Επισκέπτης
Ποσων χρονων εισαι Αλιτιζ;
κοντα 35 και σου ριχνω τουλαχιστον 20 χρονια
Ποσων χρονων εισαι Αλιτιζ;
Κοντα επεσες.Ελπιζω οταν φτασω στα χρονια σου να μην εχω την τυχη σου.κοντα 35 και σου ριχνω τουλαχιστον 20 χρονια
Κοντα επεσες.Ελπιζω οταν φτασω στα χρονια σου να μην εχω την τυχη σου.
Αμα σε δω να κανεις πιατσα εγω θα σε χαιρετησω παντως,και ας μου μιλας ασχημα .σωστα ενα στερημενο θα εισαι που το πολυ να πηγαινεις να γαμας σε κανα μπυρδελο του 20 αρικου στα 35 για εκει εισαι εσυ και να κανεις καμια τραβελοτσαρκα για να γελασεις μαλακα!
Αμα σε δω να κανεις πιατσα εγω θα σε χαιρετησω παντως,και ας μου μιλας ασχημα .
Προσφάτως επισκέφθηκα την αφροδισιολόγο μου η οποία μου είπε δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
εδω αλλοι πανε και χωρις καποτα με πουτανες και δεν φοβουντε! μην μασας!
πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
Αν εισαι ΑΕΚτζης δεν παθαινεις τιποτα αν εισαι βαζελος η γαυρος την γαμησες.πριν τρεις εβδομαδες πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο στην φυλης.Επειδη ειμαι πιτσιρικας οσο δεν παει φοβαμια μην εχω κολλησει τιποτα.Δεν εκανα τιποτα επικυνδινο ειπα και στην πουτανα οτι ειμαι πρωταρης.Το προφυλακτικο δεν εσπασε,ουτε φιλια δωσαμε και μονο απο το μπουνι την γαμησα.Η κοπελια φενοταν καθαρη.Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει πιθανοτητα ακομα και με την καποτα να εχω κολλησει τιποτα και αν ξερετε αν γενικα στην φυλης οι κοπελες ειναι καθαρες.εγω ανυσηχω γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με ποναει λιγο ο λαιμος μου...
το θεμα με το λαιμο νομιζω ξερω τι ειναι.Πηγες για μπασκετ με τα παιδια,ιδρωσες,δεν προσεξες και την αρπαξες...
το θεμα με το λαιμο νομιζω ξερω τι ειναι.Πηγες για μπασκετ με τα παιδια,ιδρωσες,δεν προσεξες και την αρπαξες...