gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο νωντας γκει;μπα....πηγαίνει στην συγγρού και τον ξελαμπικάρουν από την ανάποδη!! χαχα
ο νωντας γκει;μπα....πηγαίνει στην συγγρού και τον ξελαμπικάρουν από την ανάποδη!! χαχα
Μια τέτοια θέλω για να μην με κολάζει
Γι αυτό ενεργείται σαν να κάνει κλύσμα κάθε τρίωρο?
ναι ρε μλκ δλδη πρεπει σ οποια γκομενα την πεφτω να μου καθεται
ο νωντας γκει;μπα....
πριν την επεφτε στην λουκρητια....λες να θελει να την δεσει και αυτην;
με το ενα χερι να τη σφαλιαριζεις και με το αλλο να βαζεις τη καποτα(κι αν τα καταφερεις σφυρα μου)....
Αλλά πριν αποχωρήσω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στη μπουμπ - go on μπουμπ !μερικοί το έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία
practice makes perfect, i guess..
Έχει Αλβανούς στη Δανία?δεν παλευε και πολυ μονο κλαψουριζε και μου λεγε οτι εχει μποιφρεντ στη δανια
Έχει Αλβανούς στη Δανία?
Ξύπνια επειδή είχε αγγλικό accent και pronunciation? λιμοπεινασμένοι είναι αλλά δεν λέω μεγάλες κουβέντες γιατί κι εμείς οδεύουμε να τρώμε από τα σκουπίδια των Δανών σαν αυτον τον χλεχλε που στέρησε τη γκόμενα από τον νώνταΕίναι ξύπνιος λαός οι Αλβανοί.Και εγώ πήγα να κουρευτώ και σε καλό κομμωτήριο και ήταν μια γύρω στα 30 και μιλάγαμε ενω με κούρευε και με ρώτησε από που είμαι.Της είπα Ελλάδα και μου απάντησε στα Ελληνικά ότι εκείνη από Αλβανία.Είχε accent σαν Αγγλίδα.
γυρο ετρωγες;Πως τσιμπάτε έτσι ρε μαλάκες? (burp) Sorry, μόλις ρεύτηκα.
δε θα με ρωτησετε τι εγινε??
εγω χτυπαγα εναν....Όχι ρε μαλάκα γύρο τέτοια ώρα - κατέβασα ένα ποτήρι ύδωρ με τη μία.
εγω χτυπαγα εναν....
τραβα μια καλλιθεα στις ρωσιδες να βρεις το σουβλακοφως σου κι ασε τη μαλακια τον παππου..τηλεφωνώ πίτα παππού στο καπάκι αδερφέ;;
τραβα μια καλλιθεα στις ρωσιδες να βρεις το σουβλακοφως σου κι ασε τη μαλακια τον παππου..