Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Παιδες θα σας δωσω καποια τιπς για ρουμανια βουκουρεστη που θα σας φανουν πολυ χρησιμα θελετε?

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Λοιπον αρχικα θα σας δωσω μερικα τηλεφωνα απο καλες κοπελες για περιποιηση στον χωρο σας και απο εναν ταξι εκει να σας παει στα καλα χωρις να σας κλεψει στο ταξιμετρο υπαρχουν δυο ειδη επιλογων το προτο ειναι να παρετε τον ταξι μου και να σας παει σε τυπου στουντιο οπου εχτος απο μασαζ μαματε καλες γκομενες με περιπου κανα 60 με το πολυ 80 την μια για κανενα εικοσιπενταλεπτο σε ευρω εκει θα δειτε απο δυο μεχρι δεκα κοπελες στο καυε μαγαζι ειναι καθαρες και ομορφες οι περισοτερες.αποφυγετε τα μασατζιδικα του κεντρου καθος μονο μασας κανουν και τιποτα αλλο

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Λοιπον αρχικα θα σας δωσω μερικα τηλεφωνα απο καλες κοπελες για περιποιηση στον χωρο σας και απο εναν ταξι εκει να σας παει στα καλα χωρις να σας κλεψει στο ταξιμετρο υπαρχουν δυο ειδη επιλογων το προτο ειναι να παρετε τον ταξι μου και να σας παει σε τυπου στουντιο οπου εχτος απο μασαζ μαματε καλες γκομενες με περιπου κανα 60 με το πολυ 80 την μια για κανενα εικοσιπενταλεπτο σε ευρω εκει θα δειτε απο δυο μεχρι δεκα κοπελες στο καυε μαγαζι ειναι καθαρες και ομορφες οι περισοτερες.αποφυγετε τα μασατζιδικα του κεντρου καθος μονο μασας κανουν και τιποτα αλλο
Οποτε τύπε εχουμε 2 περιπτώσεις:
α)Τηλέφωνα απο κοπελες που έρχονται στο apartment μας για πήδημα.
β)Τηλεφωνο ταριφα που θα μας παει σε μασατζίδικα που γαμάμε.

Σωστά?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ετυχε να παω μια Χριστουγεννιατικη εκδρομη απο το Βουκουρεστι εως τον πυργο του Δρακουλα και
το Μπρασοβ, για χειμερινη εποχη ηταν αρκετα υποτονικα τα πραγματα εκει..  :sunglasses:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ετυχε να παω μια Χριστουγεννιατικη εκδρομη απο το Βουκουρεστι εως τον πυργο του Δρακουλα και
το Μπρασοβ, για χειμερινη εποχη ηταν αρκετα υποτονικα τα πραγματα εκει..  :sunglasses:
Καθονται σπιτάκι τους οι iubitες  :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αρχές Δεκεμβρίου που είμουν κι εγώ εκεί στο πύργο του Δράκουλα ήταν το ίδιο ύσηχα! Συμβαίνει το ίδιο που θα συνέβαινε στους Δελφούς ή την Ολυμπία!Λίγες ώρες μνημεία και πίσω Βουκουρέστι!
Στο πέρασμά μου από Ρουμανία τώρα στο οδικό ταξίδι μου έκανε τεράστια εντύπωση το Ιασι!  Μεγαλούπολη μοντέρνα με νέα κτήρια περιποιημένα σπίτια , μεγάλα ξενοδοχεία καλά αυτοκίνητα και πολύ ζωή στους δρόμους! Σαν μια όαση σε όλα τα βορειοανατολικά Βαλκάνια!  Πραγματικά μια ανεπτυγμένη πόλη στη μέση του πουθενά!
Θα ήθελα πληροφορίες αν έχει κάποιος! Για νυχτερινή ζωή,ποιότητα γυναικών και ευκολία!

pistole

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Αρχές Δεκεμβρίου που είμουν κι εγώ εκεί στο πύργο του Δράκουλα ήταν το ίδιο ύσηχα! Συμβαίνει το ίδιο που θα συνέβαινε στους Δελφούς ή την Ολυμπία!Λίγες ώρες μνημεία και πίσω Βουκουρέστι!
Στο πέρασμά μου από Ρουμανία τώρα στο οδικό ταξίδι μου έκανε τεράστια εντύπωση το Ιασι!  Μεγαλούπολη μοντέρνα με νέα κτήρια περιποιημένα σπίτια , μεγάλα ξενοδοχεία καλά αυτοκίνητα και πολύ ζωή στους δρόμους! Σαν μια όαση σε όλα τα βορειοανατολικά Βαλκάνια!  Πραγματικά μια ανεπτυγμένη πόλη στη μέση του πουθενά!
Θα ήθελα πληροφορίες αν έχει κάποιος! Για νυχτερινή ζωή,ποιότητα γυναικών και ευκολία!
Φωλια οπου και να γυρισεις θα βρεις

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206

Ήξερα πάντα ότι είναι σούπερ ανάπτυγμενη λόγω εταιρειών καθώς θεωρείται κάτι σαν hub, επειδή ήθελα πάντα να πάω όμως έπαιξα τιντερ κ μπαντου και τζίφος... οπότε το παράτησα. Εσυ γκλοκ τι να πω, ίσως σου κάτσει πιο καλά..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Μαγκίτες μου, αναχωρώ από το μπουρδελο το κισιναου και ούτε να το ξαναδώ δε θέλω Άι στο διάολο. Πάω βουκουρεστι 2 μέρες που το ξέρω καλά για 2 μέρες να χαλαρώσω πριν γυρίσω Σόφια. Δε θα έχω χρόνο για πολύ flirting οπότε αν έχει κάποιος μια πηγή για πληρωμένο ίσως το τομής αν δεν είμαι κουρασμένος. Μύστες μου κανα φτηνό taxi app βουκουρεστι έχουμε;

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Ναι εχω να σου δωσω το τηλ μου που ειναι ταξι εκει τα ξερει ολα ειναι φιλος και τα ξερει τα καλα θα σου παρει και λιγα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Τομ
Μαγκίτες μου, αναχωρώ από το μπουρδελο το κισιναου και ούτε να το ξαναδώ δε θέλω Άι στο διάολο. Πάω βουκουρεστι 2 μέρες που το ξέρω καλά για 2 μέρες να χαλαρώσω πριν γυρίσω Σόφια. Δε θα έχω χρόνο για πολύ flirting οπότε αν έχει κάποιος μια πηγή για πληρωμένο ίσως το τομής αν δεν είμαι κουρασμένος. Μύστες μου κανα φτηνό taxi app βουκουρεστι έχουμε;

Τομής=τιμήσω

hobit13

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
226
Πόντοι
1
ρε μαγκες και γω βουκουρεστι ειμαι 2-3 μερες τωρα και δεν βγαζω πολυ ακρη δεν μου δινετε
τα φωτα σας κανα ταχι driver οτιδηποτε...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Φιλος οτι μαθεις γραψε πμ κ αν θες να κανονισουμε ενα ποτο παλια πολη σημερα κ λιγο καμακι κ οτι κατσει

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αρχές Δεκεμβρίου που είμουν κι εγώ εκεί στο πύργο του Δράκουλα ήταν το ίδιο ύσηχα!Στο πέρασμά μου από Ρουμανία
τώρα στο οδικό ταξίδι μου έκανε τεράστια εντύπωση το Ιασι!Πραγματικά μια ανεπτυγμένη πόλη στη μέση του πουθενά!
Εκει χρειαζεται ενσωματωση,χρονο και λιγο χρημα.Δηλαδη να γινεις κατα καποιο τροπο γνωστος,
αλλα μετα θα ανταμειφθεις πλουσιοπαροχα. Τηλεγραφικα και για λιγες ημερες δυσκολο να γινει κατασταση.
Παλιοτερα υπηρχε και 'πιατσα' καπου κοντα στον σιδηρηροδρομικο σταθμο.Σημερα δεν νομιζω να υπαρχει..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε μαγκες και γω βουκουρεστι ειμαι 2-3 μερες τωρα και δεν βγαζω πολυ ακρη δεν μου δινετε
τα φωτα σας κανα ταχι driver οτιδηποτε...
Σύμφωνα με Μίδα : Christaxi , speedtaxi και bardescu αν θυμάμαι καλά το όνομα του τελευταίου  είναι αυτά που μπαίνεις μέσα και δεν φοβάσαι!
Πήρα Chris και ήταν νορμάλ..

Φίλε Target παίξε δυνατά ! Tinder και Παλιά Πόλη άνετος!Πίνε κορώνες που έχουν 15 λει η μία (3,5€) και φτιάχνουν τη διάθεση! Μιλάς άνετα σε οτι γκομενάκι έχει στη περίμετρο αρκεί να μην συνοδεύεται !Λιγη τύχη και ...Bingo!!!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Α ρε γαμωτο, γαμω τα διδυμα θα καναμε σημερα παλια πολη!!!! Εχω μια παλια σημερα Για  να ξεδωσω λιγο κ αν δεν ειμαι κουρασμενος θα παω μετα.Ενταξει εγω το βουκουρεστακι το εχω διπλα, οποτε θελω παω. Μεχρι να αρχισει η σεζον σου ειμαι ανοιχτος σε προτασεις, γιατι μετα θα παει αργα...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Υγ: σε ποιο μπαρ παλια πολη λες γινεται το καλυτερο παιχνιδι;

Stories

Νέο!

Stories