Νέα

Σεξουαλική Παρενόχληση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
για δώσε ινφο ρε πάτερ...δώσε το φως σου!!
βασικα για να μη σου ανοιγει η λαθος ορεξη, οι ρωσιδες αυτες ειναι δύο και ειναι και οι 2 μαζι 120 ετων.

δευτερον, βαριεμαι τωρα να περιγραφω το πώς θα πας, στειλε μου το πρωι πμ να το θυμηθω να σου στειλω οδηγιες..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
βασικα για να μη σου ανοιγει η λαθος ορεξη, οι ρωσιδες αυτες ειναι δύο και ειναι και οι 2 μαζι 120 ετων.

δευτερον, βαριεμαι τωρα να περιγραφω το πώς θα πας, στειλε μου το πρωι πμ να το θυμηθω να σου στειλω οδηγιες..

σου στέλνω τώρα πμ για να μην το ξεχάσω το πρωί!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
πρωι πρωι γυρο; :think:πες του να στειλει πμ για πατσα....

ναι ρε συ..φαντάσου ότι έπαιρνα από βραδύς γύρο και τον κρατούσα την επόμενη στο σχολείο...!!! άλλη φάση λέμε...τζατζικίλα στις 9:00...αρχαία 2η ώρα..τι αλλο θες;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι ρε συ..φαντάσου ότι έπαιρνα από βραδύς γύρο και τον κρατούσα την επόμενη στο σχολείο...!!! άλλη φάση λέμε...τζατζικίλα στις 9:00...αρχαία 2η ώρα..τι αλλο θες;;
καλη φαση....και ρεψιμο μες στην ταξη μετα.....οταν γυρναγε πλατη η καθηγητρια.... :grin: :grin: :grin:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε οι πιο ευκολες ειναι σιγα

εχω γαμησει 2-3 σιγουρα
ναι,αλλά εγώ λέω ΠΟΥ την πέτυχες και όχι ΠΩΣ την έριξες,πού συχνάζουν βρε αδερφέ να κάνουμε τις ψαχτικές μας :boobies:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ε στα νησια ρε ερχονται οι σκανδιναβες

εχω  ανεβει και κοπεγχαγη  τυπε φιλοξενουμενος ;)

Τελικά τι έγινε ρε νώντα με κείνη τη δανέζα που πήγες να βιάσεις ; Την ξαναείδες ;

Επισκέπτης
Τελικά τι έγινε ρε νώντα με κείνη τη δανέζα που πήγες να βιάσεις ; Την ξαναείδες ;
την ξαναδα λογω δουλειας

ε με απεφευγε...αστο ρε τυπε ηταν μεγαλη ιστορια...

το τι βρωμομουνα κυκλοφορουν δε λεγεται

επρεπε να το χα χωσει ακαποτα ετσι για το γαμωτο αλλα ημουν και μικρος φοβομουν...και καλα εκανα δλδη :helpplea:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
την ξαναδα λογω δουλειας

ε με απεφευγε...αστο ρε τυπε ηταν μεγαλη ιστορια...

το τι βρωμομουνα κυκλοφορουν δε λεγεται

επρεπε να το χα χωσει ακαποτα ετσι για το γαμωτο αλλα ημουν και μικρος φοβομουν...και καλα εκανα δλδη :helpplea:

Φοβήθηκες μη σε καταγγείλει στην αστυνομία ; Εκεί δεν αστειεύονται με κάτι τέτοια ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.758
Πόντοι
3.936
Και μια που εγινε της μοδας η σεξουαλικη παρενοχληση σε φαση: Περυσι καηκε η γρια φετος βρωμισε. Τι γινεται με το νομικο συστημα; Απο την μια προβλεπεται η παραγραφη χρεων εφοσον περασε ενα χρονικο διαστημα Χ. Και απο την αλλη οποιαδηποτε πονεμενη εχει τα ψυχολογικα της ή περνα την εμμηνοπαυση ή την αλλοπροσαλλη φαση της τελος παντων. Επειδη εφαγε φλασια αρχιζει μετα απο 10, 20, 30 χρονια το, πχ. με βιασε ο ταδε μου εκανε αυτο εκεινο. Τοτε, π. Χ. Δηλαδη ενδιαφερει τοσο πολυ την πολιτεια τι εβαλε η αλλη μεσα στο κουτακι της πριν τοσα χρονια; Ή ποιος καταχραστηκε δημοσιο χρημα. Αρα ή στραβος ειν' ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom