Οκ, θα σας πω τι εγινε s club και ξεκαθαριζω πως δεν ειναι μομφη προς τον γκλοκ ο οποιος ειναι φιλος. Ξεκινώντας, πιο στημένο πεθαίνεις... μπαινω μεσα να πιασω μπαρ κ σκονταφτω σε μια μουναρα. Λεω συγνωμη, λεει δεν πειραζει απο που εισαι, Ελλαδα εγω Μολδαβια λεει, λεω ωραια θα τα πουμε σε λιγο εχω πολλα να σου πω. Αυτη ειχε κ μια παρεα πιο μετρια μουνια αλλα ειχαν παρει θεσεις βολης, οποτε λεω εδω παιζει κονσόμα σαν εμπειρος παικτης που ειμαι. Παραγγελνω, αραζω κοβω κινηση και αφηνω κ το ταληρο στον μπαρμαν οπως ειπε ο γκλοκ (λει). Τεσπα μην τα πολυλογω, πιανουμε τη κουβεντα μετα κ προσπαθω να τη χτυπησω στο φιλοτιμο οτι εχω σχεσεις με μολδαβηα, φιλους κλπ. ενω αυτη να με κραταει σφιχτα λες και ημουν ο αντρας που περιμενε... λεω οπου ναναι θα σκασει το πιστολι. Και λεει can i have a drink. Λεω οκ, βοτκα, ουισκι; λεει οχι κρασι. Οκ λεω ακομα καλυτερα πιο φτηνο. Παω στο μπαρ, οχι σε αυτο που αφησα μπουρμπουαρ 5 λει το πανω κ λεω ενα ποτηρι κρασι. Λεει θα βαζουμε ποτηρια μονο μπουκαλι. Αμαν, ρουα ματ λεω μεσα μου... ξεροντας οτι κανω τη λαθος κινηση, αν ειναι δυνατον να μην πουλανε κ με το ποτηρι,λεω οκ βαρα το. Λεω δε γαμιεται τελευταια βραδια, μουναρα, την ειχαμε βρει με τα ρωσικα ειχε εντυπωσιαστει, οκ... ξεκιναμε λοιπον κ ερχονται και οι καριολες της να πιουν και εφυγε το μπουκαλι εν τη γενεσει του!!! Και ειχε και 35 ευρω!!! Λεω τι εγινε, λεει ενταξει παρεα ειμασταν ολοι μαζι.. λεω κοιτα αν θες δευτερο μπουκαλι οι 2 μας οκ; οκ λεει. Παω στο μπαρ που εδωσα το 5λεο tip και λεω chepeast bottle of wine. Μου βγαζει με 15 ευρω ενω ο προηγουμενος ο μπασταρδος εβαλε με 35 που του ειπα κ αυτου cheapest. Μου λεει η γκομενα μετα not so good like the previous wine. Λεω, Ok lets go to another place, i am bored here and i will open any wine you like. Ok, ok. Το ρουφαει κ αυτο μπαμ και μετα ζηταει τριτο. Ενδιαμεσα, η κουβεντα μας παει απιστευτα, λεω θες να κατσω βουκουρεστι να βγαινουμε κλπ. Λεει θα μαι 4 μερες εδω οκ αν θες. Λεω οκ, αν θες παμε βολτες, σπα, χιονοδρομικο κλπ. Ναι ολα καλα τα βρηκαμε. Στο τριτο μπουκαλι ασκω βετο και λεω αν θελεις τριτο σε αλλο μαγαζι. Λεει εδω αλλο ενα και μετα παμε σε αλλο μαγαζι σε μια ωρα. Συν οτι ηθελε το ακριβο κρασι. Λεω οχι αν ειναι ετσι θα φυγω κ τα λεμε αυριο. Οκ λεει κ με παραταει. Βαζω στοιχημα πως κ τριτο να ανοιγα παλι ιδια καταληξη θα ταν. Η νομιζε δε θα τα ετσι επειδη η κουβεντα μας πηγαινε τελεια; Μετα φευγοντας της λεω τι να κανω αυριο, να κατσω η να φυγω; λεει οτι θες. Λεω αν μου πεις οτι θα βρεθουμε θα κατσω. Λεει δεν ξερω. Της κανω εισαι ηλιθια στα ρωσικα κ εφυγα. Για μενα δε με νοιαζει το 50αρι.... δεν πασχιζω.. την καυλα μου εκανα, αυτα ειναι για εσας να τα βλεπετε ποια ειναι η ανατολικη ευρωπη του 2018. Τωρα με μεθοδο κμαν λογικα παιρνοταν, αλλα συγνωμη δεν θα παιξω ετσι. Τωρα, ειχε κ αρκετες κανονικες, δυαδες τριαδες αλλα δεν μπορεις να μπεις ευκολα, θες παρτενερ κ ειμαι μονος. Δεν κατηγορω γκλοκ, ισως μαζι του να χα πιο καλες πιθανοτητες, αλλα το μαγαζι οπως κ πολλα αλλα στην παλια πολη φανταζομαι, ειναι στημενα.