Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Καλά ολοι ξέρατε οτι ο έρπης type 1 που εχει το 80% του πληθυσμου κολλάει στα γεννητικά?

Ο γιατρος μου μου είπε οτι δε τη κόλλησα ειναι απίθανο, τα συμπτώματα της ειναι σαν ουρωλοίμωξη επειδη ειχε πυρετο κ πονους κ εμφανίστηκε ο έρπης που ειχε ήδη επειδη έπεσε το ανοσοποιήτικο της.

Ο δικος της γιατρος ειπε οτι την κολλησα επειδη την έγλυψα οταν ειχα στα χειλη σε έξαρση.

Αντε βγάλτε άκρη τώρα, ουτε οι γιατροί ξέρουν καλά καλά..
O γιατρος σου τυπε ειναι για τον πουτσο να τον αλλαξεις πες του να παει να πεταξει το πτυχιο του και να σταματησει γιατι θα φαει κοσμο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλε μου δεν είναι διαφορετικός τύπος ιού . Γενετικά είναι παρόμοιοι.
Είναι διαφορετικοί τύποι του Human Herpes Virus. Η λοίμωξη από τον ιό HSV-2 δεν συνδέεται αιτιολογικά με την παρουσία και λοίμωξη από τον ιό HSV-1.
Και είναι το μόνο σημείο που αθωώνει τον Αμπελαέα. Βέβαια εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο.

Εγω τα εκανα ολα.. αυτη δεν εκανε
Πως ξερετε εσύ κι ο γιατρός σου ότι έχει τύπου II; Αφού δεν έκανε εξετάσεις. Και να σου πούμε τη μαύρη αλήθεια, από όσα γράφεις, περισσότερα ξέρουμε απο το γιατρό σου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Ρε μη λέτε οτι ναναι!! Ο άλλος λέει ο ερπης hsv-1 κολλάει στα γεννητικά και γίνεται hsv-2!! οτι ναναι..

Λοιπόν ο ερπης τυπου 1(hsv-1) είναι ο επιχείλιος! Όντως το 80% του πληθυσμού τον έχει και σε πολλούς δεν εκδηλώνεται καν, δεν κάνει εξάρσεις δλδ την κόκκινη φουσκάλα που φαίνεται! Εξαρτάται πολυ από το πόσο τον ελέγχει ο οργανισμός, απο ανοσποπητικο, άγχος κτλ.
Ο Ερπης τυπου 1 μπορεί να κολησει με στοματικο στα γεννητικά του άλλου(πίπα η γλυφομούνι) όταν είναι σε έξαρση σε αυτόν που κάνει το στοματικό. Κολλάει στα γεννητικά ΑΛΛΑ δεν είναι τόσο επιθετικός όσο ο Ερπης τυπου 2(HSV-2) που είναι αποκλειστικα στα γεννητικά. Δλδ θα κάνει πολύ Σπανιες εξάρσεις. Μπορεί στη γυναικά να μεταδοθεί στο παιδί κατά τη γέννηση αλλά όπως είπαμε 80% το έχουμε είτε απο φιλιά έιτε απο γέννηση.

Ο έρπης τυπου 2 είαι αποκλσιτικά στα γεννητικά!! Δεν κολλάει στο στόμα και στοματικό να κάνουμε!! Είναι πιο επιθετικός και κάνει πιο συχνα εξάρσεις στα γεννητικά από ότι  ερπης τυπου 1.

Γενικά κοιτάμε την εκδιδόμενη στο στόμα πριν δώσουμε πίπα...Δεν κάνουμε ποτέ γλυφομούνι εάν εμείς έχουμε σε έξαρση στα χείλια.. Απλά πράγματα...
Τυπε και ο ερπης 1 και ο ερπης 2 ειναι τρομερα κολητικοι οταν ειναι σε εξαρση εξου και το ΕΡΠΗΣ

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Του περιγραψα τα συμπτωματα της κοπελας, πυρετος, πονος στην ουρηση, φαγουρα κτλ κτλ και ειπε εχει ουρολοιμωξη και ειχε ερπη και εμφανιστηκε λογο οτι επεσε το ανοσοποιητικο της.

Ο γιατρος της κοπελας ειπε κολλησε ερπη απ το στομα μου και αυτα ειναι τα συμπτωματα της πρωτης μολυνσης.

Δε μαγκες οι γιατροι λενε διαφορετικα μεταξυ τους μη το παιζετε τα ξερετε ολα.

ρε φιλε ειναι απλα τα πραματα αμα της εκανες γλυφομουνι οταν τον ειχες σε εξαρση εσυ την κολλησες κατο τα κατο. αν δεν ηταν σε εξαρση τοτε αποκλειεται να την κολλησες εσυ. αλλα και αυτην η χαζη σε εβλεπε με καρουμπαλο στο χιλος και σου ζητησε γλυφομουνι ελεοσ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• masturbator-tenga-deep-throat-cup.jpg
    masturbator-tenga-deep-throat-cup.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 34

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• BN-IT325_0604eb_M_20150604115621.jpg
    BN-IT325_0604eb_M_20150604115621.jpg
    238,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Τις έκανα στη βιοκλινικη Αθηνών.

Εδώ ρε τύποι οι γιατροί μεταξύ τους λένε αλά νταλων.

Εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα;

Ξαναλέω, είχα σε εξαρση έρπη τύπου 1 στα χείλη, το έχω από 10 ετών αυτό.. εγλυψα μουνι και έβγαλε έρπη μετά από 3 ημέρες.. εντωμεταξυ έκανε πυρετο η κοπέλα.. είχε ανέκαθεν ή κόλλησε από το χείλος μου; Οι γιατροί δε συμφωνουνε μεταξύ τους πάντως..

Κολλάει ο τύπου 1 στα γεννητικά όταν είναι σε έξαρση ή ου?

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Τις έκανα στη βιοκλινικη Αθηνών.

Εδώ ρε τύποι οι γιατροί μεταξύ τους λένε αλά νταλων.

Εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα;

Ξαναλέω, είχα σε εξαρση έρπη τύπου 1 στα χείλη, το έχω από 10 ετών αυτό.. εγλυψα μουνι και έβγαλε έρπη μετά από 3 ημέρες.. εντωμεταξυ έκανε πυρετο η κοπέλα.. είχε ανέκαθεν ή κόλλησε από το χείλος μου; Οι γιατροί δε συμφωνουνε μεταξύ τους πάντως..

Κολλάει ο τύπου 1 στα γεννητικά όταν είναι σε έξαρση ή ου?
Ναι.
Επίσης, είναι σπάνιο να εκδηλωθεί και σε άλλη περιοχή από αυτήν που πρωτοεμφανίζεται. Δηλαδή αν τον είχε κολλήσει παλιότερα και τον είχε βγάλει στο στόμα, θα ήταν πολύ δύσκολο να τον βγάλει και στη μούνα της.
Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα δεν τον είχε κολλήσει ως τώρα, της τον μετέδωσες εσύ και στο εξής όποτε στρεσάρεται και βγάζει έρπη, θα εκδηλώνεται μόνο εκεί.

Marketeer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2015
Like
7
Πόντοι
0
Ισχύει το από πάνω.

Αν εχεις έρπη τύπου 1 στο χείλος πχ δεν μεταφέρεται και στα γεννητικά όσα γλυφομουνια με έρπη και να της κάνουν. Ο οργανισμός δεν το ξανακολλάει.

Αν κόλησε από εσένα σημαίνει οτί δεν είχε καθόλου ερπη τύπου 1 και την κόλλησες στα γεννητικά.

Θα κάνει έξαρση σπάνια όμως όπωε είπαμε, ίσως και μια φορά το χρόνο.

Ερπης τύπου 2 στα γεννητικά, δηλαδή έπρης γεννητικών οργάνων, κάνει έξαρση πιο έντονη και πιο συχνά, 2-3 φορές το χρόνο. Όσο ο οργανισμός το καταπολεμάει οι εξάρσεις ηρεμούν και γίνονται πιο σπάνιες, εννοείται πάντα όταν το ανοσοποιητικό είναι δυνατό.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
25/10 στέλνω τη κοπέλα για εξετάσεις τα πάντα ολα.. τα πληρώνω ολα εγώ.. εννοείτε με κάνει να νιώθω τύψεις οτι τη κόλλησα..

Ελπίζω να ισχύει αυτο που λέτε οτι τη κολλησα ερπη τύπου 1 που ειναι πιο ήρεμος απ του τύπου 2.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ο Αμπελαλες εχει γκομενα και γαμαει και πουτανες χωρις να της το λεει :-( :S :S :S

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796

Ampelale

Τιμημένος