Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

και για σύφιλλη και για ηπατίτιδα, περιλαμβάνονται στις εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα στο νοσοκομείο Συγγρού (Συγγρός??)... καλό είναι να εξεταζόμαστε συχνά-πυκνά, για να είμαστε σίγουροι κι εμείς και οι σύντροφοί μας, νομίζω  :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όσοι ασχολούνται με αγορασμένο έρωτα καλό είναι να κάνουν παραπάνω απο μια φορά το χρόνο εξέταση.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και για σύφιλλη και για ηπατίτιδα, περιλαμβάνονται στις εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα στο νοσοκομείο Συγγρού (Συγγρός??)... καλό είναι να εξεταζόμαστε συχνά-πυκνά, για να είμαστε σίγουροι κι εμείς και οι σύντροφοί μας, νομίζω  :boobies:
Ποιά είναι η χρησιμότητα αυτών των εξετάσεων χωρίς να έχουν προηγηθεί συμπτώματα;
Τα συμπτώματα των αφροδισίων νοσημάτων δεν αρκούν για να ακολουθήσει κανείς εγκαίρως θεραπεία;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιά είναι η χρησιμότητα αυτών των εξετάσεων χωρίς να έχουν προηγηθεί συμπτώματα;
Τα συμπτώματα των αφροδισίων νοσημάτων δεν αρκούν για να ακολουθήσει κανείς εγκαίρως θεραπεία;
για την ηπατιτιδα οχι απαραιτητα,μπορει να περασεις ασυμπτωματικα ουτε και φυσικα για το HIV σε αρχικα πολυ σταδια....ε για συφιλη θα υπαρξει προφανες συμπτωμα....

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για την ηπατιτιδα οχι απαραιτητα,μπορει να περασεις ασυμπτωματικα ουτε και φυσικα για το HIV σε αρχικα πολυ σταδια....ε για συφιλη θα υπαρξει προφανες συμπτωμα....
Οπότε μάλλον για να προστατεύσουμε τη σταθερή σύντροφο (αν υπάρχει).
Αλλά και πάλι πόσο πρακτικό είναι να εξετάζεσαι συνέχεια μετά από κάθε παρασπονδία.
Αρα μην έχετε μόνιμη σύντροφο ή μην ξενοπηδάτε ή παίρνετε δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Ο ιός HIV μπορεί να υπάρχει στο σώμα ακόμα και για όλη σου τη ζωή χωρίς να νοσήσεις, δηλαδή να είσαι φορέας, χωρίς να παρουσιάζεις κανένα σύμπτωμα.
Άλλωστε ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ και όταν νοσείς περνάει κάποιος καιρός από τη στιγμή που κολλάς τον ιό μέχρι να εμφανιστούν τα συμπτώματα. Και σε πολλές περιπτώσεις τα συμπτώματα μοιάζουν με απλή γρίππη, οπότε δεν δίνουμε σημασία.

Οπότε εξεταζόμαστε τακτικά και προσέχουμε για να έχουμε, αν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι.

Νομίζω και στις άλλες ασθένειες που είπα τα συμπτώματα αργούν να φανούν.

Και στο κάτω κάτω τις εξετάσεις τις κάνω κυρίως για να είμαι εγώ σίγουρη για τον εαυτό μου και, σε περίπτωση που κολλήσω κάτι, να το προλάβω όσο γίνεται πιο σύντομα, τόσο για τη θεραπεία όσο και για να ξέρω πώς θα πορεύομαι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αλλά και πάλι πόσο πρακτικό είναι να εξετάζεσαι συνέχεια μετά από κάθε παρασπονδία.
Αρα μην έχετε μόνιμη σύντροφο ή μην ξενοπηδάτε ή παίρνετε δρακόντια μέτρα ασφαλείας.
αυτα που ειπες! ετσι ειναι,αν εισαι ατακτος πολυ ανα 6 μηνο εξετασεις και μιλαω για ακαποτα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ο ιός HIV μπορεί να υπάρχει στο σώμα ακόμα και για όλη σου τη ζωή χωρίς να νοσήσεις, δηλαδή να είσαι φορέας, χωρίς να παρουσιάζεις κανένα σύμπτωμα.
Άλλωστε ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ και όταν νοσείς περνάει κάποιος καιρός από τη στιγμή που κολλάς τον ιό μέχρι να εμφανιστούν τα συμπτώματα. Και σε πολλές περιπτώσεις τα συμπτώματα μοιάζουν με απλή γρίππη, οπότε δεν δίνουμε σημασία.

Οπότε εξεταζόμαστε τακτικά και προσέχουμε για να έχουμε, αν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι.

Νομίζω και στις άλλες ασθένειες που είπα τα συμπτώματα αργούν να φανούν.

Και στο κάτω κάτω τις εξετάσεις τις κάνω κυρίως για να είμαι εγώ σίγουρη για τον εαυτό μου και, σε περίπτωση που κολλήσω κάτι, να το προλάβω όσο γίνεται πιο σύντομα, τόσο για τη θεραπεία όσο και για να ξέρω πώς θα πορεύομαι.

μπουμπακι αφου εισαι μονογαμικη γιατι κανεις εξετασεις ????εκτος και αν σου τα φωραει εν γνωση σου και εξεταζεσαι να μην κολλας παρασημα απο αλλες χαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχ!!!!!!

οτι και να λες μονο εσυ κανεις τις καλυτερες πιπες ever!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εγώ λέω να τα παίρνουμε ούτως ή άλλως...

Και όχι, δεν είναι πρακτικό να εξετάζεσαι μετά από κάθε παρασπονδία, για τον απλό λόγο ότι ειδικά ο ιός HIV δε φαίνεται πάντα αμέσως στις εξετάσεις. Το χρονικό διάστημα που μου έχουν προτείνει πολλοί γιατροί για να εξεταστώ είναι τρεις μήνες μετά από το περιστατικό (πχ σπάσιμο προφυλακτικού ή σεξ χωρίς), πολλοί λένε και έξι μήνες.

Οπότε αν κάνει κανείς εξετάσεις μια ή δύο φορές το χρόνο είναι υπεραρκετές για να ξέρει τι του γίνεται νομίζω, δε χρειάζεται και να τρελαινόμαστε  :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπουμπακι αφου εισαι μονογαμικη γιατι κανεις εξετασεις ????εκτος και αν σου τα φωραει εν γνωση σου και εξεταζεσαι να μην κολλας παρασημα απο αλλες χαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχ!!!!!!

Δε μπεστ πίπα ιν τάουν  :sunglasses:

Μπέρδεψες τα μπούτια σου λάρι, σαλάτα μας έκανες τις γκόμενες του φόρουμ... εγώ δεν έχω πει αν είμαι ή αν δεν είμαι μονογαμική  :boobies: :boobies: :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

αρχηγε πως το ξερεις ; :think: :think: :think: :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories