Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παίδες, πριν μερικές μέρες ήμουν σε studio, στο τέλος ήθελα να με τελειώσει με το χέρι της και μου την έπαιζε πάνω από το προφυλακτικό. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα με ρωτάει αν θέλω να βγάλει το προφυλακτικό και λέω ναι ο μαλάκας. Οπότε με το ίδιο χέρι που μου έβγαλε το προφυλακτικό και είχε πάνω τα σωματικά της υγρά, έπιανε μετά τον πούτσο και το κεφάλι.

Το HIV μολύνεται με την επαφή με τα σωματικά υγρά έτσι δεν είναι; Άρα δεν είναι απίθανο να κόλλησα. Βέβαια, πήγα σε 3 γιατρούς και όλοι μου είπαν πως υπερβάλλω και πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να κολλήσει τον ιό. Ε, μα πως διάβολο κολλάει δηλαδή;

Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία;
ρε φίλε πήγες σε 3 γιατρούς και θέλεις και την γνώμη των φωστήρων του μπου;
μήπως περιμένεις κάποιον να βγει να σου πει ότι του συνέβη το ίδιο και κόλλησε ή δεν κόλλησε έιντς;

έλεος ρε παιδιά...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ρε φίλε πήγες σε 3 γιατρούς και θέλεις και την γνώμη των φωστήρων του μπου;
μήπως περιμένεις κάποιον να βγει να σου πει ότι του συνέβη το ίδιο και κόλλησε ή δεν κόλλησε έιντς;

έλεος ρε παιδιά...
Μα δεν έκανα καν εξετάσεις με αυτούς. Μου φάνηκε τελείως άρπα κόλα η δουλειά.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν έκανες γιατί προφανώς δεν χρειαζόταν (λες να ήταν τόσο άσχετοι και οι τρεις τους ή να μην ήθελαν να βγάλουν λίγη δουλίτσα και να σε πηγαινοφέρνουν με άσκοπες εξετάσεις; )#

γνώμη μου: αρκέσου σε αυτά που σου είπαν οι γιατροί και μάζεψε το μυαλό σου, αν σου είπαν ότι δεν έχεις τίποτα τότε δεν έχεις τίποτα.-

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
δεν έκανες γιατί προφανώς δεν χρειαζόταν (λες να ήταν τόσο άσχετοι και οι τρεις τους ή να μην ήθελαν να βγάλουν λίγη δουλίτσα και να σε πηγαινοφέρνουν με άσκοπες εξετάσεις; )#

γνώμη μου: αρκέσου σε αυτά που σου είπαν οι γιατροί και μάζεψε το μυαλό σου, αν σου είπαν ότι δεν έχεις τίποτα τότε δεν έχεις τίποτα.-
Και στη τηλεφωνική γραμμή (που έχει το Ανδρέας Συγγρός) μου είπαν τα ίδια.
Και όμως επειδή είμαι λίγο μαλάκας, δε μπορώ, μου έχει κολλήσει στο μυαλό.
Τώρα θα πρέπει να παραμείνω για 3 μήνες με αποχή και μετά να πάω να κάνω εξετάσεις.

Και αυτή η περίοδος των 3 μηνών θα έχω ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου πολλές φορές γινώμαστε πολύ υποχόνδριοι με κάποια ευαίσθητα ζητήματα , όπως τα σ.μ.ν. εν προκειμένω , ήδη όπως σου είπε καί ό προλαλήσας έκανες την σωστή κίνηση πηγαίνωντας στον γιατρό , στους γιατρούς μάλλον αφου λές ότι πήγες σε 3 !καί όλοι σου είπαν  να μην ανησυχείς άν καί του ενός ή γνώμη έφτάνε καί περίσσευε , ηρέμησε λοιπόν αφού  παίρνεις τα μέτρα που πρέπει καί επέτρεψε  μου να  σου πώ απλά να  προσπαθείς να μην υπερδιογκώνεις κάποια πράματα τα οποία μετά μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα καί να  σου αρρωσταίνουν την ζωή  χωρίς λόγο !

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες, πριν μερικές μέρες ήμουν σε studio, στο τέλος ήθελα να με τελειώσει με το χέρι της και μου την έπαιζε πάνω από το προφυλακτικό. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα με ρωτάει αν θέλω να βγάλει το προφυλακτικό και λέω ναι ο μαλάκας. Οπότε με το ίδιο χέρι που μου έβγαλε το προφυλακτικό και είχε πάνω τα σωματικά της υγρά, έπιανε μετά τον πούτσο και το κεφάλι.

Το HIV μολύνεται με την επαφή με τα σωματικά υγρά έτσι δεν είναι; Άρα δεν είναι απίθανο να κόλλησα. Βέβαια, πήγα σε 3 γιατρούς και όλοι μου είπαν πως υπερβάλλω και πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να κολλήσει τον ιό. Ε, μα πως διάβολο κολλάει δηλαδή;

Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν παιζει να εχεις κολλησει κατι. Προχωρα με τη ζωη σου

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον ποστ. Παιδιά βλέπω εδώ λέτε ότι τα 50 ευρώ είναι πολλά, κάτι είδα και για 20ευρα ή 10ρικα... Σε ποιον πλανήτη ισχύουν αυτές οι τιμές; Μήπως οι πουτάνες του Κρόνου είναι πιο καβλιάρες; :grin:

Εχώ εδώ - επαρχία - δε βρήκα τίποτα κάτω από 40 ευρώ είτε είναι μπουρδέλο είτε είναι στούντιο κτλ. Μήπως είναι μία από τις πολυτέλειες της πρωτεύουσας;
:think: :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ενδιαφέρον ποστ. Παιδιά βλέπω εδώ λέτε ότι τα 50 ευρώ είναι πολλά, κάτι είδα και για 20ευρα ή 10ρικα... Σε ποιον πλανήτη ισχύουν αυτές οι τιμές; Μήπως οι πουτάνες του Κρόνου είναι πιο καβλιάρες; :grin:

Εχώ εδώ - επαρχία - δε βρήκα τίποτα κάτω από 40 ευρώ είτε είναι μπουρδέλο είτε είναι στούντιο κτλ. Μήπως είναι μία από τις πολυτέλειες της πρωτεύουσας;
:think: :think:

Φίλε οι τιμές των 10 Ευρώ είναι στο Μεταξουργείο που οι συνθήκες υγιεινής είναι λίγο χάλια.Όπως και η περιοχή.Το 20αρικό είναι σχεδόν σε όλη την περιοχή της Φυλής όπου είναι τα περισσότερα μπουρδέλα της Αττικής.Το 50αρικο είναι το στάνταρ για τα στούντιο της Αθήνας.Απλά καλύτεροι χώροι και λίγο πιο προσεγμένη περιποίηση.Διαλέγεις και παίρνεις.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Φίλε, είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες έως μηδαμινές.1ον δεν ξέρεις αν έχει κάποια ασθένεια! 2ον, δε νομίζω ότι τα υγρά που έπιασε αφαιρώντας το προφυλακτικό είναι τόσα ώστε πιάνοντάς το πουλί σου μετά, (κι αν υποθέσουμε ότι είχε κάποια αμυχή η κάτι σε κάποιο σημείο) ώστε ο ιός να επιβιώσει και να μεταδοθεί.Υπάρχουν πολλά αν, αν, αν! Όχι ότι δεν πρέπει αν προσέχεις στο εξής.Για να σου φύγει τελείως η έννοια κάνε μια εξετασούλα σε κανά τρίμηνο ή νωρίτερα αν δεις κάτι.Αλλά δε νομίζω.Μη φοβάσαι!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
προσφατα εβγαλα μια κοκκινη κιληδα στο γονατο.. εδω και 2 βδομαδες δεν εχει φυγει, εχει υποχωρησει ομως το χρωμα.. λετε να ειναι σμν? η απλα μυκητες?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
προσφατα εβγαλα μια κοκκινη κιληδα στο γονατο.. εδω και 2 βδομαδες δεν εχει φυγει, εχει υποχωρησει ομως το χρωμα.. λετε να ειναι σμν? η απλα μυκητες?

..μα κι εσύ με το γόνατο ρε σύντροφε....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Να ακούς τους γιατρούς. Εάν δεν τους εμπιστεύεσαι να πας και σε 4ο να σε παραπέμψει για εξετάσεις. Το πιθανότερο είναι να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Να κάνεις όμως εξετάσεις για ΣΜΝ από τη στιγμή που εξασκείς το σπορ. Πόσο συχνά? Δύσκολη η απάντηση. Ενδεικετικά 1-2 φορές το χρόνο (έστω 1).Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένο συμβάν κάνε και τώρα αλλά θα πρέπει να την επαναλάβεις (AIDS) σε 3 και σε 6 μήνες για να σιγουρευτείς. Πιστεύω ότι όλες θα είναι αρνητικές.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1

Ο ιός HIV έξω από το ανθρώπινο σώμα έχει διάρκεια ζωής 3 δευτερόλεπτα. Οι ιοί της ηπατίτιδας έχουν 20 λεπτά. Οπότε μέτρα πόση ώρα έκανε να σε ακουμπήσει. Στα studio τα νόμιμα κάνουν εξετάσεις κάθε εβδομάδα υποχρεωτικά οι κοπέλες για να συνεχίσουν να δουλεύουν. Η εξέταση για AIDS έχει περίπου 30 ευρώ. Αν πας για εξετάσεις ζήτα πρώτα ηπατίτιδες και μετά AIDS. Ηπατίτιδα Β μπορεί να κολήσεις και από το φαγητό. Ηπατίτιδα C είναι χειρότερη και από το AIDS στην ταλαιπωρία που θα έχεις. Ηπατίτιδα C κολάνε συνήθως τα πρεζόνια από τις κοινόχρηστες ενέσεις. Στα αντισώματα των ηπατίτιδων που θα σε μετρήσουν φαίνεται και πόσα σε έχουν μείνει (γιατί με τον καιρό λιγοστεύουν) από το εμβόλιο που αν έχεις κάνει παλιά μικρός. Από 10 και πάνω είναι καλά και δεν έχεις πρόβλημα. Αυτά πληροφοριακά για τις ιολογικές εξετάσεις. Στην πράξη τώρα είναι σχεδόν απίθανο να έχεις κολλήσει κάτι και το άγχος που έχεις είναι λογικό. Μην δίνεις πολλά λεφτά σε γιατρούς. Πάνε κάνε ηπατίτιδες και AIDS και πάνε μετά σε έναν γιατρό να στα γράψει να πάρεις τα λεφτά από το ταμείο σου (το AIDS δεν το δικαιολογούνε συνήθως). Για τα υπόλοιπα σεξουαλικά νοσήματα αν παρατηρησεις κακοσμία κοκκινήλες η σπυράκια τότε κάνεις εξετάσεις για ΣΜΝ. Επίσης κάτι που πολλοί αγνοούνε είναι το ουρεόπλασμα ένα μικρόβιο στο σπέρμα που κολλάει με την επαφή και δεν έχει συμπτώματα αλλά με τον καιρό τρώει το σπέρμα. Αυτό φαίνεται με καλλιέργεια σπέρματος και φεύγει με αντιβίωση.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στο αριστερο ή στο δεξι γονατο;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εεεε μα, ορίστε, να υπάρχει και ένας τύπος HPV που να είναι λανθάνων στις γυναίκες και να προσβάλλει πιο σοβαρά τους άντρες
οι περισσότεροι δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα τους άντρες αλλά προκαλούν καρκίνο τραχήλου στις γυναίκες αν είναι τόσο ηλίθιες που να μην πάνε στο γυναικολόγο
:boobies:
μου λειπει η boomb. :'( :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom