Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
στο site τ (πληρωμενου) ερωτα, οπου επιτυχια 8εωρειται το (πληρωμενο) π@@@ημα στο Μεταξι ή μ τελειωμενα ct, η Μαμαια ειναι too advanced  ;)

οριακα, ενας αραουντ 20, π π@@δαει και Ελλαδα, μπορει ν κανει παιχνιδι, οι υπολοιποι ας συνεχισουν τ...reviews  ;)
Δεν διαφωνω μαζι σου,εξαλου το ειπα και προχτες οτι οι περισοτερες βιζιτουδες ειναι ξεπετες,πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να βρεις vfm,γιαυτο και προτρεπω καμακι παρα βιζιτες,με πιανεις?  :P

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω μαζι σου,εξαλου το ειπα και προχτες οτι οι περισοτερες βιζιτουδες ειναι ξεπετες,πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να βρεις vfm,γιαυτο και προτρεπω καμακι παρα βιζιτες,με πιανεις?  :P

λετ μι ριπιτ μαισελφ - οποιος π@@δαει Ελλαδα, 8α περασει καλα κ Μαμαια κ οπουδηποτε αλλου  ;)

ο ντενεκες τ 200ε, π τελευταια φορα π 'χτυπησε' γκομενα ηταν σε....χοροεσπεριδα της...σχολης Τυφλων, ας κατσει σπιτι τ - η Ρουμανια ειναι too advanced πλεον

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
λετ μι ριπιτ μαισελφ - οποιος π@@δαει Ελλαδα, 8α περασει καλα κ Μαμαια κ οπουδηποτε αλλου  ;)

ο ντενεκες τ 200ε, π τελευταια φορα π 'χτυπησε' γκομενα ηταν σε....χοροεσπεριδα της...σχολης Τυφλων, ας κατσει σπιτι τ - η Ρουμανια ειναι too advanced πλεον
Ο τενεκες πουθενα δεν θα γαμησει χωρις να αδειασει το πορτοφολι...  :P

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Είδα κάποιες προσφορές apartments στα 200 με 300 ευρόπουλα. Ευκαιρίες είναι και θα το ψάξω περισσότερο, και σίγουρα συμφέρει αντί ξενοδοχείο. Τι παίζει με τα μουνάκια που έχουν βγάλει αγγελίες με 200 L κλπ στο site αυτό; Είναι μούφες οι περισσότερες ή παίζει να επικοινωνήσεις; Έχει πολλά δυνατά κομμάτια.  Ευχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Είδα κάποιες προσφορές apartments στα 200 με 300 ευρόπουλα. Ευκαιρίες είναι και θα το ψάξω περισσότερο, και σίγουρα συμφέρει αντί ξενοδοχείο. Τι παίζει με τα μουνάκια που έχουν βγάλει αγγελίες με 200 L κλπ στο site αυτό; Είναι μούφες οι περισσότερες ή παίζει να επικοινωνήσεις; Έχει πολλά δυνατά κομμάτια.  Ευχαριστώ συναγωνιστή για την πληροφορία
Προσεξε γιατι πολλες βαζουν μουφα φωτο. Τα απαρτμεντς λογικα θα σηκωνουν και παζαρεμα. Οσο για τις γκομενες ψαξε καλυτερα για αυτες που ερχοντε στο χωρο σου. Στο σαιτ αυτο οι περισοτερες εχουν δικο τους χωρο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Προσεξε γιατι πολλες βαζουν μουφα φωτο. Τα απαρτμεντς λογικα θα σηκωνουν και παζαρεμα. Οσο για τις γκομενες ψαξε καλυτερα για αυτες που ερχοντε στο χωρο σου. Στο σαιτ αυτο οι περισοτερες εχουν δικο τους χωρο.

Το φαντάστικα ότι μπορεί να είναι αρκετές μούφες. Παίζει όμως πολύ για καμάκι. Εκεί από πανεπιστήμιο μεριά στο Βουκουρέστι έχω ακούσει για πολύ παιχνίδι με φοιτήτριες. Έχω μια γνωστή ρουμάνα που τη γνώρισα πέρυσι που ήμουν εκεί και μου έλεγε κάτι για το πανεπιστήμιο απ΄ έξω απ΄ έξω. Εκεί πρέπει να έχει πολύ ψωμί

gasimos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ APARTMENTS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ.ΠΗΓΑΙΝΩ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ INCALL ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 50 LEI ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 150.ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΗΛ.ΣΤΟ ΚΑΤΟΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ CIM ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΕΧΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠ.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.100 ΜΕ 150 ΓΙΟΥΡΟ 1ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 200 ΜΕ 250 ΝΥΧΤΙΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΚΕΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ.THE GANG,CLUB A,BONZAI.ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΛΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ. ΝΟ ΠΡΟΒΛΕΜ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 4 ΓΙΟΥΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΔΗΛ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΛΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΣΤΥΛ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ.ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΑLL ΓΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ VITAN KAI STO BANEASA ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Υ.Γ.1 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.Υ.Γ.2 ΤΑ ΤΑΧΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΛΕΙ/ΚΜ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΑΡ ΣΕ ΤΑΧΙ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μονιμος κατοικος εδω, εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε, χωρισα μεγαλη σχεση πριν κανα 6μηνο, βρηκα αλλη στο καπακι , χωρισα και με αυτη πριν λιγες μερες, για να καταλαβει κανεις τι παιζει θα πω το διλημμα μου αυτες τις μερες, εχω κοπελα για σοβαρη σχεση που γνωρισα και ηδη αρχισαν τα σκηνικα, στο καπακι εχω τυπισα που γαμουσα στην Ελλαδα, σε διακοπες (μπορειτε να δειτε προιστορια απο αυτα που γραφω) και επιθυμει επανασυνδεση, εχω κοπροσκυλο που μπαινει σε καμερες και μου βαζει να βλεπω τσαμπε και με καλεσε σπιτι της οποτε γουσταρω, εχω παντρεμενη που μενη διπλα στο μαγαζι μου και γουσταρει φαση, εχω επισης 3 τυπισσες να με καλουν για γνωριμια εξω. Εχω τυπισσα σε αλλη πολη που μου στελνει γυμνες φοτος, εχω τυπισσα απο εδω που μενει Ελλαδα και μου ανοιγει καμερα και τη βλεπω οποτε θελω γυμνη και με περιμενει Ελλαδα..

Τι να κανω ο ανθρωπος σας παρακαλω. Και μιλαω πραγματικα. Στη ζωη μου. Εχω χασει το μπουσουλα πλεον.

Λεω να τα παρατησω ολα και να παω για σοβαρη σχεση προς το παρον. Πεσαν ολα μαζεμενα σε αγιες μερες  :2funny:
Ολα μαζι δεν γινονται λογω δουλειας , να χασω τη σοβαρη κοπελα δεν το θελω, απο την αλλη ψηνομαι με τα σκηνικα γυρω μου.
Θα φαω τα παπουτσια μου και παλι !  :2funny:

Υ.Γ. Επισης  2-3 σκηνικα με Ελληνιδες τα αναφερω μονο για ακαδημαικη συζητηση , απεχουν ετη φωτος απο τα στανταρντ μου και ασχοληθηκαν μαζι μου χωρις να τις ενοχλησω.

Υ.Γ.2. Οταν χωρισα προσφατα ειπα να βγω με μια τυπισσα που γνωρισα, κατεληξα απο το ενα κλαμπ στο αλλο με 5 κοπελες σε ενα ταξι, εγω και ο ταξιτζης, ειμασταν καρφι για γραψιμο απο αστυνομια , και η τυπισσα που με καλεσε, μου λεει , διαλεξε οποια γουσταρεις , τετοιο χωρισμο πραγματικα σας τον ευχομαι !  :2funny:

Μπορω πλεον να αναφωνησω. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ  :2funny:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ APARTMENTS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ.ΠΗΓΑΙΝΩ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ INCALL ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 50 LEI ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 150.ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΗΛ.ΣΤΟ ΚΑΤΟΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ CIM ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΕΧΤΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΙΔΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠ.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.100 ΜΕ 150 ΓΙΟΥΡΟ 1ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ 200 ΜΕ 250 ΝΥΧΤΙΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΚΕΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ.THE GANG,CLUB A,BONZAI.ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΛΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ. ΝΟ ΠΡΟΒΛΕΜ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 4 ΓΙΟΥΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΔΗΛ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΛΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΣΤΥΛ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ.ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΑLL ΓΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ VITAN KAI STO BANEASA ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Υ.Γ.1 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.Υ.Γ.2 ΤΑ ΤΑΧΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΛΕΙ/ΚΜ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΑΡ ΣΕ ΤΑΧΙ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

θεωρω τα incall ψιλομουφα .... δεν ξερεις τι θα δεις ....
τα καλυτερα ειναι στο σπιτακι σου ... δε σ αρεσει το τεμαχιο .... το στελνεις πισω ...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά μου έχει λείψει πολύ το Ρουμανικό μουνί και έχω πολύ καιρό να πάω.

Αν κάποιος ξέρει καλά τι παίζει τώρα από στριπτιτζάδικα που διαλέγεις κορίτσια ας ενημερώσει παρακαλώ.
Ποια υπάρχουν τώρα, ποια είναι τα καλύτερα, που έχει περισσότερα και ομορφότερα κορίτσια, ποιες είναι οι τιμές και όλα αυτά.

Ευχαριστώ πολύ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Depinde...  :P
... σεξ επι πληρωμης εκανα μονο στα παρανομα σαλον του βουκουρεστιου  :P :P :P

Δώσε πληροφορίες για αυτά τα σαλόν σε παρακαλώ.
Τί μέρη είναι ακριβώς;
Πιστεύω ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με τα Ρωσικά σαλόν (μακάρι να είχαν).
Περιέγραψέ τα λίγο.

Ευχαριστώ.

ioparav

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
περιπετεια ρομανια
μερος 1.
πρωτα 2ημερο σε τιμισοαραμια ορεα πολη δυτικη ρουμανια
μαζι με κολλητο που ηξερε καπια που δουλευει στην καλαμαρια, αποεκει,βρηκαμε απαρτμεντ με 60ε την μερα στοκεντρο υπερλουξ
ψαχτηκα μονος για κοριτσια,τιποτα τοιδιαιτερο,μου βρηκαν κανα δυο καλουτσικες,για προγευμα-100ε εκαστη την ωρα-καποιοι ταξιτζηδες
το βραδυ ομως παιζει καινουριο  καζινο με 7,8 δηθεν δημοσιες σχεσεις,υπερμουναρες,καλοντυμενες διμετρες,αλογα αληθινα
μιλανε αγγλικα,οι 2,3 κανουν κατ οικον επισκεψη,μετα τις 3 τοπρωι,με 200-300ε για μιαμιση ,δυοωρες
πολλοι εδιαφερομενοι,προλα αυτα σαν παλιος στο γκειμ αυτο,καβατζωσα μια μελαχρινη,με σπαστο ωραιο μακρυ μαλλι  κ ποδαρες ατελειωτες, κολαση,με κωλαρα ασυλληπτη,ηρθε στοδιαμερισμα 3.30,εφυγε στις 5.30-6.00περιπου,τελειο γαμησι,ακαλυπτα κ παθιασμενα τσιμπουια,χαλαλι η ζημια-250ε
της ειπα να μου στειλει κ  αλλ μια πολυ καλη  ξανθια φιλη της,τν αλλη μερ το μεσημερι,αλλα δεν ηρθε
ψαχτηκα το επομενο βραδυ, παλι μονος σε στριπ,κλαμπ,μαπα το καρπουζι,ουτε καλες γκομενες ουτε ερχοτε σπιτι,μονο κολοτριψιμο κ 100ευρα γιαπεταγμα.
ξαναπηγα  λοιπον στι1 1.00 το πρωι,στο καζινο,βρηκα την "δικια"μου,και με κανονισε την δευτερη μουναρα που ηθελα,ηρθε κι αυτη κατα τις 3,30,μια απο τα -ωραια- ιδια ψιλη μουναρα δυνατα γαμησια μεχρι 6και βαλε,ζημια-με τα μπονους- 300ε
ο δικος μου εως εδω μαλακιζοταν σε βολτες φαγητα κ ψωνια με την "δικια"του,μια συμπαθητικη κπελιτσα,αλλα καια σχεση με τις αγριομουναρες του καζινο,τουφηγαν πανω απο 700-1000ε,για να ξαναγαμισει την ιδια κοπελλιτσα.....
τριτη μερα αναχωρηση για βουκουρεστι,εγω ηδη ανεβασμενος κι ο δικος μου,που καταλαβε την μαλακια του,αγριεμενος για τα καλα

ioparav

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μερος 2.
βουκουρεστι,φτασαμε με καλο κ γρηγορο τρενο απογευμα
βρηκαμε ευκολα, απαρτμεντ διπλα στοχοτελ ιντερκοντινενταλ με 80ε την μερα επσης υπερλουξ
απεναντι εχει ενα φαρμακειο που κανουν πιατσα καποιοι κραχτες για να σου βρουν κοπελλες
πηγα 3,4 βολτες με ταξι μαζι τους,την τριτη βολτα,βρηκα αποενα κλαμππισω απο τον κεντρικοδρομο,δυο ψηλες ωραιες μελαχρινες λιγο βεβεα,αλλα μουναρες με 150ε την ωρα
τις πηρα στο δωματιο για να τις κανουμε κ ντουο με τον αφηνιασμενο φιλο μου
δυστυχως παροτι πολλυ ωραιες κ κορμαρες οι γυναικες αυτες,το ατιτιουντ ηταν χαλια
πολυ επαγγελματικο γαμησι,τσιμπουκια με προφυλακτικο,ζητουσαν τα διπλα για ντουο τριο κλπ,εν ολιγοις ξενερωμα σε καμμια ωρα εφυγαν κιολας,ενω δεν ειχαν κανει ουτε τα μισα απο οσα ειπαμεπριν τις πληρωσω..
ξαναβγηκαμε στοκυνηγι πηγαμε σε δυο τρια στριπ,πολυ παραμυθι,καμμια περιπτωση για γαμησι,κι ακριβα χειοτερα κι απο ελλαδα
λιγοαπογοητευμενοι κ αρκετα κουρασμενοιτην πεσαμε σολο πλεον για υπνο..
την αλλη μερα τομεσημερι,αρχισαμε τα νταραβερια με ταξιτζηδες,παραδοξως οι 3,4 στην αρχη μας ειπαν δεν ξερουμε που να βρουμε κοπελλες,μετα βρηκαμε εναν ,μας πηγε σε ενα διαμερισμα ,ειχε τρεις μεσα η μια πολυ καλη,μονο 70ε το γαμησι,αλλα μονο επιτοπου οχι στο χωρο μας
ο δικος μου μπηκε εγω οχι ,ηθελα να παρω κατι για το σπιτι κι οχι επιτοπυ φαστ φουντ-το μετανιωσα αργοτερα βεβεα γιατι τετοια γκομενα με 70ε δεν ξαναβρηκαμε πουθενα παλι
συνεχιζετε..

ioparav

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
την  αλλη μερα βγηκαμε βολτα με τα ποδια
εκει παθαμε πλακα
τετοιες ωραιες μουναρες τετοια σωματα τετοια εκφυλοσυνη δεν εχω ξαναδει
καμμια σχεση με οτιδηποτε εχω παει σε ολη την ανατ.ευρωπη
οι ωραοτερες και πιο εκφυλες  κ προστυχες γυναικες φιλοι μου υπαρχουν στο βουκουρεστι
τετοιες ποδαρες κ κολαρες ανα βημα με πολυ εξαλα ντυσιματα-γδυσιματα,φοβερες βυζαρες κ πετατημα να χυνεις,δεν υπαρχει
αλλος πλανητης το βουκορετι,οπου κοιταγαμε η μπαιναμε φαστ φουντ μωλλ,εμπορικα κ καφε παντου προκλητικες κι εκφυλες μουναρες
παθαμε πλακα και κατακαυλωσαμε
δεν ηταν ομως ουτε φιλκες ουτε προσεγκισιμες,ουτε τα ξεκωλλα ουτε οι πιο σοβαρες,απαντουσαν με ευγενεια κ καλα αγγλικα σε οτι ρωτυσαμε ,αλλα μετα σε οτι κ να προτειναμε,καφε βολτα κλπ,η παντησεις ηταν μονο αρνητικες
παρολα αυτα το θεαμα ηταν υπεροχο κ μοναδικο,μια απεραντη πουτανια κ εκφυλοσυνη απο υπεροχες καραμουναρες απο 18 εως 35, διπλα σου σε καθε σου βημα
επρεπε ομως κ να βαλομε κανα γκολ
παλιταξι παλι απαρτμεντ,αυτη η φορα κανινισαμε δυο καλουτσικες κ πολυ καβλιαρες οπως αποδειχτηκε για τι απαρτμεντ με 350ε κι οι δυο
στην πραη τα μικρα αυτα,οχι πανω απ 20 δεν ηταν,αποδειχτκαν σουπερ ανωμαλα,καναμε ωραιες αλλαγες κ πιπες κλπ,βεβεα σε σχεση με τα αστερια που βλεπαμε εξω,δεν πιαναν μια,αλλα για ξεκινημα το απογευμα καλες κι αυτες εστω κ λιγο β διαλογης..
εγω ομως επεμεινα να παρουμε κ παρτουζα παση θυσια κ καποια μουναρα α διαλογης,οσο κ να μας κοστιζε
εδω αρχισαν τα δυσκολα
δεν μπορουσαμε να βρουμε ακρη με καπιο αστερι οπως αυτες που ειχα παρει στην τιμισοαρα
πηγαμε κ σε καζινο,ομως ενω ειχε μουναρες μεσα παλι ,δεν επαιζε φαση για κατ οικον συνοδεια δυστυχως κιειχε καποια κομματια πολυ δυνατα αλλα δεν το συζητουσαν καν...
βρηκαμε κι ενα περιοδικο με εσκορτ σε ενα χοτελ,αλλα οι φωτογραφιες φαινονταν οτι εινε ψευτικες,ενω οι τιμες ηταν απο 300 την μιση!!!! ωρα
για καλη μας τυχη καποιος μας προτεινε να παμε να ψαχτουμε στοχοτελμαριοτ λιγο πιο μακρια απο το κεντρο
πηραμε ταξι κ πηγαμε
ωραιο λομπυ κι ειχε μεσα 3,4 καθαροαμα
διαλεγω μια την πιο εξουαλικη κ την πλησιαζω
μπαινω στο θεμα κ μου ζητα απο 250ε για τον καθενα ν αμας παρει χωριστα για μια ωρα
τελκα κανονιζουμε 400ε για παρτουζα μιαμιση ωρα στο απαρμεντ
πραγματι ερχετε μαζι μας,μιλαμε για το απιστευτο μουνι,μεχρι κι ο ταξιτζης κοιτουσε σαν χαζος
μλις μπηκαμε τα βγαζει ολα,ειχε ενα τατουαζ πανω στην κολαρα της,δεν ειχαμε υπομονη ουτε για μπανιο ουτε τιποτα,την αρχιζουμε αμεσως στα διπλοτσουμουκα κ τα πισωκολητα
πολυ καλη η μαριανα,γαμησι 5 αστερων,μας ξεσκισε για 2 ωρες,ακαλυπτες πιπες κ δυνατο καθαρο γαμησι χαλαλι καθε ευρω..
συνεχιζετε.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
την  αλλη μερα βγηκαμε βολτα με τα ποδια
εκει παθαμε πλακα
τετοιες ωραιες μουναρες τετοια σωματα τετοια εκφυλοσυνη δεν εχω ξαναδει
καμμια σχεση με οτιδηποτε εχω παει σε ολη την ανατ.ευρωπη
οι ωραοτερες και πιο εκφυλες  κ προστυχες γυναικες φιλοι μου υπαρχουν στο βουκουρεστι
τετοιες ποδαρες κ κολαρες ανα βημα με πολυ εξαλα ντυσιματα-γδυσιματα,φοβερες βυζαρες κ πετατημα να χυνεις,δεν υπαρχει
αλλος πλανητης το βουκορετι,οπου κοιταγαμε η μπαιναμε φαστ φουντ μωλλ,εμπορικα κ καφε παντου προκλητικες κι εκφυλες μουναρες
παθαμε πλακα και κατακαυλωσαμε
δεν ηταν ομως ουτε φιλκες ουτε προσεγκισιμες,ουτε τα ξεκωλλα ουτε οι πιο σοβαρες,απαντουσαν με ευγενεια κ καλα αγγλικα σε οτι ρωτυσαμε ,αλλα μετα σε οτι κ να προτειναμε,καφε βολτα κλπ,η παντησεις ηταν μονο αρνητικες
παρολα αυτα το θεαμα ηταν υπεροχο κ μοναδικο,μια απεραντη πουτανια κ εκφυλοσυνη απο υπεροχες καραμουναρες απο 18 εως 35, διπλα σου σε καθε σου βημα
επρεπε ομως κ να βαλομε κανα γκολ
παλιταξι παλι απαρτμεντ,αυτη η φορα κανινισαμε δυο καλουτσικες κ πολυ καβλιαρες οπως αποδειχτηκε για τι απαρτμεντ με 350ε κι οι δυο
στην πραη τα μικρα αυτα,οχι πανω απ 20 δεν ηταν,αποδειχτκαν σουπερ ανωμαλα,καναμε ωραιες αλλαγες κ πιπες κλπ,βεβεα σε σχεση με τα αστερια που βλεπαμε εξω,δεν πιαναν μια,αλλα για ξεκινημα το απογευμα καλες κι αυτες εστω κ λιγο β διαλογης..
εγω ομως επεμεινα να παρουμε κ παρτουζα παση θυσια κ καποια μουναρα α διαλογης,οσο κ να μας κοστιζε
εδω αρχισαν τα δυσκολα
δεν μπορουσαμε να βρουμε ακρη με καπιο αστερι οπως αυτες που ειχα παρει στην τιμισοαρα
πηγαμε κ σε καζινο,ομως ενω ειχε μουναρες μεσα παλι ,δεν επαιζε φαση για κατ οικον συνοδεια δυστυχως κιειχε καποια κομματια πολυ δυνατα αλλα δεν το συζητουσαν καν...
βρηκαμε κι ενα περιοδικο με εσκορτ σε ενα χοτελ,αλλα οι φωτογραφιες φαινονταν οτι εινε ψευτικες,ενω οι τιμες ηταν απο 300 την μιση!!!! ωρα
για καλη μας τυχη καποιος μας προτεινε να παμε να ψαχτουμε στοχοτελμαριοτ λιγο πιο μακρια απο το κεντρο
πηραμε ταξι κ πηγαμε
ωραιο λομπυ κι ειχε μεσα 3,4 καθαροαμα
διαλεγω μια την πιο εξουαλικη κ την πλησιαζω
μπαινω στο θεμα κ μου ζητα απο 250ε για τον καθενα ν αμας παρει χωριστα για μια ωρα
τελκα κανονιζουμε 400ε για παρτουζα μιαμιση ωρα στο απαρμεντ
πραγματι ερχετε μαζι μας,μιλαμε για το απιστευτο μουνι,μεχρι κι ο ταξιτζης κοιτουσε σαν χαζος
μλις μπηκαμε τα βγαζει ολα,ειχε ενα τατουαζ πανω στην κολαρα της,δεν ειχαμε υπομονη ουτε για μπανιο ουτε τιποτα,την αρχιζουμε αμεσως στα διπλοτσουμουκα κ τα πισωκολητα
πολυ καλη η μαριανα,γαμησι 5 αστερων,μας ξεσκισε για 2 ωρες,ακαλυπτες πιπες κ δυνατο καθαρο γαμησι χαλαλι καθε ευρω..
συνεχιζετε.

χωσε χωσε συναγωνιστη να βοηθησεις και τη ρουμουνικη οικονομια ... !

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παιδια γεια χαρα
αναζητω ενα η δυο φιλους να παμε μαζι ρουμανια κ μολδαβια,η ρουμανια κ ουκρανια-εννοειτε κοντα στα συνορα
διαθετω το αυτοκινητο ,γκολφ 2007,μεχρι δυο ατομα δεκτα,οχι πιο πολλοι,θα εινε ταλαιπορια
οποιος θελει κανονιζουμε το προγραμμα,μοιραζομαστε βενζινες κ διοδια στα τρια η δυο αναλογα ποσοι ειμαστε
οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ
απο αθηνα η θεσαλονικη η αναχωρηση,αμεσα,κανα 10-12 μερες θα τρυγυρισουμε κ μετα πισω
εχωξαναπαει δεν εχουμε προβλημα με δρομο,τα εξοδα να σπασουμε,της μετακινησης,ισως κ διαμονης,
,μονο τα διαβατηρια ναναι σε ισχυ
η ιδεα εινε να μοιραστουμε τα εξοδα βασικα κι η παρεα,αν προκυψει καλη χημεια
εκει ο καθενας αν γουσταρει "παιζει" κ μονος του κ βρισκομαστε για την επιστροφη-λεω για καποιον που εχει ισως ηδη καποια κατασταση εκει

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω... το καλυτερο ειναι να εχετε μαζι σας καποιον που μιλαει τη γλωσσα και αν γινετε να γνωριζει και την πολη... οι ρουμανες-ρουμανοι αν σας δουν ξενους και ασχετους θα σας πιασουν τον κωλο κανονικα στις τιμες... μουνια παιζουν αμετρητα και τανες απο 30 ευρω την ωρα αν εισαι γνωστης...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω... το καλυτερο ειναι να εχετε μαζι σας καποιον που μιλαει τη γλωσσα και αν γινετε να γνωριζει και την πολη... οι ρουμανες-ρουμανοι αν σας δουν ξενους και ασχετους θα σας πιασουν τον κωλο κανονικα στις τιμες... μουνια παιζουν αμετρητα και τανες απο 30 ευρω την ωρα αν εισαι γνωστης...
δεν παμε μονο για βουκουρεστι
επισης εγω προτεινα για το ταξιδι να μοιραστουμε εξοδα
οσο για τα 30ε,εγω προσοπικα δεν ψαχνω γυφτακια του δρομου φιλε
αλλα ειπαμε,ο καθεναςοπως θελει
οσο για συννενοηση κλπ,κατι λιγα σκαμπαζουμε κ ρωσιικα κ ρουμανικα
παιδια οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ αμεσα,σε νεξτ γουικ φευγουμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν παμε μονο για βουκουρεστι
επισης εγω προτεινα για το ταξιδι να μοιραστουμε εξοδα
οσο για τα 30ε,εγω προσοπικα δεν ψαχνω γυφτακια του δρομου φιλε
αλλα ειπαμε,ο καθεναςοπως θελει
οσο για συννενοηση κλπ,κατι λιγα σκαμπαζουμε κ ρωσιικα κ ρουμανικα
παιδια οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ αμεσα,σε νεξτ γουικ φευγουμε
δεν μιλαω για γυφτακια του δρομου μεγαλε... εζησα για αρκετα χρονια στη συγκεκριμενη χωρα και πηγαινοερχομε μεχρι και σημερα... πιστευω οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω... αν θες να τα ακουσεις καλως... εγω καλοπροερετα μιλαω... αν θελεις να πας να πεταξεις τα φραγκα σου παλι καλως γιατι δεν μου πεφτει και λογος... Η βιζιτα στην ρουμανια αυτη τη στιγμη (για οποιον γνωριζει) απο μια νορμαλ καλης εμφανισης καλ γκιρλ εχει τιμη 150 λει ινκολ (37 ευρω περιπου) και 250-300 λει αουτκολ (60-70 ευρω) για μια ωρα... αν σε δουν ξενο και καταλαβουν οτι δεν γνωριζεις και πολλα θα σου παρουν και τα σωβρακα...συγκεκριμενα να σου αναφερω ενα κολ γκιρλ που γαμουσα για αρκετο καιρο με 35 ευρω την ωρα μου, ελεγε οτι απο ξενους που καταλαβαινει οτι δεν ξερουν τις τιμες ζηταει για αρχη 200 ευρω και τους το ριχνει στα 150 αν κανουν παζαρια...
Υπαρχουν και τα μασαζ σαλον και στα περισοτερα η τιμη ειναι στα 200 λει (50 ευρω περιπου) για μασαζ,πιπα,γαμησι με πολυ ωραια γκομενακια μεσα...
Ολα αυτα σου τα λεω μην εχοντας να κερδισω κατι απλα εχω βαρεθει να ακουω τις ρουμανες να λενε ποσο ευκολα τα τρωνε απο τους ξενους και ποσο μαλακες ειναι οι ελληνες που πανε στη χωρα τους για σεξοτουρισμο... το καλυτερο που εχεις να κανεις αν θελεις να περασεις καλα και να μην πεταξεις τζαμπα τα λεφτα σου ειναι να βρεις καποιον που να μιλαει τη γλωσσα και να γνωριζει μερικα πραγματα για να παρεις μαζι σου...

Υ.Γ Οσο για τα γυφτακια του δρομου που αναφερεις η τιμη τους ειναι απο 50 μεχρι 100 λει (15-25 ευρω) αλλα φυσικα και αυτα αν καταλαβουν οτι δεν σκαμπαζεις θα σου ζητανε λαγους με πετραχιλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom