Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Να κάνω βρε παιδιά και εγώ μια ερώτηση στους μπουρδελιάρηδες αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω στις πουτάνες.
:think:
Πάντα θεωρούσα αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα μεγάλους μαλάκες, άχρηστους να βγάλουν ένα γκομενάκι κτλ αλλά μεγάλη τσι-μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.  :pipa1:

Γιατί όλα τα χρόνια είχα σχέσεις και το σεξ το θεωρούσα.. αυτονόητο. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως που με άφησε η τελευταία (παλιοπουτάνα και αυτή, τι διαφορά έχει από τις κανονικές;) δε μου κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα, άσε που έχω ξε-συνηθίσει και το.. κυνήγι. Έτσι λοιπόν λέω να πάω και γω σε κάνα στούντιο. Αλλά διαβάζω εδώ κινδύνους για ασθένεις κτλ και έχω πάλι αμφιβολίες... Με τέτοιες γυναίκες.. τι μπορείς να κάνεις; Και τα φιλιά επικίνδυνα δεν είναι; Η μόνη επαφή που έχεις είναι με προφυλακτικό ε? Για να ενημερώσει κάποιος αν και μπορώ να πω πως πολλά έχουν απαντηθεί από προηγούμενες αναρτήσεις...
:helpplea:
Αν έχεις θέμα με την καθαριότητα σου Προτείνω το στούντιο φυλής 104 που είναι κορυφαίο στο θέμα αυτό   ;)

YΓ ξερω ξερω προμοτορας  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αγαθουπολεως 54 και φυλης 200.

Πολυ καθαρα σπιτακια και στο 20αρικο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
50 ευρω σε στουντιο με την κριση που υπαρχει δινουν μονο

οι καλοβολεμενοι του δημοσιου που κατα τα αλλα παραπονιουνται

οτι τους εκαναν περικοπες  :2funny: :2funny:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος πάντων... (θα βρεθουν άλλοι να σου πουν κακίες με αυτο το μπερδεμένο ποστ..ας μην το κάνω αυτ)

Σε διαβεβαιώ, περισσότερο κινδυνεύεις να κολλήσεις τίποτα από τα ακάποτα που έκανες με τις σχέσεις που είχες (όπως λες) παρά με κάποια κοπέλα τουα γοραίου έρωτα (στα γνωστά στέκια βέβαια..όχι με καμιά μαύρη στο δημαρχείο). Το προφυλακτικό είναι νόμος στο σεξ.
Γλωσσόφιλα δεν παίζουν (εκτός αν σε γουστάρει ο κοπέλα)

Τωρα τα εξτρεμε σπορ είναι στη δική σου επιλογή να πάρεις το ρίσκο (γλειφομούνια, ακάποτο στοματικό κλπ)...

Αλλά σεξ και προφυλακτικο θα σου ελεγα ακόμα και με σχεση.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Για το προφυλακτικό στις μόνιμες σχέσεις να μην πούμε καλύτερα γιατί όλοι ξέρουμε ότι άμα έχεις χρόνια σχέση δε χρησιμοποιείς συνέχεια προφυλακτικό... Εκεί ειναι και η μαγεία! Αλλά έτερον εκάτερον...
;)

Σε αυτό που είπες για γνωστά στέκια, οι περισσότεροι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι, για τέτοιους μιλάς; Καλά έτσι κι αλλιώς μιλάω για κάνα στούντιο αλλά έχετε πλάκα παιδιά πόσο χαλαροί είστε με τα μπουρδέλα.. Μπράβο... :dancing:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

οτι τους εκαναν περικοπες  :2funny: :2funny:
εγω ειμαι εμπορας  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν έχεις θέμα με την καθαριότητα σου Προτείνω το στούντιο φυλής 104 που είναι κορυφαίο στο θέμα αυτό   ;)

YΓ ξερω ξερω προμοτορας  :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι και να προσεχεις τα στραπ-ον εκει!! Μπορει να σε μπερδεψουν για κανεναν νεφελιμ και θα βρεις τον μπελα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ Περα παο την πλακα, συνυπογραφω.........απο τα καλυτερα στην Αθηνα για να μην πω το κορυφαιο. Το μονο κακο ειναι οτι κυκλοφορουν κατι τυποι εκει με πιπες στο στομα τελευταια  :2funny: :2funny:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

οτι τους εκαναν περικοπες  :2funny: :2funny:

Μ'έπιασες! Καλά βουλωμένο γράμμα διαβάζεις; Του δημοσίου έιμαι αλλά τα 680 που παίρνω δεν ξέρω αν είναι πια βόλεμα. Δεν διαφωνώ πάντως σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν στον ιδιωτ. τομέα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ναι και να προσεχεις τα στραπ-ον εκει!! Μπορει να σε μπερδεψουν για κανεναν νεφελιμ και θα βρεις τον μπελα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ Περα παο την πλακα, συνυπογραφω.........απο τα καλυτερα στην Αθηνα για να μην πω το κορυφαιο. Το μονο κακο ειναι οτι κυκλοφορουν κατι τυποι εκει με πιπες στο στομα τελευταια  :2funny: :2funny:
:think: :think: :think:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ε τυπε το θεωρουσες αυτονοητο μεχρι που γυρισε ο τροχος και δεν γαμαει ο φτωχος!!!! Τα φιλια δεν ειναι επικυνδινα
εκτος και αν πεσεις σε μαλακισμενο και εχει παρει ακαποτα τον αλλον στο στομα. Με προφυλακτικο να γαμησεις... γιατι ακαποτα δινουν πιπα μονο οι τρελοι και οσοι εχουν λεφτα για γιατρους

P.S 3 χρονια αγαμητος και στην μαλακια ρε φιλε?>?? πωπω πως την παλεψες

χαχαχα σωστός! Έλα μου ντε... Βεβαίως ξαναλέω ότι στην αρχή έχεις την αίσθηση ότι θα μείνεις χωρίς γκόμενα το πολύ κάνα 6μηνο μέχρι που γίνεται χρόνος, και πάει λέγοντας... ύστερα να μην το κάνω μελό αλλα δεν σου λείπει μόνο το σεξ αλλά όλο το πακέτο γυναίκα - που σημαίνει πλύσιμο, σφουγγάρισμα, πισωκολλητό, ήρεμο σεξ χωρίς άγχος και άλλες τέτοιες μαλακίες... :fuck2:

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τέλοσπάντων καληνυχτώ, ευχαριστώ για τις συμβουλές (???) και θα τα ξαναπούμε...
:rolleyes:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Το ακάποτο ειναι επικίνδυνο κυριως στον αγοραίο έρωτα!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες, πριν μερικές μέρες ήμουν σε studio, στο τέλος ήθελα να με τελειώσει με το χέρι της και μου την έπαιζε πάνω από το προφυλακτικό. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα με ρωτάει αν θέλω να βγάλει το προφυλακτικό και λέω ναι ο μαλάκας. Οπότε με το ίδιο χέρι που μου έβγαλε το προφυλακτικό και είχε πάνω τα σωματικά της υγρά, έπιανε μετά τον πούτσο και το κεφάλι.

Το HIV μολύνεται με την επαφή με τα σωματικά υγρά έτσι δεν είναι; Άρα δεν είναι απίθανο να κόλλησα. Βέβαια, πήγα σε 3 γιατρούς και όλοι μου είπαν πως υπερβάλλω και πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να κολλήσει τον ιό. Ε, μα πως διάβολο κολλάει δηλαδή;

Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom