Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.745
- Πόντοι
- 4.587
..τωρα για βουκουρεστι παιδια εχει κατι μουναρες αλλα ειναι πρεζακια που τις παιρνεις για 10 ευρο και τις κρατας εως και 3 ωρες με λιγο ψησιμο... αμα θελετε να τις βρειτε μαζευονται πισω απο το palatul cotroceni αλλα ειναι πρεζακια-μουνακια.
Πήγα πέρσι τον Ιανουάριο (2010) στο Βουκουρέστι για τέσσερεις μέρες και έμεινα στο ξενοδοχείο pullman για 50 ευρώ τη βραδιά. Είχα πάρει μαζί μου διευθύνσεις από το internet από διάφορα ωραία μουνάκια και έτσι άρχισαν να σκάνε τα τηλέφωνα και sms. Ήρθε ένα φοβερό μουνάκι, αντιπροσωπευτικό της φωτογραφίας του site γύρω στα 19-20 και γύρευε 120 ευρώ για μία ώρα. Πολύ σπαστική η γκόμενα, μου θύμιζε έντονα ρουμάνικη πουτανοξεπέτα της Φυλής με ένα εικοσάρικο. Ενδιάμεσα χτύπαγε συνέχεια το κινητό της για να περνάει ο χρόνος χωρίς εργασία, ήθελε να ανοίξει τη τηλεόραση για να βλέπει (μάλλον ρουμάνικες τσόντες), ήθελε να σβήνει τα φώτα και τέτοιες μαλακίες. Τελικά μετά από δύο γύρους που διήρκησαν 30 λεπτά την έκανε κανονικά γιατί κι΄ εγώ δε μπορούσα να ενδώσω άλλο με τη κωλοσυμπεριφορά της. Χειρότερα και από Ελλάδα το όλο στυλ της συνάντησης, εντελώς απάτη.. Έφαγα γερή φόλα. Εάν πάς εκεί ανενημέρωτος μάλλον θα τη πατήσεις. Θέλει πολύ προσοχή που θα απευθυνθείς. Τώρα για το palatul cotroceni . Πήγα εκεί αλλά μουνάκια ζάκια δεν είδα επειδή βέβαια δε ξέρω τη περιοχή και είχε και τρία μέτρα χιόνι με -25 βαθμούς. Όμως μέσα στα πολυκαταστήματα γινότανε της πουτάνας από μουνάκια που στο τέλος θόλωσε το μάτι μου. Τέτοια ποικιλία και ποιότητα δεν έχω δει σε άλλα μέρη. Κάνανε πολύ παιχνίδι και σήκωνε κάμακα αλλά στα ρουμάνικα γιατί δε ξέρουν αγγλικά. Γενικά οι Ρουμάνες παίζουν πολύ και είναι έντονο το αίσθημα της πρόκλησης. Τέλος πρέπει να πω ότι αξίζει να πάει κανείς εκεί μόνο θερινή περίοδο με καλό καιρό και τότε θα περάσει μάλλον καλά.