Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
γυρισα απο βουκουρεστι.τα μασατζιδικα στην παλια πολη προσφερουν με 150-200 λει ερωτικο μασαζ που μονο στην παιζουν λιγο και βγαζουν σουτιεν.τιποτα το σπουδαιο.λιγες πορνες στον δρομο κυριως στο gara de nord και καποιες μεσα στην παλια πολη .
απο το ξενοδοχειο δεν εβγαλες καμμια ακρη ?      απο κανα ταριφα ??

Underground1313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, νεος στην παρεα και ηδη στο Βουκουρεστι απο την Δευτερα το βραδυ, δυστυχως Παρασκευη πρωι φευγω. Διαβασα σχεδον ολα τα σχολια για το Βουκουρεστι (δεν σας ειχα ανακαλυψει πριν φυγω απο Ελλαδα, θα ειχα γλιτωσει χρονο) και εχω καποιες αποριες. Μενω στην παλια πολη, σε διαμερισμα, οχι hotel, την εχω γυρισει σχεδον ολη και δεν εχω δει πουθενα να κανουν πιατσα. Ξερει κανεις κανα μερος συγκεκριμενο και ποιες ωρες; Μεχρι τις 12 το βραδυ εψαχνα. Κανενα κλαμπακι εδω στην παλια πολη που να παιζουν οι γυναικες υπαρχει; Γενικως στα μαγαζια καθονται εξω, δεν εχω δει κατι μεσα. και οι πιο πολλες μου φαινονται τουριστριες, ασε που εξω ειναι τραπεζια η φαση και δεν πεφτει ευκολα καμακι, αν δεν πας στο τραπεζι τους. Δεν πολυ γουσταρω να παρω τηλ. προτιμω το παιχνιδι, αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Στο μπαρ του Intercontinental που γραφει ενας στην αρχη του ποστ, εχει dress code, ή μπαινεις χυμα;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
Καλησπερα, νεος στην παρεα και ηδη στο Βουκουρεστι απο την Δευτερα το βραδυ, δυστυχως Παρασκευη πρωι φευγω. Διαβασα σχεδον ολα τα σχολια για το Βουκουρεστι (δεν σας ειχα ανακαλυψει πριν φυγω απο Ελλαδα, θα ειχα γλιτωσει χρονο) και εχω καποιες αποριες. Μενω στην παλια πολη, σε διαμερισμα, οχι hotel, την εχω γυρισει σχεδον ολη και δεν εχω δει πουθενα να κανουν πιατσα. Ξερει κανεις κανα μερος συγκεκριμενο και ποιες ωρες; Μεχρι τις 12 το βραδυ εψαχνα. Κανενα κλαμπακι εδω στην παλια πολη που να παιζουν οι γυναικες υπαρχει; Γενικως στα μαγαζια καθονται εξω, δεν εχω δει κατι μεσα. και οι πιο πολλες μου φαινονται τουριστριες, ασε που εξω ειναι τραπεζια η φαση και δεν πεφτει ευκολα καμακι, αν δεν πας στο τραπεζι τους. Δεν πολυ γουσταρω να παρω τηλ. προτιμω το παιχνιδι, αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Στο μπαρ του Intercontinental που γραφει ενας στην αρχη του ποστ, εχει dress code, ή μπαινεις χυμα;
δες εδώ αν δεν ομιλείς την ρουμανική υπάρχουν πολλές που μιλούν την αγγλική
και κάποιες που μιλούν την ελληνική από περασμα σε χωριά μας και πόλεις στο παρελθόν
ελπίζω να βοήθησα

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995

Επειδή φαίνεται οτι δεν ειςαι κυνηγός και  της ταλαιπωρίας μπορεις να κανεις το εξής.
Η ρωτάς ταξιτζή, που ειναι η Κλασσικη λύση, η μπαίνεις στο και ψάχνεις τη σελίδα που λέει Βουκουρεστι και χτυπάς μερικά τηλέφωνακια. Μια εποχή έξω απο το Βουκουρεστι υπήρχε μια πουτανοπιατσα  που λεγόταν Χερεστραου. Ηταν μια λιμνούλα εκει.

Underground1313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον δεν καταλαβατε τι εγραψα.  Δεν θελω να παρω τηλ. για call girl,  ψαχνω μερη που να μπορω να κανω παιχνιδι, κλαμπακια στην παλια πολη,  ή και κατι αλλο...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μακρια απο παλια πολη,ιδικα απο τσιγγανεσ μικρεσ εκει που λενε σεξ.απλα ερχονται μικροι τσιγγανοι να σε κλεψουν,γεναρι ειχα το ιδιο προβλημα.κατι μαλακισμενες που θελουν να σε βαλουν στα κλαμπ για στριπτιζ μακρια.μονο με ταξιτση γινεται δουλεια θα σου στοιχεισει λιγο 20-30 ευρο παραπανω αλλα μονο ετσι εχει αποτελεσμα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καντε κονε με ταριφες αλλα θελουν λεφτα

θα σας πανε σε κρυφα στουντιο η σε κατι πολυκατοικιες μεγαλες τεραστιες

θυμαμαι ενας με πηγε σε μια τετοια και χτυπαγε κατι κουδουνια απο κατω ,αλλα δεν βγηκε ακρη και με πηγε αλλου ,ηθελε και να με περιμενει απο εξω αλλα τον εδιωξα
πλεον βουκουρεστι κατι σκαμπαζω απο δρομους οπωτε το παω περπατητο η κανα ταξακι

στον ταριφα εδωσε το κατιτισ του .να ξερετε θελει πολυ παζαρι παρα πολυ ,στον ταριφα εδωσα δεκαευρω νομιζω αλλα τουλαχιστον εμαθα το κρυφο στουντιο

ειχα υποσχεθει και πιο παλια να το αναφερω αλλα βαριεμαι να ψαξω την καρτουλα
παντως λεγεται club massage αλλα δεν θα το βρειτε ,θα το γραψω παντως αμα βρω την καρτουλα

εκει εδωσα 250 λει απο 350 που μου ζηταγανε

μια ωριτσα 2 πιστολιες διαλεγεις κοπελα εκτος κωλο ολα τα αλλα τα κανανε

το σπιτι ηταν πολυ καλτ και εγω δεν ξερω ποσα δωματια ειχε ανεβαινες σκαλες κατεβαινες σκαλες διαδρομοι υπογεια εμπανες σε δωματια απο πορτες εβγαινες απο αλλες κλεινανε τις κουρτινες στο σαλονι για να μην ερχονται οι πελατες φορα με φορα :2funny: :2funny: :2funny: ,στη φυλλης ειμαστε ολοι οι συναγωνιστες στο ιδιο δωματιο ενω εκει σε περνουν ξεχωριστα
μια μερα με βαλανε σε ενα γραφειο -κανονικο γραφειο με καναπεδες τραπεζι γραφειου- για να μην πεσω απανω σε αλλο πελατη με κερασανε μια πορτοκαλαδιτσα και κοιταγα τις γκομενες .θυμαμαι την ανκα που την ζηταγα για γαμο και την τσατσα -οχι τσατσα δηλαδη μια μουναρα πιτσιρικα ονοματι μαρια που εκανε κουμαντο,δυστηχως δωματιο δεν εμπαινε :headbang:

αυτα και αλλα ωραια θα βαλω και μια φωτο απο το δρομο που πηγαινεις προς τα εκει ,εγω πηγαινα με τα ποδια

Συνημμένα

• IMG_1036.jpg
    IMG_1036.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 50
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να φανεί σε κάποιον χρήσιμο, αλλά αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν το γνωρίζουν ότι υπάρχει στην Ρουμανία
ένα πολύ δυνατό φόρουμ (το Nimfomane) με κριτικές, σχόλια, προτάσεις και γενικά στοιχεία από Ρουμάνους συναγωνιστές.
Απλώς το αναφέρω σαν πληροφορία, διότι σε περίπτωση που μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη με το θέμα της γλώσσας, θα οφεληθεί τα μέγιστα...  :hi:

Underground1313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν,πήγα στο Bucharest mall, μια γύρα στον πάνω όροφο γύρω στις 9, όχι πολύ πράγμα. Και μπαίνω στο καζίνο, το προσωπικό καραμ@@ρες!!! Στάθηκα τυχερός και κέρδισα 300 λει συν 350 σε ένα τζακποτ. Λέω στην κοπέλα που μου έδωσε τα λεφτά, που μπορώ να βρω κοπέλα για να τα ξοδέψω μαζί της και έκανε την ανήξερη... Μέχρι να βγω φύγαν και τα μουνια από το mall. Πίσω στο δωμάτιο και μάλλον τηλ.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720

koubis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

θυμαμαι ενας με πηγε σε μια τετοια και χτυπαγε κατι κουδουνια απο κατω ,αλλα δεν βγηκε ακρη και με πηγε αλλου ,ηθελε και να με περιμενει απο εξω αλλα τον εδιωξα
πλεον βουκουρεστι κατι σκαμπαζω απο δρομους οπωτε το παω περπατητο η κανα ταξακι

στον ταριφα εδωσε το κατιτισ του .να ξερετε θελει πολυ παζαρι παρα πολυ ,στον ταριφα εδωσα δεκαευρω νομιζω αλλα τουλαχιστον εμαθα το κρυφο στουντιο

παντως λεγεται club massage αλλα δεν θα το βρειτε ,θα το γραψω παντως αμα βρω την καρτουλα

το σπιτι ηταν πολυ καλτ και εγω δεν ξερω ποσα δωματια ειχε ανεβαινες σκαλες κατεβαινες σκαλες διαδρομοι υπογεια εμπανες σε δωματια απο πορτες εβγαινες απο αλλες κλεινανε τις κουρτινες στο σαλονι για να μην ερχονται οι πελατες φορα με φορα :2funny: :2funny: :2funny: ,στη φυλλης ειμαστε ολοι οι συναγωνιστες στο ιδιο δωματιο ενω εκει σε περνουν ξεχωριστα
μια μερα με βαλανε σε ενα γραφειο -κανονικο γραφειο με καναπεδες τραπεζι γραφειου- για να μην πεσω απανω σε αλλο πελατη με κερασανε μια πορτοκαλαδιτσα και κοιταγα τις γκομενες .θυμαμαι την ανκα που την ζηταγα για γαμο και την τσατσα -οχι τσατσα δηλαδη μια μουναρα πιτσιρικα ονοματι μαρια που εκανε κουμαντο,δυστηχως δωματιο δεν εμπαινε :headbang:

αυτα και αλλα ωραια θα βαλω και μια φωτο απο το δρομο που πηγαινεις προς τα εκει ,εγω πηγαινα με τα ποδια

Αν θέλεις στείλε καμία λεπτομέρεια.... Ακούγεται ενδιαφέρον...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον εψαξα τα κιταπια μου και σας βρηκα τη διευθυνση

Strada Căpitan Mircea Vasilescu

θα πατε σε αυτον τον δρομο και στο τελος του δρομου που συνανταει τον δρομο Strada Justitiei ειναι το σπιτι

θα το καταλαβετε γιατι υπαρχει κινηση απο εξω με ταξι που περιμενουν .το σπιτι ειναι κρυφο και χτυπας κουδουνι,ανοιγει μετα το απογευμα

ψαξτε την διευθυνση σε χαρτη του βουκουρεστιου θα το βρειτε ευκολα .ακριβως απο πανω ειναι η λεωφορος Regina Maria που ειναι οι γραμμες του τραμ που φαινονται και στη φωτο που εβαλα

καλα να περασατε οσοι πατε εκει  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

εδω λεω

υγ καποιοι τυποι που μου ζηταγανε με πμ την διευθυνση τωρα μπορουν να τη δουν εδω  :hi:

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
καβλιαρηδες μου καλησπέρα,

Βλέπω αυτα τα 2 τρυφερούδια, πως ακριβως δουλεύει το σύστημα..
Ζητάνε και άλλα για κοκό ή μόνο μασάζ κάνουν;
ειναι στον χωρο τους ή ερχονται και σε μένα;
με εκατο λεϊ δύσκολο να γαμήσεις βάλε άλλα τόσα για να γαμήσεις την μία και για μιά φορά
θυμάμαι είχα δώσει 500 ή 600 λεϊ για να πηδήξω δυό μπεκατσίνια στο σπίτι με το εξής πλάνο, βάλτον στη μία-βγάλτον-βάλτον στην άλλη-και με πίπα στέρεο στο ενδιάμεσο

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ωραίος ο βγαζωμπάζωπαίχτης, την είδες ντόλμπι-ντιτζιταλ δηλαδή!
αλλά ρε Gari, πολλά δεν ειναι 600 / 20 = 300 γιούριααα ;;;
οσο πάει και εδώ δλδ..

αυτές ερχονται στο χώρο σου ή πας εσύ στο δικό τους;
με ταξί πας ; studio είναι; ασφαλής η φάση...;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
ωραίος ο βγαζωμπάζωπαίχτης, την είδες ντόλμπι-ντιτζιταλ δηλαδή!
αλλά ρε Gari, πολλά δεν ειναι 600 / 20 = 300 γιούριααα ;;;
οσο πάει και εδώ δλδ..

αυτές ερχονται στο χώρο σου ή πας εσύ στο δικό τους;
με ταξί πας ; studio είναι; ασφαλής η φάση...;
αγαπητέ συναγωνιστή η ισοτιμία ήταν 4.3 τότε δλδ 140ευρα
στο σπίτι ήρθαν
και ήταν και πονηρές

και αυτή η διαίρεση που έκανες πάσχει ακόμα και σήμερα
φιλικα ..!

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει ενα χοντρικό νουμερο, μην κολλάς εκεί.
το θέμα ειναι πας σε χώρο τους ή ερχονται στο ξενοδοχείο μου;
Μιλάς αγγλικά στην αγγελία οταν πάρεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom