περιπετεια ρομανια
μερος 1.
πρωτα 2ημερο σε τιμισοαραμια ορεα πολη δυτικη ρουμανια
μαζι με κολλητο που ηξερε καπια που δουλευει στην καλαμαρια, αποεκει,βρηκαμε απαρτμεντ με 60ε την μερα στοκεντρο υπερλουξ
ψαχτηκα μονος για κοριτσια,τιποτα τοιδιαιτερο,μου βρηκαν κανα δυο καλουτσικες,για προγευμα-100ε εκαστη την ωρα-καποιοι ταξιτζηδες
το βραδυ ομως παιζει καινουριο καζινο με 7,8 δηθεν δημοσιες σχεσεις,υπερμουναρες,καλοντυμενες διμετρες,αλογα αληθινα
μιλανε αγγλικα,οι 2,3 κανουν κατ οικον επισκεψη,μετα τις 3 τοπρωι,με 200-300ε για μιαμιση ,δυοωρες
πολλοι εδιαφερομενοι,προλα αυτα σαν παλιος στο γκειμ αυτο,καβατζωσα μια μελαχρινη,με σπαστο ωραιο μακρυ μαλλι κ ποδαρες ατελειωτες, κολαση,με κωλαρα ασυλληπτη,ηρθε στοδιαμερισμα 3.30,εφυγε στις 5.30-6.00περιπου,τελειο γαμησι,ακαλυπτα κ παθιασμενα τσιμπουια,χαλαλι η ζημια-250ε
της ειπα να μου στειλει κ αλλ μια πολυ καλη ξανθια φιλη της,τν αλλη μερ το μεσημερι,αλλα δεν ηρθε
ψαχτηκα το επομενο βραδυ, παλι μονος σε στριπ,κλαμπ,μαπα το καρπουζι,ουτε καλες γκομενες ουτε ερχοτε σπιτι,μονο κολοτριψιμο κ 100ευρα γιαπεταγμα.
ξαναπηγα λοιπον στι1 1.00 το πρωι,στο καζινο,βρηκα την "δικια"μου,και με κανονισε την δευτερη μουναρα που ηθελα,ηρθε κι αυτη κατα τις 3,30,μια απο τα -ωραια- ιδια ψιλη μουναρα δυνατα γαμησια μεχρι 6και βαλε,ζημια-με τα μπονους- 300ε
ο δικος μου εως εδω μαλακιζοταν σε βολτες φαγητα κ ψωνια με την "δικια"του,μια συμπαθητικη κπελιτσα,αλλα καια σχεση με τις αγριομουναρες του καζινο,τουφηγαν πανω απο 700-1000ε,για να ξαναγαμισει την ιδια κοπελλιτσα.....
τριτη μερα αναχωρηση για βουκουρεστι,εγω ηδη ανεβασμενος κι ο δικος μου,που καταλαβε την μαλακια του,αγριεμενος για τα καλα