You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex στο Βουκουρέστι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 249K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Μπορείς να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο; Δεν έχω ξαναπάει Ρουμανία.
πηγαινε monamour-masaj.ro το καλύτερο μασατζιδικο στο βουκουρεστι με διαφορα
τωρα για βιζιτακια δεν σου προτεινω κατι αλλα βρομαει ο τοπος
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
θα σου ελεγα να πας καλυτερα Κωνσταντζα καλοκαιρι με την blue air που κανει καλες προσφορες, διπλα στην κωνσταντζα υπαρχει το κοστινεστι και η μαμαια που ειναι γενικα η μυκονος της ρουμανιας
Mamaia με κατω απο 500ευρ για ΠΣΚ δεν αξιζει - το κοστινεστι διπλα με μπυρα στο χερι ειναι καλυτερη επιλογη
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
πηγαινε monamour-masaj.ro το καλύτερο μασατζιδικο στο βουκουρεστι με διαφορα
τωρα για βιζιτακια δεν σου προτεινω κατι αλλα βρομαει ο τοπος
masaj = happy ending στο Βουκου, ειδικα σε 'eu vorbesc putin limba Romana' etc
αν πηδας Ελλαδα, πηγαινε γ ποτο σε mid-level κατασταση (Εntourage, BOA etc) ν φορτωσεις ενα 6αρακι Ρουμανικο (=8,5 Ελληνικο)
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
τιποτα απολυτως δεν εχει η ρουμανια
ο λογος απλος..με 10ε πεταει μιλανο κ παιρνει τα τριπλα...κι αλλου
ολη η γερμανια τα φκκ γεματα ρουμανες ειναι..
γιατι να μεινουν ρουμανια?
να βγουν βουκινο κ να παιρνουν τα μισα?
μονο αν εετε καποιο γνωστο ενδεχεται ναχει 2-3 το πολυ καλουτσικες περιπτωσεις...
+
Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 315
- Πόντοι
- 280
Ισχύει ακριβώς όπως το γράφεις αλλά όχι σε όλα τα ξενοδοχεία. Είναι θέμα πολιτικής του ξενοδοχείου.
Για εμένα τα συνοικιακά μπουρδελάκια που ανέφεραν πριν οι φίλοι, ναι μεν είναι φθηνά αλλά σπάνια θα βρεις πραγματικά όμορφη γυναίκα εκεί μέσα.
Συνήθως εξάρια άντε με το ζόρι καμμιά φορά εφτάρια.
Είχα γράψει και παλία ότι στα μεγάλα club όπως το bamboo παίζεται παιχνίδι με πολύ όμορφες semipros. Οκτάρια και εννιάρια, απο τις γυναίκες που γυρίζει μόνο του το κεφάλι σου για να τις χαζέψεις.
Πολύτιμη πάντα αποδεικνύεται η βοήθεια κάποιου ντόπιου συνεργάτη η φίλου. Οι τιμές που πληρώνεις ως τουρίστας είναι απο 50% μέχρι 100% πιο πάνω όσο και επιδέξιος να ειναι κάποιος στο παζάρι.
Κατά την ταπεινή μου λοιπόν άποψη. Όποιος άντρας πηγαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για να γαμήσει πουτανες, είναι άνθρωπος σχετικά περιορισμένης διανοητικής ικανότητος, και μάλλον σχετικά στερημένος σεξουαλικά.
Αυτό διότι χρηματοοικονομικά η εξίσωση δεν βγαίνει αν λάβεις υπ όψιν τα έξοδα του ταξιδίου και της διαβίωσης με ευρωπαϊκά στάνταρτ σε τριτοκοσμικές χώρες. Αν θέλεις λοιπόν να γαμησεις κάτσε στη χώρα σου και σν τo ψάξεις λίγο όλες τις εθνότητες σε πουτάνες θα τις βρεις και θα σου στοιχίσει και πολύ φθηνότερα.
Τώρα αν συνδυάζεις το ''άθλημα'' με ένα επαγγελματικό ταξίδι το πράγμα αλλάζει. Τότε εντάσεται στο πλαίσιο ''Το τερπνόν μετά του ωφελίμου''.
Επίσης όποιος γουστάρει να ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και εξωτικά, επειδή θέλει να δει το κόσμο, επειδή του αρέσουν οι ποιοτικές διακοπές, επειδή θέλει να ανοίξει τους ορίζοντές του, και να καθαρίσει τη σκέψη του, και παράλληλα γουστάρει σαν άντρας να δοκιμάσει και τις γυναίκες του κάθε τόπου, είναι πιστεύω αλλιώς. Αποτελεί άλλη διαφορετική περίπτωση. Είναι αυτό που οι παλιοί λέγανε ταξιδευτής, και του έδιναν ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα.
Χωρίς πολλά λόγια
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Το πλάνο αφορούσε βιζιτούλα, αλλά μάλλον θα συμβιβαστώ με τις μασαζουπηρεσίες
Εκεί τι ακριβώς παίζει; Είδα τη σελίδα αλλά δεν θέλω να την πατήσω σαν τουρίστας. Αν κάποιος έχει γνώση και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Εκεί τι ακριβώς παίζει; Είδα τη σελίδα αλλά δεν θέλω να την πατήσω σαν τουρίστας. Αν κάποιος έχει γνώση και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Το πλάνο αφορούσε βιζιτούλα, αλλά μάλλον θα συμβιβαστώ με τις μασαζουπηρεσίες
Αν έχεις κάποιο γνωστό φίλο η συνεργάτη ντόπιο ρουμάνο, πήγαινε μια βόλτα το βράδι απο bamboo.
Ασε τον ρουμάνο να κάνει τις συνεονοησεις αλλά χωρίς να φαίνεσαι άπραγος και παθητικός !!!
Αν δεν έχεις κάποιο γνωστό, πήγαινε μια βόλτα μόνος σου και παλεψέ το μέχρι να βρείς κάποια που να μιλάει αγγλικά για να συνενοηθείς !!!
Οτι πιο καλό έχει μείνει βουκουρέστι ( γιατί οι περισσότερες κάνουν καριέρα αλλού ) θα το βρείς εκεί !!
Αλλά θα πληρώσεις ''φόρο ξένου''. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει !!
Τι μου θύμησες αυτό το μεγάλο club bamboo με τα απίστευτα μουνιά που χορεύουν ,και τα πανάκριβα αυτ/τα παρκαρισμένα έξω....ότι καλύτερο σε club στο βουκουρέστι....λιγο ακριβό για Ρουμανία είχα πάει το 2008...
Το 2008 που είχα πάει είχα πάρει κοπέλα από εκεί και μια ο φίλος ,ήταν χορεύτριες του club της πήγαμε στο χοτελ είχαμε δώσει σε ευρώ 150 ο ένας μαζί με το αντίτιμο που έδιναν στην ρεσεψιόν άλλα ήταν μουναρες...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Τι μου θύμησες αυτό το μεγάλο club bamboo με τα απίστευτα μουνιά που χορεύουν ,και τα πανάκριβα αυτ/τα παρκαρισμένα έξω....ότι καλύτερο σε club στο βουκουρέστι....λιγο ακριβό για Ρουμανία είχα πάει το 2008...
Το συγκεκριμένο club είναι γεμάτο απο semipros και επαγγελματίες !!
Εχω φορτώσει 6 φορές απο εκεί σε ισάριθμα ταξίδια μου !!!
Σταθερή Αξία !!! Αλλά ακριβά !!! Εκτός αν βάλεις για dealer κάποιο ντόπιο !!
Εμείς είχαμε κάνει κονε με έναν ταξιτζη αλάνη που τον περνάμε κάθε μέρα αυτός μας το πρότεινε και μάλιστα μπήκε μαζί μας και τον κεράσαμε και πότο και έκανε το κονε..του δώσαμε και κάτι και όλα καλά..
Το συγκεκριμένο club είναι γεμάτο απο semipros και επαγγελματίες !!
Εχω φορτώσει 6 φορές απο εκεί σε ισάριθμα ταξίδια μου !!!
Σταθερή Αξία !!! Αλλά ακριβά !!! Εκτός αν βάλεις για dealer κάποιο ντόπιο !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ετσι ειναι αλλα τα τελευταια χρονια εχει χαλασει λιγο το Bamboo,πολυ τσιγκανογυφτους μαζευει...
Boa και Fratelli εχει σαφως καλυτερο κοσμο και μουνια,για βιζιτες βεβαια το ιδιο ακριβα ειναι
Εχω 2,5 χρόνια να πάω, απο τη τελευταία φορά !!!
Αν έχεις πάει πιο πρόσφατα, η γνώμη σου είναι σαφώς πιο έγκυρη !!
Τελευταια φορα ειχα παει περυσι τετοια εποχη.
Εχω 2,5 χρόνια να πάω, απο τη τελευταία φορά !!!
Αν έχεις πάει πιο πρόσφατα, η γνώμη σου είναι σαφώς πιο έγκυρη !!
Το διαπιστωνεις και μονος σου αλλα μου το ειπαν και τα παιδια που ειμασταν παρεα,μονιμοι κατοικοι στο Βουκουρεστι χρονια και σαφως γνωριζουν καλυτερα
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αν ειναι να πας bamboo και να τα χωσεις
κανε ανάστροφη πήγαινέ εδώ το πιο πρόστυχο κωλομπαρο με μασαζ και γαμησι ενωειτε
με εισοδο ειναι πινεις οσο θες και κατω παιζουν τριμουνα
ο τυπας που το εχει ειναι ο μεγαλητεροσ impresarios tis ρουμανιας
κανε ανάστροφη πήγαινέ εδώ το πιο πρόστυχο κωλομπαρο με μασαζ και γαμησι ενωειτε
με εισοδο ειναι πινεις οσο θες και κατω παιζουν τριμουνα
ο τυπας που το εχει ειναι ο μεγαλητεροσ impresarios tis ρουμανιας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις