Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
..τωρα για βουκουρεστι παιδια εχει κατι μουναρες αλλα ειναι πρεζακια που τις παιρνεις για 10 ευρο και τις κρατας εως και 3 ωρες με λιγο ψησιμο... αμα θελετε να τις βρειτε μαζευονται πισω απο το palatul cotroceni αλλα ειναι πρεζακια-μουνακια.

Πήγα πέρσι τον Ιανουάριο (2010) στο  Βουκουρέστι για τέσσερεις μέρες και έμεινα στο ξενοδοχείο pullman για 50 ευρώ τη βραδιά. Είχα πάρει μαζί μου διευθύνσεις από το internet από  διάφορα ωραία μουνάκια και έτσι άρχισαν να σκάνε τα τηλέφωνα και sms. Ήρθε ένα φοβερό μουνάκι, αντιπροσωπευτικό της φωτογραφίας του site γύρω στα 19-20 και γύρευε 120 ευρώ για μία ώρα. Πολύ σπαστική η γκόμενα, μου θύμιζε έντονα ρουμάνικη πουτανοξεπέτα της Φυλής με ένα εικοσάρικο. Ενδιάμεσα χτύπαγε συνέχεια το κινητό της για να περνάει ο χρόνος  χωρίς εργασία, ήθελε να ανοίξει τη τηλεόραση για να βλέπει (μάλλον ρουμάνικες τσόντες), ήθελε να σβήνει τα φώτα και τέτοιες μαλακίες.  Τελικά μετά από δύο γύρους που διήρκησαν 30 λεπτά την έκανε κανονικά γιατί  κι΄ εγώ δε μπορούσα να ενδώσω άλλο με τη κωλοσυμπεριφορά της. Χειρότερα και από Ελλάδα το όλο στυλ της συνάντησης, εντελώς απάτη.. Έφαγα γερή φόλα. Εάν πάς εκεί ανενημέρωτος μάλλον θα τη πατήσεις. Θέλει πολύ προσοχή που θα απευθυνθείς. Τώρα για το palatul cotroceni . Πήγα εκεί αλλά  μουνάκια ζάκια δεν είδα επειδή βέβαια δε ξέρω τη περιοχή και είχε και τρία μέτρα χιόνι με -25 βαθμούς. Όμως μέσα στα πολυκαταστήματα γινότανε της πουτάνας από μουνάκια που στο τέλος θόλωσε το μάτι μου. Τέτοια ποικιλία και ποιότητα δεν έχω δει σε άλλα μέρη. Κάνανε πολύ παιχνίδι και σήκωνε κάμακα αλλά στα ρουμάνικα γιατί δε ξέρουν αγγλικά. Γενικά οι Ρουμάνες παίζουν πολύ και είναι έντονο το αίσθημα της πρόκλησης. Τέλος πρέπει να πω ότι αξίζει να πάει κανείς εκεί μόνο θερινή περίοδο με καλό καιρό και τότε θα περάσει μάλλον καλά.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πήγα πέρσι τον Ιανουάριο (2010) στο  Βουκουρέστι για τέσσερεις μέρες και έμεινα στο ξενοδοχείο pullman για 50 ευρώ τη βραδιά. Είχα πάρει μαζί μου διευθύνσεις από το internet από  διάφορα ωραία μουνάκια και έτσι άρχισαν να σκάνε τα τηλέφωνα και sms. Ήρθε ένα φοβερό μουνάκι, αντιπροσωπευτικό της φωτογραφίας του site γύρω στα 19-20 και γύρευε 120 ευρώ για μία ώρα. Πολύ σπαστική η γκόμενα, μου θύμιζε έντονα ρουμάνικη πουτανοξεπέτα της Φυλής με ένα εικοσάρικο. Ενδιάμεσα χτύπαγε συνέχεια το κινητό της για να περνάει ο χρόνος  χωρίς εργασία, ήθελε να ανοίξει τη τηλεόραση για να βλέπει (μάλλον ρουμάνικες τσόντες), ήθελε να σβήνει τα φώτα και τέτοιες μαλακίες.  Τελικά μετά από δύο γύρους που διήρκησαν 30 λεπτά την έκανε κανονικά γιατί  κι΄ εγώ δε μπορούσα να ενδώσω άλλο με τη κωλοσυμπεριφορά της. Χειρότερα και από Ελλάδα το όλο στυλ της συνάντησης, εντελώς απάτη.. Έφαγα γερή φόλα. Εάν πάς εκεί ανενημέρωτος μάλλον θα τη πατήσεις. Θέλει πολύ προσοχή που θα απευθυνθείς. Τώρα για το palatal cotroceni . Πήγα εκεί αλλά  μουνάκια ζάκια δεν είδα επειδή βέβαια δε ξέρω τη περιοχή και είχε και τρία μέτρα χιόνι με -25 βαθμούς. Όμως μέσα στα πολυκαταστήματα γινότανε της πουτάνας από μουνάκια που στο τέλος θόλωσε το μάτι μου. Τέτοια ποικιλία και ποιότητα δεν έχω δει σε άλλα μέρη. Κάνανε πολύ παιχνίδι και σήκωνε κάμακα αλλά στα ρουμάνικα γιατί δε ξέρουν αγγλικά. Γενικά οι Ρουμάνες παίζουν πολύ και είναι έντονο το αίσθημα της πρόκλησης. Τέλος πρέπει να πω ότι αξίζει να πάει κανείς εκεί μόνο θερινή περίοδο με καλό καιρό και τότε θα περάσει μάλλον καλά.

Επειδη εχω παρει παρασημα στην Ρουμανια (αρκετα χρονια εφαγα εκει περα) σας λεω τα εξης... Καλοκαιρακι καντε την προς Κονσταντσα μερια. Σε μερη οπως Κοστινεστι,Μαμαια,Εφοριε κτλ. Εκει θα βρειτε αρκετα πιπινακια που κανουν ολιγοημερες διακοπες μονα τους και αν το φυσατε και ειστε και λιγο εμφανισιμος (καλοντυμενος κυριος) τοτε θα φατε καλα  :P Εγω τουλαχιστον εκει περασα γαματα!!! :rockon: Για Βουκουρεστι τωρα που λες θελει πολυ προσοχη το πραγμα και κατα ενα μεγαλο ποσοστο οι εκδιδομενες νεαρες ειναι ξεπετες του κερατα... για τωρα δεν ξερω αλλα παλια επαιζε ενα ντισκο κλαμπ στο παρκο της πολης οπου μετα τις 9 το βραδυ μαζευονταν μουνακια για ψωνιστιρι και οι τιμες ηταν περιπου στα 80 ευρω (αν πηγαιναμε αργα επεφτε το κασε :P).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και μια πληροφορια για οσους ψαχνουν εκει φτηνες λυσεις, στο Βουκουρεστι στην περιοχη οπου βρισκετε ο μεγαλος σταθμος των τρενων (γκαρα ντε σουντ) τα βραδια κατα τις 10 και μετα στα στεντα της περιοχης θα δειτε αρκετα πιτσιρικια (γυφτακια), αν πλησιασετε καποιο απο αυτα θα δειτε οτι ειναι μικροι νταβαδες και θα σας προτεινουν να σας πασαρουν κοπελα (τσιγγανα). Η τιμη πριν 2-3 χρονια επαιζε στα 10-15 ευρω. Για οποιον γουσταρει παιζουν και καλα κομματια αλλα παντα οτι κανετε με προφυλακτικο. Καλο θα ηταν για καποιον που δεν ξερει τα κολπα και δεν μιλαει τη γλωσσα να μην παει εκει μονος.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Καλοκαιρακι καντε την προς Κονσταντσα μερια. Σε μερη οπως Κοστινεστι,Μαμαια,Εφοριε κτλ. Εκει θα βρειτε αρκετα πιπινακια που κανουν ολιγοημερες διακοπες μονα τους και αν το φυσατε και ειστε και λιγο εμφανισιμος (καλοντυμενος κυριος) τοτε θα φατε καλά.

Χρήσιμη η πληροφορία σου γιατί σκοπεύω να εκδράμω προς τα εκεί τη θερινή περίοδο. Τώρα με τα ρουμάνικα γάματα, γρι. Αγγλικά, γερμανικά, κάτι θα τύχει δε μπορεί. Πάντως η Ρουμανία και είμαι σίγουρος γι΄ αυτό από τις εντυπώσεις που είχα, είναι για χοντρό καμάκι και δεν αξίζει  να ψάχνεις και να τα σκας για ct ή cg ή και σε μπουρδέλα. Στα μπουρδέλα και στα στούντιο εδώ στη Αθήνα  μάλλον μαζεύται η αφρόκρεμα των ρουμανοπουτάνων.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.340
Πόντοι
6.495
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές  :rockon: Ένα φιλαράκι θα ανέβει για τριήμερο στο Βουκουρέστι και με ψήνει να ακολουθήσω. Έχω όμως μια φοβία με τα αεροπλάνα. Αυτή η Τόραμ, Τάρομ πώς λέγεται, έχει τίποτα αεροπλάνα της προκοπής ή θα μας φύγει η ψυχή; (ελληνικές για τις ημερομηνίες που θέλω δεν έχει).

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές  :rockon: Ένα φιλαράκι θα ανέβει για τριήμερο στο Βουκουρέστι και με ψήνει να ακολουθήσω. Έχω όμως μια φοβία με τα αεροπλάνα. Αυτή η Τόραμ, Τάρομ πώς λέγεται, έχει τίποτα αεροπλάνα της προκοπής ή θα μας φύγει η ψυχή; (ελληνικές για τις ημερομηνίες που θέλω δεν έχει).
Εχει τα ιδια με της ολυμπιακης μαγκα μου... ειναι ΟΚ εταιρια επειδη ειναι ρουμανικη δεν σημαινει οτι ειναι και μουφα. Δυο φορες εχω ταξιδεψει με ταρομ και ηταν μια χαρα. Αλλα γιατι να πας με ταρομ? και η ολυμπιακη τις ιδιες τιμες εχει.

Επισκέπτης
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές  :rockon: Ένα φιλαράκι θα ανέβει για τριήμερο στο Βουκουρέστι και με ψήνει να ακολουθήσω. Έχω όμως μια φοβία με τα αεροπλάνα. Αυτή η Τόραμ, Τάρομ πώς λέγεται, έχει τίποτα αεροπλάνα της προκοπής ή θα μας φύγει η ψυχή; (ελληνικές για τις ημερομηνίες που θέλω δεν έχει).
Ἀεροσκάφη ἀρκούντως νεότευκτα.

Ἀεροσυνοδοὶ διατελέσασαι ἐρωμέναι τοῦ υἱοῦ Τσαουσέσκου καὶ μὲ συμπεριφορὰν ἐνθυμίζουσα Ἑλληνίδας ἀεροσυνοδοὺς τοῦ 1985.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.340
Πόντοι
6.495
Ευχαριστώ συνάδελφοι. Την ημέρα που σκοπεύω να αναχωρήσω (25/3) δεν έχει εισιτήρια με την Ολυμπιακή (φαίνεται πως φεύγουν αβέρτα οι συναγωνιστές για ΠΣΚ). Εντάξει λοιπόν, θα πιω ένα προζάκ, στα καπάκια δύο ούζα και θα πάρω Ταρόμ  :rockon:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Ευχαριστώ συνάδελφοι. Την ημέρα που σκοπεύω να αναχωρήσω (25/3) δεν έχει εισιτήρια με την Ολυμπιακή (φαίνεται πως φεύγουν αβέρτα οι συναγωνιστές για ΠΣΚ). Εντάξει λοιπόν, θα πιω ένα προζάκ, στα καπάκια δύο ούζα και θα πάρω Ταρόμ  :rockon:
Να προσθέσω ότι πολύ πιθανό να ταξιδέψεις  και με μπόλικα ρουμάνικα ct, cg ή εργαζόμενες παρά τα Μεταξουργείου-Φυλής οίκους. Οπότε μη χάσεις ευκαιρία να καμακώσεις, για να ξεχαστείς κιόλας με τους φόβους για τη  ταρόμ,  και φυσικά μετά από τις περιπέτειες σου εκεί να ενημερώσεις το site γιατί όλοι ενδιαφερόμαστε

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Επειδη εχω παρει παρασημα στην Ρουμανια (αρκετα χρονια εφαγα εκει περα) σας λεω τα εξης... Καλοκαιρακι καντε την προς Κονσταντσα μερια. Σε μερη οπως Κοστινεστι,Μαμαια,Εφοριε κτλ. Εκει θα βρειτε αρκετα πιπινακια που κανουν ολιγοημερες διακοπες μονα τους και αν το φυσατε και ειστε και λιγο εμφανισιμος (καλοντυμενος κυριος) τοτε θα φατε καλα  :P

δεν ξερω ποτε ησουν Ρουμανια - ουτε ποτε 'κατεβηκες' τελευταια φορα Μαμαια

για τους περισσοτερους των...συναγωνιστων στο .τβ, ειναι χαμενος χρονος  ;) - στην καλυτερη των περιπτωσεων 8α 'τσιμπησουν' καμια αντερειτζ τσιγγανα περιξ τ Καζινό

και οσον αφορα Εφοριε/Κοστινεστι/Βαμα Βεκε/ετ αλ, ο (νεο) Ελληνας γαμπρος 8α χασει κ τ πορτοφολι τ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν ξερω ποτε ησουν Ρουμανια - ουτε ποτε 'κατεβηκες' τελευταια φορα Μαμαια

για τους περισσοτερους των...συναγωνιστων στο .τβ, ειναι χαμενος χρονος  ;) - στην καλυτερη των περιπτωσεων 8α 'τσιμπησουν' καμια αντερειτζ τσιγγανα περιξ τ Καζινό

και οσον αφορα Εφοριε/Κοστινεστι/Βαμα Βεκε/ετ αλ, ο (νεο) Ελληνας γαμπρος 8α χασει κ τ πορτοφολι τ...
Καλοκαιρια 2002 και 2003 τα περασα σε αυτα τα μερη φιλε μου αλλα και το 2008 πηγα κοστινεστι για 3ημερη εκδρομουλα  :P Σιγουρα πολλα πραγματα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια. Για οσους ειναι σχετικα νεοι (20-40) λιγο εμφανισιμοι,καλοντυμενοι και ξερουν να καμακονουν, σιγουρα ειναι μερη τα οποια θα περασουν πολυ καλαααααααα!!! Εγω παντως περασα τελεια (παιζει ρολο φυσικα οτι μιλαω και τη γλωσσα).

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Καλοκαιρια 2002 και 2003 τα περασα σε αυτα τα μερη φιλε μου αλλα και το 2008 πηγα κοστινεστι για 3ημερη εκδρομουλα  :P Σιγουρα πολλα πραγματα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια. Για οσους ειναι σχετικα νεοι (20-40) λιγο εμφανισιμοι,καλοντυμενοι και ξερουν να καμακονουν, σιγουρα ειναι μερη τα οποια θα περασουν πολυ καλαααααααα!!! Εγω παντως περασα τελεια (παιζει ρολο φυσικα οτι μιλαω και τη γλωσσα).

Συναγωνιστή ρίξε καμία πληροφορία  για αυτά τα ενοικιαζόμενα apartments άμα γνωρίζεις. Πως τα καβατζώνεις εκεί; Στο ξενοδοχείο που έμενα (Pullman) είχα την εντύπωση ότι για να ανέβει γκόμενα απάνω ζητάγανε διάφορα , μέχρι και φράγκα. Αυτή που είχα καλέσει ένα βράδυ στο ξενοδοχεία της είχανε κρατήσει χρήματα και ταυτότητες κάτω στη ρεσεπτιόν.  Είναι λίγουρες οι Ρουμάνοι. Και φυσικά μόνο για κάμακα εκεί.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Συναγωνιστή ρίξε καμία πληροφορία  για αυτά τα ενοικιαζόμενα apartments άμα γνωρίζεις. Πως τα καβατζώνεις εκεί; Στο ξενοδοχείο που έμενα (Pullman) είχα την εντύπωση ότι για να ανέβει γκόμενα απάνω ζητάγανε διάφορα , μέχρι και φράγκα. Αυτή που είχα καλέσει ένα βράδυ στο ξενοδοχεία της είχανε κρατήσει χρήματα και ταυτότητες κάτω στη ρεσεπτιόν.  Είναι λίγουρες οι Ρουμάνοι. Και φυσικά μόνο για κάμακα εκεί.
Ξερω τι παιζει με τα ξεναδοχεια και τους ρεσεψιονιστ... Για τα απαρτμεντς που λες δεν μπορω να σου πω και πολλα μιας και εγω επιασα με το που εφτασα διαμερισμα για παρτυ μου μεσω ενος γνωστου και εμεινα πολυ καιρο. Θα ελεγα να κοιταξεις σε αγγελιοεφημεριδες,εκει εχω δει διαφορες αγγελιες,τα νοικιαζουν με τιμες απο 40 εως 100 ευρω την ημερα.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλοκαιρια 2002 και 2003 τα περασα σε αυτα τα μερη φιλε μου αλλα και το 2008 πηγα κοστινεστι για 3ημερη εκδρομουλα  :P Σιγουρα πολλα πραγματα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια. Για οσους ειναι σχετικα νεοι (20-40) λιγο εμφανισιμοι,καλοντυμενοι και ξερουν να καμακονουν, σιγουρα ειναι μερη τα οποια θα περασουν πολυ καλαααααααα!!! Εγω παντως περασα τελεια (παιζει ρολο φυσικα οτι μιλαω και τη γλωσσα).

si eu vorbesc romaneste

δραστηριοποιουμαι επιχειρηματικα αρκετα χρονια στην Ρουμανια - στην Mamaia συγκεκριμενα εχω χτισει καμποσες χιλαιδες μ2  ;)

ο (νεο) Ελληνας γαμπρος τ 200ε, δεν εχει καμια ελπιδα - οι λογοι προφανεις

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
si eu vorbesc romaneste

δραστηριοποιουμαι επιχειρηματικα αρκετα χρονια στην Ρουμανια - στην Mamaia συγκεκριμενα εχω χτισει καμποσες χιλαιδες μ2  ;)

Depinde...  :P
Το θεμα δεν ειναι να μοστραρεις καμακι με τα λεφτα στο χερι... εγω θυμαμαι εβγαζα γκομενακια με κανα κερασμα,βολτα κτλ σεξ επι πληρωμης εκανα μονο στα παρανομα σαλον του βουκουρεστιου  :P :P :P

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
si eu vorbesc romaneste

Φυσικα στο καμακι πρεπει να ξερεις να πουλας και παραμυθι... να μπαινεις στην ψυχολογια του μουνιου :P :P ισως να ειναι το στυλ μου αυτες οι γκομενες αλλα εριξα αρκετες χωρις μεγαλη δυσκολια.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για να μην πολυλογω,ισως να ειμαι και τυχερος,αλλα 3-4 χρονια που πηγαινορχομουν Ρουμανια γαμησα τα περισοτερα μουνια στη ζωη μου  :P

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Depinde...  :P
Το θεμα δεν ειναι να μοστραρεις καμακι με τα λεφτα στο χερι... εγω θυμαμαι εβγαζα γκομενακια με κανα κερασμα,βολτα κτλ σεξ επι πληρωμης εκανα μονο στα παρανομα σαλον του βουκουρεστιου  :P :P :P

στο site τ (πληρωμενου) ερωτα, οπου επιτυχια 8εωρειται το (πληρωμενο) π@@@ημα στο Μεταξι ή μ τελειωμενα ct, η Μαμαια ειναι too advanced  ;)

οριακα, ενας αραουντ 20, π π@@δαει και Ελλαδα, μπορει ν κανει παιχνιδι, οι υπολοιποι ας συνεχισουν τ...reviews  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom