Επισκέπτης
Ωραιος ο πανος
Πηγα και σε αλλα μερη,αλλαζα πολεις λογω δουλειας αλλα πιστευω οτι εζησα την πραγματικη Αγγλια,γιατι λονδινο,μαντεστερ κτλπ πλεον οι ξενοι ειναι απειροι..ισως και καλυτερα γιατι οι Αγγλοι ειναι τελειως καθυστερημενοι οπως τους εζησα
απο καθαριοτητα τι λεγανε οι αγγλιδες
ακουγονται πολλα
απο καθαριότητα άστα να πάνε γενικά, υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, επειδή έζησα και σε εστία ένα χρόνο και μοιραζόμασταν 8 άτομα κουζίνα και 4 άτομα μπάνιο (εγώ δύο αγγλίδες και ένας άγγλος) μπορώ να σου πω ότι δεν κάναν και πολύ συχνά μπάνιο οι αγγλίδες, όταν ήταν να βγούνε όμως μούλιαζαν στην μπανιέρα με τις ώρες. Από αυτές που έχω εμπειρία δεν θυμάμαι κάποια με θέμα μπόχας ψηλά, χαμηλά ή στο ενδιάμεσο. Πέρα από Bton που έμεινα κοντά 5 χρόνια έχω περάσει αρκετά μικρά διαστήματα στο λονδίνο και μικρότερα σε manchester, southampton, posrtsmouth όπου είχα φίλους. Στο λονδίνο έκανα συχνά νυχτερινές εξορμήσεις στις τότε κλαμπάρες fabric και turnmills
Αντιθετα οι πιο πολλες Αγγλιδες ειναι ρατσιστριες,δεν το περιμενα..Γιατι ουτε πολιτισμο εχουν ουτε τιποτα για να το παιζουν ετσι ιστορια
Μακρια απο Αγγλια
στην εστια τις ειχες ακουσει να γαμιουνται?
επισης απο τις πολεις που λες που ειχε καλα μουνια κ εκει που ησουν 5 χρονια σε ποια μαγαζια ψαχνονταν οι αγγλιδες?
Φιλε οι Κινεζες γαμιονται με μεγαλους ή μονο με πιτσιρικαδες;Στην εστία της πουτάνας γινόταν, varley halls με πολύ κόσμο και σχετικά μακρυά από τον πολιτισμό. Οι δικοί μου οι συγκάτοικοι (άγγλοι όλοι) έβγαιναν παρέα συχνά και γινόταν ένας ψιλό χαμός από τον κόσμο που μάζευαν στην κουζίνα/living room συνήθως πρίν και μετά από εξόδους. Πολλές φορές τους πετύχαινα έξω σε σε student nights και από αυτές που κυκλοφορούσαν μαζί τους είχα χαμουρέψει 2 και μια συγκάτοικο αλλά μέχρι εκεί. Έπαιζε και παρακμιακή pub μέσα στην εστία αλλά μόνο σε πάρτυ άξιζε που ήταν πίτα από κόσμο αλλιώς χαλαρά πράματα. Κοντά είχε και 2 ή 3 pubs μέσα στο sussex uni (θυμάμαι η μία λεγόταν east slope) εκεί μάζευε πολύ μουνί..
club που είχε πολύ πρόστυχες φοιτήτριες τότε το event2 κάθε τρίτη. Ψιλοπαρακμή σε σχέση με άλλα clubs αλλά όταν έκανε κάτι school dress party χάζευαν οι αγγλίδες. Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει από clubs.
Στην εστία της πουτάνας γινόταν, varley halls με πολύ κόσμο και σχετικά μακρυά από τον πολιτισμό. Οι δικοί μου οι συγκάτοικοι (άγγλοι όλοι) έβγαιναν παρέα συχνά και γινόταν ένας ψιλό χαμός από τον κόσμο που μάζευαν στην κουζίνα/living room συνήθως πρίν και μετά από εξόδους. Πολλές φορές τους πετύχαινα έξω σε student nights και από αυτές που κυκλοφορούσαν μαζί τους είχα χαμουρέψει 2 και μια συγκάτοικο αλλά μέχρι εκεί. Έπαιζε και παρακμιακή pub μέσα στην εστία αλλά μόνο σε πάρτυ άξιζε που ήταν πίτα από κόσμο αλλιώς χαλαρά πράματα. Κοντά είχε και 2 ή 3 pubs μέσα στο sussex uni (θυμάμαι η μία λεγόταν east slope) εκεί μάζευε πολύ μουνί..
club που είχε πολύ πρόστυχες φοιτήτριες τότε το event2 κάθε τρίτη. Ψιλοπαρακμή σε σχέση με άλλα clubs αλλά όταν έκανε κάτι school dress party χάζευαν οι αγγλίδες. Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει από clubs.
εσυ κρις γαμαγες καθολου ή μονο τον επαιζες με τα στριγκακια των συγκατοικων;Στην εστία της πουτάνας γινόταν, varley halls με πολύ κόσμο και σχετικά μακρυά από τον πολιτισμό. Οι δικοί μου οι συγκάτοικοι (άγγλοι όλοι) έβγαιναν παρέα συχνά και γινόταν ένας ψιλό χαμός από τον κόσμο που μάζευαν στην κουζίνα/living room συνήθως πρίν και μετά από εξόδους. Πολλές φορές τους πετύχαινα έξω σε student nights και από αυτές που κυκλοφορούσαν μαζί τους είχα χαμουρέψει 2 και μια συγκάτοικο αλλά μέχρι εκεί. Έπαιζε και παρακμιακή pub μέσα στην εστία αλλά μόνο σε πάρτυ άξιζε που ήταν πίτα από κόσμο αλλιώς χαλαρά πράματα. Κοντά είχε και 2 ή 3 pubs μέσα στο sussex uni (θυμάμαι η μία λεγόταν east slope) εκεί μάζευε πολύ μουνί..
Θα ηθελα να μαθω σκηνικα σε εστιες δυστυχως αυτα δεν τα εζησα σαν μαλακας ουτε ερασμους δεν εκανα.
Ακουσα πολλα σκηνικα απο Κυπριους και Ελληνες που μενανε μονιμα εκει περα αλλα δεν ξερω τι ειναι αληθεια.
Ενα πραγμα θα μου λειψει μονο απ Αγγλια,οι τοσες πολλες εθνικοτητες που βλεπεις απο μουνι-καμια σχεση με το αντιθετο που βλεπεις αθηνα μονο πουτσες
για πες κανα σκηνικο που ακουσες
Για γαμησια πολλα μιλαμε,με Αγγλιδες πχ εκατσε μια σε ενα παλικαρι(του χτυπησε την πορτα,του συστηθηκε κτλπ με σκοπο το γαμησι) απλα γιατι φορουσε στενο τζιν και η Αγγλιδα επαθε πλακα επειδη φαινοταν πουτσαρας(εκει δεν φορανε στενα τζιν οι αντρες του ειπε).Φωναξε και τις φιλες τις
Αλλος Κυπριος μου ειπε οτι εγινε ντιλερας και γαμουσε ολη την εστια
Και παρα πολλα ακομα,δεν ξερω τι ισχυει αλλα εγω μια Αγγλιδα που γαμησα δεν ειχε θεμα να την γαμησω με κατι παλικαρια Ελληνες.Θα εφερνε και μια φιλη της αλλα πανω που ετοιμαζοταν το σκηνικο με πηγανε σε αλλη πολη.
Γενικα γουσταρουν πουτσο αλλα πινουν πολυ και το γαμησι(με δυο αγγλιδες τουλαχιστον μια λαγανα-μια αγγλια) δεν πολυλεει.
Τι γαμησια πολλα μας λες ρε τύπε, αφου μονο μια γαμησες...