Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τραγικό όμως ! Όλη την ημέρα σήμερα Κυριακή το Τίντερ μου συντονισμένο στο Βουκουρέστι με εκατοντάδες like  αλλά 0 match... Πολωνία ή Μόσχα την Κυριακή όλες με το κινητο παίζουν!
Μάλλον πρέπει να έχει άπειρα προφίλ τουρκαράβων.. Πως αλλιώς να εξηγηθεί... ?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Τραγικό όμως ! Όλη την ημέρα σήμερα Κυριακή το Τίντερ μου συντονισμένο στο Βουκουρέστι με εκατοντάδες like  αλλά 0 match... Πολωνία ή Μόσχα την Κυριακή όλες με το κινητο παίζουν!
Μάλλον πρέπει να έχει άπειρα προφίλ τουρκαράβων.. Πως αλλιώς να εξηγηθεί... ?
Δοκίμασε και σε μπαντου, μαμπα. Στο luxy επίσης έχει πολλές όμορφες και κάποιες από αυτές θέλουν σχέση και γάμο, κάποιες είναι σπόνσορε και λίγες είναι βίζιτες.

christou

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους,αυριο παω Ρουμανια,Βουκουρέστι ,
εψαξα απο αυτα που ειπατε και μου γενιουντε καποιες αποριες,
αυτες οι κορασιδες πχ
ειναι μονο μασαζ και φραπεδια ή και πηδημα??τι να προσεχω σε αυτες?
καμια συμβουλη?
εχει πολες αγγελιες ,
εγω να ψαξω στο μονο στο μασαζ ή εχεο αλλη κατηγορια για το ξεφλοκιασμα?
ευχαριστω .

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
συνήθως στα 80-100 λέι το τίμημα αφορά μια φορά σεξ ή πίπα με τεμάχιο άνω των 30 χρ

αν είναι ωραίο και μικρό το τεμάχιο 22-23 χρ τα 80 λέι θα στα χρεώσει μόνο για μασάζ
και έπειτα θα αρχίσουν τα +50αρια για τα εξτρά

κατά την γνώμη μου ακόμα κι αν δεν μιλάς ρουμάνικα
όταν θα πάρεις τηλ να ρωτήσεις τι υπηρεσία πληρώνεις για το 80αρι

αν δεν μιλάς την γλώσσα αλλά αγγλικά, θα φας ένα καπέλο στην τιμή αλλά τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις

επίσης καλό θα ήταν να διαλέξεις κάποια που έρχεται στο δωμάτιο σου για αρχή

οπότε συγκράτησε 2 τιμές στο μυαλό σου
κάτω των 30 χρ 350-400 λέι μιά ώρα 2 μπαλάκια
και άνω των 30 χρ τα μισά και πιο λίγο όσο ανεβαίνουμε ηλικία

στη Ρουμανία το αντίτιμο για μια πόρνη των 40 χρ και άνω πέφτει δραματικά

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
εγω να ψαξω στο μονο στο μασαζ ή εχεο αλλη κατηγορια για το ξεφλοκιασμα?
ευχαριστω .

παλαιότερα είχε πιο αναλυτικές κατηγορίες στο ζήτημα σεξ
αλλά πέσανε μηνύσεις και έμειναν 2 κατηγορίες
masaj si servicii diverse

καλό βόλι μάστορα και γράψε και καμιά κριτική

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε ψαξε στο στουντιο που εχω ποσταρει πιο πισω και πηγαινε καρφωτος εκει
μεχρι και ποδοσφαιριστες πανε
κοστος κανε παζαρι γυρω στα 250λει για 45 οσες φορες θες αναλογα με την κοπελα τα υπολοιπα
αλλα γενικα να κανεις παζαρια να φαινεσαι γνωστης απο ελλαδα ειμαστε οχι τιποτα ευρωπαιοι εμεις ξερουμε τα της πορνειας καλυτερα απο τον καθενα

christou

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οκ ,
μαλλον θα παω στο στουντιο που λεει ο pussy wagon,
αυτο ειναι στην φωτο?μην παω να χτυπαω κουτουρου πορτες....η αν θέλεις εξήγησε απο την 2η εικόνα.
ειδα κατι πολυ καλα και όμορφα και λεω να παω και σε αυτά,ας ειναι κα πιο ξερα απο παξιμαδι!!
ευχαριστω για τις συμβουλες και θα γυρισω με νεοτερα.....

Συνημμένα

• ro.JPG
    ro.JPG
    178,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ro2.JPG
    ro2.JPG
    240,6 KB · Εμφανίσεις: 33

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οκ ,
μαλλον θα παω στο στουντιο που λεει ο pussy wagon,
αυτο ειναι στην φωτο?μην παω να χτυπαω κουτουρου πορτες....
ειδα κατι πολυ καλα και όμορφα και λεω να παω και σε αυτά,ας ειναι κα πιο ξερα απο παξιμαδι!!
ευχαριστω για τις συμβουλες και θα γυρισω με νεοτερα.....

δεν ειναι αυτο δες πιο πισω εχει μπει φωτο

στα αλλα μασατζιδικα δυσκολα γαμας και ειναι ακριβα θα σου προτεινα να μην πας σε κανενα απο αυτα που διαφημιζονται και εχουν κραχτες και αυτοκολλητα στους δρομους

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε ειναι το διπλα η παραδιπλα οικημα απο αυτο που εβαλες
εχει μια πορτα σιδερενια εξω θα το καταλαβεις ομως αραζουν ταξι εκει

christou

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
το βρηκα το ποστ ,απλα εχεις βγαλει την φωτο με τον δρομο που ειναι ,θα το βρω ,αλλα μαλλον ενα απο αυτα τελικα ειναι ,

Συνημμένα

• q.JPG
    q.JPG
    223,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • q2.JPG
    q2.JPG
    200,9 KB · Εμφανίσεις: 37

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
το βρηκα το ποστ ,απλα εχεις βγαλει την φωτο με τον δρομο που ειναι ,θα το βρω ,αλλα μαλλον ενα απο αυτα τελικα ειναι ,
πήγες στο στούντιο? γάμησες?
αν ναι γραψε και μια κριτική

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Συναγωνιστές, μπορεί καποιος να μας πει κατα σειρά προτίμησης ποιο ξενοδοχείο να επιλέξουμε στο Βουκουρέστι;

Οι επιλογές ειναι Intercontinental, Athenee Palace Hilton και Grand Hotel Continental.

Ποιο ειναι πιο κοντα στο κεντρο, ποιο εχει μπαρ με γκομενες, και ποιο εινσι πιο φιλικο σε εσκορτς.

Ευχαριστω

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια! Τον τελευταιο καιρο μετακομισα Βουκουρεστι. Εκανα μια ερευνα και 2 φορες εκλεισα να παω σε κοπελες που βρηκα απο αγγελιες που μοιαζαν τουμπανα. Να προσθεσω οτι εμαι εντελως απειρος στο θεμα.
Πηγα και τις 2 φορες εφυγα μολις ειδα την κοπελα. Καμια σχεση με φωτο.
Γι αυτο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τιποτα πιο ψαγμενο. Κανα στανταρακι. Τπτ πιο κρυφη  φαση με φοιτητιες κλπ. Ειμαι σγρος οτι παιζουν τετοια σκηνικα, ωστοσο αδυνατω να τ ανακαλυψω λογω και περιοσμενων οικονομικων.
Το ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα κανω επικληση στο φιλοτιμο, μπας και θελησει κανεις να βοηθησει να ριξουμε κανα περιποιημενο εμεις οι νεομεταναστες.

Ευχεριστω εκ των προτερων!

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Συναγωνιστές, μπορεί καποιος να μας πει κατα σειρά προτίμησης ποιο ξενοδοχείο να επιλέξουμε στο Βουκουρέστι;

Οι επιλογές ειναι Intercontinental, Athenee Palace Hilton και Grand Hotel Continental.

Ποιο ειναι πιο κοντα στο κεντρο, ποιο εχει μπαρ με γκομενες, και ποιο εινσι πιο φιλικο σε εσκορτς.

Ευχαριστω

Και τα 3 είναι στο κέντρο του κέντρου, πιο κεντρικο βλεπω το Continental, πιο φιλικό το hilton και πιο παλιό το Intercontinental.

Εγω πάντως συνήθως μένω στο Grand Marriott που είναι και το πολυτελέστερο αλλά δεν είναι το πλέον κεντρικό. Το βράδυ κάθομαι στο lobby κοντα στα lifts μετά τις 11 και παρακολουθώ τα πουτανάκια που ανεβαίνουν στα δωμάτια ...

Πολλές φορές κάνω παιχνίδι με τα μάτια και νοήματα στο Vacamuuu (Blvrd Floreasca) στο Osho (Primaverii) που συχνάζει η creme de la creme των θηλυκών με λεφτά και παίζει πολύ παιχνίδι με μπιλιετάκια στις τουαλέτες ....

Ακόμη ωραία θηλυκά βρίσκω και στο Rock n Roll club στο Herestrau αλλά προυποθέτει χρήμα και καλό αυτοκίνητο ...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
@sexgo
Πως μετακομισες φιλε βουκουρεστι, δωσε μας λιγο background story.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Καλησπερα παιδια! Τον τελευταιο καιρο μετακομισα Βουκουρεστι. Εκανα μια ερευνα και 2 φορες εκλεισα να παω σε κοπελες που βρηκα απο αγγελιες που μοιαζαν τουμπανα. Να προσθεσω οτι εμαι εντελως απειρος στο θεμα.
Πηγα και τις 2 φορες εφυγα μολις ειδα την κοπελα. Καμια σχεση με φωτο.
Γι αυτο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τιποτα πιο ψαγμενο. Κανα στανταρακι. Τπτ πιο κρυφη  φαση με φοιτητιες κλπ. Ειμαι σγρος οτι παιζουν τετοια σκηνικα, ωστοσο αδυνατω να τ ανακαλυψω λογω και περιοσμενων οικονομικων.
Το ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα κανω επικληση στο φιλοτιμο, μπας και θελησει κανεις να βοηθησει να ριξουμε κανα περιποιημενο εμεις οι νεομεταναστες.
Ευχεριστω εκ των προτερων!
Τυπε καλη διαμονη εκει. Νομιζω ομως, οτι ειναι πολυ σημαντικο να μαθεις καλα την γλωσσα τους.
Αλλα και την νοοτροπια τους.Δηλαδη να μπεις στο πετσι του εκει ρολου.Μονον τοτε θα αρχισουν να σε λαμβανουν υποψην.Μεχρι τοτε υπομονη..

Και τα 3 είναι στο κέντρο του κέντρου, πιο κεντρικο βλεπω το Continental, πιο φιλικό το hilton και πιο παλιό το Intercontinental.
Εγω πάντως συνήθως μένω στο Grand Marriott που είναι και το πολυτελέστερο αλλά δεν είναι το πλέον κεντρικό. Το βράδυ κάθομαι στο lobby κοντα στα lifts μετά τις 11 και παρακολουθώ τα πουτανάκια που ανεβαίνουν στα δωμάτια ...
Πολλές φορές κάνω παιχνίδι με τα μάτια και νοήματα στο Vacamuuu (Blvrd Floreasca) στο Osho (Primaverii) που συχνάζει η creme de la creme των θηλυκών με λεφτά και παίζει πολύ παιχνίδι με μπιλιετάκια στις τουαλέτες ....
Ακόμη ωραία θηλυκά βρίσκω και στο Rock n Roll club στο Herestrau αλλά προυποθέτει χρήμα και καλό αυτοκίνητο ...
Καλη περιηγηση τυπε. Ακομη με μπιλιετακια παιζονται..; Σταθερη αξια..

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλε!
Ειχα επισκεφτει στο παρελθον δυο φορες τη Ρουμανια και το Βουκουρεστι γιατι σπουδαζε φιλος
Εστειλα πιο πολυ για δοκιμη βιογραφικα σε κανα 2-3 εταιριες και με πηραν τηλ. απο ολες
Εν τελει ελαβα μια παρα πολυ καλη προσφορα που δν παιζει να τν αρνιομουν.
Κι ετσι λοιπον ηρθα. Ειχα. Ηδη ενα φιλο εδω και μετα ηρθε κι ακομη ενας.
Οποτε ειμαι εδω. Ολα κομπλε
@rapturee

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Καλησπερα φιλε!
Ειχα επισκεφτει στο παρελθον δυο φορες τη Ρουμανια και το Βουκουρεστι γιατι σπουδαζε φιλος
Εστειλα πιο πολυ για δοκιμη βιογραφικα σε κανα 2-3 εταιριες και με πηραν τηλ. απο ολες
Εν τελει ελαβα μια παρα πολυ καλη προσφορα που δν παιζει να τν αρνιομουν.
Κι ετσι λοιπον ηρθα. Ειχα. Ηδη ενα φιλο εδω και μετα ηρθε κι ακομη ενας.
Οποτε ειμαι εδω. Ολα κομπλε
@rapturee
σε τι δουλεια τυπε?

freak-ass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι Ρουμανία εδώ και περίπου 7 μήνες για δουλειά. Αν καταφέρεις και βρεις ντόπιους μπορείς να έχεις κάποια άκρη, αλλά είναι δύσκολο γιατί προσπαθούν να σε δαγκώσουν, αλλά μπορείς να βρεις με γύρω στα 100-150 lei.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom