You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex στο Βουκουρέστι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 248K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Kαλή φαση τυπε, αλλα βλεπω τωρα που κανω μια δοκιμαστικη κρατηση οτι χρεωνουν την βαλιτσα και στο πηγαινε και στο ελα 25χ2=50 ευρω.απο 27 του μηνα καθημερινη πτηση ραιαν αιρ για βουκουρεστι καυλιαριδες
και απο 50 ευρω πηγαινε ελα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Kαλή φαση τυπε, αλλα βλεπω τωρα που κανω μια δοκιμαστικη κρατηση οτι χρεωνουν την βαλιτσα και στο πηγαινε και στο ελα 25χ2=50 ευρω.
μα δεν θα παρεις βαλιτσα,αλλα το μικρο βαλιτσακι που το βαζεις στις θηκες πανω απο τις θεσεις. Ολες οι εταιρειες χρεωνουν πλεον τις βαλιτσες.Εσυ εννοεις οτι χρεωνουν και το μικρο βαλιτσακι?
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Βασικα οταν πηγαινω βουκουρεστι παιρνω μεγαλη βαλιτσα, γιατι καθομαι περιπου 2 εβδομαδεςμα δεν θα παρεις βαλιτσα,αλλα το μικρο βαλιτσακι που το βαζεις στις θηκες πανω απο τις θεσεις. Ολες οι εταιρειες χρεωνουν πλεον τις βαλιτσες.Εσυ εννοεις οτι χρεωνουν και το μικρο βαλιτσακι?
Για μικρο βαλιτσακι το ξερω οτι μπορεις να το παρεις μεσα στην καμπινα.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πες τα!Παιδες καλησπερα ετοιμαζω ενα ταξιδακι για Βουκουρεστι στις αρχες του Ιουλιου και θελω αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για πεντε πραγματα.
1. επισημα η πορνεια απαγορευεται στην ΡουμανιαΠαιδες καλησπερα ετοιμαζω ενα ταξιδακι για Βουκουρεστι στις αρχες του Ιουλιου και θελω αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για πεντε πραγματα.
2. ανεπισημα ολοι θα προσπαθησουν να σου πασαρουν γυναικα σε διπλη τιμη κ τριπλη τιμη επειδη εισαι ''τουριστας''
3. πολλοι πασαρουν ανηλικα κ μετα σε εκβιαζουν την πατανε κ ρουμανοι με αυτους
4. μια κοπελα αν πει οτι την ποτισεσ κ μετα την γαμησες σε πανε για βιασμο
5. αν μια ρουμανα ερθει μαζι σου για φαγητο 99.999999999999999999% γαμας μετα
6. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ
TheRealMandigo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.650
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπερα αλανια,
Ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι Βουκουρεστι...επειδη δεν εχω χρονο να πεφτω σε φολες εχει να προτεινει κανεις καποιο αξιοπιστο γραφειο ή κανα καλο στανταρακι που γνωριζει?
Ευχαριστω
Ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι Βουκουρεστι...επειδη δεν εχω χρονο να πεφτω σε φολες εχει να προτεινει κανεις καποιο αξιοπιστο γραφειο ή κανα καλο στανταρακι που γνωριζει?
Ευχαριστω
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τρελε μου καλα να περασεις το εχεις μεγαλη αναγκη αυτο το ταξιδι
θα γουσταρα να ερθω εχω καιρο να ανεβω
θα γουσταρα να ερθω εχω καιρο να ανεβω
σε λιγες μερες 8α βρε8ω βουκουρεστι και εχω βρει κατι μουρλια τραβελακια απο το ts-dating που θελω να τα γαμησω. αλλα δεν 8α εχω ρουμανικο αρι8μο.λετε απο το ξενοδωχειο να με βοηθησουν?
δεν θα χασεις πανω απο 10λεπτα να παρεις ενα ρουμανικο νουμερο επιτοπου απο εκει
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ναι ρε παρε νουμερακι θα σε βοηθησει πολυ δεν ειναι τιποτα εγω που δεν πηρα εκανα μαλακια
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεν χρεωνει πολυ απο ελληνικο αρι8μο?ναι ρε παρε νουμερακι θα σε βοηθησει πολυ δεν ειναι τιποτα εγω που δεν πηρα εκανα μαλακια
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
γυρισα απο βουκουρεστι.τα μασατζιδικα στην παλια πολη προσφερουν με 150-200 λει ερωτικο μασαζ που μονο στην παιζουν λιγο και βγαζουν σουτιεν.τιποτα το σπουδαιο.λιγες πορνες στον δρομο κυριως στο gara de nord και καποιες μεσα στην παλια πολη .
αν ειναι να πας bamboo και να τα χωσεις
κανε ανάστροφη πήγαινέ εδώ το πιο πρόστυχο κωλομπαρο με μασαζ και γαμησι ενωειτε
με εισοδο ειναι πινεις οσο θες και κατω παιζουν τριμουνα
ο τυπας που το εχει ειναι ο μεγαλητεροσ impresarios tis ρουμανιας
lycanthrope77
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψηφιζω buddhist με τρελα...
Παρόμοια θέματα