ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αυτος!1-0 :S :S :SΚολλησε κανεις ηπατιτιδα?
αυτος!1-0 :S :S :SΚολλησε κανεις ηπατιτιδα?
Φυσικα. Μου εδωσε αλοιφη κ αντιβιωση και μου ειπε να παω δερματολογο αν δεν περασει.
Καλησπερα παιδες..
Λοιπόν δεν θα μακρυγορΗσω ,πριν απο 10 μερες πηγα φυλης και γαμησα μια αλβανιδα μιλφ με προφυλακτικο ολα και πιπα και γαμησι.
Με αφησε να γαμησω πρωτα κωλο και μετα μουνι..Οταν μου βαλε το προφυλακτικο ημουν καβλωμενος το ακουμπησε μονο για να βαλει το προφυλακτικο ..Οταν τελειωσα το εβγαλε πριν μου πεσει και το σκουπισε με μωρομαντηλα τραβωντας το ..Επειδη εχω σχεση και εχω κατααγχωθει υπαρχει περιπτωση να κολλησα κατι γιατι διαβασα στΟ ιντερνετ οτι συφιλη κολλας και με δερματικη επαφη η κατι τετοιο..
Η κυρια ομως ερωτηση μου ειναι μετα απο ποσες μερες να κανω εξετασεις για σμν μπορω τωρα στις 10 μερες να εχω ενα σιγουρο αποτελεσμα η πρεπει να περασουν παραπανω ημερες?
Αν ησουν σχετικος θα ηξερες οτι η ηπατίτιδα δεν εχει πληρη ηαση ειδικα για τη γ δεν υπάρχει ούτε καν εμβολιο ακομα και γισ τη β θα ηξετες οτι οποιος νοσει μιλωντας για ανθρώπους που δεν εχουν κανει το εμβόλιο και ο οργανισμός τους δεν την καταστρεψει μεσα σε 6 μηνες απο οξεια γινετε χρονια και θα την κουβαλανε μεχρι να πεθανουν οπως ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ο γιατρος δε χρειάζεται καμμια μπουνια μια χαρα ηξερε και τη εκανε και τη έλεγε τυπεφιλε χωρις να θελω να σε ταραξω βρες τον γιατρο και ριχτου μια μπουνια στην μουρη ετσι για το γαμωτο.και δεν σου μιλαει κανενας ασχετος . ειμαι απολυτα σχετικος με το θεμα αυτο.
δυστυχως αυτη η μαλακια δε φευγει με ενα δυο χαπακιαΕτσι ειναι.
Και εγω εχω μια γνωστη που ειναι τωρα 63 και εχει Β απο τα νιατα της.
Καθε χρονο θυμαμαι που μου ελεγε κανει εξετασεις για να δει δεικτες κτλ . :S :S :S
Αν ησουν σχετικος θα ηξερες οτι η ηπατίτιδα δεν εχει πληρη ηαση ειδικα για τη γ δεν υπάρχει ούτε καν εμβολιο ακομα και γισ τη β θα ηξετες οτι οποιος νοσει μιλωντας για ανθρώπους που δεν εχουν κανει το εμβόλιο και ο οργανισμός τους δεν την καταστρεψει μεσα σε 6 μηνες απο οξεια γινετε χρονια και θα την κουβαλανε μεχρι να πεθανουν οπως ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ο γιατρος δε χρειάζεται καμμια μπουνια μια χαρα ηξερε και τη εκανε και τη έλεγε τυπε
δυστυχως αυτη η μαλακια δε φευγει με ενα δυο χαπακια
Οντος το μυαλο σου χρειάζεται 6 μηνη θεραπεία με χαπακια και ενεσιμη χρηση και παλι ειναι αβεβαιο αν θεραπευτηNαι,χρειάζεται 6μηνη θεραπεία με χαπάκια και ενέσιμη χρήση.
Οντος το μυαλο σου χρειάζεται 6 μηνη θεραπεία με χαπακια και ενεσιμη χρηση και παλι ειναι αβεβαιο αν θεραπευτη
Γιτι ως γνωστον ο Ευαγγελος Χολογκιτας(μπορεις να τον ψαξεις στο ιντερνετ)που ειναι η ειδικοτητα του δε ξερει και ο Χανιωτης1981 του bou που δε ξερει που πανε τα 4 περι του θεματος ξερει καλητερα εχεις δικιο τυπεΤράβα ρώτα ηπατολόγο να σου πεί αν πλέον η ηπατίτιδα θεραπευται πλήρως η οχι.
Γιτι ως γνωστον ο Ευαγγελος Χολογκιτας(μπορεις να τον ψαξεις στο ιντερνετ)που ειναι η ειδικοτητα του δε ξερει και ο Χανιωτης1981 του bou που δε ξερει που πανε τα 4 περι του θεματος ξερει καλητερα εχεις δικιο τυπε
Εκτος οτι το αρθρο μιλαει μονο για τους 2 τυπους της Γ και οχι σε ποσοστοστο 100% αν ποτε σε χτυπησει αυτος ο διαολος που δε σου το ευχομαι οπως και σε κανεναν θεραπευσου με τα χαπακια σου εσυ και τα ξαναλεμε μεχρι τοτε ασε να μιλαει η εξαετη εμπειρια μου με αυτον τον διαολο και τα λεγομενα του καθηγητη που αφορουσαν τη ΒΗπατίτιδα C: Μπορεί πλέον να ιαθεί - Νέα θεραπεία σε χάπι
Ενω αμα κανεις σε μια που θα γνωρισεις σε ενα μπαρ εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι υγιεστατη ε τυπε?Γλειφομουνι σε εκδιδομενη ΠΟΤΕ!
Σωστοτατος ιεροδουλη η μη δε παιζει κανεναν απολυτος ρολοΚ στο κατηχητικο να την γνωρίσω..
Η να περιμένει για θεία εξομολόγηση..
πάλι δεν ειμαι σίγουρος..
Αν ησουν σχετικος θα ηξερες οτι η ηπατίτιδα δεν εχει πληρη ηαση ειδικα για τη γ δεν υπάρχει ούτε καν εμβολιο ακομα και γισ τη β θα ηξετες οτι οποιος νοσει μιλωντας για ανθρώπους που δεν εχουν κανει το εμβόλιο και ο οργανισμός τους δεν την καταστρεψει μεσα σε 6 μηνες απο οξεια γινετε χρονια και θα την κουβαλανε μεχρι να πεθανουν οπως ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ο γιατρος δε χρειάζεται καμμια μπουνια μια χαρα ηξερε και τη εκανε και τη έλεγε τυπε