Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το συμπερασμα ειναι οτι δεν κολαει aids με ακα  αλλα οι αλλες αφροδισιακες ασθένεις...

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
"Αφροδίσιες" ασθενειες δε λεγεται σωστα?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, πώς είναι δυνατόν να δέχεστε ακάποτα στοματικά ή να κάνετε γλυφομούνια σε κοπέλες που είναι εκδιδόμενες και είναι αρκετά πιθανό να έχουν ασθένειες? Οκ, κι εγώ πάω σε πουτάνες, αλλά ό,τι γίνεται, με προφυλακτικό. Αλήθεια, δεν φοβάστε? Ποιος ξέρει κάθε πότε (και αν) περνάνε ιατρικούς ελέγχους.Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που γίνεται ντου από Αστυνομία, σχεδόν όλα κλείνουν από μόνα τους! Και ξέρω τι θα πείτε.Ότι δεν κολλάς κάτι "σοβαρό" από στοματικό ή γλυφομούνι.Δηλαδή, αν σας έλεγαν ότι μια κοπέλα είχε την τάδε ασθένεια, θα το κάνατε? Δεν μπορείς να ξέρεις η τάδε κοπέλα με τι πελάτες πάει, εντός ή εκτός του οίκου ανοχής, και μπροστά στο δέλεαρ των χρημάτων τι υπηρεσίες προσφέρει.Λίγη προσοχή ρε παιδιά...

dimi64

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κολήσει με ακα από πουτάνα, γονόρροια και χλαμύδια μαζί.Αν και περνάνε με την κατάλληλη αγωγή,πιστέψτε με είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Συναγερμός απο την εξάπλωση στην Αφρική του σπάνιου μέχρι τώρα στελέχους του ιού HIV-1 N !

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έχω κολήσει με ακα από πουτάνα, γονόρροια και χλαμύδια μαζί.Αν και περνάνε με την κατάλληλη αγωγή,πιστέψτε με είναι μεγάλη ταλαιπωρία.
ακαποτο γαμησι ή τσιμπουκι ?

Επισκέπτης
η χλαμυδια εχει φαγουρα και κοκινιλα να ξυνεισ την πουτσα και να τρελενεσαι ειχα αρπαξει και εγω πριν 10 χρονακια αλλα φευγει με αντιβιωση δεν ειναι και το πιο σοβαρο που μπωρει να κολησει καποιοσ

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Το παν ειναι να μην υπαρχουν ανοιχτες πληγες στη στοματικη κοιλοτητα.Αλλιως το στομα μας θα μολυνοταν με το παραμικρο...

Αν είναι έτσι μπορούμε να κολλήσουμε κάτι και από ένα απλό φιλί (κι αυτό ανταλλαγή υγρών είναι κατα κάποιον τρόπο).

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω βρε παιδιά και εγώ μια ερώτηση στους μπουρδελιάρηδες αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω στις πουτάνες.
:think:
Πάντα θεωρούσα αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα μεγάλους μαλάκες, άχρηστους να βγάλουν ένα γκομενάκι κτλ αλλά μεγάλη τσι-μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.  :pipa1:

Γιατί όλα τα χρόνια είχα σχέσεις και το σεξ το θεωρούσα.. αυτονόητο. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως που με άφησε η τελευταία (παλιοπουτάνα και αυτή, τι διαφορά έχει από τις κανονικές;) δε μου κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα, άσε που έχω ξε-συνηθίσει και το.. κυνήγι. Έτσι λοιπόν λέω να πάω και γω σε κάνα στούντιο. Αλλά διαβάζω εδώ κινδύνους για ασθένεις κτλ και έχω πάλι αμφιβολίες... Με τέτοιες γυναίκες.. τι μπορείς να κάνεις; Και τα φιλιά επικίνδυνα δεν είναι; Η μόνη επαφή που έχεις είναι με προφυλακτικό ε? Για να ενημερώσει κάποιος αν και μπορώ να πω πως πολλά έχουν απαντηθεί από προηγούμενες αναρτήσεις...
:helpplea:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Να κάνω βρε παιδιά και εγώ μια ερώτηση στους μπουρδελιάρηδες αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω στις πουτάνες.
Πάντα θεωρούσα αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα μεγάλους μαλάκες, άχρηστους να βγάλουν ένα γκομενάκι κτλ αλλά μεγάλη τσι-μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.  :pipa1:

Γιατί όλα τα χρόνια είχα σχέσεις και το σεξ το θεωρούσα.. αυτονόητο. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως που με άφησε η τελευταία (παλιοπουτάνα και αυτή, τι διαφορά έχει από τις κανονικές;) δε μου κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα, άσε που έχω ξε-συνηθίσει και το.. κυνήγι. Έτσι λοιπόν λέω να πάω και γω σε κάνα στούντιο. Αλλά διαβάζω εδώ κινδύνους για ασθένεις κτλ και έχω πάλι αμφιβολίες... Με τέτοιες γυναίκες.. τι μπορείς να κάνεις; Και τα φιλιά επικίνδυνα δεν είναι; Η μόνη επαφή που έχεις είναι με προφυλακτικό ε? Για να ενημερώσει κάποιος αν και μπορώ να πω πως πολλά έχουν απαντηθεί από προηγούμενες αναρτήσεις...
εχεις 3 χρονια να γαμησεις?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
...Παρά κάτι ψιλά.. Μετράνε και οι αργίες;
:headbang:
Αυτό είναι το θέμα;
ε μου κανε λιγο εντυπωση...

αφου εχεις τοσο καιρο να γαμησεις ,προφανως δεν εχεις τοσες καυλες...αντεχεις και χωρις να γαμας...

οποτε αραξε και περιμενε να βρεις κανα μουνι...

αμα πας με πουτανα μαλλον θα ξενερωσεις,αφου εισαι μαθημενος αλλιως...και δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις...αλλωστε πολυ το ψειριζεις...πηγαινε για κανα ψαρεμα καλυτερα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
...Παρά κάτι ψιλά.. Μετράνε και οι αργίες;
:headbang:
Αυτό είναι το θέμα;

Μην ρωτας εδω γιατι σωστη απαντηση δεν θα παρεις! Παντα προφυλακτικο και βουρ σε στουντιο να βρεις την υγεια σου.  :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντα θεωρούσα αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα μεγάλους μαλάκες, άχρηστους να βγάλουν ένα γκομενάκι κτλ αλλά μεγάλη τσι-μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.  :pipa1:

Τέλος πάντων... (θα βρεθουν άλλοι να σου πουν κακίες με αυτο το μπερδεμένο ποστ..ας μην το κάνω αυτ)

Σε διαβεβαιώ, περισσότερο κινδυνεύεις να κολλήσεις τίποτα από τα ακάποτα που έκανες με τις σχέσεις που είχες (όπως λες) παρά με κάποια κοπέλα τουα γοραίου έρωτα (στα γνωστά στέκια βέβαια..όχι με καμιά μαύρη στο δημαρχείο). Το προφυλακτικό είναι νόμος στο σεξ.
Γλωσσόφιλα δεν παίζουν (εκτός αν σε γουστάρει ο κοπέλα)

Τωρα τα εξτρεμε σπορ είναι στη δική σου επιλογή να πάρεις το ρίσκο (γλειφομούνια, ακάποτο στοματικό κλπ)...

Αλλά σεξ και προφυλακτικο θα σου ελεγα ακόμα και με σχεση.

Αααα! Ευτυχώς που είναι βράδυ και κοιμούνται κάποιοι (πχ ο απόλυτος, σφερδεκλος). Αλλιώς είχες να ακούσεις...

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ε μου κανε λιγο εντυπωση...

αφου εχεις τοσο καιρο να γαμησεις ,προφανως δεν εχεις τοσες καυλες...αντεχεις και χωρις να γαμας...

οποτε αραξε και περιμενε να βρεις κανα μουνι...

αμα πας με πουτανα μαλλον θα ξενερωσεις,αφου εισαι μαθημενος αλλιως...και δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις...αλλωστε πολυ το ψειριζεις...πηγαινε για κανα ψαρεμα καλυτερα
Ψάρεμα; Μένω μακριά από τη θάλασσα... Με δουλεύεις; Εννοείται πως πέρασα μαύρες μέρες και.. νύχτες αυτά τα χρόνια αλλά είχα την εντύπωση ότι θα διαρκούσε λίγο η.. μοναξιά-αγαμία, τώρα βλέπω ότι μάλλον θα είναι.. μόνιμη...
:'(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε τυπε το θεωρουσες αυτονοητο μεχρι που γυρισε ο τροχος και δεν γαμαει ο φτωχος!!!! Τα φιλια δεν ειναι επικυνδινα
εκτος και αν πεσεις σε μαλακισμενο και εχει παρει ακαποτα τον αλλον στο στομα. Με προφυλακτικο να γαμησεις... γιατι ακαποτα δινουν πιπα μονο οι τρελοι και οσοι εχουν λεφτα για γιατρους

P.S 3 χρονια αγαμητος και στην μαλακια ρε φιλε?>?? πωπω πως την παλεψες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom