Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές αυτα που λένε για υποχρεωτικές εξετάσεις που κάνουν οι κοπέλες είναι τρίχες!!! Σιγά μην τρέχουν οι ιερόδουλες κάθε βδομάδα να κάνουν εξέταση αίματος και να κοιτάζονται για αφροδίσια νοσήματα..

Ο ιος του AIDS κάνει περίπου 2 μήνες να εκδηλωθεί.. και τέστ να κάνουν θέλουν 2 μήνες για να το δούν οι γιατροί στην εξέταση.. και ο ιός αυτός δέν ζεί μονο 3 δευτερόλεπτα εκτός σώματος.. Ζει παραπάνω και αρκετό χρόνο για να προσβληθείς.. Μην παίζετε με αυτα τα πράγματα.. Δείτε λίγο στο ιντερνετ πληροφορίες για τα συπτώματα του ιου και πόσο εύκολα μεταδίδεται.. Επίσης ακόμα και απο στοματικό έρωτα είναι πολύ εύκολο να κολήσεις γιατι ο ιος βρίσκεται στα υγρά του κόλπου..

Σας συμβουλεύω να πάτε όλοι να κάνετε μετα απο 2 μήνες απο την τελευταία σας σεξουαλική επαφή μια δωρεάν εξέταση στο

και να προτιμάτε πιο μιλφάτες γυναίκες γιατι και ξέρουν καλύτερα τι παίζει .. και φυσικά η γριά η κότα έχει το ζουμί...

Είναι κρίμα ένα πήδημα να το κλαίτε μια ολόκληρη ζωή η οποία θα σας είναι και μισή..

Επισκέπτης
Δείτε λίγο στο ιντερνετ πληροφορίες για τα συπτώματα του ιου και πόσο εύκολα μεταδίδεται.. Επίσης ακόμα και απο στοματικό έρωτα είναι πολύ εύκολο να κολήσεις γιατι ο ιος βρίσκεται στα υγρά του κόλπου..
Οχι, δεν είναι τόσο εύκολο να μεταδοθεί,ειδικά με τον στοματικό έρωτα.

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οχι, δεν είναι τόσο εύκολο να μεταδοθεί,ειδικά με τον στοματικό έρωτα.

Η αλήθεια είναι ότι ακομα και οι ερευνητές δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι για την μετάδοση μέσω στοματικού αλλα άν πχ έχεις βουρτσίσει τα δόντια σου 2 ώρες πρίν.. άν έχεις κάποια πληγή που είναι φρέσκια.. άν με οποιοδήποτε τρόπο έρθουν υγρά στο αίμα σου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις..

Αυτο που λένε μερικοί ότι ο ιός διαλύεται απο οξέα στο στομάχι ειναι μπούρδες.. Επίσης το πλύσιμο του στόματος δεν κάνει τίποτε..

Εχω ρωτήσει γιατρό και τα γράφω αυτα.. δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου.. 

Επισκέπτης
Μεταξύ του
Η αλήθεια είναι ότι ακομα και οι ερευνητές δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι για την μετάδοση μέσω στοματικού
και του
Επίσης ακόμα και απο στοματικό έρωτα είναι πολύ εύκολο να κολήσεις γιατι ο ιος βρίσκεται στα υγρά του κόλπου..
υπάρχει μεγάλη διαφορά

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μεταξύ τουκαι τουυπάρχει μεγάλη διαφορά

Μην παίζουμε με τις λέξεις... Οτι είναι εύκολο να κολήσεις είναι πανεύκολο απο τη στιγμή που πληρείς και τις προυποθέσεις που ανέφερα.. Τώρα καθαρά ιατρικά.. δεν έχει βγεί καμια ολοκληρωμένη μελέτη που να λέει ακριβή ποσοστό πιθανότητας.. Εχει βγεί όμως μελέτη που λέει ότι πράγματι μπορείς να κολήσεις.. Τώρα αν είναι 70% ή 84% ή 89% δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία.. Το θέμα είναι να έχεις εσύ τα κεφάλια σου ήσυχα 100%..

Επισκέπτης
Μην παίζουμε με τις λέξεις... Οτι είναι εύκολο να κολήσεις είναι πανεύκολο απο τη στιγμή που πληρείς και τις προυποθέσεις που ανέφερα.. Τώρα καθαρά ιατρικά.. δεν έχει βγεί καμια ολοκληρωμένη μελέτη που να λέει ακριβή ποσοστό πιθανότητας.. Εχει βγεί όμως μελέτη που λέει ότι πράγματι μπορείς να κολήσεις.. Τώρα αν είναι 70% ή 84% ή 89% δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία.. Το θέμα είναι να έχεις εσύ τα κεφάλια σου ήσυχα 100%..
Όχι ρε τύπε.Άλλο πράγμα το πιθανό κι άλλο το πανεύκολο.
Το πιθανό σε θέτει σε εγρήγορση,το πανεύκολο σε τρομοκρατεί.
Και τα νούμερα στις  έρευνες είναι που έχουν σημασία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

100% δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος....
γιατι αν κολλαει απο αιμα σε αιμα και εχετε και οι 2
ουλιτιδα.... τι θα γινει? θα ρωτας τις τυπισσες αν έχουν ειτζ πριν τις φιλησεις?  :-

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμαθα για Ρουμάνα στη Φυλής ότι έχει AIDS. Δεν ξέρω αν εκδίδεται ακόμα ή όχι, απλά ΠΡΟΣΟΧΗ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμαθα για Ρουμάνα στη Φυλής ότι έχει AIDS. Δεν ξέρω αν εκδίδεται ακόμα ή όχι, απλά ΠΡΟΣΟΧΗ...

απο που το μαθες τυπε?????

και παλια εκδιδοταν αυτη????

και αν ναι σε ποιο???

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο που το μαθες τυπε?????

και παλια εκδιδοταν αυτη????

και αν ναι σε ποιο???

Δηλαδή αυτές που έχουν τον ιό και το μάθουν τί κάνουν μετά? Περνάνε στην εφεδρεία ή πέρνουν απόσπαση σε ερευνητικά κέντρα ώς πειραματόζωα? Μην το κάψουμε βραδυάτικο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδή αυτές που έχουν τον ιό και το μάθουν τί κάνουν μετά? Περνάνε στην εφεδρεία ή πέρνουν απόσπαση σε ερευνητικά κέντρα ώς πειραματόζωα? Μην το κάψουμε βραδυάτικο..

δεν ξερω πολλα απο αυτα εγω τυπε  :grin:

δεν ειμαι καθημερινος στα μπουρδελα αλλα παρολαυτα

πηγαινω που και που.

Αυτα τα κανουν αλλοι αλητηριοι και αναισθητοι τυποι  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν ξέρω...είχα συζήτηση με τσατσά και το είπε. Δεν κατανόμασε κάποια, ούτε σε ποιο σπίτι, ούτε αν δουλεύει ακόμα...

sexomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Α εγω αμα τύχει και πάω πιάνω σιγα σιγά κουβέντα με τη τσατσά και της λέω οτι φοβάμαι.. και θέλω να μου δείξει χαρτιά.. και αρχίζω και φωνάζω λίγο.. τότε ανάλογα.. αμα κάνει η τσατσα να πάει μέσα να μου φέρει χαρτιά της λέω ΟΚ και πάω να πηδήξω.. Αν πάλι πεταχτεί η κοπέλα και διαμαρτυρηθεί ότι δεν είναι απο το δρόμο και ελέγχεται τακτικά και προσέχει τότε πάλι δεκτή..
το σίγουρο έιναι ότι πρίν φύγει θα μου πεί οτι κατάλαβε γιατι είμαι φωνακλάς και θα με δικαιολογήσει... και φιλάκι στο μαγουλάκι κλασσικά..  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω...είχα συζήτηση με τσατσά και το είπε. Δεν κατανόμασε κάποια, ούτε σε ποιο σπίτι, ούτε αν δουλεύει ακόμα...

τυπε δεν θελω να σε παρω απο τα μουτρα
αλλα τα σημαντικοτερα δεν ρωτησες  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Την επόμενη φορά που θα πάω με Ρουμάνα θα την ρωτήσω αν έχει AIDS

petpat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
file epidi eimai giatros akouse ti tha sou po o ios tou aftos zi mono 1 defterolepto stin atmosfera opote apokliete na exeis kolisi me ta igra kai defteron an exeis kolisi kai den to ksereis ta simptomata tha vgoun meta apo 2 xronia oxi amesos kai theli idiki analisi ematos gia na to vris mia apli geniki den sou kanei tipota

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
file epidi eimai giatros akouse ti tha sou po o ios tou aftos zi mono 1 defterolepto stin atmosfera opote apokliete na exeis kolisi me ta igra kai defteron an exeis kolisi kai den to ksereis ta simptomata tha vgoun meta apo 2 xronia oxi amesos kai theli idiki analisi ematos gia na to vris mia apli geniki den sou kanei tipota

Είσαι και γιατρός και τα λες αυτά??? Ντροπή φίλε να το παίζεις γιατρός και να λες αυτά που λες... Το 1 δευτερόλεπτο που το διάβασες??? Όντως ζει λίγο, αλλά το 1 δευτερόλεπτο που το βρήκες? Και λες ότι τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά από 2χρόνια??? Από που και ως που? Δεν λες ποια είναι τα συμπτώματα και ούτε πως το έβγαλες εσύ 2 χρόνια! Αν όντως είσαι γιατρός, τότε ή παρπάτα ή άλλαξε ειδικότητα (αν είσαι αφροδισιολόγος) γιατί λες βλακείες και γίνεσαι επικίνδυνος... Γράφω μετά από πολύ καιρό γιατί δεν την παλεύω να βλέπω τον κάθε άσχετο να λέει κάτι που κάπου διάβασε και επειδή δεν γνωρίζει να το στηρίξει, να πετά ένα "είμαι γιατρός"...Εκτός και αν φίλε μου είσαι ΩΡΛ, οπότε οκ!

Κάτι τελευταίο για κάποιους παραπάνω που ανέφεραν κύστη στην επιδιδυμίδα, να τους πω ότι οφείλεται σε κάποιο μικρόβιο (πιο συνηθες τα χλαμύδια, μετά η βλενόροια και σπάνια ουρεόπλασμα-μυκόπλασμα). Τείνει όμως να εκφυλιστεί το φαινόμενο (εμφάνιση κύστης λόγω μικροβίου) και οι γιατροί δεν κάνουν εξετάσεις, παρά μόνο προτείνουν την χειρουργική αφαίρεση της κύστης μόνο όταν και αν αυτή μεγαλώσει πάρα πολύ και ενοχλεί. Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν κύστη εκεί χωρίς να έχουν μικρόβιο.. Ίσως η κύστη να βρίσκεται εκεί εκ γενετής και κάτι να την όπλησε (άγχος-ορθοστασία...) τυχαία...
Προτείνω εξετάσεις ούρων και σπέρματος για σιγουριά καθώς όλα τα παραπάνω μικρόβια μεταδίδονται και με τον στοματικό έρωτα._ Σορρυ για την ενόχληση παίδες και ελπίζω να έλυσα τις απορίες σας...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Πραγματι αυτες οι κυστες μπορει να βρεθουν στην επιδιδυμιδα αλλα και επανω στους κυριως ορχεις.Συνηθως προκειται για τις κυστες Μorgani οι οποιες ειναι εκ γενετης,οπως σωστα ανεφερε ο yannisrock.Για διαφορους λοιπον λογους υπαρχει περιπτωση αυτες να παθουν αυτο που ονομαζεται συστροφη κυστης,απο λογους που παλι ο yannisrock ανεφερε.Συμπτωματολογια επισης εχουν ιδια με της επιδιδυμιτιδας αλλα συνηθως χωρις πυρετο διοτι δεν υπαρχει απαραιτητα μικροβιο.Πονος αφορητος και δυσκολια σε ολες τις δραστηριοτητες του ατομου λογω δυσκολιας στην κινηση.Οι περιπτωσεις αυτες θελουν ιδιαιτερη προσοχη στην διαγνωση τους,διοτι στην επιδιδυμιτιδα υπαρχει κινδυνος επιπλοκων και χρειαζεται επιμονη αντιβιωση και αντιφλεγμονωδη ενω στην περιπτωση Morgani συνηθως μονο αντιφλεγμονωδη.Υπομονη ομως και στις δυο περιπτωσεις διοτι θελουν αρκετο χρονο.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
έκανα τεστ για HIV και δυο μηνες μετά την ύποπτη επαφή βγήκε αρνητικό. στο νετ όμως διαβάζω πως ποικίλλει ο χρόνος για να δημιουργήσει αντισώματα ο οργανισμός. τι ισχυει?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
2107222222 ΤΗΛ.ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ AIDS ! ΑΝΩΝΥΜΑ  ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom