω ξερω τι ειναι.Πηγες για μπασκετ με τα παιδια,ιδρωσες,δεν προσεξες και την αρπαξες...

εκτος αν εγλειψε μουναρα ο ποτσιρικας και δε μας το λεει...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom