Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Στις διακοπες εγω γαμαω και 4ασια και 5αρια και πανω..οχι χοντρες μονο..
Διακοπες ειμαι δεν παω για γαμο..Σε 10μερες που ειχα στη διαθεση μου η μουναρα θελει τα λεφτα που χαλασα το 10μερο

Οσον αφορα τις milf εχω τρελα και gilf αμα ειναι καλοδιατηρημενη

Εγω παντως ειδα ουσια..Αμα καποιος δεν κοιταει μονο να γαμαει σαν εμενα αλλα θελει και σχεση εγω πιστευω θα γνωρισει πολλες καλες κοπελες και πολυ πιο ευκολα απ Ελλαδα
φιλε πανοσκληρε
απο ατυχια εχω παει 3 φορες απο 4 μερες τοι τελευταιο διμηνο στο βουκουρεστρι κ φυσικα μιλαω κ ρουμανικα απταιστα κι εχω κ 15 ακρες ακομα εκει
στο λεω απλα
ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ειναι απολυτα οφφ η περιοχη
αν σ αρεσει η ρουμανια τοχω γραψει 100 φορες μονο περιοχες οπως τιμισοαρα οραντεα μπρασοφ κατι λενε,αλλα κ παλι ειπαμε δεν αξιζει τον κοπο
ελλαδα πηδας πολυ πιο ευκολα αν μπορεις να πηδηξεις βουκουρεστι οπω ς ειπες ,ελλαδα θα κανεις παρτη
ισχυει για οσους φιλους κ γνωστους εχω βουκουρεστι  κατω των 35 με λεφτα τζιπ κονε κι οτι θες

ολοι λενε ποτε να κατεβουμε σαλονικα η λαρσα  να ξεκαβλωσουμε να γα<μισουμε κανα μουνι να μην μας πρηζει τ αρχιδια οπως εδω,δηλ ρουμανμια  ;)
πλαευμπου φαση δεν παιζει ρουμανια εκτος αν εχεις για πεταμα καμμια 100χιλιαδες το χρονο κι εσαι κι εξτρα μαγκας
αλλα τοτε πηδας ολες τις μκς ελλας ελλαδα οπως ο αγγλουπας ο βεγγος ΄πχ
δεν χρειαζεται να χαλας λεφατ σε τετοια ποσα για νεξτ ντορ στηνν ρουμανια
με λιγα λογια ενας που τοχει η εχει κ πολυ χρημα με τα ιδια λεφτα γαμαςει 2-3φορες ανωτερη κλαση στην ελλαδα απ οτι στην ρουμανια με το ιδιο μπατζετ

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Εγω παντως ειδα ουσια..Αμα καποιος δεν κοιταει μονο να γαμαει σαν εμενα αλλα θελει και σχεση εγω πιστευω θα γνωρισει πολλες καλες κοπελες και πολυ πιο ευκολα απ Ελλαδα

Καλώς ήρθες πίσω φίλε συναγωνιστή, γερός κ σώος ..!!! (αστειεύομαι φυσικά).

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.

Από την 1η επίσκεψή μου στο Βουκουρέστι το 2013, όταν έκανα παιχνίδι πρώτη φορά με badoo γνώρισα εξαιρετικά κορίτσια/γυναίκες. Και σε ποιότητα χαρακτήρα/ανθρώπου αλλά και σε εμφάνιση (δεν αναφέρομαι σε μουνάρες, γιατί η μουνάρα, παντός προέλευσης και παντός καιρού, θέλει τον χορηγό της και δεν κάνω κέφι όταν μπορώ να πάρω το αποτέλεσμα που θέλω (πήδημα) με το λιγότερο δυνατό κόστος .. Να περάσω καλά θέλω κ όχι σχέση).

Μετά μπήκα στο "χορό κ χόρεψα", έκτοτε έχω πάει πάνω από 10 φορές τα τελευταία 3 χρόνια (ας είναι καλά το tinder+), αλλά έχοντας έτοιμη κατάσταση πάντα να με περιμένει εκεί, αλλά και εναλλακτικό Plan B & Plan C, σε περίπτωση που στραβώσει κάτι. Απλά λόγω δουλειάς, εγώ περιορίζομαι αυστηρά κ μόνο στα ΠΣΚ (Max) και επίσης δεν έχω την δυνατότητα να βγω παραέξω από Βουκουρέστι. Τουλάχιστον 3-4 φορές που προσπάθησα να πάω Brasow, Sinaia, etc, πάντα για κάποιο λόγο στράβωνε η φάση, κυρίως λόγω δικού μου πιεσμένου χρόνου. Σε όλα αυτά τα ταξίδια έχει παίξει πήδημα, μάλιστα τον Σεπτέμβρη σε 5 μέρες έγινε σκηνικό με 3 διαφορετικές, έχοντας γίνει η σχετική προεργασία στο whatsApp. Επίσης όπως είχα πει, "εσβηνα" πάντα τα ίχνη μου. Τον Σεπτέμβρη είχα αλλάξει 3 ξενοχοδεία σε 4 διανυκτερεύσεις (2+1+1).Μάλιστα έτυχε να με πάει η άλλη στο Otopeni και να περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να γυρίσω πίσω στην πόλη με ταξί, να να βρεθώ με την άλλη.

Έχω επίσης φιλοξενήσει Αθήνα σε άσχετα 3μερα Ρουμάνες, σε 2-3 περιπτώσεις που η γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο έγινε απευθείας στο Ελ.Βενιζέλο και έπαιξε τρελό πήδημα από το 1ο βράδυ που ήρθε.

Εγώ είμαι 45χρ και αναζητώ κ γω μιλφοειδές καταστάσεις, δλδ 35+. Σε αυτή την κατηγορία είναι ή χωρισμένες με παιδί που αναζητούν να περάσουν καλά, γιατί ζουν με το παιδί τους κ δεν έχουν χρόνο για "ψαξιμο" μέσω του κύκλου τους που είναι οι περισσότεροι παντρεμενοι, ή είναι ελεύθερες για κάποιο λόγο, οπότε εδώ μιλάμε για "φουρτουνες" στο μυαλό (και άλλα ψυχολογικά) που αποφεύγω να μπλέκω.. Μια περίπτωση θυμάμαι οδοντογιατρού στο κέντρο που ήταν ανύπαντρη 40άρα απλά εμφανίσιμη, άξιζε το κόπο κ έγινε φάση.

Η κατηγορία που απευθύνομαι (+35 μέχρι 45+) είναι όπως είπα μια κατηγορία που "στερείται" σεξουαλικής ζωής και είναι άκρως διαθέσιμες για γούστα. Επειδή είναι δύσκολο να επιβιώσουν σεξουαλικά σαν χωρισμένες, ψάχνονται για "εισερχόμενο προϊόν". Επίσης πάμπολλες Ρουμάνες μου έχουν εξομολογηθεί ότι συχαίνονται τους Ρουμάνους άντρες (αυτό μου το έχουν πει κ οι Πολωνές/Ρωσίδες για τους άντρες στις αντίστοιχες χώρες τους). Και μάλιστα δεν μου το έχουν πει μόνο οι Ρουμάνες που έχω "χώσει" αλλά κ φίλες τους που έτυχε να γνωρίσω κατά καιρούς. Κάτι ακόμη σημαντικό : έχουν πολύ καλή άποψη για τους Έλληνες.

Το μήνυμα λοιπόν είναι ότι αναζητάνε κάποιον ώριμο να τους φέρνεται καλά. Αυτές μετά από μόνες τους ξεκλειδώνονται και σου δίνονται εξολοκλήρου. Με όλες αυτές τις περιπτώσεις που ανέφερα (είναι 10-12), μιλήσαμε τα Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά μέσω whatsApp, δλδ κρατάμε επαφές ακόμη κ τώρα. Δεν έχουν απαιτήσεις από μένα, περιμένουν πότε θα ανέβω για να περάσουμε καλά. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω, αν είμαι παντρεμένος, αν έχω σχέση, θέλουν μια διακριτικότητα από την πλευρά μου και να περνάμε πάντα καλά. Οι περισσότερες από αυτές είναι μορφωμένες με υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και φυσικά δεν μιλάμε για τίποτα μπάζα που κρύβεσαι για να μην σε δουν που τα κυκλοφορείς. Next Door Women.

Στην κατηγορία των 22-32 δεν απευθύνομαι, γιατί όλες θέλουν τον χορηγό τους για καλή ζωή κ iPhone και έχω γνωρίσει άπειρα κορμιά στο tinder+ να ζητανε 100ευρά κ 2000ευρά την ώρα, όταν στο προφίλ τους στο FB, έχουν φωτο αγκαλιά με τον γκόμενο. Πουτανάκια με την βούλα που παίζουν διάφορα παιχνίδια. Μια φορά μια από αυτές μου ζήτησε 400ευρώ για μια πλαστική επέμβαση (!!!) την ώρα που γυρίζαμε από φαγητό κ την έκανα εντέχνως, αλλάζοντας μάλιστα ξενοδοχείο στην 1 μετά τα μεσάνυχτα, γιατί ήμουν σίγουρος ότι κάποιος μας "κατέγραφε" .. (φυσικά έχω 2ο κινητό "καβάτζα" που τους δίνω, δεν δίνω ποτέ το δικό μου).

Σύντομα ετοιμάσω νέα εξόρμηση (μέσα στις επόμενες ημέρες) με 3-4 περιπτώσεις να είναι άλλες για το PlanA και άλλες για το PlanB. Αν υπάρχει διαφοροποίηση ή άλλη εξέλιξη, θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.  

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Προετοιμασμενος και πανω απο ολα συνειδητοποιημενος.
Βασικα πραγματα για να πετυχεις αυτα π θελεις.
Ευγε :thumbsup:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Προετοιμασμενος και πανω απο ολα συνειδητοποιημενος.
Βασικα πραγματα για να πετυχεις αυτα π θελεις.
Ευγε :thumbsup:
με την σκεψη χτιζω ανωγεια κ κατωγεια..
ισως για μετα μιλφ κατι να παιζει...αλλα..ποση απελπισια πια ρε παιδες???
σε λιγο θα ξενιτευεστε να γαμισετε 50-55αρες  :helpplea:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Αν κάποιος έχει την ανάγκη να το κάνει, δλδ να ξενιτευτεί για να γαμάει 50-55αρες, δεν βρίσκω το λόγο να μην το κάνει, εφόσον αυτό είναι επιθυμία κ βούλησή του, που θα πει τον εκφράζει & τον καλύπτει.

Οφείλουμε να σεβόμαστε τις απόψεις κ τις συμπεριφορές των άλλων, όποιες κ αν είναι αυτές.

Το ίδιο μπορεί να ξενίζει κάποιον, όταν βλέπει έναν 45άρη-50άρη να σαλιαρίζει πίσω από μια 25άρα που τον "αρμέγει" κανονικά, εκτός και αν έχει την αφέλεια (ο 45άρης-50άρης) ότι ζει τον έρωτά του με μια που θα μπορούσε να είναι κόρη του..

Και αυτό την ίδια μορφή απελπισίας κρύβει ..

Ο εγωισμός μας ίσως και η δυσκοιλιότητά μας, δεν μας αφήνει να το ομολογήσουμε..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
με την σκεψη χτιζω ανωγεια κ κατωγεια..
ισως για μετα μιλφ κατι να παιζει...αλλα..ποση απελπισια πια ρε παιδες???
σε λιγο θα ξενιτευεστε να γαμισετε 50-55αρες  :helpplea:

Ο συναγωνιστης εκανε αυτο που τον ικανοποιουσε και δεν ειναι καθολου κατακριτεο
Το οργανωσε και το πετυχε μια χαρα οπως φαινεται.Μετα μιλφ το 35+ δεν το λες οπως και το οτι δεν νομιζω να σε χαλαγε καθολου αμα πηδαγες μια τετοια.
Τωρα αν το παμε στις παροιμιες υπαρχει και το οσα δεν φτανει η αλεπου...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Αν κάποιος έχει την ανάγκη να το κάνει, δλδ να ξενιτευτεί για να γαμάει 50-55αρες, δεν βρίσκω το λόγο να μην το κάνει, εφόσον αυτό είναι επιθυμία κ βούλησή του, που θα πει τον εκφράζει & τον καλύπτει.

Οφείλουμε να σεβόμαστε τις απόψεις κ τις συμπεριφορές των άλλων, όποιες κ αν είναι αυτές.

Το ίδιο μπορεί να ξενίζει κάποιον, όταν βλέπει έναν 45άρη-50άρη να σαλιαρίζει πίσω από μια 25άρα που τον "αρμέγει" κανονικά, εκτός και αν έχει την αφέλεια (ο 45άρης-50άρης) ότι ζει τον έρωτά του με μια που θα μπορούσε να είναι κόρη του..

Ο εγωισμός μας ίσως και η δυσκοιλιότητά μας, δεν μας αφήνει να το ομολογήσουμε..
Μιάς και πέρασα αρκετά χρόνια στο Βουκουρέστι την προηγούμενη και την τρέχουσα δεκαετία έχω να πω ότι υπάρχουν εκδιδόμενες για όλα τα βαλάντια και αναφέρομαι στην κατ'οίκον εξυπηρέτηση.
Οι επιλογές είναι αρκετές από την πιτσιρίκα και την νοικοκυρά έως την και καλά μοντέλα που την διακινεί γραφείο.
Αρκετά είναι επίσης και τα φορτώματα από μαγαζιά που όμως πάντοτε είναι ακριβότερα των αγγελιών.
Προσωπικά προτιμώ τις ερασιτέχνιδες γιατί προσφέρονται σε καλύτερη τιμή. Ο μέσος όρος των αγορών μου όλα αυτά τα χρόνια είναι περί τα 200 Ron ανα τεμάχιο για ηλικίες 25-45 ετών.

Η συνεχής παραμονή στην πόλη και η επικοινωνία στα ρουμάνικα βοηθά στην επιλογή του κατάλληλου τεμαχίου χωρίς περεξηγήσεις ως προς τις υπηρεσίες.
Αν όμως κάποιος επισκέπτεται την πόλη για λίγες μέρες και δεν μιλά την γλώσσα καλό είναι να κάνει μία προετοιμασία με απλές γυναίκες μέσω διαδικτύου και να μην ασχοληθεί καθόλου με επαγγελματίες διότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τις πληρώσει
τα διπλά με αμφίβολο τελικό αποτέλεσμα.
Καλή χρονιά να έχουμε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356

καλα  :grin: η αμερικανοποιηση στο σεξουαλικο και η μουνοδουλειαση στο μεγαλειο της...

viva la france  :grin: :grin: :grin:
Δεν χρησιμεύει σε τίποτα σε μια γυναίκα να είναι νέα δίχως να είναι όμορφη και όμορφη δίχως να είναι νέα.
Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκό

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.023
Πόντοι
6.515
παιδια αργα τα ειδα τα ποστ αυτα
αν δεν πηγατε ακομα ΜΗΝ πατε
τετοια φολα δεν θαχετε ξαναφαει..ειδικα που πατε γιορτες
δεν εχει τιποτα κατι ψοφιες που ζητανε 100-200ευρα για ξεπετεςκαμακι ουτε στα ονειρα μονο σε γ-δ κλαση κ κατω..
αυτα..μακραν ο πιο ακυρος προορισμος
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

τα λεμε τυπε, σελιδες τωρα, αλλα τους τρωει ο κωλος μερικους να τους δουλεψουν από πουτανες μεχρι ταξιτζήδες και σερβιτόροι  :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Ο συναγωνιστης εκανε αυτο που τον ικανοποιουσε και δεν ειναι καθολου κατακριτεο
Το οργανωσε και το πετυχε μια χαρα οπως φαινεται.Μετα μιλφ το 35+ δεν το λες οπως και το οτι δεν νομιζω να σε χαλαγε καθολου αμα πηδαγες μια τετοια.
Τωρα αν το παμε στις παροιμιες υπαρχει και το οσα δεν φτανει η αλεπου...
kai με χαλαει κ δεν πηδηξα ποτε  35αρα κ βαλε,κι ουτε προκειται να το κανω για τα προσεχη δεκα ετη τουλαχιστον,,ειδικα ρουμανα  :helpplea:
επισης

λεει ο φιλος  35 με 45,
δηλ του λενε αυτες  οτι ειναι τοσο   ;)
προσθετοντας και  το κλασικο κλεψιμο 5-10χρονια που βαζουν ΟΛΕς
πανα πει ητανε 45-50 πλας.. :helpplea:
περι ορεξεως κολυκηθιπιτα αλλα δεν μιλαμε για κατι ποσιτιβ  ετσι/.>??,,να συνενοουμεθα
κατα τ αλλα  ταχουμε πει... :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
Το παιδί στις γιορτές διαβάζει φιλοσοφία.. και μετά τις γιορτές την εφαρμόζει..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656

δεν υπαρχει εκδοχη στο βουκουρεσρι 50αρης ναχει 25αρα..μονο βιζιτα ξεπετα του μισαωρου
Σαν γκομενα κ σαλιαρισματα κλπ που λες κ να θελει καποιοος ..δεν...
Θα σου πω μονο αυτο ο λιαπης με τοσα μυρια κ βιλες μυκονο κλπ μια μετριοτλα 35αρα και ανω ισως ,εχει για να σαλιαριζει....
Αρα κ να θελει καποιος 50αρης η 45αρης ξενος  εστω να εθελοτυφλει τετοια φαση δεν υφισταται ετσι κιαλλιως
.αυτα πλεον ταχω δει μονο ελλαδα να συμβαινουν ευκατασταρους 50πλας με ελληνιδες πιτσιρικες σε ινλοβ φαση...
Τ αλλα που γραδονται για βουκ ειναι ονειροφαντασιωσεις σας

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
δεν υπαρχει εκδοχη στο βουκουρεσρι 50αρης ναχει 25αρα..μονο βιζιτα ξεπετα του μισαωρου
Σαν γκομενα κ σαλιαρισματα κλπ που λες κ να θελει καποιοος ..δεν...
Θα σου πω μονο αυτο ο λιαπης με τοσα μυρια κ βιλες μυκονο κλπ μια μετριοτλα 35αρα και ανω ισως ,εχει για να σαλιαριζει....
Αρα κ να θελει καποιος 50αρης η 45αρης ξενος  εστω να εθελοτυφλει τετοια φαση δεν υφισταται ετσι κιαλλιως
.αυτα πλεον ταχω δει μονο ελλαδα να συμβαινουν ευκατασταρους 50πλας με ελληνιδες πιτσιρικες σε ινλοβ φαση...
Τ αλλα που γραδονται για βουκ ειναι ονειροφαντασιωσεις σας
αγαπητέ Μίδα και με όλο το σεβασμό γνωρίζω αρκετα ζευγάρια στο Βουκουρέστι, Έλληνα με Ρουμάνα με διαφορα 15-20 χρόνια σε δεύτερο γάμο με παιδάκι κιόλας,
ο Λιάπης που αναφέρεις κοντεύει τα 65 και γαμεί 35αρα-40αρα και μια χαρά περνάει,
εκτός αν υπάρχει 2ο Βουκουρέστι το οποίο αγνοώ,
μια χαρά περνάνε οι Έλληνες και γαμάνε και οικονομικά εφόσον φέρονται ευγενικά και ισότιμα στις ντόπιες κυρίες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
αγαπητέ Μίδα και με όλο το σεβασμό γνωρίζω αρκετα ζευγάρια στο Βουκουρέστι, Έλληνα με Ρουμάνα με διαφορα 15-20 χρόνια σε δεύτερο γάμο με παιδάκι κιόλας,
ο Λιάπης που αναφέρεις κοντεύει τα 65 και γαμεί 35αρα-40αρα και μια χαρά περνάει,
εκτός αν υπάρχει 2ο Βουκουρέστι το οποίο αγνοώ,
μια χαρά περνάνε οι Έλληνες και γαμάνε και οικονομικά εφόσον φέρονται ευγενικά και ισότιμα στις ντόπιες κυρίες
κι εγω γνωριζω καποιους με γκαπ ηλικιακα μεγαλα
Αλλα ολοι ειναι σχεσεις που ξεκινησαν στο παρελθον βασικα κι επισης δεν ειναι καποιοι περαστικοι λοβτουριστ αλλα καποιοι που εμειναν η μενουν καιρο εκει
Τα κειμενα πιο πανω των συναγωνιστων κι οι παατατηρησεις οι δικες μου δεν αναφερονται σε αυτο αλλα σε εκδρομεις που πανε γα να ...ψηφισουν 5 η 10 μερες εξ ου κ τετοιες φασεις σημερα ειναι σχεδον ανυπαρκτες...(ειδικα η φαση που αναγερθηκε ο συναγωνιστης 25αρα με 50αρη.το 35αρα η πιο πανω και με παιδι ηδη με 60αρη ΔΕΝ ειναι καθολου το ιδιο παρολα αυτα κι αυτο σπανιοτατο ειναι.το πιο πιθανο να δεις καποιο γκαπ δεκαετιας το οποιο ομως δεν εθναι κατι το ασυνηθιστο κ στην Ελλαδα πχ οταν ο γαμπρος ειναι ευκαταστατος... )
Υγ.ο δε λιαπης δεν ειναι τυπικο παραδειγμα ειναι ΠΟΛΥεκατομυριουχος ελεω των ηλιθιων Ελληνων ., κ παλι μια βρηκε κι αυτη μετρια ιμοπ..
Αν ηταν πχ ουκρανια θα ειχε τρελλο μουναρο κ μικρη κι οχι αυτη την ξινη που εχει τωρα ..ιμοπ παλι
Το ποιντ ειναι απλο..δεν υπαρχει περιπτωση με το σημερινο πλαισιο ο οιοσδηποτε μεσηλικας να βρει καποια μικρη που να ειναι ωραια κ να κανει φασεις οπως αυτες που ονειρευονται διαφοροι στα ανατ θρεντ..αυτα υπηρξαν μεχρι που αρχισε η φρη διακινηση των ρουμανων στην ευρωπη..εκτοτε τελειωσε οριστικα οπως σχεδον τελειωσε για τον ιδιο λογο στην μολδαβια απο περσυ)
Σι κου αστα μπαστα... :grin:
Κου ρισπεκτ
:hi:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Εγώ παίδες έχω δει δει φορές στο Οτοπένι τον Μιχαλάκη να περιμένει στις αναχωρήσεις της Ryanair (....) και εγώ ο αστός να αναχωρώ με AEGEAN ..

Τον λυπήθηκε η ψυχή μου γιατί έγινε αντιληπτός από την υπόλοιπο κόσμο και τα βλέμματα που εισέπρατε ήταν άκρως απαξιωτικά ..

Πέμπτη αναχωρώ .. ραντεβού με 37άρα μητέρα χωρισμένη, για 2μερο σε σπα (πλησίον Βουκουρεστίου). Αν μπορέσω θα προσπαθήσω να ποστάρω φωτο από το πρόσωπό της. 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
κι εγω γνωριζω καποιους με γκαπ ηλικιακα μεγαλα
Αλλα ολοι ειναι σχεσεις που ξεκινησαν στο παρελθον βασικα κι επισης δεν ειναι καποιοι περαστικοι λοβτουριστ αλλα καποιοι που εμειναν η μενουν καιρο εκει
Τα κειμενα πιο πανω των συναγωνιστων κι οι παατατηρησεις οι δικες μου δεν αναφερονται σε αυτο αλλα σε εκδρομεις που πανε γα να ...ψηφισουν 5 η 10 μερες εξ ου κ τετοιες φασεις σημερα ειναι σχεδον ανυπαρκτες...(ειδικα η φαση που αναγερθηκε ο συναγωνιστης 25αρα με 50αρη.το 35αρα η πιο πανω και με παιδι ηδη με 60αρη ΔΕΝ ειναι καθολου το ιδιο παρολα αυτα κι αυτο σπανιοτατο ειναι.το πιο πιθανο να δεις καποιο γκαπ δεκαετιας το οποιο ομως δεν εθναι κατι το ασυνηθιστο κ στην Ελλαδα πχ οταν ο γαμπρος ειναι ευκαταστατος... )
Υγ.ο δε λιαπης δεν ειναι τυπικο παραδειγμα ειναι ΠΟΛΥεκατομυριουχος ελεω των ηλιθιων Ελληνων ., κ παλι μια βρηκε κι αυτη μετρια ιμοπ..
Αν ηταν πχ ουκρανια θα ειχε τρελλο μουναρο κ μικρη κι οχι αυτη την ξινη που εχει τωρα ..ιμοπ παλι
Το ποιντ ειναι απλο..δεν υπαρχει περιπτωση με το σημερινο πλαισιο ο οιοσδηποτε μεσηλικας να βρει καποια μικρη που να ειναι ωραια κ να κανει φασεις οπως αυτες που ονειρευονται διαφοροι στα ανατ θρεντ..αυτα υπηρξαν μεχρι που αρχισε η φρη διακινηση των ρουμανων στην ευρωπη..εκτοτε τελειωσε οριστικα οπως σχεδον τελειωσε για τον ιδιο λογο στην μολδαβια απο περσυ)
Σι κου αστα μπαστα... :grin:
Κου ρισπεκτ
:hi:
Σε ότι αφορά τους εκδρομεις που αναφέρεις δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου
Στιματε Μίδα  :)

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
kai με χαλαει κ δεν πηδηξα ποτε  35αρα κ βαλε,κι ουτε προκειται να το κανω για τα προσεχη δεκα ετη τουλαχιστον,,ειδικα ρουμανα  :helpplea:
επισης

λεει ο φιλος  35 με 45,
δηλ του λενε αυτες  οτι ειναι τοσο   ;)
προσθετοντας και  το κλασικο κλεψιμο 5-10χρονια που βαζουν ΟΛΕς
πανα πει ητανε 45-50 πλας.. :helpplea:
περι ορεξεως κολυκηθιπιτα αλλα δεν μιλαμε για κατι ποσιτιβ  ετσι/.>??,,να συνενοουμεθα
κατα τ αλλα  ταχουμε πει... :hi:
κοιτα γενικα ετσι ειναι απανω. Αν ασχοληθεις με χωρισμενες των 30+ εχει πολυ ψωμι. Οι περισσοτερες απο αυτες μπλεξανε με αλκοολικους φαγανε ξυλο κλπ οποτε αν τις φερθεις ''κυριος''  :fuck2: ανετα κ στο τζαμπα. Στον 1 χρονο που εμεινα πανω  :fuck1: απο 20-44 χρονων (εγω 42) με τα milfakia την εβρισκα καλυτερα ( μαγειρευαν κ κανα φαγητο).
Στο κομματι πορνοτουρισμος εχεις δικιο ζητανε οτι τους κατεβει με το καλημερα 100+ ευρω κ πολλες φορες για κομοδινα δεν αξιζει να ασχοληθεις αν δεν εχεις γνωριμιες

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μεχρι και οι τσιγγανες σου ζητανε 100-200 lei ειναι για γελια
Ακομα και οι Ρουμανες ζητανε 100-120Ευρω την ωρα ενω στο μεταξι σιγουρα βρισκεις αντιστοιχες
Η Ρουμανια για μενα λιγο που την εζησα αξιζει για καμακια με αρκετο καλυτερο βαθμο επιτυχιας απο Ελλαδα αλλα οχι για σεξ επι πληρωμης
Παντως οποιος ειναι εστω και λιγο καλος στο day game πιστευω εχει απειρα παραπανω ευκαιριες να γνωρισει γκομενες
Ανεβηκα με ενα φιλο που εδω βλεπει γκομενες με το κυαλι και εκει σκοραρε..Απλα φορουσε καπως καλα ρουχα και εβγαινε με Ρουμανες για πλακα.Ουτε εγω το πιστευα ουτε αυτος..ΤΟν βλεπω να φευγει μονιμα χαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μεχρι και οι τσιγγανες σου ζητανε 100-200 lei ειναι για γελια
Ακομα και οι Ρουμανες ζητανε 100-120Ευρω την ωρα ενω στο μεταξι σιγουρα βρισκεις αντιστοιχες
Η Ρουμανια για μενα λιγο που την εζησα αξιζει για καμακια με αρκετο καλυτερο βαθμο επιτυχιας απο Ελλαδα αλλα οχι για σεξ επι πληρωμης
Παντως οποιος ειναι εστω και λιγο καλος στο day game πιστευω εχει απειρα παραπανω ευκαιριες να γνωρισει γκομενες
Ανεβηκα με ενα φιλο που εδω βλεπει γκομενες με το κυαλι και εκει σκοραρε..Απλα φορουσε καπως καλα ρουχα και εβγαινε με Ρουμανες για πλακα.Ουτε εγω το πιστευα ουτε αυτος..ΤΟν βλεπω να φευγει μονιμα χαχα
δεν εχει ψυχη στο βουκουρεστι τετειο καιρο ουτε στο μολλ!απλα να σου πω οτι εξω απο ο μολλ γνωρισα και εγω μια μικρη που ηθελε απλα κερασμα διπλα στο καφε και μετα βιζιτα.δεν παιζει να σε πλισιασε γκομενα αν δεν ειναι τσιγγανα για να σε κλεψει χωρισ σεξ η βιζιτα.αντε γεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom