bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
ΔΑΝΕΖΑ;;;όχι ρε φίλε,πού την χτύπησες την Δανέζα,είναι η αγαπημένη μου ράτσαχοντρε την γαμησες την δανεζα τελικα;
ΔΑΝΕΖΑ;;;όχι ρε φίλε,πού την χτύπησες την Δανέζα,είναι η αγαπημένη μου ράτσαχοντρε την γαμησες την δανεζα τελικα;
βασικα για να μη σου ανοιγει η λαθος ορεξη, οι ρωσιδες αυτες ειναι δύο και ειναι και οι 2 μαζι 120 ετων.για δώσε ινφο ρε πάτερ...δώσε το φως σου!!
βασικα για να μη σου ανοιγει η λαθος ορεξη, οι ρωσιδες αυτες ειναι δύο και ειναι και οι 2 μαζι 120 ετων.
δευτερον, βαριεμαι τωρα να περιγραφω το πώς θα πας, στειλε μου το πρωι πμ να το θυμηθω να σου στειλω οδηγιες..
πρωι πρωι γυρο; πες του να στειλει πμ για πατσα....σου στέλνω τώρα πμ για να μην το ξεχάσω το πρωί!
πρωι πρωι γυρο; πες του να στειλει πμ για πατσα....
καλη φαση....και ρεψιμο μες στην ταξη μετα.....οταν γυρναγε πλατη η καθηγητρια....ναι ρε συ..φαντάσου ότι έπαιρνα από βραδύς γύρο και τον κρατούσα την επόμενη στο σχολείο...!!! άλλη φάση λέμε...τζατζικίλα στις 9:00...αρχαία 2η ώρα..τι αλλο θες;;
ελα ρε φιλε οι πιο ευκολες ειναι σιγαΔΑΝΕΖΑ;;;όχι ρε φίλε,πού την χτύπησες την Δανέζα,είναι η αγαπημένη μου ράτσα
καλη φαση....και ρεψιμο μες στην ταξη μετα.....οταν γυρναγε πλατη η καθηγητρια....
ολοι αυτο θα καναν...αυτη με ειχε προκαλεσειΌχι βέβαια και ασφαλώς την βιάζεις μετά, ή τουλάχιστον επιχειρείς γιατί είσαι hey
εγω καμια....παλιελα ρε φιλε οι πιο ευκολες ειναι σιγα
εχω γαμησει 2-3 σιγουρα
ναι,αλλά εγώ λέω ΠΟΥ την πέτυχες και όχι ΠΩΣ την έριξες,πού συχνάζουν βρε αδερφέ να κάνουμε τις ψαχτικές μαςελα ρε φιλε οι πιο ευκολες ειναι σιγα
εχω γαμησει 2-3 σιγουρα
εγω καμια....παλι
απ το στομα σου και στου κουφου το αυτι.....Υπομονή σε λίγο γινόμαστε Δανία.... Για σένα φροντίζει ο Γιώργης μαααααννννν!!!!!
ελα ρε φιλε οι πιο ευκολες ειναι σιγα
εχω γαμησει 2-3 [size=12pt]σιγουρα[/size]
ε στα νησια ρε ερχονται οι σκανδιναβεςναι,αλλά εγώ λέω ΠΟΥ την πέτυχες και όχι ΠΩΣ την έριξες,πού συχνάζουν βρε αδερφέ να κάνουμε τις ψαχτικές μας
ε στα νησια ρε ερχονται οι σκανδιναβες
εχω ανεβει και κοπεγχαγη τυπε φιλοξενουμενος ;)
ωραίος ο νώνταςε στα νησια ρε ερχονται οι σκανδιναβες
εχω ανεβει και κοπεγχαγη τυπε φιλοξενουμενος ;)
την ξαναδα λογω δουλειαςΤελικά τι έγινε ρε νώντα με κείνη τη δανέζα που πήγες να βιάσεις ; Την ξαναείδες ;
την ξαναδα λογω δουλειας
ε με απεφευγε...αστο ρε τυπε ηταν μεγαλη ιστορια...
το τι βρωμομουνα κυκλοφορουν δε λεγεται
επρεπε να το χα χωσει ακαποτα ετσι για το γαμωτο αλλα ημουν και μικρος φοβομουν...και καλα εκανα δλδη