Εγω παντως ειδα ουσια..Αμα καποιος δεν κοιταει μονο να γαμαει σαν εμενα αλλα θελει και σχεση εγω πιστευω θα γνωρισει πολλες καλες κοπελες και πολυ πιο ευκολα απ Ελλαδα
Καλώς ήρθες πίσω φίλε συναγωνιστή, γερός κ σώος ..!!! (αστειεύομαι φυσικά).
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
Από την 1η επίσκεψή μου στο Βουκουρέστι το 2013, όταν έκανα παιχνίδι πρώτη φορά με badoo γνώρισα εξαιρετικά κορίτσια/γυναίκες. Και σε ποιότητα χαρακτήρα/ανθρώπου αλλά και σε εμφάνιση (δεν αναφέρομαι σε μουνάρες, γιατί η μουνάρα, παντός προέλευσης και παντός καιρού, θέλει τον χορηγό της και δεν κάνω κέφι όταν μπορώ να πάρω το αποτέλεσμα που θέλω (πήδημα) με το λιγότερο δυνατό κόστος .. Να περάσω καλά θέλω κ όχι σχέση).
Μετά μπήκα στο "χορό κ χόρεψα", έκτοτε έχω πάει πάνω από 10 φορές τα τελευταία 3 χρόνια (ας είναι καλά το tinder+), αλλά έχοντας έτοιμη κατάσταση πάντα να με περιμένει εκεί, αλλά και εναλλακτικό Plan B & Plan C, σε περίπτωση που στραβώσει κάτι. Απλά λόγω δουλειάς, εγώ περιορίζομαι αυστηρά κ μόνο στα ΠΣΚ (Max) και επίσης δεν έχω την δυνατότητα να βγω παραέξω από Βουκουρέστι. Τουλάχιστον 3-4 φορές που προσπάθησα να πάω Brasow, Sinaia, etc, πάντα για κάποιο λόγο στράβωνε η φάση, κυρίως λόγω δικού μου πιεσμένου χρόνου. Σε όλα αυτά τα ταξίδια έχει παίξει πήδημα, μάλιστα τον Σεπτέμβρη σε 5 μέρες έγινε σκηνικό με 3 διαφορετικές, έχοντας γίνει η σχετική προεργασία στο whatsApp. Επίσης όπως είχα πει, "εσβηνα" πάντα τα ίχνη μου. Τον Σεπτέμβρη είχα αλλάξει 3 ξενοχοδεία σε 4 διανυκτερεύσεις (2+1+1).Μάλιστα έτυχε να με πάει η άλλη στο Otopeni και να περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να γυρίσω πίσω στην πόλη με ταξί, να να βρεθώ με την άλλη.
Έχω επίσης φιλοξενήσει Αθήνα σε άσχετα 3μερα Ρουμάνες, σε 2-3 περιπτώσεις που η γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο έγινε απευθείας στο Ελ.Βενιζέλο και έπαιξε τρελό πήδημα από το 1ο βράδυ που ήρθε.
Εγώ είμαι 45χρ και αναζητώ κ γω μιλφοειδές καταστάσεις, δλδ 35+. Σε αυτή την κατηγορία είναι ή χωρισμένες με παιδί που αναζητούν να περάσουν καλά, γιατί ζουν με το παιδί τους κ δεν έχουν χρόνο για "ψαξιμο" μέσω του κύκλου τους που είναι οι περισσότεροι παντρεμενοι, ή είναι ελεύθερες για κάποιο λόγο, οπότε εδώ μιλάμε για "φουρτουνες" στο μυαλό (και άλλα ψυχολογικά) που αποφεύγω να μπλέκω.. Μια περίπτωση θυμάμαι οδοντογιατρού στο κέντρο που ήταν ανύπαντρη 40άρα απλά εμφανίσιμη, άξιζε το κόπο κ έγινε φάση.
Η κατηγορία που απευθύνομαι (+35 μέχρι 45+) είναι όπως είπα μια κατηγορία που "στερείται" σεξουαλικής ζωής και είναι άκρως διαθέσιμες για γούστα. Επειδή είναι δύσκολο να επιβιώσουν σεξουαλικά σαν χωρισμένες, ψάχνονται για "εισερχόμενο προϊόν". Επίσης πάμπολλες Ρουμάνες μου έχουν εξομολογηθεί ότι συχαίνονται τους Ρουμάνους άντρες (αυτό μου το έχουν πει κ οι Πολωνές/Ρωσίδες για τους άντρες στις αντίστοιχες χώρες τους). Και μάλιστα δεν μου το έχουν πει μόνο οι Ρουμάνες που έχω "χώσει" αλλά κ φίλες τους που έτυχε να γνωρίσω κατά καιρούς. Κάτι ακόμη σημαντικό : έχουν πολύ καλή άποψη για τους Έλληνες.
Το μήνυμα λοιπόν είναι ότι αναζητάνε κάποιον ώριμο να τους φέρνεται καλά. Αυτές μετά από μόνες τους ξεκλειδώνονται και σου δίνονται εξολοκλήρου. Με όλες αυτές τις περιπτώσεις που ανέφερα (είναι 10-12), μιλήσαμε τα Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά μέσω whatsApp, δλδ κρατάμε επαφές ακόμη κ τώρα. Δεν έχουν απαιτήσεις από μένα, περιμένουν πότε θα ανέβω για να περάσουμε καλά. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω, αν είμαι παντρεμένος, αν έχω σχέση, θέλουν μια διακριτικότητα από την πλευρά μου και να περνάμε πάντα καλά. Οι περισσότερες από αυτές είναι μορφωμένες με υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και φυσικά δεν μιλάμε για τίποτα μπάζα που κρύβεσαι για να μην σε δουν που τα κυκλοφορείς. Next Door Women.
Στην κατηγορία των 22-32 δεν απευθύνομαι, γιατί όλες θέλουν τον χορηγό τους για καλή ζωή κ iPhone και έχω γνωρίσει άπειρα κορμιά στο tinder+ να ζητανε 100ευρά κ 2000ευρά την ώρα, όταν στο προφίλ τους στο FB, έχουν φωτο αγκαλιά με τον γκόμενο. Πουτανάκια με την βούλα που παίζουν διάφορα παιχνίδια. Μια φορά μια από αυτές μου ζήτησε 400ευρώ για μια πλαστική επέμβαση (!!!) την ώρα που γυρίζαμε από φαγητό κ την έκανα εντέχνως, αλλάζοντας μάλιστα ξενοδοχείο στην 1 μετά τα μεσάνυχτα, γιατί ήμουν σίγουρος ότι κάποιος μας "κατέγραφε" .. (φυσικά έχω 2ο κινητό "καβάτζα" που τους δίνω, δεν δίνω ποτέ το δικό μου).
Σύντομα ετοιμάσω νέα εξόρμηση (μέσα στις επόμενες ημέρες) με 3-4 περιπτώσεις να είναι άλλες για το PlanA και άλλες για το PlanB. Αν υπάρχει διαφοροποίηση ή άλλη εξέλιξη, θα ενημερώσω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.