Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

  • Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

    Ψήφοι: 158 44,8%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

    Ψήφοι: 124 35,1%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

    Ψήφοι: 71 20,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.423
Κριτικές
61
Like
42.540
Πόντοι
22.785
διαβασε...σαν να πηγες ειναι... :2funny: :2funny:για την πεινα εχω λυση στο αλλο θρεντ
ρε σι σε λιγο θα μου κοπι κ ι σινδεσι
χρωσταω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
ρε σι σε λιγο θα μου κοπι κ ι σινδεσι
χρωσταω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αμα ειναι ετσι θα στο πληρωσω ρε συ εγω,μην χασουμε κι εσενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για φαι δεν ξερω αλλα οχι να μας κοψουν και το ιντερνετ :2funny: :2funny:
 

fc18

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, για το θεμα με την βιζιτου. Δηλαδη, ο ιος ειχε καταστραφει (αν υπηρχε) με το τριψιμο των δακτυλων μου? Γενικα μεσα σε διαστημα 3 λεπτων ο ιος καταστρεφεται απο την εκθεση του στιν αερα?
 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
16.466
Like
18
Πόντοι
166
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, είναι απίθανο να κόλλησες έτσι.

Άλλωστε το λέει και ο γιαννισροκ, που απ'ό,τι είπε το κατέχει το θέμα  :sunglasses:

Ακόμα και αν το στόμα σου δεν είναι τελείως οκ (αυτό άλλωστε δεν μπορείς ποτέ να το γνωρίζεις), και πάλι η πιθανότητα μετάδοσης του ιού HIV είναι πάρα πολύ μικρή...Απαιτείται μεγάλη ποσότητα υγρών σε πληγή... Συμβουλή: Όσο μπορείτε να αποφεύγετε πλύσιμο δοντιών πριν το σεξ (2 ώρες πριν είναι αρκετές), αλλά και μετά το σεξ... Ότι αφορά πρωκτικό σεξ περιλαμβάνει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για σμν...
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Παιδια, σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, για το θεμα με την βιζιτου. Δηλαδη, ο ιος ειχε καταστραφει (αν υπηρχε) με το τριψιμο των δακτυλων μου? Γενικα μεσα σε διαστημα 3 λεπτων ο ιος καταστρεφεται απο την εκθεση του στιν αερα?
ουτε καν θα υπηρχε μην αγχωνεσαι...εβαλες και οινοπνευμα ενταξει...
 

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Μηνύματα
62
Like
0
Πόντοι
0



οποιος εχει αυτα δεν εχει να φοβαται τιποτα δεν ειναι οξυτενες κηλιδωματα (HPV) ή "Genital Warps" ή καποιο αλλο μεταδιδομενο νοσημα , ειναι απλα η εξελιξη του ειδους καπως παραδοξα (υπαρχει και στις γυναικες απλα δεν φαινεται) , παντως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας επειδη το ξερω πως ειναι πολλοι που αναρωτιουνται (τουλαχιστον 10-20%) αυτα τελικα φευγουν μετα απο καποια ηλικια και ο μονος τροπος να τα ξεφορτωθεις ειναι η κοσμητικη επεμβαση με C02 laser κ.α. προσωπικα δεν νομιζω πως ειναι προβλημα.
 

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Μηνύματα
62
Like
0
Πόντοι
0
Επισης μια αλλη κατασταση που ειναι παλι απλα μια κατασταση και οχι STD !


αυτο νομιζω το χουν πιο πολλα ατομα απο το 10-20% του συνολικου ανδρικου πλυθησμου που εχουν PPP ...
 

Επισκέπτης
ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...
:think: :think: :think: :think: :think: :think:
Μια και αναφέρονατι πιθανότητες: Δεν μιλάμε για το πάμε στοίχημα, αλλά για τις ζωές μας και την υγεία μας, για μακροχρ'ονιες, μόνιμες ή και θανατηφόρες επιπτώσεις. Τα διάφορα κακά που ακούμε, δεν συμβαίνουν μόνο σε άλλους αλλά και σε μας (εξάλου για τους "άλλους" οι "άλλοι" είμαστε εμείς). Τα low risk και hi risk δεν μου λένε πολλά γιατί αν σου κάτσει η στραβή την έβαψες  :s&m_3: και επιπλέον αν δεν σου κάτσει μια δυο τρείς, ξεψαρώνεις συνεχίζεις και το low risk δεν είναι και τόσο low. Μη ρισκάρετε λοιπόν, λέω εγώ. Ειδικά νέα παιδιά που μπορεί να διαβάζουν αυτές τις γραμμές και μπορεί να παρασυρθουν, όπως έγραψε και άλλος συναγωνιστής. Μιλάω κυρίως για πουτάνες. Για τις γκόμενες, ε, κατά τη κρίση μας και κατά πόσο τη γνωρίζουμε.

(Παρένθεση: μετά τα πολλά που διάβασα για τη Ζάνα πήγα να τη δω. Και.. έπαθα! Για μένα δεν ήταν απλά υπερώριμο μιλφ, αλλά μια απερίγραπτη μάζα κρέατος και λίπους, που ξεχείλιζε από το δικτυωτό που ήταν τυλιγμένη (μοσχαρίσιος πατσάς και ποδαράκια...). Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, όπως λένε, αλλά όπως άλλοι γράψανε κολακευτικά για αυτήν, γράφω και εγώ τη συχαμάρα μου για την εμφάνιση της.-αχ, τόπα και ξαλάφρωσα! :2funny:)
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.157
Κριτικές
16
Like
1.779
Πόντοι
4.655
Ύστερα από πολύ καιρό που βλέπω την ιστοσελίδα και διαβάζοντας τα διάφορα που κατά καιρούς γράφονται από άσχετους, πήρα την απόφαση να γράψω για ένα θέμα που μας αφορά όλους και που γνωρίζω καλά (κάνω μεταπτυχιακό στην Ιατρική- Ειδικότητα Αφροδισιολόγος, Δερματολόγος στην Αμερική). Ξεκινώ λοιπόν λέγοντάς σας κάτι που όλοι γνωρίζετε...Υπάρχει αύξηση των περιστατικών σμν διεθνώς, αλλά παράλληλα υπάρχει ξανά αγωνία και ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους εφήβους για το θέμα.
Στο θέμα μας λοιπόν: Θα σας πω λίγα πράγματα για τους κινδύνους που κρύβει που ο στοματικός έρωτας χωρίς προφυλάξεις...

1.HIV (και όχι AIDS)
Είναι ο ιός που προκαλεί το γνωστό σε όλους μας AIDS. Αν κάποιος συνευρεθεί χωρίς προφυλάξεις με κάποιον οροθετικό (άνθρωπο που έχει τον ιό) τότε ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι θα κολλήσει και εκείνος... Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εν τούτοις...Και όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έγινε το ύποπτο περιστατικό...Αν ήταν πρωκτικό το sex, η πιθανότητα είναι αυξημένη, αν είναι κολπικό η πιθανότητα υπάρχει (μικρότερη) και αν είναι στοματικό η πιθανότητα είναι σχεδόν μηδέν...Τι σημαίνει σχεδόν? Σημαίνει ότι στα 25 χρόνια που γνωρίζουμε τον ιό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε ένα γνωστό  περιστατικό ανθρώπου που να του μεταδόθηκε ο ιός με αυτόν τον τρόπο. Η πιθανότητα ωστόσο πιστεύετε ότι υπάρχει (περίπου 0.0005%, δηλαδή πιθανότητα πολύ μικρότερη από το πεθάνουμε από κάποιο ατύχημα ή οτιδήποτε άλλο, παρά να κολλήσουμε τον ιό σε όλη μας τη ζωή!!!)! Μιλάω πάντα για sex μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Έρευνες λένε ότι η μετάδοση του ιού είναι εξαιρετικά δύσκολη σε ετερόφυλους άνδρες που βρίσκονται με οροθετικές γυναίκες. ΠΡΟΣΟΧΗ...Δεν ισχύει το ίδιο για ομοφυλόφιλους...

2.Σύφιλη
Η σύφιλη είναι η ασθένεια που αντικατέστησε ο ιός HIV! Η σύφιλη είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια καθώς μπορεί να είναι πολύ ήπια τα συμπτώματά της και να μη δώσουμε σημασία! Υπάρχουν 3 στάδια της σύφιλης. Το πρώτο στάδιο αποτελείται από ένα έλκος εκεί που ο ιός ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το σώμα μας (συνήθως πέος ή στόμα για τον άνδρα). Το έλκος είναι ανώδυνο και σκληρό και εμφανίζεται κατά μέσο όρο μετά από 21 μέρες από την ύποπτη συνεύρεση (εώς και 3μήνες μετά) και αν δεν θεραπευτεί φεύγει μόνο του μετά από 2-4 εβδομάδες. Ο ιός υπάρχει ακόμα όμως...Μετά από 6μήνες (εώς 3χρόνια) εμφανίζονται συφιλικά έλκη κυρίως στα χέρια/πόδια (λιγότερα συχνά στη πλάτη) και μόλις αυτά φύγουν ο ιός ζει σε λανθάνουσα μορφή και μετά από αρκετό καιρό (συνήθως 10 χρόνια) ξεκινάει το τέλος... Τα καλά νέα είναι ότι αν το προλάβουμε στο πρώτο στάδιο είναι εύκολα θεραπεύσιμο 100%, στο δεύτερο στάδιο είναι και πάλι θεραπεύσιμο (υπάρχει όμως πιθανότητα επιπλοκών) και στο τρίτο στάδιο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα (όχι όμως αδύνατα).
Η σύφιλη κολλάει από κολπικό και πρωκτικό sex, αλλά και από στοματικό (πολύ σπάνιο και ΑΝ η κοπέλα έχει συφιλικό έλκος στη γλώσσα).

3.Έρπης HSV 1 and 2
Μεταδίδεται από στοματικό σεξ κυρίως (και όχι με κολπικο!!!) και ανάλογα με τον τύπο είναι επιθετικός ή ήπιος. Τα καλά νέα είναι ότι κολλάει συνήθως όταν η κοπέλα που μας κάνει στοματικό έχει ερπητικά έλκη στο στόμα (ενεργά) και λιγότερο συχνά όταν δεν έχει εμφανή συμπτώματα. Το 50-60% των ανθρώπων έχουν τον ιό HSV 1 στο στόμα και άρα έχουν αντισώματα (και επομένως κολλάνε πιο δύσκολα στα γεννητικά όργανα τον ιό). Ο ιός αυτός δεν θεραπεύεται και κρύβεται σε νεύρα μας κοντά στα αυτιά μας και όταν δεν είμαστε καλά εμφανίζεται στα χείλι μας...Όσο περνούν τα χρόνια, ο ιός εκδηλώνεται όλο και λιγότερο μέχρι που τελικά σταματά τις εκδηλώσεις (κάτι που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμα). Τα ίδια ισχύουν και για τον ιό HSV 2, ο οποίος είναι ίδιος κατά 50% με τον HSV 1. Είναι πιο επιθετικός και κολλάει και στα γεννητικά όργανα και στο στόμα (όπως και ο αδερφός του).
Είναι ο πιο επικίνδυνος ιός για να κολλήσει κανείς από στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις, αν και η πιθανότητα είναι και πάλι μικρή...

4. Μη γονοκοκκική ουρηθρίτιδα (NGU)
Κολλάει σχετικά εύκολα μέσω στοματικού έρωτα, αλλά θεραπεύεται εύκολα με αντιβίωση! Είναι η γνωστή σε όλους μας βλενόρροια-γονόρροια. Τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά από 2-21 μέρες από το ύποπτο περιστατικό και περιλαμβάνουν κνησμό, ερυθρότητα στη περιοχή, πυώδες υγρό από την ουρήθρα, σπάνια δέκατα και άλλα... Αν πιστεύετε ότι έχετε γονόρροια, σας προτείνω να τρέξετε στο Συγγρό, όπου το σύστημα υγείας μας φαίνεται ότι λειτουργεί ακόμα σχετικά καλά και να πάρετε άμεσα αγωγή...

ΔΕΝ υπάρχει άλλη ασθένεια που να κολλάει από στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις!!! Τριχομονάδες και  χλαμύδια ΔΕΝ κολλάνε με τίποτα (0%), ο ιός HPV (κονδυλώματα) κολλάει εξαιρετικά σπάνια και ΜΟΝΟ όταν η κοπέλα έχει κονδυλώματα στο στόμα (υπερβολικά σπάνιο, <0.01%)! HepB and C ακόμα μπορούμε να κολλήσουμε εμείς τις κοπέλες και όχι αυτές εμάς (για την HepB υπάρχει εμβόλιο και η C δεν μεταδίδεται έτσι)!!!

Δεν σας λέω φυσικά να πάτε να κάνετε ακάποτα από εδώ και από εκεί γιατί ο κίνδυνος, αν και μικρός, υπάρχει...ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν...Ότι έγραψα το έγραψα γιατί βαρέθηκα να διαβάζω από άσχετους στο net, ότι όλα κολλάνε πολύ εύκολα και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες...ΠΡΟΣΟΧΗ και καλή απόλαυση μάγκες (με προφυλάξεις πάντα)...

ΥΓ. Καθηγητές μας στο παν/μιο εδώ στην Αμερική μας λένε ότι όταν πηγαίνουν πελάτες σε αυτούς λέγοντας ότι ήρθαν μετά από περιστατικό στοματικού έρωτα (ακόμα και από εκδιδόμενες) χωρίς προφύλαξη, τους εξετάζουν και αν δεν υπάρχουν εμφανή συμπτώματα τους προτείνουν να το ξεχάσουν (ούτε που τους προτείνουν εξετάσεις!!!)! Τι να πω? Κάτι θα ξέρουν αυτοί, σωστά?!

Θα συμφωνησω με τον φιλτατο διοτι εχω επισης ερευνησει εκτεταμενα τον τροπο με τον οποιο ο ιος (HIV) μολυνει τον οργανισμο (λογω της δουλειας μου) και ειναι πολυ δυσκολο για καποιον υγιη ανθρωπο να κολλησει. Ο ιος ειναι πολυ αδυναμος (RNA ιος για οσους γνωριζουν) που καταστρεφεται αμεσα σε μη ιδανικες συνθηκες οπως αυτες της στοματικης κοιλοτητας. Οι πιθανοτητες ειναι παρα παρα πολυ μικρες. Ομως επειδη ειμαστε υποχονδριοι και ο αγοραιος ερωτας τρεφει τετοιου ειδους κινδυνους πρεπει να καταλαβαβουμε οτι οι εκδιδομενες κοπελες ειναι ανθρωποι επισης συνηδητοποιημενοι που τσεκαρονται μερικες φορες και ΠΙΟ συχνα απο ο,τι οι υπολοιπες γυναικες. Καταλαβαινω οτι μια πιπα με καποτα ειναι ισως αδικη, ειναι ομως ο καλυτερος τροπος να μη χαλιεσαι μετα με αυτες τις σκεψεις. Οσοι το κανετε, θα προτεινα να το σταματησετε με τα ακαποτα και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Στην τελικη παμε στις πουτανες για να χαλαρωνουμε οχι για να τσιτωνομαστε περισσοτερο, σωστα?
 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.103
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδες μολις συνευρεθηκα με κορασιδα, που ηταν γεματη με μικρες καφε κυλιδες στο δερμα της...και μικρα σπυρακια γενικα..ολα αυτα κυριως στο στηθος αλλα και αλλου..υπαρχει περιπτωση να χε κανα αφροδισιο? εννοειται δεν επαιξε ακαποτο ουτε γλυφομουνι..
 

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Μηνύματα
758
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Παιδες μολις συνευρεθηκα με κορασιδα, που ηταν γεματη με μικρες καφε κυλιδες στο δερμα της...και μικρα σπυρακια γενικα..ολα αυτα κυριως στο στηθος αλλα και αλλου..υπαρχει περιπτωση να χε κανα αφροδισιο? εννοειται δεν επαιξε ακαποτο ουτε γλυφομουνι..
[/εκανεσ μπανιο?
 

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
391
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες μολις συνευρεθηκα με κορασιδα, που ηταν γεματη με μικρες καφε κυλιδες στο δερμα της...και μικρα σπυρακια γενικα..ολα αυτα κυριως στο στηθος αλλα και αλλου..υπαρχει περιπτωση να χε κανα αφροδισιο? εννοειται δεν επαιξε ακαποτο ουτε γλυφομουνι..

Kαι γιατί τη γάμησες; Έστω και με καπότα; :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom