ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Απο μένα?
τυπε δες το φιλοσοφικα :S :S :S
Απο μένα?
μπες στο iatronet.gr και στειλε ερωτηση σε γιατροΤις έκανα στη βιοκλινικη Αθηνών.
Εδώ ρε τύποι οι γιατροί μεταξύ τους λένε αλά νταλων.
Εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα;
Ξαναλέω, είχα σε εξαρση έρπη τύπου 1 στα χείλη, το έχω από 10 ετών αυτό.. εγλυψα μουνι και έβγαλε έρπη μετά από 3 ημέρες.. εντωμεταξυ έκανε πυρετο η κοπέλα.. είχε ανέκαθεν ή κόλλησε από το χείλος μου; Οι γιατροί δε συμφωνουνε μεταξύ τους πάντως..
Κολλάει ο τύπου 1 στα γεννητικά όταν είναι σε έξαρση ή ου?
τυπε δες το φιλοσοφικα :S :S :S
μολις εχασες 700 ευρω τον μηνα τσεπη τυπε :S :S :SΔέν έχω
κ σου στειλε φωτο την πουτσα του να την ποσταρεις στο μπου τυπε...?ενας φιλος γαμησε ακαποτα μια γκομενα και εβγαλε σπυρακια στο πουλι του εγω πιστευω οτι κολλησε ερπη
κ σου στειλε φωτο την πουτσα του να την ποσταρεις στο μπου τυπε...?
κ σου στειλε φωτο την πουτσα του να την ποσταρεις στο μπου τυπε...?
φίλε κόψε τις βλακείες και πήγαινε άμεσα σε ένα γιατρό. Μοιάζει με μολυσματική τέρμινθο, όχι ότι μπορείς να κάνεις διάγνωση από φωτο στο νετ, και θέλει θεραπεία, γιατί διασπείρεται πανεύκολα παντού και μπορεί να ταλαιπωρείσαι για μήνες. Σε κάθε περίπτωση από εδώ δε θα βρεις λύσηενας φιλος γαμησε ακαποτα μια γκομενα και εβγαλε σπυρακια στο πουλι του εγω πιστευω οτι κολλησε ερπη
παίζει και για μύκητεςενας φιλος γαμησε ακαποτα μια γκομενα και εβγαλε σπυρακια στο πουλι του εγω πιστευω οτι κολλησε ερπη
Η θεραπεία είναι να ξανά γαμήσεις ακάποτα και να ρίξεις και κρεμπιέ! Μετά όμως θα πιεις φάντα και δεν θα βάλεις μπεταντίν. Έκανες του κεφαλιού σου και την πάτησες, ενώ εδώ έχουμε πει χιλιάδες φορές ποια μέτρα είναι αποτελεσματικάνα γραψω και εγω μια εμπειρια για μια γνωμη απο δω απο σας που ξερετε αρκετα. ακαποτα δεν δινω συχνα και οποτε το κανω μετα πλυση με betadine. και γενικα δεν ειχα κανενα θεμα ποτε. τη τελευταια φορα το αυγουστο ομως οταν εγινε μετα ειχα ενα τσουξιμο και μια ενοχληση. χωρις κανενα ομως σημαδι. παρολο που εκανα μετα για καιρο πλυση με betadine και με το οctenisept σαν ιδεα απο το μυαλο μου περασε οτι ολα ειναι οκ. αλλα με τρωει μεσα μου οτι κατι θα εχω ..που κ που με ενοχλει και με ποναει. τι να ειναι και τι εξεταση υπαρχει να γινει? ευχαριστω εκ των προτερων
Ούτε το προφυλακτικό είναι ασφαλές, γιατί μπορείς να αρπάξεις κονδυλώματα και μόνο που θα την αγγίξεις την άλλην στα ακάλυπτα σημεία. Αυτό που λες είναι μύκητες και είναι σύνηθες φαινόμενο. Κάθε μπουρδελιάρης το έχει ζήσει. Θέλει καλό πλύσιμο της περιοχής και αποχή.μετρο αποτελεσματικο ειναι να φορας προφυλακτικο.το θεμα ειναι αν κανεις το λαθος και την πατησεις πως να σωσεις την κατασταση.
Κάνε για τα σοβαρά hiv, ηπατίτιδα, σύφιλη για να σου φύγει το άγχος. Πάντως δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Πολλές φορές συμβαίνει και από το προφυλακτικό.ηδη κανω αποχη 3 μηνες. τι εξεταση να κανω και τι να παρω για να μου φυγει το αγχος?
ΝΕρό πίνεις τύπε;Καλησπέρα παιδιά. Μέτα την προηγούμενη επαφή μου πριν 3-4 μέρες με μια Τάνα όπου ΟΛΑ έγιναν με προφυλακτικό στοματικό κλπ νιώθω ένα ήπιο τσούξιμο και νιώθω το κεφαλάκι λίγο πρισμενο (όχι ιδιαίτερα) ενώ δερματικά δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα. Το σπέρμα μου εμφανίζει ένα σχετικά κίτρινο χρώμα (όχι έντονο) και τα ούρα μερικές φορές είναι σκουρα. Δεν έχω κάποια ακράτεια και η ούρηση γίνεται κανονικά πέρα από το μικρό τσούξιμο. Μου κάνει εντύπωση γιατί όλα έγιναν με καποτα. Τι άρπαξα; Καμμιά ιδέα;