Νέα

Sex στην Αγγλία (Σκωτία, Ουαλία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τελικα δεν πρεπει να υποτιμαμαι την γοητεια των Πακηδων.

γκούγκλαρε Imran Khan και μετά γκούγκλαρε το μουνί που γαμούσε Jemima Goldsmith και μετά γκούγκλαρε Sir James Goldsmith, να δεις τίνος κόρη ήταν.

γενικά ο μέσος έλληνας μαλάκας (φοιτητής στην Αγγλία ή όχι, αδιάφορο) έχει την εντύπωση οτι όλοι είναι για τον πούτσο, και μόνο αυτός μετράει ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Επίσης δυσκολεύεται να προσαρμοσθεί (συνέπεια της πιο πάνω αντίληψης).

τον αυτιστικό αυτό ελληνοκεντρισμό έχω ζήσει και εγώ, Αγγλία αλλά και αλλού και εκδηλώνεται και σε άλλες πτυχές της ζωής, πχ. επιχειρηματική παρουσία, "Σύνδεσμοι Ελλήνων Επιχειρηματιών" κλπ κλπ. Ακόμη και οι Τούρκοι μας ταπώνουν πλέον.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ενας βασικος λογος που γαμανε οι αφροπακιδες ειναι οτι ακολουθουν πιστα τις προσταγες της μοδας

ενας αλλος ειναι οτι εχουν αγωνιστει περισσοτερο στη ζωη τους συνηθως απο τα φλωρακια τους ευρωπαιους οποτε ειναι πιο αλφα αρσενικα

ενας τριτος ειναι το οτι αυτοι κανουν τη μικροδιακινηση ναρκωτικων και αρα ερχονται σε επαφη με πελατισσες και με πελατες που πανε για ψωνια με τις φιλες τους. ειναι δηλαδη κουλ και μετρανε στο δρομο. σημαντικο και αυτο

και ενας τελευταιος ειναι η πλυση εγκεφαλου των ΜΜΕ.

για να κοντραρει αυτες τις ρατσες ο "¨πολιτισμενος" ευρωπαιος πρεπει να γινει ζωο οπως και εγινε πολλες φορες κατα το παρελθον και πηγε και αλλωσε τα μερη τους και τους πηρε δουλους. οταν αρχισαν οι γυναικες να εχουν εξουσια και να δειχνουν μητρικη (και στη συνεχεια και ερωτικη) αγαπη προς ολους αυτους πηραν θαρρος και αλλωνιζουν. γιατι ομως αλλωνιζουν ? επειδη ο ευρωπαιος τους το επιτρεπει....

και ξεχνανε οτι ο ευρωπαιος ειναι τοσο ανωμαλος, πραγματικα ψυχασθενης που αν ξυπνησει οι θυριοδιες του ΙΣΙΣ θα φαινονται παιδικο παραμυθι. φυσικα η κατασταση δε θα εχει τοσο αιμα γιατι ειμαστε πολιτισμενοι εμεις. θα εχει ομως πολλα θυματα.

οι αφροασιατες κοβουν κεφαλια ο ευρωπαιος περιμενει να φτασει στο αμην και μετα πεταει πυρηνικη βομβα. ετσι παει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
γκούγκλαρε Imran Khan

Στοπ. Αυτος δε μοιαζει με Πακη. Τα παιδια απο Αγγλια οταν λενε για Πακηδες εννοουν τους κανονικους οπως αυτους του Μεταξουργειου. Εχουμε την εντυπωση οτι δεν μετρανε σαν αντρες. Πολλοι εχουν εκφρασει τη συμπονια τους στις κοπελες του Μεταξουργειου που τους παιρνουν. Αλλα τελικα ισως κρινουμε λαθος!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στη σχολή μας άλλα και στους ηλεκτρολογους και μηχανολογους μηχανικους απο το 2000 μεχρι και το 2005 που ήμουν πάνω οι έλληνες φοιτητές ήταν πάρα πολλοί. έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους σε σπίτια (μερικές παρέες έλιωναν στο μπάφο) και μερικοί σύχναζαν και σε ένα μικρό παρακμιακό ελληνικό καφέ στο brighton ονόματι μαργαρίτα. ο μόνη έννοια της πλειοψηφίας ήταν να κάτσουν περισσότερες μέρες κάτω τα χριστούγεννα ή στο semester break για να πάνε στα μπουζούκια και για καφέδες να το ευχαριστηθούν. Σε ένα τέτοιο μέρος με 2 πανεπιστήμια, θάλασσα άπειρες pubs, clubακια, κάθε βράδυ καθημερινές είχε student night με φτηνά ποτά και οι ελληνάρες περίμεναν πως και πως να ρθει η πέμπτη να πάνε στο greek night ή να οργανωθούν να πάνε στο λονδίνο στα μπουζούκια (μια φορά το χρόνο). Πως να βρούνε με αυτή τη νοοτροπία να γαμήσουν κάτι εκτός απο ελλεινίδα? στη σχολή είχαμε 3 ελλεινίδες πολύ μπάζα όμως αλλά είχαν τεράστιο σουξέ. στα μέρη που πέφτουν πολλοί έλληνες μαζεμένοι κάνουν παροικίες και προσπαθούν όσο το δυνατό να μην αφομοιώσουν τον αγγλικό τρόπο ζωής και διασκέδασης.          

oi ελληνες ειναι λαος της κλικας οπως κ οι κυπριοι

κ νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλλους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
oi ελληνες ειναι λαος της κλικας οπως κ οι κυπριοι

κ νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλλους
Εχω ενα συγγενη που πηγε να σπουδασει στην Αγγλια αλλα δεν τον εκαναν οι αλλοι Ελληνες παρεα γιατι τον αρχισε καποιος στο θαψιμο και μετα τον σχολιαζε ο ενας στον αλλον αλυσιδα οποτε εμεινε ολομοναχος και στο τελος τρελαθηκε! Εχει 10 χρονια να βγει απ το σπιτι που ζει με τη χηρα μανα του. Κοιμαται την ημερα και τη νυχτα βλεπει τηλεοραση. Οταν ερχονται επισκεπτες κλειδωνεται στο δωματιο του.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εχω ενα συγγενη που πηγε να σπουδασει στην Αγγλια αλλα δεν τον εκαναν οι αλλοι Ελληνες παρεα γιατι τον αρχισε καποιος στο θαψιμο και μετα τον σχολιαζε ο ενας στον αλλον αλυσιδα οποτε εμεινε ολομοναχος και στο τελος τρελαθηκε! Εχει 10 χρονια να βγει απ το σπιτι που ζει με τη χηρα μανα του. Κοιμαται την ημερα και τη νυχτα βλεπει τηλεοραση. Οταν ερχονται επισκεπτες κλειδωνεται στο δωματιο του.

Καλά να πάθει :s&m_1:
Αν ζούσα στο εξωτερικό δεν θα έκανα καθόλου παρέα με Ελληνες. :rockon:
Αρκετά τους έφαγα στην μάπα :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καλά να πάθει :s&m_1:
Αν ζούσα στο εξωτερικό δεν θα έκανα καθόλου παρέα με Ελληνες. :rockon:
Αρκετά τους έφαγα στην μάπα :vomit:

Γιατι εισαι χαιρεκακος φιλε; :S Ηταν καλο παιδι αλλα δειλος στο χαρακτηρα. Ψαρωμενος. Τι παρεες να πιασει με ξενους;

Σκια ανθρωπου πλεον. Ουτε ιντερνετ δεν εχει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατι εισαι χαιρεκακος φιλε; :S Ηταν καλο παιδι αλλα δειλος στο χαρακτηρα. Ψαρωμενος. Τι παρεες να πιασει με ξενους;

Μοιραία θα πιάσεις παρέες μέσα από την δουλειά, τις σπουδές κλπ.
Αν έχεις την διάθεση βεβαίως...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975

Δυσάρεστο γεγονός πραγματικά... Βγάλτον μια μέρα βόλτα για τσάρκα να πάρει τα πάνω του το παληκάρι...

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου το το οποίο είναι forum για review συνοδών, μπουρδέλων κτλ τα περισσότερα από τα οποία αναφέρονται σε συνοδούς του adultwork . Το χρησιμοποιούμε πολλοί Έλληνες στο νησί. Όσοι άλλοι είναι ξενιτεμένοι στο νησί περάστε να πείτε ένα γεια  :hi:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Από γλασκωβη παιδιά  τίποτα? Τους επόμενους μήνες όταν βρω ευκαιρία θα πάω μια βδομάδα τι ινεται? Δεν με ενδιαφέρει το πληρωμενο που γίνεται παιχνίδι Παμπ? Κλαμπ ? Έτσι να βγω καμία βόλτα και αν κάτσει έκατσε

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εξι μηνες εφαγα Αγγλια για δουλεια...σε πολλες πολεις πηγα..Οτι χειροτερο εχω ζησει.Γκομενες τα πρωινα σαν ζομπι σαν μαστουρωμενες,βραδυα ολα κλειστα εκτος απο παρ-σαββατο οπου τα κλαμπ και οι pub βρωμοκοπανε ξερατα και οι γκομενες δεν θυμουνται ουτε το ονομα σου μετα απο 2λεπτα.
Προσωπικα δεν μου ταιριαξε καθολου,ενιωθα παντου εξω απ τα νερα μου,επισης επικινδυνα σε καθε πολη,τσακωμοι καθε μερα καθε βραδυ μαχαιρωματα και φασαριες.
Οτι χειροτερο εχω ζησει..
Το μονο καλο ειναι οτι εχει πολλες γκομενες μαυρες-κινεζες κτλπ οπου ειναι καπως πιο δεκτικες(αμα δεν ειναι χρονια Αγγλια ωστε να συμπεριφερονται σαν τις χαζες ντοπιες)
Ισως Λονδινο να ναι διαφορετικα λογω πολυπολιτισμικοτητας(Δεν πηγα για να ξερω)

Dating sites οπως badoo,tinder ψιλοδουλευουν μου εκατσε μια Αγγλιδα και μια Πολωνεζα βεβαια η πρωτη ερχοταν καθε καλοκαιρι Ελλαδα και ενθουσιαστικε.
Αντιθετα οι πιο πολλες Αγγλιδες ειναι ρατσιστριες,δεν το περιμενα..Γιατι ουτε πολιτισμο εχουν ουτε τιποτα για να το παιζουν ετσι ιστορια

Μακρια απο Αγγλια

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εξι μηνες εφαγα Αγγλια για δουλεια...σε πολλες πολεις πηγα..Οτι χειροτερο εχω ζησει.Γκομενες τα πρωινα σαν ζομπι σαν μαστουρωμενες,βραδυα ολα κλειστα εκτος απο παρ-σαββατο οπου τα κλαμπ και οι pub βρωμοκοπανε ξερατα και οι γκομενες δεν θυμουνται ουτε το ονομα σου μετα απο 2λεπτα.
Προσωπικα δεν μου ταιριαξε καθολου,ενιωθα παντου εξω απ τα νερα μου,επισης επικινδυνα σε καθε πολη,τσακωμοι καθε μερα καθε βραδυ μαχαιρωματα και φασαριες.
Οτι χειροτερο εχω ζησει..
Το μονο καλο ειναι οτι εχει πολλες γκομενες μαυρες-κινεζες κτλπ οπου ειναι καπως πιο δεκτικες(αμα δεν ειναι χρονια Αγγλια ωστε να συμπεριφερονται σαν τις χαζες ντοπιες)
Ισως Λονδινο να ναι διαφορετικα λογω πολυπολιτισμικοτητας(Δεν πηγα για να ξερω)

Dating sites οπως badoo,tinder ψιλοδουλευουν μου εκατσε μια Αγγλιδα και μια Πολωνεζα βεβαια η πρωτη ερχοταν καθε καλοκαιρι Ελλαδα και ενθουσιαστικε.
Αντιθετα οι πιο πολλες Αγγλιδες ειναι ρατσιστριες,δεν το περιμενα..Γιατι ουτε πολιτισμο εχουν ουτε τιποτα για να το παιζουν ετσι ιστορια

Μακρια απο Αγγλια

se ποιες πολεις πηγες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom