You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπουμπ ενα σωρο παραθεσεις εβαλα για παρτη σου χθες...για μας τιποτα;yannisrock σε ευχαριστώ που απάντησες στις απορίες μου!!
yannisrock
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπουμπ ενα σωρο παραθεσεις εβαλα για παρτη σου χθες...για μας τιποτα;
Να είστε καλά όλοι! Και gl είσαι πολύ καλός!
;)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμπ ενα σωρο παραθεσεις εβαλα για παρτη σου χθες...για μας τιποτα;
Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχααααα παρασύρθηκα από το διάβασμα και το ξέχασα!!!!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου, η συγκίνηση ήταν αφόρητη!! :-* :-* :-* :-* :-*
yannisrock
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πως νοιωθει η κοπελα οταν της κανουν γλυφοκωλι αραγε?
σκεφτεται τον κινδυνο η καβλωνει λετε? ;)
χαχαχαχαχα! Απίστευτη απορία! Η σωστή όμως ερώτηση θα ήταν: Αυτός που της το κάνει σκέφτεται τον κίνδυνο ή απλά καβλώνει βλέποντας τη κοπέλα να καβλώνει?!!!!
χαχαχαχαχα! Απίστευτη απορία! Η σωστή όμως ερώτηση θα ήταν: Αυτός που της το κάνει σκέφτεται τον κίνδυνο ή απλά καβλώνει βλέποντας τη κοπέλα να καβλώνει?!!!!
μαλλον θα ειναι απασχολημενος με το να βλεπει τις αντιδρασης της κοπελας.
δεν ξερω οι κοπελες ας απαντησουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχααααα παρασύρθηκα από το διάβασμα και το ξέχασα!!!!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου, η συγκίνηση ήταν αφόρητη!! :-* :-* :-* :-* :-*
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το δευτεροχαχαχαχαχα! Απίστευτη απορία! Η σωστή όμως ερώτηση θα ήταν: Αυτός που της το κάνει σκέφτεται τον κίνδυνο ή απλά καβλώνει βλέποντας τη κοπέλα να καβλώνει?!!!!
yannisrock
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φαντασου να γλυψεις και τον πρωκτο μιας ιεροδουλης πανω στην καβλα..
τωρα που το σκεφτομαι εκει υπαρχουν πολλες αποληξεις..
μπορει να εχει τραυματιστει υστερα απο πρωκτικο..
αν ερθεις σε επαφη με τραυματισμενη αποληξη και το δικο σου στομα ειναι οκ την πουτσισες?
τι μπορεις να κολλησεις?
Ακόμα και αν το στόμα σου δεν είναι τελείως οκ (αυτό άλλωστε δεν μπορείς ποτέ να το γνωρίζεις), και πάλι η πιθανότητα μετάδοσης του ιού HIV είναι πάρα πολύ μικρή...Απαιτείται μεγάλη ποσότητα υγρών σε πληγή... Συμβουλή: Όσο μπορείτε να αποφεύγετε πλύσιμο δοντιών πριν το σεξ (2 ώρες πριν είναι αρκετές), αλλά και μετά το σεξ... Ότι αφορά πρωκτικό σεξ περιλαμβάνει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για σμν...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δειτε κι αυτο
«Μοριακό» προφυλακτικό κατά του ΑΙDS
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009
Μια νέα γενιά «μοριακού» προφυλακτικού που θα προστατεύει τις γυναίκες από τον ιό του ΑΙDS ανέπτυξαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γιούτα. Το νέο είδος προστασίας έχει μορφή τζελ και εφαρμόζεται πριν από τη σεξουαλική πράξη στον κόλπο της γυναίκας. Οταν αυτό στη συνέχεια έλθει σε επαφή με το σπέρμα, μετατρέπεται σε ένα σχεδόν στέρεο υλικό, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει τον ιό στα σωματίδια ενός μικροσκοπικού διχτυού που δημιουργείται στα τοιχώματα του κόλπου, αποτρέποντας έτσι τη μόλυνση του ιστού του κόλπου. Το «μοναδικό», κατά τους επινοητές του, τζελ δημιουργήθηκε προκειμένου οι γυναίκες να μπορούν να προστατεύονται από τον θανατηφόρο ιό από μόνες τους και χωρίς τη συγκατάθεση του συντρόφου τους. Μόνο στην Αφρική και στην Ασία υπολογίζεται ότι το ποσοστό των γυναικών που έχουν μολυνθεί από τον ιό του ΑΙDS ανέρχεται στο 60%.
«Μοριακό» προφυλακτικό κατά του ΑΙDS
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009
Μια νέα γενιά «μοριακού» προφυλακτικού που θα προστατεύει τις γυναίκες από τον ιό του ΑΙDS ανέπτυξαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γιούτα. Το νέο είδος προστασίας έχει μορφή τζελ και εφαρμόζεται πριν από τη σεξουαλική πράξη στον κόλπο της γυναίκας. Οταν αυτό στη συνέχεια έλθει σε επαφή με το σπέρμα, μετατρέπεται σε ένα σχεδόν στέρεο υλικό, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει τον ιό στα σωματίδια ενός μικροσκοπικού διχτυού που δημιουργείται στα τοιχώματα του κόλπου, αποτρέποντας έτσι τη μόλυνση του ιστού του κόλπου. Το «μοναδικό», κατά τους επινοητές του, τζελ δημιουργήθηκε προκειμένου οι γυναίκες να μπορούν να προστατεύονται από τον θανατηφόρο ιό από μόνες τους και χωρίς τη συγκατάθεση του συντρόφου τους. Μόνο στην Αφρική και στην Ασία υπολογίζεται ότι το ποσοστό των γυναικών που έχουν μολυνθεί από τον ιό του ΑΙDS ανέρχεται στο 60%.
Παιδια ,καλημερα σας. Θελω να ακουσω τις γνωμες σας σε καποιο θεμα που με απασχολει.
Λοιπον, πριν 2 μερες, φωναξα στο σπιτι μια βιζιτου απο εφημεριδα (γραφειο δηλαδη). Λοιπον, ηρθε καναμε sex (τα παντα με προφυλακτικο), και τελειωσε η πραξη. Φυσικα η καποτα δεν εσπασε και την ελεγξα μετα με νερο, και δεν υπηρχε το παραμικρο προβλημα.
Το θεμα ειναι το εξης. Μολις τελειωσε η πραξη, πηγε στο μπανιο να πλυθει. Λοιπον, κρατησα για 10 δευτερολεπτα την καποτα με το χερι μου. Μολις καταλαβα την εκανα, αφησα την καποτα, και ετριξα λοιπον το χερι μου για να διαλυθουν τα υγρα. Παιζει να το ετριψα και στο σεντονι. Μετα απο λιγο βγηκε και εφυγε. Αναμεσα στη στιγμη που την κρατησα και που εφυγε, θα περασαν γυρω στα 3-5 λεπτα. Μετα πηγα στην τουαλετα, οπου ειδα στο στομα μου μια μικροπληγη με παρα πολυ λιγο αιματακι (ειχαν σκασει τα χειλη μου πιο πριν), και μολις την ειδα ασυνειδητα την ακουμπησα στιγμαια με το δεξι μου χερι. Αμεσως εριξα οινοπνευμα, και στην πληγη και στα χερια και πλυθηκα.
Και ρωταω: Aν τυχον την ωρα που ετριψα τα υγρα τα ετριψα καθολου στο δεξι μου χερι, υπαρχει πιθανοτητα να παθω κατι.
Το λεω γιατι απ'οτι ξερω ειδικα για το aids, ο ιος μολις βγει σε εξωτερικο περιβαλλον ,εχω διαβασει πως πεθαινει και οτι η ποσοτητα των υγρων που υπαρχει στα δακτυλα πως δεν ειναι αρκετη να μεταδοσει τον ιο. Και οσο να'ναι μεσολαβησαν 3-5 λεπτα, μεχρι να γινει το σκηνικο... οποτε παιζει να εχουν στεγνωσει τα υγρα. Και αμεσως μετα εριξα οινοπνευμα..
Πρεπει να πω, πως απ'την αλλη μερα το πρωι μεχρι τωρα.. νιωθω καπως τα χειλη μου, και ειναι λιγο πιο κοκκινα. (Παιζει να ειναι κανα ψιλομικροβιο!) Αλλα επειδη την φιλησα κιολας (σε μαγουλα και λαιμους μονο) παιζει να το επαθα και απο εκει.
Θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο, γιατι ανησυχω λιγακι.
Επισης, να μου πειτε, αν γνωριζετε κατα ποσο ειναι καθαρες αυτες που κανουν βιζιτες σε εφημεριδες.
Ευχαριστω πολυ!!
Λοιπον, πριν 2 μερες, φωναξα στο σπιτι μια βιζιτου απο εφημεριδα (γραφειο δηλαδη). Λοιπον, ηρθε καναμε sex (τα παντα με προφυλακτικο), και τελειωσε η πραξη. Φυσικα η καποτα δεν εσπασε και την ελεγξα μετα με νερο, και δεν υπηρχε το παραμικρο προβλημα.
Το θεμα ειναι το εξης. Μολις τελειωσε η πραξη, πηγε στο μπανιο να πλυθει. Λοιπον, κρατησα για 10 δευτερολεπτα την καποτα με το χερι μου. Μολις καταλαβα την εκανα, αφησα την καποτα, και ετριξα λοιπον το χερι μου για να διαλυθουν τα υγρα. Παιζει να το ετριψα και στο σεντονι. Μετα απο λιγο βγηκε και εφυγε. Αναμεσα στη στιγμη που την κρατησα και που εφυγε, θα περασαν γυρω στα 3-5 λεπτα. Μετα πηγα στην τουαλετα, οπου ειδα στο στομα μου μια μικροπληγη με παρα πολυ λιγο αιματακι (ειχαν σκασει τα χειλη μου πιο πριν), και μολις την ειδα ασυνειδητα την ακουμπησα στιγμαια με το δεξι μου χερι. Αμεσως εριξα οινοπνευμα, και στην πληγη και στα χερια και πλυθηκα.
Και ρωταω: Aν τυχον την ωρα που ετριψα τα υγρα τα ετριψα καθολου στο δεξι μου χερι, υπαρχει πιθανοτητα να παθω κατι.
Το λεω γιατι απ'οτι ξερω ειδικα για το aids, ο ιος μολις βγει σε εξωτερικο περιβαλλον ,εχω διαβασει πως πεθαινει και οτι η ποσοτητα των υγρων που υπαρχει στα δακτυλα πως δεν ειναι αρκετη να μεταδοσει τον ιο. Και οσο να'ναι μεσολαβησαν 3-5 λεπτα, μεχρι να γινει το σκηνικο... οποτε παιζει να εχουν στεγνωσει τα υγρα. Και αμεσως μετα εριξα οινοπνευμα..
Πρεπει να πω, πως απ'την αλλη μερα το πρωι μεχρι τωρα.. νιωθω καπως τα χειλη μου, και ειναι λιγο πιο κοκκινα. (Παιζει να ειναι κανα ψιλομικροβιο!) Αλλα επειδη την φιλησα κιολας (σε μαγουλα και λαιμους μονο) παιζει να το επαθα και απο εκει.
Επισης, να μου πειτε, αν γνωριζετε κατα ποσο ειναι καθαρες αυτες που κανουν βιζιτες σε εφημεριδες.
Ευχαριστω πολυ!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου αν εχεις καταφερει και εχεις κολλησει παρασημο με αυτο εισαι για βιβλιο γκινες δικε μου
δεν εχεις παθει τιποτα φιλε ΠΛΗΜΕΛΗΜΑΠαιδια ,καλημερα σας. Θελω να ακουσω τις γνωμες σας σε καποιο θεμα που με απασχολει.
Ευχαριστω πολυ!!
Τώρα γιατί τον τρομοκρατείς;κανε καποια στιγμη τις εξετασεις σου
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τώρα γιατί τον τρομοκρατείς;
Γιατί όλοι πρέπει να κάνουν αυτές τις εξετάσεις, εγώ κάνω κάθε χρόνο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε αυτο εννοουσα ,ρουτινα εξετασεις,οχι οτι θα κολλησε κατι..Γιατί όλοι πρέπει να κάνουν αυτές τις εξετάσεις, εγώ κάνω κάθε χρόνο
Eννοείς για HIV;Γιατί όλοι πρέπει να κάνουν αυτές τις εξετάσεις, εγώ κάνω κάθε χρόνο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 6K