Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Στο Βουκουρέστι μου συνέβη μια περίεργη ιστορία. Πήγα εκεί για κάποιο σεμινάριο κατάρτισης και έτυχε να έρθουν και άλλοι 3 Έλληνες που εργάζονται σε ανταγωνίστριες εταιρείες. Λοιπόν, μια χαρά, τέλειωσε η 2η μέρα των σεμιναρίων και είχαμε μεσημέρι και απόγευμα ελεύθερο πριν αναχωρήσουμε απ' το αεροδρόμιο για Ελλάδα. Πάμε το μεσημεράκι να φάμε και ο ένας της παρέας ρίχνει την ιδέα να πάμε μια γύρα για ψώνια. Ενώ περπατούσαμε, ξάφνου βλέπουμε ένα κατάστημα που πουλούσε αρωματικά σαπούνια γνωστής μάρκας. Χωρίς χρονοτριβή οι 3 τύποι μπαίνουν μέσα και από πίσω τους εγώ. Λέω θα πάρουν κάτι για τις γυναίκες, τις γκόμενές τους κλπ. Δεν πρόλαβαν να μπουν και άρχισαν να μυρίζονται τα σαπούνια, να ρωτούν την πωλήτρια για τα αρώματα, να λένε "πόσο ωραίο είναι αυτό, έλα δοκίμασε" κλπ. Η πωλήτρια τους κοιτούσε πολύ περίεργα και ξαφνικά είπα από μέσα μου το εξής: "Ρε 'συ αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι!"
Παζάρεψαν την πωλήτρια στην τιμή και πήραν ένα σκασμό αρωματικά σαπούνια. Εγώ δεν πήρα τίποτα. Καθώς προχωρούσαμε τα περιεργάζονταν και συζητούσαν συγκρίνοντας τις μυρωδιές. Εγώ έβλεπα τσιγγάνικα μουνιά, γαμήσιμες νεάνιδες με αδρά, κοφτά χαρακτηριστικά να με προσπερνούν.
Παζάρεψαν την πωλήτρια στην τιμή και πήραν ένα σκασμό αρωματικά σαπούνια. Εγώ δεν πήρα τίποτα. Καθώς προχωρούσαμε τα περιεργάζονταν και συζητούσαν συγκρίνοντας τις μυρωδιές. Εγώ έβλεπα τσιγγάνικα μουνιά, γαμήσιμες νεάνιδες με αδρά, κοφτά χαρακτηριστικά να με προσπερνούν.