Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
να γραψω και εγω μια εμπειρια για μια γνωμη απο δω απο σας που ξερετε αρκετα. ακαποτα δεν δινω συχνα και οποτε το κανω μετα πλυση με betadine.  και γενικα δεν ειχα κανενα θεμα ποτε.  τη τελευταια φορα το αυγουστο ομως οταν εγινε μετα ειχα ενα τσουξιμο και μια ενοχληση. χωρις κανενα ομως σημαδι.  παρολο που εκανα μετα για καιρο πλυση με betadine και με το οctenisept σαν ιδεα απο το μυαλο μου περασε οτι ολα ειναι οκ. αλλα με τρωει μεσα μου οτι κατι θα εχω ..που κ που με ενοχλει και με ποναει. τι να ειναι και τι εξεταση υπαρχει να γινει? ευχαριστω εκ των προτερων
Οχι μπεταντίν σαπούνι,μπορεί να σου κάνει μεγάλο πρόβλημα η συχνή χρήση.

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
ΝΕρό πίνεις τύπε;

Μάλλον παίζει ρόλο γιατί δεν ήπια εντελώς τυχαία κοντά 2 μέρες πολύ νερό. Παρόλα αυτά Δευτέρα πάω ουρολόγο. Μιλήσαμε τηλέφωνο μου είπε να πάρω ciproxin. Τι μπορώ να τσιμπήσω με καποτα (και στοματικό με καποτα) στο να μου δώσει συμπτώματα πόνου σε όλο το πέος και οίδημα (πρισμενο) με τσούξιμο στην ούρηση???? Δεύτερη μέρα με ciproxin δεν έχω συμπτώματα. Δευτέρα γιατρός γιατί μου φαίνεται περίεργο....

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Μάλλον παίζει ρόλο γιατί δεν ήπια εντελώς τυχαία κοντά 2 μέρες πολύ νερό. Παρόλα αυτά Δευτέρα πάω ουρολόγο. Μιλήσαμε τηλέφωνο μου είπε να πάρω ciproxin. Τι μπορώ να τσιμπήσω με καποτα (και στοματικό με καποτα) στο να μου δώσει συμπτώματα πόνου σε όλο το πέος και οίδημα (πρισμενο) με τσούξιμο στην ούρηση???? Δεύτερη μέρα με ciproxin δεν έχω συμπτώματα. Δευτέρα γιατρός γιατί μου φαίνεται περίεργο....

Καλο ειναι πριν ξεκινησει καποιος αντιβιωση να κανει μια καλλιεργεια ουρων(παιρνει 3-4 μερες για να εμφανιστει το μικροβιο).Αν βγει θετικη ,κανουν απο το υπαρχον δειγμα ουρων και αντιβιογραμμα για να δουν οι γιατροι ποια αντιβιωση να δωσουν.Αυτη την γραμμη εχω ακολουθησει 2 φορες απο ουρολογους απο Ευαγγελισμο και Ελπις.

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Είναι αργία στην Θεσσαλονίκη δεν είχε γιατρούς διαγνωστικά κλπ ο δικός μου είναι εκτός συνεπώς και καλλιέργειες δεν γινόνται. "Προφυλακτικά" μου έγραψε την αντιβίωση όπως είπα μετά από 2-3 δώσεις έπαψε το θέμα να υπάρχει. Εκρισεις κλπ δεν ειχα κατά το διάστημα. Υπάρχει κάτι που μπορεί να αρπάξω με ήπια συμπτώματα ενώ φορούσα σκούφο σε όλες τις ερωτικές πράξεις;(Συμπεριλαμβανομένων στοματικών κλπ)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Είναι αργία στην Θεσσαλονίκη δεν είχε γιατρούς διαγνωστικά κλπ ο δικός μου είναι εκτός συνεπώς και καλλιέργειες δεν γινόνται. "Προφυλακτικά" μου έγραψε την αντιβίωση όπως είπα μετά από 2-3 δώσεις έπαψε το θέμα να υπάρχει. Εκρισεις κλπ δεν ειχα κατά το διάστημα. Υπάρχει κάτι που μπορεί να αρπάξω με ήπια συμπτώματα ενώ φορούσα σκούφο σε όλες τις ερωτικές πράξεις;(Συμπεριλαμβανομένων στοματικών κλπ)

Αφου ανησυχεις τοσο τυπε καλυτερα να μην ξαναγαμησεις ποτε στη ζωη σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. :S :S :S

Προλαβες γαμησες 2-3 φορες ηδη.... φτανει. :S :S :S

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Αφου ανησυχεις τοσο τυπε καλυτερα να μην ξαναγαμησεις ποτε στη ζωη σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. :S :S :S

Προλαβες γαμησες 2-3 φορες ηδη.... φτανει. :S :S :S

δεν διαφωνω.

Marketeer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2015
Like
7
Πόντοι
0

Φιλε Dimi είσαι λίγο υπερβολικός..
Δεν κολλάς τπτ όταν φοράς σε όλα προφύλαξη, πιο πιθανό είναι να ερεθίστηκε η ουρήθρα από το γαμήσι και το μυαλό σου να να υπερβάλλει σε μια αίσθηση ψευτοενόχλησης, επειδή το σκέφτεσαι συνέχεια.

Κάνε τπτ άλλο, κανά χόμπι να ξεχαστείς και θα δείς πως δε θα νιώθεις καμιά ενόχληση.

Αντε και χρονια πολλά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και με προφυλακτικο κολλας κονδυλωματα, ερπητοϊους και οτιδήποτε άλλο κολλαει με απλη δερματικη επαφη. το προφυλακτικο προστατευει μονο την περιοχη του πεους και ότι μεταδίδεται ΜΟΝΟ από εκει.

οι ηπατίτιδες πχ κολανε και με τα σαλια, οποτε με τα φιλια στο στομα μεγαλη πιθανοτητα να τ αρπαξεις, όπως επισης και η λοιμωδης μονοπυρηνωση κλπ κλπ

Marketeer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2015
Like
7
Πόντοι
0
και με προφυλακτικο κολλας κονδυλωματα, ερπητοϊους και οτιδήποτε άλλο κολλαει με απλη δερματικη επαφη. το προφυλακτικο προστατευει μονο την περιοχη του πεους και ότι μεταδίδεται ΜΟΝΟ από εκει.

οι ηπατίτιδες πχ κολανε και με τα σαλια, οποτε με τα φιλια στο στομα μεγαλη πιθανοτητα να τ αρπαξεις, όπως επισης και η λοιμωδης μονοπυρηνωση κλπ κλπ

Πραγματικά μη λέτε ότι νάναι..

Η Ηπατίτδα ΔΕΝ κολάει με φιλιά(η έστω είναι ακράια δύσκολο να κολήσει)..Σοβαρά σκεφτέιτε τις πιθανότητες και πόσες σεξουαλικές επαφές γίνονται ανά ημέρα με πουτάνες! Θα είχαμε όλοι ηπατιτδα αν ήταν έτσι!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

μεγαλο λαθος δεν κολλαει με τα σαλια μονο με το αιμα.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26

λοιμωδη μονοπυρηνωση μπορει να παθει και ενα βρεφος,λες να φιλησε καμια τανα?

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Παρατήρησα σήμερα ότι στην βουβωνική χώρα και λίγο επάνω στον όρχη στο δέρμα του κόκκινηλα σαν εκζεμα δεν έχει επάνω φυσαλίδες ούτε είναι σαν σπιρακη είναι απλά κόκκινο επαναλαμβάνω σαν εκζεμα. Μπορεί να είναι παρενέργεια από την αντιβίωση. Έχω κνηδτο όχι ιδιαίτερο όμως σαν να έχω πληγή το νιώθω.

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα. Τελευταια νταραβεριζομαι με μια καινουργια γκομενα, που επειδη δεν γουσταρει προφυλακτικα, απαιτει να κανω ΟΛΕΣ τις εξετασεις για αφροδισια, περα απ' τις συνηθεις για AIDS και ηπατιτιδα. Ζω Αθηνα. Που να παω για να τις κανω προληπτικα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.668
Πόντοι
41.129
Καλησπερα. Τελευταια νταραβεριζομαι με μια καινουργια γκομενα, που επειδη δεν γουσταρει προφυλακτικα, απαιτει να κανω ΟΛΕΣ τις εξετασεις για αφροδισια, περα απ' τις συνηθεις για AIDS και ηπατιτιδα. Ζω Αθηνα. Που να παω για να τις κανω προληπτικα;

δηλαδη αυτη ειναι πεντακαθαρη και θελει εξετασεις μονο απο εσενα η βρωμομούνα ??

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
204 σελιδα τυπε.....ξερει ενα καλο ο Νασος... :S :S :S

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Τις έκανα στη βιοκλινικη Αθηνών.

Εδώ ρε τύποι οι γιατροί μεταξύ τους λένε αλά νταλων.

Εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα;

Ξαναλέω, είχα σε εξαρση έρπη τύπου 1 στα χείλη, το έχω από 10 ετών αυτό.. εγλυψα μουνι και έβγαλε έρπη μετά από 3 ημέρες.. εντωμεταξυ έκανε πυρετο η κοπέλα.. είχε ανέκαθεν ή κόλλησε από το χείλος μου; Οι γιατροί δε συμφωνουνε μεταξύ τους πάντως..

Κολλάει ο τύπου 1 στα γεννητικά όταν είναι σε έξαρση ή ου?

Μα ποσο μινάρας!!! Εισαι με έρπη και πας και γλυφεις το μουνι της γκόμενας;
Όταν έχεις έρπη δεν ξέρεις οτι πρεπει να προσεχεις γιατι κολλάει με το παραμικρό (ποτήρια, πετσέτες, χέρια αν το έχεις ξύσει, κοκ);

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε μαλλον ειναι αργα τωρα για εξετασεις :-(
τουλαχιστον θα χεις 700 ευρω στην τσεπη καθε μηνα :wanker: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom