geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
Ωραια,μακαρι να γινει γρηγορα...
Να ρθουν κι αλλα Ρουμανακια να γαμιουνται για λιγα ευρω!!!!
αν θα χουμε εμεις ευρω τυπε :S
Ωραια,μακαρι να γινει γρηγορα...
Να ρθουν κι αλλα Ρουμανακια να γαμιουνται για λιγα ευρω!!!!
:S :S :Sαν θα χουμε εμεις ευρω τυπε :S
Ετσι ειπε η ΛΑΓΚΑΡΝΤ σημερα...αν θα χουμε εμεις ευρω τυπε :S
Ετσι ειπε η ΛΑΓΚΑΡΝΤ σημερα...
Θα εχουμε....
Αυτος ο μαπας οσο μας βριζει μην ανυσυχεις..μονο που ο άλλος που κραταει το πορτοφολι μας ειπε ανόητους
ποτε εχεις παει και εχεις αυτη την γνωμη?καμια σχεση ο κοσμος στο βουκουρεστι στα μερη που παω εγω η οικογενεια μου με τους γυφτους που εχω παντα στο αεροπλανο και ερχονται κυπρο.αν δεις τι ρουμανους με χρημα βλεπω.ε ο αλλος μπηκε σε ενα μαγαζι ντυμενος αρμανι αυτος και η γυναικα του,εβγαλε ενα τσεντακι το ανοιξε προκλητικα νεαρος 30 ηταν θα ειχε 10 χιλιαδες πανω του σε 100 ευρο.εγραφα στο θεμα ουκρανια τωρα για βουκουρεστι γιατι εκει γραφω εγω καιη παρεα μου.στο θεμα ρουμανια δεν γραφω γιατι οι ελληνες που πανε ταξιδευουν μια καθε 10 χρονια και διαλεγουν καπου διπλα σοφια,βελιγραδι,βουκουρεστι.ετσι με τυπους με τα μυαλα σου φιλε δεν ειχα λογο να γραφω εδω.Οτι και να κανουν στη ρουμανια δεν φτανουν τους ελληνες σε κανενα τομεα!!!οι γυναικες τους θα ειναι μια ζωη πουτανες και θα τους φερνουν την εισπραξη λαος της πουστιας και του δηθεν!!!το οτι εχουν τους αμερικανους απο πισω δεν σημαινει οτι ο λαος εχει αναπτυχθει αλλα εχει να φαει και να βγει ενα σαββατο εξω!!οι μισθοι ειναι πεινας
γυρισα χτες δεν ειδα το σαιτ γαμωτο.ολοι ηυελαν να μου πασαρουν με 100 ευρο,ταξιτζηδες,νταβαδες.δεν ημουν διαθετιμενος να δωσω 100 κυπρο αυριο με 20 θα γαμησω.αυτες στα σαλον 40-50 πανε και οι ταξιτζηδες σε πανε για 100.ποιοτητα απο παλαιοτερη εμπειρια δεν αξιζουν τοσα.με 20 τωρα γαμω και στην ουκρανια που θα επιστρεψω σε ενα μηναΑπο αυτές που φαίνονται οικονομικές έχει πάρει κανα συναγωνιστής? έχει να προτίνει καμιά καλή περίπτωση? οι τιμές που γράφουν είναι με την ώρα? σε μια ώρα όσες εκτονώσεις αντέχεις?
μου ειπαν για 20 γκομενες σε ενα σπιτι με 100 ευρο,50 θα πανε ο τυπος θα επαιρνε τα μισα.οι γκομενες δεν παιζουν και κοιταζουν αν εισαι ξενος,ενω ολες ηταν βιαστικες στον δρομο η παρεα.απιστευτο κρυο τρεχουν να προλαβουν λεωφορειο.θπαρχουν στεκακια καφε,εστιατορια με τοπ κοσμο.πηγα παλαιοταιρα στα τοπ κλαμπ ετσι δεν ειχα λογο αδικα να ξοδευτω.ολοι με κρατηση παρεα μπαινουν εκει.προτιμησα να τα φαω στα ψωνια,ενα χιλιαρικο χαλασα σε ενα μαγαζι χιλφινγερ στην λισαβωνα,ανανεωσα την γκαρταρομπα μου για το καλοκαιρι ουκρανια γιατι εκει μονο μαρκες κυκλοφοραμε και πουλαμε μουρη.σε αντιθεση με ουκρανια που ελες κρατανε αιφοουν βουκουρεστι και λισαβωνα δεν βλεπουν τι τηλεφωνο κρατας και τι μαρκα φωρας.ουκρανια υπαρχουν μερη να γνωρισεις γκομενες,οι κοπελες δεν ειναι βιαστικες και περιμενουν προτασεις.βουκουρεστι ειναι παρεα εξω.Προς ενημερωση υπαρχουν σπιτακια με απιστευτες γυναικες το προβλημα ειναι το σερβις που ειναι πολυ μετριο
Ειμαι για πολοστη φορα σε διελευση ρουμανια..τιποτα δεν εχει αλλαξει μακραν η χριροτερη νοοτροπια κ ξινισμα της ευρωπης οι ας πουμε κανοκικες..πουτανες κλπ καταστασεις το β πιο ακυρο γαμησι του πλανητη.πρωτα οι ντεντ φισ φακ βουλγαρες κι ακολουθει το φεικ φακ ρομανια...
Προς αποφυγη οση πεινα κ ναχεται....
Υγ αν δεν εχετε σκοπο ναγαμησετε ειναι ολα ωραια κ φτηνα παντως
ελα ρε μαν τι κανεις?που ειναι αυτο ?ετσι απο περιεργεια 8α αργησω να ξαναπαωβουκουρεστι οποιος θελει του χω μπουρδελακι κρυφο
στουντιο με πολλα κοριτσια και την αγαπημενη μαρια στην υποδοχη
και την καυλιαρα ανκα επισης
ελπιζω να δουλευει ακομη
ελα ρε μαν τι κανεις?που ειναι αυτο ?ετσι απο περιεργεια 8α αργησω να ξαναπαω
σκεψου κανα 10λεπτο με τα ποδια απο old town
θα σου στειλω διευθυνση γιατι εχω καρτουλα παρει απο το μαγαζι
ρε συ τα εισητηρια ειναι φτηνα τωρα βλεπω αξιζει ενα σκ
Κουμμοῦνι - κουμμοῦνι, ἀλλὰ τὰ weekend breaks στὸ Βουκουρέστι δίνουν καὶ παίρνουν, ἔ;
Ἔμ βέβαια, οἱ ΜΚΟ εἶναι οἱ καλύτερες μπίζνες ἐδῶ καῖ χρόνια.