ο τυποσ δεν εχει καμια εμπειρια απο ταξιδια αν διαβασεισ ολα τα ποστ του σε ολα τα θεματα εκτοσ αυτου μονο για το ποσεσ γαμα και ξεπαρθενευει παινευεται χαχαχαχ.γαμιασ σαν αυτον τι κανει και ψαχνει στα μπουρδελα σαιτ?διαβασε και για σερβια παλι επιτυχιεσ ο τυποσ!ακομα και ο ρολογασ που πηγε τον αμφισβητησε και ηρθε στα λογια μου.ο τυποσ ειναι σαν τον κμαν που εγραφε για πολωνια και αργισε να πει οτι πουτανεσ γαμα χαχαχα
Εγω ταξιδευω λογω δουλειας εξω η για διακοπες οποτε εμπειρια εχω εκτος αμα 5χωρες σε λιγοτερο απο 2χρονια το κανει ο καθενας..
Εγω φταιω που γαμαω εγω και οχι εσυ?τι να κανω?χαχα
εγω το θεωρω αρκετα ευκολο βαλκανια(βουλγαρια,σερβια,ρουμανια οτι εχω δει απο βαλκανια) να γαμησεις χωρις πληρωμη αμα οργανωθεις σωστα(day game και dating sites).Αυτο προυποθετει βεβαια χρονο πχ να ασχολεισαι κανω 15μερο-μηνα πριν πας αλλα στο day game μετραει ξεκαθαρα τι θα πεις,πως θα το πεις,να κανεις το μουνι να γελαει καθως και να χεις εμφανιση.Εμφανιση βεβαια οχι τοσο απαιτητικα τα πραγματα οπως εδω γιατι ρουμανια-βουλγαρια δεν ειδα και ανταγωνισμο λιγο μονο σερβια που ναι ψηλοι και κομαντα στο καμακι χαχα κεφαλοκλειδωμα μονο εκει εβλεπα σε πεσιμο στο κλαμπ χαχα.
Οι ευκαιριες για Ελληνα σε αυτες τις χωρες ειναι πολλες σχεδον ολες θαυμαζουν την Ελλαδα,την εχουν επισκεφτει και ισως μιλανε και λιγο ελληνικα..Ακουσα πολλες ιστοριες και απο ρουμανες και απο σερβες για καλοκαιρια στην ελλαδα και αμα ανοιχτουν σου λενε και για γαμιαδες που γνωρισανε..Ειδικα ρουμανες κανουν την αποβαση της νορμαδιας χαχα στην κρητη μαλλον για πολλους λογους...απο οτι μου εξηγησανε
Τωρα αμα καποιος μαλακοκαυλης παει και νομιζει οτι θα γαμησει ολα τα βαλκανια με ενα βλεμμα και ειναι 40αρης-50αρης και παει σε 20αρα εε αυτο δεν γινεται ισως τοσο ευκολα,εκτος αμα παει με πορτοφολι.Αν και το ειδα πιο συχνα απο εδω ειδικα ρουμανια,κατι σαπιοι με πιτσιρικες βεβαια οι γκομενες ειχαν 10 σακουλες ψωνια δηλαδη χορηγους βρηκανε...
Εγω σε αυτα που γραφω,μιλαω για απλες καθημερινες κοπελες που θελουν ειτε σχεση ειτε να περασουν καλα οχι gold-diggers
Σε αυτες τις περιπτωσεις για μενα ενας Ελληνας εχει απειρα καλυτερες πιθανοτητες να κανει σχεση η να γαμησει απο οτι Ελλαδα
Και γενικα γραφω στο site γιατι τι επι πληρωμη τι χωρις?γυναικες και στις δυο περιπτωσεις το θεμα ειναι να γαμαμε να περναμε καλα.Η αποψη μου και αυτο που ακολουθω ειναι οτι ειμαι νεος ακομα και μπορω να σκοραρω και σε μικρες και σε milf οποτε γιατι να πληρωσω?(οχι οτι δεν το κανω και καμια φορα).Οταν μεγαλωσω αρκετα και δεν θα περνα η μπογια μου σιγουρα θα περναει το πορτοφολι που στη θεα του πολλες θα μαι βλεπουν παλι νεο χαχα
Το χειροτερο που κανεις εσυ κατα τη γνωμη μου,ειναι αντι να βελτιωθεις βγαζεις ψευτη οποιον λεει το αντιθετο..
Και εγω παλια ημουν καθετος σε καποιες αποψεις μου και για αυτο δεν γαμαγα τοσο.Αλλα με καθε τροπο κοιταξα να βελτιωθω,περνοντας συμβουλες για πεσιμο,βλεποντας βιντεο σε day game κυριως,διαβαζοντας βιβλια για καμακι και κυριως ερχομενος σε επαφη με πολλες γυναικες απο πολλα μερη του κοσμου,μονο το couchsurfing σε βελτιωνει οσο ολα τα υπολοιπα που εγραψα..
Πλεον ξερω στα 10-15λεπτα αμα θα γαμησω η οχι και επισης ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση γκομενα να βγει μαζι μου και να μην πεθανει στα γελια και επισης να μην περασει καλα.Αυτο για μενα ειναι το 90% του παιχνιδιου στις γυναικες που βαζω στοχο(οχι gold diggers κτλπ)