Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
οχι συνεχομενα, στις αρχες θα ειναι πιο συχνο μετα με τον καιρο μπορει να εξαφανιστει τελειως αν και ο ιος θα υπαρχει μεσα τηςΤωρα θα το χει για πάντα?
οχι συνεχομενα, στις αρχες θα ειναι πιο συχνο μετα με τον καιρο μπορει να εξαφανιστει τελειως αν και ο ιος θα υπαρχει μεσα τηςΤωρα θα το χει για πάντα?
Φίλος μάλλον μας τρολάρεις. Δεν πήγες ποτέ σε γιατρό για τον έρπη; Ακόμα κι αν έκανες τη διάγνωση και τη θεραπεία μόνος σου, ιντερνετικά, όλοι γράφουν για το πόσο μολυσματική είναι η επαφή με την ανοιχτή πληγή, όταν ο ιός είναι σε έξαρση. Και για το παιδί έχει δίκιο η φίλη σου. Αν είναι στο μήνα της και έχει έξαρση του ιού, πρέπει να κάνει καισαρική για να μην περάσει το μωρό από την πάσχουσα περιοχή. Παρεκτός που δεν έχει διαπιστωθεί επαρκώς η ασφάλεια του ασικλοβιρ στη χρήση κατά την εγκυμοσύνη, για το έμβρυο. Σταθμίζει ο γιατρός αν και πως.Δε τρολαρω. Και δε το ήξερα ότι κολλάει αυτό από το στόμα στο μουνι.
Τι εξέτασες τύπε;Φιλε μου λεει κάποια αυτο, οτι την κολλησα στο μουνι έρπη ενω εγω εχω τον type 1 και οντως ηταν σε εξαρση οταν τη κολλησα.. αρα ισχυει αυτο που λεει? Εντωμεταξύ έκανα εξετάσεις..
Ποια τύπε;Εκείνη που γκάστρωσες;Τι Κυριακατικο, αφου λεει την κολλησα κάποια..
Αν είχε η γκόμενα ερπη 1 στο στόμα και αυτός έρπη 2 στην πούτσα και του έπαιρνε πίπα θα είχαν και ο δύο έρπη 3 μετά;εγω παντος καπου ειχα διαβασει οτι αν εχεις πχ εσυ στην πουτσα ερπη τυπου 2 και σου παρει πιπα τοτε μπορει να κολλησει στα χειλη, το αντιθετο δεν ισχυει. Αλλα δεν ξερω κιολας με σιγουρια τι να σου πω
Aμπελαλες εσυ πως τον κολλησες τον ερπη? απο κανα cg?
Ampelales άμα σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν κολλάει ο έρπης με γλυφομούνι, κι ότι ο τύπου I δεν προκαλεί έρπη στα γεννητικά, άλλαξέ τον, αλμπάνης είναι.
Το πρώτο που σου λένε οι γιατροί είναι ότι κολλάει με άμεση δερματική επαφή. Στόμα, μάτια, γεννητικά είναι τα πλέον επικίνδυνα. Ούτε το προφυλακτικό δε σε προστατεύει. Κι ο πόνος και ο πυρετός είναι κλασσικά συμπτώματα σε πολλές εξάρσεις και πολύ περισσότερο στην πρώτη εκδήλωση. Το μόνο που μπορείς να πατήσεις είναι ότι έχετε διαφορετικό τύπο ιού. Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι κάνατε μαλακία και οι δυό σας.
Ampelales άμα σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν κολλάει ο έρπης με γλυφομούνι, κι ότι ο τύπου I δεν προκαλεί έρπη στα γεννητικά, άλλαξέ τον, αλμπάνης είναι.
Το πρώτο που σου λένε οι γιατροί είναι ότι κολλάει με άμεση δερματική επαφή. Στόμα, μάτια, γεννητικά είναι τα πλέον επικίνδυνα. Ούτε το προφυλακτικό δε σε προστατεύει. Κι ο πόνος και ο πυρετός είναι κλασσικά συμπτώματα σε πολλές εξάρσεις και πολύ περισσότερο στην πρώτη εκδήλωση. Το μόνο που μπορείς να πατήσεις είναι ότι έχετε διαφορετικό τύπο ιού. Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι κάνατε μαλακία και οι δυό σας.
Του περιγραψα τα συμπτωματα της κοπελας, πυρετος, πονος στην ουρηση, φαγουρα κτλ κτλ και ειπε εχει ουρολοιμωξη και ειχε ερπη και εμφανιστηκε λογο οτι επεσε το ανοσοποιητικο της.
Ο γιατρος της κοπελας ειπε κολλησε ερπη απ το στομα μου και αυτα ειναι τα συμπτωματα της πρωτης μολυνσης.
Δε μαγκες οι γιατροι λενε διαφορετικα μεταξυ τους μη το παιζετε τα ξερετε ολα.
Και εγώ τώρα που μιλάμε έχω πυρετό και όλα αυτά τα σχετικά μπορείς να του πεις να μου πει τι έχω ????
Καλά στον λέει ο φίλος Αλμπάνη διότι αν δεν κάνει σωστό έλεγχο ο ίδιος τι μαλακίες λεει. Και είμαι σίγουρος ότι δεν εκαναν πέρα από αιματολογικές εξετάσεις .
Καλλιέργεια του ιού σου έκανε ?? Δείγμα από της φυσαλίδες πειρε ??? Ανοσοανιχνευση ? Προσδιορισμός DNA ???
Ρε μη λέτε οτι ναναι!! Ο άλλος λέει ο ερπης hsv-1 κολλάει στα γεννητικά και γίνεται hsv-2!! οτι ναναι..
Λοιπόν ο ερπης τυπου 1(hsv-1) είναι ο επιχείλιος! Όντως το 80% του πληθυσμού τον έχει και σε πολλούς δεν εκδηλώνεται καν, δεν κάνει εξάρσεις δλδ την κόκκινη φουσκάλα που φαίνεται! Εξαρτάται πολυ από το πόσο τον ελέγχει ο οργανισμός, απο ανοσποπητικο, άγχος κτλ.
Ο Ερπης τυπου 1 μπορεί να κολησει με στοματικο στα γεννητικά του άλλου(πίπα η γλυφομούνι) όταν είναι σε έξαρση σε αυτόν που κάνει το στοματικό. Κολλάει στα γεννητικά ΑΛΛΑ δεν είναι τόσο επιθετικός όσο ο Ερπης τυπου 2(HSV-2) που είναι αποκλειστικα στα γεννητικά. Δλδ θα κάνει πολύ Σπανιες εξάρσεις. Μπορεί στη γυναικά να μεταδοθεί στο παιδί κατά τη γέννηση αλλά όπως είπαμε 80% το έχουμε είτε απο φιλιά έιτε απο γέννηση.
Ο έρπης τυπου 2 είαι αποκλσιτικά στα γεννητικά!! Δεν κολλάει στο στόμα και στοματικό να κάνουμε!! Είναι πιο επιθετικός και κάνει πιο συχνα εξάρσεις στα γεννητικά από ότι ερπης τυπου 1.
Γενικά κοιτάμε την εκδιδόμενη στο στόμα πριν δώσουμε πίπα...Δεν κάνουμε ποτέ γλυφομούνι εάν εμείς έχουμε σε έξαρση στα χείλια.. Απλά πράγματα...