mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Mη ξεχασεις να της πληρωνεις το ΙΚΑ.την προσλαμβάνω εγώ ΤΩΡΑ
Mη ξεχασεις να της πληρωνεις το ΙΚΑ.την προσλαμβάνω εγώ ΤΩΡΑ
δε θα με ρωτησετε τι εγινε??
ε οχι εσυ κανας αλλοςΤι εγινε?
ουτε συ
η μπουμπ θελω να με ρωτησει
και μενα με παρενοχλουσε σεξουαλικα ο σταματης αλλα δεν το κανα θεμα.....Εμενα με παρενοχλεί σεξουαλικά η έριναλ, πώς μου προτείνετε να κινηθώ, σκέφτομαι διά της νόμιμης οδού
ΠΟΙΑ δε σε παρενοχλεί σεξουαλικά εσένα?
οταν θα την εχεις γδυσει και την εχεις ακινητοποιησει μη σηκωθεις απ τον καναπε για να παρεις καποτα γιατι θα σηκωθει και θα φυγει τρεχοντας και κλαιγοντας και θα σ αφησει μονο σου μες στο σπιτι της και θα ξενερωσεις γαμα τα και θα σαι και καυλωμενοςΡε μπουμπ , ρώτα το νώντα ... για να μάθουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε όταν βιάζουμε ...
Καλά , με συγχωρείς , πως σηκώθηκες να πάρεις καπότα , είχε σταματήσει να παλεύει ;οταν θα την εχεις γδυσει και την εχεις ακινητοποιησει μη σηκωθεις απ τον καναπε για να παρεις καποτα γιατι θα σηκωθει και θα φυγει τρεχοντας και κλαιγοντας και θα σ αφησει μονο σου μες στο σπιτι της και θα ξενερωσεις γαμα τα και θα σαι και καυλωμενος
δεν παλευε και πολυ μονο κλαψουριζε και μου λεγε οτι εχει μποιφρεντ στη δανιαΚαλά , με συγχωρείς , πως σηκώθηκες να πάρεις καπότα , είχε σταματήσει να παλεύει ;
Άρα , η εναλλακτική σωστή λύση είναι το δέσιμο . Θα την αφήσεις έτσι δεμένη κάμποση ώρα και μόνο θα την χαιδεύεις και θα την φιλάς σ' όλο της το σώμα και θα της λες καθησυχαστικές κουβέντες . Έτσι είναι πολύ πιθανόν να συνηθίσει και στο τέλος να αρχίσει να της αρέσει κιόλας . Πως σας φαίνεται ;δεν παλευε και πολυ μονο κλαψουριζε και μου λεγε οτι εχει μποιφρεντ στη δανια
βρωμομουνο μεγαλο
Άρα , η εναλλακτική σωστή λύση είναι το δέσιμο . Θα την αφήσεις έτσι δεμένη κάμποση ώρα και μόνο θα την χαιδεύεις και θα την φιλάς σ' όλο της το σώμα και θα της λες καθησυχαστικές κουβέντες . Έτσι είναι πολύ πιθανόν να συνηθίσει και στο τέλος να αρχίσει να της αρέσει κιόλας . Πως σας φαίνεται ;
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ; Το θέμα μην ξεχνάς είναι ένας απολαυστικός βιασμός . Εγώ μάλιστα προσπαθώ να το μετεξελίξω σε κοινή απόλαυση . Ακούω ...ως κορυφαια παπαρια
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ; Το θέμα μην ξεχνάς είναι ένας απολαυστικός βιασμός . Εγώ μάλιστα προσπαθώ να το μετεξελίξω σε κοινή απόλαυση . Ακούω ...