Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Στο Βουκουρέστι μου συνέβη μια περίεργη ιστορία. Πήγα εκεί για κάποιο σεμινάριο κατάρτισης και έτυχε να έρθουν και άλλοι 3 Έλληνες που εργάζονται σε ανταγωνίστριες εταιρείες. Λοιπόν, μια χαρά, τέλειωσε η 2η μέρα των σεμιναρίων και είχαμε μεσημέρι και απόγευμα ελεύθερο πριν αναχωρήσουμε απ' το αεροδρόμιο για Ελλάδα. Πάμε το μεσημεράκι να φάμε και ο ένας της παρέας ρίχνει την ιδέα να πάμε μια γύρα για ψώνια. Ενώ περπατούσαμε, ξάφνου βλέπουμε ένα κατάστημα που πουλούσε αρωματικά σαπούνια γνωστής μάρκας. Χωρίς χρονοτριβή οι 3 τύποι μπαίνουν μέσα και από πίσω τους εγώ. Λέω θα πάρουν κάτι για τις γυναίκες, τις γκόμενές τους κλπ. Δεν πρόλαβαν να μπουν και άρχισαν να μυρίζονται τα σαπούνια, να ρωτούν την πωλήτρια για τα αρώματα, να λένε "πόσο ωραίο είναι αυτό, έλα δοκίμασε" κλπ. Η πωλήτρια τους κοιτούσε πολύ περίεργα και ξαφνικά είπα από μέσα μου το εξής: "Ρε 'συ αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι!"

Παζάρεψαν την πωλήτρια στην τιμή και πήραν ένα σκασμό αρωματικά σαπούνια. Εγώ δεν πήρα τίποτα. Καθώς προχωρούσαμε τα περιεργάζονταν και συζητούσαν συγκρίνοντας τις μυρωδιές. Εγώ έβλεπα τσιγγάνικα μουνιά, γαμήσιμες νεάνιδες με αδρά, κοφτά χαρακτηριστικά να με προσπερνούν.     

blackshark

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. 
Οπως διαβάζω το Βουκουρεστι εχει γινει απλησιαστο.  Που αξιζει να πας αν πουμε για ενα 4ημερακι Ρουμανια για τουρισσμο γνωστου τυπου  :erection:.
Η να προτιμισουμε καλυτερα Ουγγαρια.  Ακουω προτασεις.  Ευχαριστω

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
καλησπερα σε ολους.  
Οπως διαβάζω το Βουκουρεστι εχει γινει απλησιαστο.  Που αξιζει να πας αν πουμε για ενα 4ημερακι Ρουμανια για τουρισσμο γνωστου τυπου  :erection:.
Η να προτιμισουμε καλυτερα Ουγγαρια.  Ακουω προτασεις.  Ευχαριστω

Καλησπέρα. Παρόμοια περίπτωση με τον φίλο. Σκεφτόμαστε με 2 φιλαράκια να πάμε για ένα ΠΣΚΔ Ρουμανία, το Βουκουρέστι αξίζει από άποψη τουρισμού αλλά και γυναικών; Ή να προτιμήσουμε κάποια άλλη πόλη;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Καλησπέρα. Παρόμοια περίπτωση με τον φίλο. Σκεφτόμαστε με 2 φιλαράκια να πάμε για ένα ΠΣΚΔ Ρουμανία, το Βουκουρέστι αξίζει από άποψη τουρισμού αλλά και γυναικών; Ή να προτιμήσουμε κάποια άλλη πόλη;

είναι πιο ακριβά το Βουκουρέστι σε σχέση με τις άλλες πόλεις, για πότε λες να πας ;
πάντως έχω ακούσει γενικά πως είναι η χαρά του call girl η Ρουμανία ... με 40 ευρώ γαμάς μια ώρα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
είναι πιο ακριβά το Βουκουρέστι σε σχέση με τις άλλες πόλεις, για πότε λες να πας ;
πάντως έχω ακούσει γενικά πως είναι η χαρά του call girl η Ρουμανία ... με 40 ευρώ γαμάς μια ώρα

Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα. Δεκέμβρη, ίσως αρχές Γενάρη. Ψάχνουμε να δούμε αν αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη στη Ρουμανία, και αν αξίζει ποια πόλη να προτιμήσουμε;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα. Δεκέμβρη, ίσως αρχές Γενάρη. Ψάχνουμε να δούμε αν αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη στη Ρουμανία, και αν αξίζει ποια πόλη να προτιμήσουμε;

Ανατολικά σκέφτομαι εγώ τύπε ... παράλια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ανατολικά σκέφτομαι εγώ τύπε ... παράλια

Κωστάντζα; Το σκεφτόμουν κι εγώ το καλοκαίρι αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα (ακριβή περιοχή για αυτά που προσφέρει και γκόμενες δήθεν).

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κωστάντζα; Το σκεφτόμουν κι εγώ το καλοκαίρι αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα (ακριβή περιοχή για αυτά που προσφέρει και γκόμενες δήθεν).

δεν είναι ακριβά ... σε σχέση με Βουκουρέστι είναι πιο φτηνά

kostas12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες πηγα προσφατα Βουκουρεστι. Απο  :pipa3: εμπειρια δεν ειχα. Υπαρχουν διαφορες αγγελιες σε site απο φτηνες μεχρι τιμες ελλαδας και βαλε, οπως επισης οι ταξιτζηδες προτειναν διαφορα σπιτια.. αλλα λογο φοβου δε δοκιμασα. Μασαζ υπαρχουν αρκετα, εγω πηγα σε 1,2. Στο μασαζ μονο ...φραπε σου φτιαχνουν..σεξ ή  :pipa1: πουθενα. Κατα τ αλλα ωραια πολη και κατ εμε οι Ρουμανες σε τεραστιο ποσοστο πανεμορφα μουνια!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
α ρε βουκουρεστι μεσ στην καρδια μου εισαι και ας αργησα μα ανακαλυψω τα κολπα γιατι εκει ειναι πιο καμουφλαρισμενα τα σπιτακια

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.949
Πόντοι
7.815
α ρε βουκουρεστι μεσ στην καρδια μου εισαι και ας αργησα μα ανακαλυψω τα κολπα γιατι εκει ειναι πιο καμουφλαρισμενα τα σπιτακια

δωσε τα φωτα σου κ πεταμε μεθαυριο man !!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
α ρε τυπε πολυ χοντρικα στα μασατζιδικα στο κεντρο θα σου πιασουν τον κωλο και δεν θα γαμησεις πολυ κακο για το τιποτα
αμα κανεις παιχνιδι με ταριφες θα δωσεις παραπανω λογω του οτι εισαι ξενος
ψαξε το απο εδω στ σιτε με αγγελιες και επειδη εισαι μαγκας αυριο θα σου στειλω τη διευθυνση για το μπουρδελακι -στουντιο μεγαλο με πολλες κοπελες εχω την καρτουλα καπου
αλλα να μην πας με ταριφα να πας μονος σου η εστω μην αφησεις τον ταριφα να εμπλακει στο παζαρι
τωρα για πιατσες που χουν γραψει διαβασε κατι για το σταθμο του τρενου gara de nord γενικα το βραδυ κεντρο εξω απο ξενοδοχεια κυκλοφορουν τυπισσες και ιντερκοντινενταλ μερια
και εγω καθε φορα που παω μαθαινω μην νομισεις
γενικα προσεχε μην δινεις παραπανω λεφτα

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.949
Πόντοι
7.815
thnx man ! θα περιμενω !!!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
το γνωστό μας site με τις αγγελίες amateur... "εγκατέλειψε" πνευμα ?

η πουτανια δε θα πεθανει ποτε

εχει και φορουμ με κριτικες

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γεναρι θα παω βουκουρεστι 5 μερεσ θα ειμαι κοντα στο ιτερκοντινεταλ.εκει δεν ειδα γκομενες να κανουν πιατσα,ουτε τσιγγανες.θα προτιμησω να παω σε στουντιο αφου εκλισα χοτελ και οχι διαμερισμα.τα διαμερισματα που βρηκα διαθεσιμα εγραφαν κατι αρνητικο και τα διαγραφα αντιθετα το τεμπο χοτελ ειναι  ισως το καλυτερο ξενοδοχειο που πηγα ποτε.αδικειται που παιρνει 8,5 στο μπουκινκ μαλλον επιδει ειναι λιγο μακρια απο την παλια πολη με τα ποδια.την προηγουμενη φορα εδωσα 80 ευρο γιατι πηγα με ταξιτζη.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
επρεπε να ψαξεις για διαμερισμα κεντρικο εχει εκατονταδες διαθεσιμα και με τα μισα λεφτα απο οτι το δωματιο ξενοδοχειου
επιπλεον εχεις το πλεονεκτημα να βαζεις μεσα οσες θες
αν εισαι μακρια απο το κεντρο τα κοριτσα χρεωνουν παραπανω για μεταφορικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom