Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papadoggonas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
371
Πόντοι
290
Η ρουμανία είναι δίκοπο μαχαίρι, ή θα φάς καλά (πολύ καλά) ή θα κλαις τα λεφτακια σου. Για αυτό και οι περισσότεροι επιλέγουν το μασαζ/μαλακία με τις άκρως ερωτεύσιμες νεαρές. Το θέμα είναι, έχει κάποιος ένα τηλέφωνο με μια στανταρ καλή επιλογή? Εγώ μετά από 4 καταδρομικές τον τελευταίο χρόνο στο Βουκουρεστι, δεν έχω να προτείνω κάτι. Για μασαζ: mon amour, με κλειστα τα ματια.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Με Βλεπω Βουκουρεστι συντομα για κανα 10μερο
τι παιζει απο τιμες,μαγαζια,μουνια?
Ακουσα οτι εχει ανεβει πολυ τελευταια σαν πολη και λεω να δοκιμασω
μην μπλεξεις με γυφτους νταβαδες
κ προσεχε μην τυχον σου πασσαρουν ανηλικο κ σε εκβιαζουν μετα δεν την γλυτωνεις ουτε με 1000ευρο

christosvare

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες θα πάω Βουκουρέστι μέσα Δεκεμβρίου. Διάβασα όλα τα σχόλια και έχετε βάλει καταπληκτικά tips, θέλω όμως να ρωτήσω εάν έχεις κάποιο να μου στείλει links ή ονόματα από μέρη που έχει δοκιμάσει και δεν είναι φώλες. Θα μας έσωζε!

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Παίδες θα πάω Βουκουρέστι μέσα Δεκεμβρίου. Διάβασα όλα τα σχόλια και έχετε βάλει καταπληκτικά tips, θέλω όμως να ρωτήσω εάν έχεις κάποιο να μου στείλει links ή ονόματα από μέρη που έχει δοκιμάσει και δεν είναι φώλες. Θα μας έσωζε!
[/quote το ματασαρι είναι μια περιοχη γεματη μπαρ κλαμπ με πολλες κοπελούδες σε καλη τιμη.για πιατσες τωρα υπαρχουν η γνωστη piata Romana και η unirii square.επισης στα ξενοδοχεια president k intercontinental γινονται πιατσες πολύ κοντα σαυτα.επισης οι ρουμανες είναι ευκολες μπορειτε και καμακωνοντας ταυτόχρονα με λιγα ευρω να πηδήξεται ευκολα.μη δωσετε πανω από 50 ευρω εκτος και αν σας αρεσει πολύ,εγω συνηθως τους τα δινω σε λει να φαινονται πολλα.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
είσαι χουβαρντάς

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
[/quote το ματασαρι είναι μια περιοχη γεματη μπαρ κλαμπ με πολλες κοπελούδες σε καλη τιμη.για πιατσες τωρα υπαρχουν η γνωστη piata Romana και η unirii square.επισης στα ξενοδοχεια president k intercontinental γινονται πιατσες πολύ κοντα σαυτα.επισης οι ρουμανες είναι ευκολες μπορειτε και καμακωνοντας ταυτόχρονα με λιγα ευρω να πηδήξεται ευκολα.μη δωσετε πανω από 50 ευρω εκτος και αν σας αρεσει πολύ,εγω συνηθως τους τα δινω σε λει να φαινονται πολλα.
επισης ''χαλασε '' τα ευρω σου σε lei αλλα προσεχε τα γιατι εχουν ιδιαιτερο χαρτι κ ''κολλανε'' μεταξυ τους
αν ακουσεισ την εκφραση 1 εκατομυριο ( 1 μιλιον ) μην λυποθυμισεισ εννοουν τα 100 leei (γυρω στα 25 ευρω) , απλα εγινε υποτημιση κ το εκατομυριο εγινε κατοσταρικο
οι ταριφες κλεβουν , προσεχε πισω κ πλαι στο ΤΑΧΙ γραφουν ποσο εχει η τιμη του χλμ .Εχει 3 εταιρειες χρεωνουν διαφορετικα
βασικα ολοι κλεβουν
προσπαθησε να διαπραγματευτεις direct χωρις μεσαζοντες (το πολυ πολυ 1) , γιατι θα σου πει ο ταριφασ εχω γυναικα θα παρει 1 φιλο αυτος θα παρει εναν αλλο κλπ θα ζητησουν 100 ευρω θα δωσουν στην γκομενα τα 20
καλο βολι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
ολα οσα σου απαντησαν ειναι μαλ..ιες δεν ισχυει τιποτα,αυτα ηταν το 2000-πανε 15 χρονια απο τοτε... :hi:
οι γκομενες που θα βρεις διαθεσιμες ειναι επιπεδου φυλης στην καλυτερη
το ατιτιουντ το ιδιο χαλια
καμμακι ουτε μια στο μυριο...βρες απο κανα φιλο σου μονιμο εκει  κανα τηλ,μπας κ γαμησεις ...το μερος ειναι εντελως ακυρο
μονο για ματι εχει παρασκευη σαβατο 3-4 καλα μερη,αλλα κοκο τιποτα  :hi:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
επισης ''χαλασε '' τα ευρω σου σε lei αλλα προσεχε τα γιατι εχουν ιδιαιτερο χαρτι κ ''κολλανε'' μεταξυ τους
αν ακουσεισ την εκφραση 1 εκατομυριο ( 1 μιλιον ) μην λυποθυμισεισ εννοουν τα 100 leei (γυρω στα 25 ευρω) , απλα εγινε υποτημιση κ το εκατομυριο εγινε κατοσταρικο
οι ταριφες κλεβουν , προσεχε πισω κ πλαι στο ΤΑΧΙ γραφουν ποσο εχει η τιμη του χλμ .Εχει 3 εταιρειες χρεωνουν διαφορετικα
βασικα ολοι κλεβουν
προσπαθησε να διαπραγματευτεις direct χωρις μεσαζοντες (το πολυ πολυ 1) , γιατι θα σου πει ο ταριφασ εχω γυναικα θα παρει 1 φιλο αυτος θα παρει εναν αλλο κλπ θα ζητησουν 100 ευρω θα δωσουν στην γκομενα τα 20
καλο βολι
αν μπορέσεις τυπε επισκεψου κραιοβα και πλοιεστι.εχω κανει τις καλυτερες φασεις εκει με ντοπιες.στο πλοιεστι χτυπησα γκομενα στη σταση του λεωφοριου 23 χρονων.το πλοιεστι είναι κοντα στο βουκουρεστι γυρω στα 60 χιλιόμετρα αποσταση.στο βουκουρεστι είναι λιγο πιο δηθεν οι γκομενες αλλα καμια σχεση με ελλαδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
αν μπορέσεις τυπε επισκεψου κραιοβα και πλοιεστι.εχω κανει τις καλυτερες φασεις εκει με ντοπιες.στο πλοιεστι χτυπησα γκομενα στη σταση του λεωφοριου 23 χρονων.το πλοιεστι είναι κοντα στο βουκουρεστι γυρω στα 60 χιλιόμετρα αποσταση.στο βουκουρεστι είναι λιγο πιο δηθεν οι γκομενες αλλα καμια σχεση με ελλαδα.
ουτε μ ετην καμμια δεν γαμαει βουκουρεστι κ κραιοβα,περαστικος τυπος,εκτος αν μιλαμε για υπερμπαζα χειροτερα κι απο ελλαντα

πλοεστι,ναι εχεις δικιο,εχει καποιες ελαχιστες πιθανοτηυτες ν α βρει καμμια πουτανα της προκοπης...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
θα διαφωνησω με το φιλο mida η ρουμανια παραμενει χωρα για σεξοτουρισμο.απλα στο βουκουρεστι οι ρουμανες το παιζουν αλλα και εκει με λιγο υπομονη βρίσκεις να φασωθεις.στην επαρχια τα πραγματα είναι πολύ καλυτερα πιο ευκολες γιατι εχουν και περισσοτερο αναγκη το χρημα.τελευταια φορα που πηγα ρουμανια ηταν τον αυγουστο και με το καλο καλοκαιρακι ξαναπηγαίνω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
σορρυ ,αλλα δεν ισχυει τιποτα απ οσα λες,απορω αν ταχεις ζησει η φανταστει,,, :hi:
δεν υπαρχει τιποτα,οποια θελει βιζιτα παει αυστρια η γερμανια ,δεν το κανει στην χωρα της
οσες εμειναν η ειναι τελειως μπαζα,η ζητανε τιμες νεας υορκης
να φασωθεις με ντοπια εζησα 7 χρονια εκει πρωτη φορα το ακουω στο ξεκαρφωτο'
εδω ανθρωποι νεοι με γλωσσα τζιπ λεφτα κι αναγκαστικα ειναι με την ιδια χρονια..
πιθανο ετυχες σε καποια πολυ σπανια καλη συγκηρια ,δεν υπαρχει ομως αυτο το μουντ στην χωρα ,καθολου
οσοι πηγαν ταχουν δει τα ξεριουν κ δεν ξαναπηγαν
ειαι ο πρωτος που ακουω να λεει του αρεσε...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ουτε μ ετην καμμια δεν γαμαει βουκουρεστι κ κραιοβα,περαστικος τυπος,εκτος αν μιλαμε για υπερμπαζα χειροτερα κι απο ελλαντα

πλοεστι,ναι εχεις δικιο,εχει καποιες ελαχιστες πιθανοτηυτες ν α βρει καμμια πουτανα της προκοπης...
10 μερες εκατσα κραιοβα και χτυπησα γκομενα με λιγα ευρω.μετα ηθελε να ερθει ελλαδα μαζι μου αλλα την εκανα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
10 μερες εκατσα κραιοβα και χτυπησα γκομενα με λιγα ευρω.μετα ηθελε να ερθει ελλαδα μαζι μου αλλα την εκανα.
καλα 10 μερες σε μια πολη κ βρηκες  μια γκομενα με λεφτα ,ΔΕΝ το λες κ σεξοπροορισμο... :hi:
τεσπα ,δεν σε προβοκαρω,απλα λεω στο φιλο οτι ειναι οφφ το μερος επι της ουσιας ,οσο χαμηλα κ να βαλει τον πηχη
αυτα τα μερη μετα την ΕΕ ενωση ,ειναι τελειωμενα,οπως κ τσεχια σλοβακια κλπ κλπ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
θα διαφωνησω με το φιλο mida η ρουμανια παραμενει χωρα για σεξοτουρισμο.απλα στο βουκουρεστι οι ρουμανες το παιζουν αλλα και εκει με λιγο υπομονη βρίσκεις να φασωθεις.στην επαρχια τα πραγματα είναι πολύ καλυτερα πιο ευκολες γιατι εχουν και περισσοτερο αναγκη το χρημα.τελευταια φορα που πηγα ρουμανια ηταν τον αυγουστο και με το καλο καλοκαιρακι ξαναπηγαίνω.

αν εχει καλο καιρο (συνηθως ανοιξη και καλοκαιρι) εχει εναν δρομο στο βουκουρεστι που κανουν πιατσα οι πουτανες (πανω απο 100 πουτανες) παλαιοτερα ειχε δυνατα κοματια τωρα λιγοστεψαν παρα πολυ βεβαια ελαχιστα τα δυνατα μωρα
επισης παλι εχει και κατι λιγες ξεμπαρκες στην περιοχη των πανεπιστιμιων στο βουκουρεστι στην παλια πολη  :hi:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
σορρυ ,αλλα δεν ισχυει τιποτα απ οσα λες,απορω αν ταχεις ζησει η φανταστει,,, :hi:
δεν υπαρχει τιποτα,οποια θελει βιζιτα παει αυστρια η γερμανια ,δεν το κανει στην χωρα της
οσες εμειναν η ειναι τελειως μπαζα,η ζητανε τιμες νεας υορκης
να φασωθεις με ντοπια εζησα 7 χρονια εκει πρωτη φορα το ακουω στο ξεκαρφωτο'
εδω ανθρωποι νεοι με γλωσσα τζιπ λεφτα κι αναγκαστικα ειναι με την ιδια χρονια..
εγω φιλε τρεις φορες εχω παει και αυτά εχω βιωσει.απο κει και περα ο φιλος που ανοιξε το θεμα θα παει και θα δει τι παιζει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
αν εχει καλο καιρο (συνηθως ανοιξη και καλοκαιρι) εχει εναν δρομο στο βουκουρεστι που κανουν πιατσα οι πουτανες (πανω απο 100 πουτανες) παλαιοτερα ειχε δυνατα κοματια τωρα λιγοστεψαν παρα πολυ βεβαια ελαχιστα τα δυνατα μωρα
επισης παλι εχει και κατι λιγες ξεμπαρκες στην περιοχη των πανεπιστιμιων στο βουκουρεστι στην παλια πολη  :hi:
που ρε παππου??ειναι ο δρομος με τις 100 πουτανες??
δεν υπαρχει ουτε υπηρξε ΠΟΤΕ τετοιο μερος
αυτεες που κοιταγονται στην παλια πολη κ σου μιλανε,ειναι κραχτες να σε βαλουν σε μασαζ ν αστον παιξουν ,ΑΛΛΕς.οχι οι ιδιες,κατι χωματα,για 40-50ε
γαμησι δεν περιλαμβανει το προγραμα κ μες στα μασαζ ειναι κατι κοντουλες της πλακας κατα 90% που δεν αξιζουν μια

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

οχι ρε μιδα εχει καλοκαιρινους μηνες αν πιασουν τα κρυα παπαλα μετα, εχω χρονια να παω δεν θυμαμαι τωρα τον δρομο πως λεγετε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.933
Πόντοι
3.656
οχι ρε μιδα εχει καλοκαιρινους μηνες αν πιασουν τα κρυα παπαλα μετα, εχω χρονια να παω δεν θυμαμαι τωρα τον δρομο πως λεγετε
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ δρομος με 100 η 50 πουτανες στο βουκουρεστι
τελος
χειμωνα καλοκαιρι ανοιξη ,το ιδιο χαλι ειναι
τωρα αν ειδες στην στεφαν τσελ μαρε πουναι 5χλμ κ 10 πουτανες δεξια κι αλλες 10 αριστερα ,χαλια μαυρα,γυφτισες οι πιο πολλες η πρεζονια,ε αυτο δεν ειναι κ κατι ιδαιετερο

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αν παρει καποιος ενα ταξι θα τον παει καρφι εκει στις πουτανες που κανουν πιατσα σε κεντρικο δρομο του βουκουρεστιου

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
mida εσυ που ζησες στη ρουμανια 7 χρονια για πες μας τις εντυπώσεις σου αλλα να μας αναφέρεις σημεια πολεις τοποθεσιες μπαρακια που δεν κάθονται οι ρουμανες για να μην παμε γιατι μαλλον τις τρεις φορες που πηγα και μου κατσε φαση θα μουν πολύ τυχερος με τα δικα σου λεγομενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom