Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 248K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
μονο που ο άλλος που κραταει το πορτοφολι μας ειπε ανόητους  :headbang:
Αυτος ο μαπας οσο μας βριζει μην ανυσυχεις..
Θελει να φαινεται αφεντικο γι αυτο φωναζει και καλα κανει...
Οταν αρχισει τα καλα λογια και τις συμπαθειες να φοβασαι...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ το συναγωνιστή για το pm με το link για τις βιζιτουδες καταρχήν, ευχαριστώ και εσάς παιδιά για τις γνώμες, για την ακρίβεια το μπατζετ μου το υπολογιζω 500-600 ευρά, έχω βρει εισητίρια με 150 και το hotel μέχρι ένα 100αρι το πολύ, και θα πάμε παρασκευή βράδυ-Σαββατο και φεύγουμε κυριακή απόγευμα στην ουσία θα κάνουμε παιχνίδι μόνο παρασκευή βράδυ και σάββατο, δηλαδή με 250-350 ακόμα και τις φτηνές βιζιτούδες δεν μπορώ να φορτώσω δύο βράδυα + ότι φάμε και οτι ποιούμε + μετακινήσεις?

dimakoss777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Κριτικές
14
Like
516
Πόντοι
290
Το κακο ειναι πως για να βρεις τα σπιτακια που παιζει σεξακι χρειαζεσαι ταξι για να πας!!κανε παζαρια με τον ταξιτζη να μην πληρωνεις τουλαχιστον τα πηγαινε ελα!!!

dimakoss777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Κριτικές
14
Like
516
Πόντοι
290
Προς ενημερωση υπαρχουν σπιτακια με απιστευτες γυναικες το προβλημα ειναι το σερβις που ειναι πολυ μετριο

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Απο αυτές που φαίνονται οικονομικές έχει πάρει κανα συναγωνιστής? έχει να προτίνει καμιά καλή περίπτωση? οι τιμές που γράφουν είναι με την ώρα? σε μια ώρα όσες εκτονώσεις αντέχεις?  :rockon: :rockon: :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οτι και να κανουν στη ρουμανια δεν φτανουν τους ελληνες σε κανενα τομεα!!!οι γυναικες τους θα ειναι μια ζωη πουτανες και θα τους φερνουν την εισπραξη λαος της πουστιας και του δηθεν!!!το οτι εχουν τους αμερικανους απο πισω δεν σημαινει οτι ο λαος εχει αναπτυχθει αλλα εχει να φαει και να βγει ενα σαββατο εξω!!οι μισθοι ειναι πεινας
ποτε εχεις παει και εχεις αυτη την γνωμη?καμια σχεση ο κοσμος στο βουκουρεστι στα μερη που παω εγω η οικογενεια μου με τους γυφτους που εχω παντα στο  αεροπλανο και ερχονται κυπρο.αν δεις τι ρουμανους με χρημα βλεπω.ε ο αλλος μπηκε σε ενα μαγαζι ντυμενος αρμανι αυτος και η γυναικα του,εβγαλε ενα τσεντακι το ανοιξε προκλητικα νεαρος 30 ηταν θα ειχε 10 χιλιαδες πανω του σε 100 ευρο.εγραφα στο θεμα ουκρανια τωρα για βουκουρεστι γιατι εκει γραφω εγω καιη παρεα μου.στο θεμα ρουμανια δεν γραφω γιατι οι ελληνες που πανε ταξιδευουν μια καθε 10 χρονια και διαλεγουν καπου διπλα σοφια,βελιγραδι,βουκουρεστι.ετσι με τυπους με τα μυαλα σου φιλε δεν ειχα λογο να γραφω εδω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Απο αυτές που φαίνονται οικονομικές έχει πάρει κανα συναγωνιστής? έχει να προτίνει καμιά καλή περίπτωση? οι τιμές που γράφουν είναι με την ώρα? σε μια ώρα όσες εκτονώσεις αντέχεις?  :rockon: :rockon: :rockon:
γυρισα χτες δεν ειδα το σαιτ γαμωτο.ολοι ηυελαν να μου πασαρουν με 100 ευρο,ταξιτζηδες,νταβαδες.δεν ημουν διαθετιμενος να δωσω 100 κυπρο αυριο με 20 θα γαμησω.αυτες στα σαλον 40-50 πανε και οι ταξιτζηδες σε πανε για 100.ποιοτητα απο παλαιοτερη εμπειρια δεν αξιζουν τοσα.με 20 τωρα γαμω και στην ουκρανια που θα επιστρεψω σε ενα μηνα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για βολτα πηγα βουκουρεστι 5 μερες αναγκαστικα.λισαβωνα ηταν ο προορισμος μου αλλα απο κυπρο και ουκρανια ειναι ταλαιπωρια οι πτησεις.απο βουκουρεστι βρηκα απευθειας.για ρουμανια εδωσα 70 ευρο με ταρομ ενω αν εμενα πιο λιγες μερες ηταν 220.τελικα παλι την εφαγα,αγορασα νεο εισιτηριο με 190 γιατι αντι να φυγω 13 γεναρι ειχα αγοραδει εισιτηριο 13 φεβραρη.ειχα προπληρωσε ξενοδοχεοα λισαβωνα-βουκουρεστι ετσι πηρα νεο εισιτιριο για γεναρι.ειχα κοντακτ ρουμανια αλλα επιδει εχουν δουλειες δεν ηθελα να ενοχλω ενω δεν ειχα το ρουμανικο κινιτο φιλου εκει ετσι δεν βρεθηκαμε να με κανονισει μεχρι 50 ευρο.δεν δινω περισοτερα γιατι ουκρανια γαμω μοντελα με 50 χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Προς ενημερωση υπαρχουν σπιτακια με απιστευτες γυναικες το προβλημα ειναι το σερβις που ειναι πολυ μετριο
μου ειπαν για 20 γκομενες σε ενα σπιτι με 100 ευρο,50 θα πανε ο τυπος θα επαιρνε τα μισα.οι γκομενες δεν παιζουν και κοιταζουν αν εισαι ξενος,ενω ολες ηταν βιαστικες στον δρομο η παρεα.απιστευτο κρυο τρεχουν να προλαβουν λεωφορειο.θπαρχουν στεκακια καφε,εστιατορια με τοπ κοσμο.πηγα παλαιοταιρα στα τοπ κλαμπ ετσι δεν ειχα λογο αδικα να ξοδευτω.ολοι με κρατηση παρεα μπαινουν εκει.προτιμησα να τα φαω στα ψωνια,ενα χιλιαρικο χαλασα σε ενα μαγαζι χιλφινγερ στην λισαβωνα,ανανεωσα την γκαρταρομπα μου για το καλοκαιρι ουκρανια γιατι εκει μονο μαρκες κυκλοφοραμε και πουλαμε μουρη.σε αντιθεση με ουκρανια που ελες κρατανε αιφοουν βουκουρεστι και λισαβωνα δεν βλεπουν τι τηλεφωνο κρατας και τι μαρκα φωρας.ουκρανια υπαρχουν μερη να γνωρισεις γκομενες,οι κοπελες δεν ειναι βιαστικες και περιμενουν προτασεις.βουκουρεστι ειναι παρεα εξω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειμαι για πολοστη φορα σε διελευση ρουμανια..τιποτα δεν εχει αλλαξει μακραν η χριροτερη νοοτροπια κ ξινισμα της ευρωπης οι ας πουμε κανοκικες..πουτανες κλπ καταστασεις το β πιο ακυρο γαμησι του πλανητη.πρωτα οι ντεντ φισ φακ βουλγαρες κι ακολουθει το φεικ φακ ρομανια...
Προς αποφυγη οση πεινα κ ναχεται.... :hi:
Υγ αν δεν εχετε σκοπο ναγαμησετε ειναι ολα ωραια κ φτηνα παντως

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ειμαι για πολοστη φορα σε διελευση ρουμανια..τιποτα δεν εχει αλλαξει μακραν η χριροτερη νοοτροπια κ ξινισμα της ευρωπης οι ας πουμε κανοκικες..πουτανες κλπ καταστασεις το β πιο ακυρο γαμησι του πλανητη.πρωτα οι ντεντ φισ φακ βουλγαρες κι ακολουθει το φεικ φακ ρομανια...
Προς αποφυγη οση πεινα κ ναχεται.... :hi:
Υγ αν δεν εχετε σκοπο ναγαμησετε ειναι ολα ωραια κ φτηνα παντως

Γιατι τοσο χάλι η κατάσταση όπως τα λες για τη Ρουμανία ρε φίλε;
Ενταξει, οπως διαβαζω, αλλοι την βρισκουν καλα, αλλοι οχι.
Αλλα δεν βγηκε κανεις να πει οτι ειναι και αθλια!
Απο Ελλαδα παντως, σε γκομενικο επιπεδο, καλυτερα θα ειναι!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βουκουρεστι οποιος θελει του χω μπουρδελακι κρυφο
στουντιο με πολλα κοριτσια και την αγαπημενη μαρια στην υποδοχη
και την καυλιαρα ανκα επισης
ελπιζω να δουλευει ακομη

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
βουκουρεστι οποιος θελει του χω μπουρδελακι κρυφο
στουντιο με πολλα κοριτσια και την αγαπημενη μαρια στην υποδοχη
και την καυλιαρα ανκα επισης
ελπιζω να δουλευει ακομη
ελα ρε μαν τι κανεις?που ειναι αυτο ?ετσι απο περιεργεια 8α αργησω να ξαναπαω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ελα ρε μαν τι κανεις?που ειναι αυτο ?ετσι απο περιεργεια 8α αργησω να ξαναπαω

σκεψου κανα 10λεπτο με τα ποδια απο old town
θα σου στειλω διευθυνση γιατι εχω καρτουλα παρει απο το μαγαζι
:grin:

ρε συ τα εισητηρια ειναι φτηνα τωρα βλεπω αξιζει ενα σκ

Επισκέπτης
σκεψου κανα 10λεπτο με τα ποδια απο old town
θα σου στειλω διευθυνση γιατι εχω καρτουλα παρει απο το μαγαζι
:grin:

ρε συ τα εισητηρια ειναι φτηνα τωρα βλεπω αξιζει ενα σκ

Κουμμοῦνι - κουμμοῦνι, ἀλλὰ τὰ weekend breaks στὸ Βουκουρέστι δίνουν καὶ παίρνουν, ἔ;

Ἔμ βέβαια, οἱ ΜΚΟ εἶναι οἱ καλύτερες μπίζνες ἐδῶ καὶ χρόνια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κουμμοῦνι - κουμμοῦνι, ἀλλὰ τὰ weekend breaks στὸ Βουκουρέστι δίνουν καὶ παίρνουν, ἔ;

Ἔμ βέβαια, οἱ ΜΚΟ εἶναι οἱ καλύτερες μπίζνες ἐδῶ καῖ χρόνια.

μας αρεσουν οι ρουμανες
ειναι κακο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom