δεν διαφωνω φιλεδεν μιλαω για γυφτακια του δρομου μεγαλε... εζησα για αρκετα χρονια στη συγκεκριμενη χωρα και πηγαινοερχομε μεχρι και σημερα... πιστευω οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω... αν θες να τα ακουσεις καλως... εγω καλοπροερετα μιλαω... αν θελεις να πας να πεταξεις τα φραγκα σου παλι καλως γιατι δεν μου πεφτει και λογος... Η βιζιτα στην ρουμανια αυτη τη στιγμη (για οποιον γνωριζει) απο μια νορμαλ καλης εμφανισης καλ γκιρλ εχει τιμη 150 λει ινκολ (37 ευρω περιπου) και 250-300 λει αουτκολ (60-70 ευρω) για μια ωρα... αν σε δουν ξενο και καταλαβουν οτι δεν γνωριζεις και πολλα θα σου παρουν και τα σωβρακα...συγκεκριμενα να σου αναφερω ενα κολ γκιρλ που γαμουσα για αρκετο καιρο με 35 ευρω την ωρα μου, ελεγε οτι απο ξενους που καταλαβαινει οτι δεν ξερουν τις τιμες ζηταει για αρχη 200 ευρω και τους το ριχνει στα 150 αν κανουν παζαρια...
Υπαρχουν και τα μασαζ σαλον και στα περισοτερα η τιμη ειναι στα 200 λει (50 ευρω περιπου) για μασαζ,πιπα,γαμησι με πολυ ωραια γκομενακια μεσα...
Ολα αυτα σου τα λεω μην εχοντας να κερδισω κατι απλα εχω βαρεθει να ακουω τις ρουμανες να λενε ποσο ευκολα τα τρωνε απο τους ξενους και ποσο μαλακες ειναι οι ελληνες που πανε στη χωρα τους για σεξοτουρισμο... το καλυτερο που εχεις να κανεις αν θελεις να περασεις καλα και να μην πεταξεις τζαμπα τα λεφτα σου ειναι να βρεις καποιον που να μιλαει τη γλωσσα και να γνωριζει μερικα πραγματα για να παρεις μαζι σου...
Υ.Γ Οσο για τα γυφτακια του δρομου που αναφερεις η τιμη τους ειναι απο 50 μεχρι 100 λει (15-25 ευρω) αλλα φυσικα και αυτα αν καταλαβουν οτι δεν σκαμπαζεις θα σου ζητανε λαγους με πετραχιλια...
ευχαριστω κ για ενημερωση αλλα τα τελευταια 3 χρονια πανω απο 6,7 φορες ειμουν ρουμανια κι οχι μονο βουκουρεστι,αλλα και τιμισοαρα κραιοβα κ αλλου,ομως
,οπως λες κ μονος σου αν παρεις κατι καλο σπιτι για 2,3ωρο θες απο 150-200ε,οποτε συμφωνουμε
τα ινκολς κ τα μασαζ δεν μου λενε κατι,αν μου ελεγαν παω κ στουντιο στην αθηνα με 40-50ε,αλλα γουσταρω σε δικο μου χωρο κ κατι καλο ανω του 7,8 σε αξια,τουλαχιστον
παντως οπως τα λες εινε σε τιμες ισως κ πιο πανω λιγο ,
να προσθεσω ωμως μεχρι οτου να βγαλεις ακρη απο τισ εφημεριδες κ τα σαιτ κ να βρεις ποιες εινε καλες κ πιες μουφα εφυγε το 3ημερο κι εγω δεν εχω τοσο χρονο,οπως καταλαβαινεις,ετσι κι απο αυτη την αποψη τα ινκαλς δεν εινε στο προγραμα
επισης κατι τελευταιο που ισχυει παντου
δεν χριαζετε να ξερεις την γλωσα για να πληρωσεις το σωστο τιμημα,μπορεις να δωσεις κ πολλα κ να ξερεις ρουμανικα κ ρωσιικα ,κ να δωσεις λιγα κ να μην ξερεις καμμια κουβεντα
απλα λες αυτα εινε κι οποια θελει
αλλο ομως να προτεινεις 150ε το τριωρα στο λονδινο αλλο στο βουκουρεστι κι αλλα στην τιμισοαρα
αυτο πρεπει να γνωριζεις,κι οχι να το πεις στα ρουμανικα η ρωσσικα,που το ξερω κι αυτο αλλα δεν βοηθα σε κατι ιδιετερα
θενκς ενυγουει
σωστες κ χρησιμες οι παρατηρησεις σου