kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
έλεγα μήπως εισαι τον Απρίλιο που θα ειμαι . Σε ευχαριστωto καλοκαιρι για το διδακτορικό μου
έλεγα μήπως εισαι τον Απρίλιο που θα ειμαι . Σε ευχαριστωto καλοκαιρι για το διδακτορικό μου
ποτέ θα εισαι πάνω ;kana update me clubs sto boukouresti me kales freelancers sto boukouresti
kai as zhtane kai arketa ( o tsabas pethane pantou pia kai eidika twra pou akoune ellhna kai skeftontai ftwxeia )
etsi gia tin ebeiria kai to xavale thelw na syndyasw kalo clubbing me poto kai kopeles paixnidi
exw akousei frateli gia bamboo ta sk
kapioo allo club gnwsto den thelw na kalesw kamia vizita apo aggelia to fovamai proswpika
ean kanw lathos as mou pei kapoios.
αρκετά φτηνό βλεπω
θα δοκιμάσω και θα σου πω . Παω βουκουρεστι μετά απο διακοπες του πασχαόντως, οι τιμές είναι πολύ καλές...τα κορίτσια μου φαίνονται μέτρια πάντως.
αρκετά φτηνό βλεπω
θα δοκιμάσω και θα σου πω . Παω βουκουρεστι μετά απο διακοπες του πασχα
θα γράψω εμπειρίες τυπεfile ερωτικος guide θα γινεις
πολη βουκουρεστι
σωστος
γύρισα σημερα απο bucuresti . Πολλα μασατζιδικα ειναι στην παλια πολη με 100-200 lei αλλα δεν περιλαμβάνουν μασαζ . Πορνες θα βρεις στην gara de nord με 40 lei και στο intercontinental με 200-300 lei . Η πολη πάνφτηνη . Ταξί να περνετε απο δρόμο και οχι απο πιάτσες και να βλέπετε το ταξίμετρο . Διαδρομή που στην ελλαδα πέρνει 15 € ρουμανια 7 leiEimai sto Bucatest simera kai Avrio....Thelo na or massage hot oposdipote!!! Please help!!