Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
εντελως επαρχιωτικη νοοτροπια δλδ
Κρυφοαδελφες για εμενα αφου σε αυτα τα greek nights και τα παρτυ σε σπιτια πρεπει να ειναι 80-90% αντρες.
εντελως επαρχιωτικη νοοτροπια δλδ
Τελικα δεν πρεπει να υποτιμαμαι την γοητεια των Πακηδων.
γκούγκλαρε Imran Khan
στη σχολή μας άλλα και στους ηλεκτρολογους και μηχανολογους μηχανικους απο το 2000 μεχρι και το 2005 που ήμουν πάνω οι έλληνες φοιτητές ήταν πάρα πολλοί. έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους σε σπίτια (μερικές παρέες έλιωναν στο μπάφο) και μερικοί σύχναζαν και σε ένα μικρό παρακμιακό ελληνικό καφέ στο brighton ονόματι μαργαρίτα. ο μόνη έννοια της πλειοψηφίας ήταν να κάτσουν περισσότερες μέρες κάτω τα χριστούγεννα ή στο semester break για να πάνε στα μπουζούκια και για καφέδες να το ευχαριστηθούν. Σε ένα τέτοιο μέρος με 2 πανεπιστήμια, θάλασσα άπειρες pubs, clubακια, κάθε βράδυ καθημερινές είχε student night με φτηνά ποτά και οι ελληνάρες περίμεναν πως και πως να ρθει η πέμπτη να πάνε στο greek night ή να οργανωθούν να πάνε στο λονδίνο στα μπουζούκια (μια φορά το χρόνο). Πως να βρούνε με αυτή τη νοοτροπία να γαμήσουν κάτι εκτός απο ελλεινίδα? στη σχολή είχαμε 3 ελλεινίδες πολύ μπάζα όμως αλλά είχαν τεράστιο σουξέ. στα μέρη που πέφτουν πολλοί έλληνες μαζεμένοι κάνουν παροικίες και προσπαθούν όσο το δυνατό να μην αφομοιώσουν τον αγγλικό τρόπο ζωής και διασκέδασης.
Εχω ενα συγγενη που πηγε να σπουδασει στην Αγγλια αλλα δεν τον εκαναν οι αλλοι Ελληνες παρεα γιατι τον αρχισε καποιος στο θαψιμο και μετα τον σχολιαζε ο ενας στον αλλον αλυσιδα οποτε εμεινε ολομοναχος και στο τελος τρελαθηκε! Εχει 10 χρονια να βγει απ το σπιτι που ζει με τη χηρα μανα του. Κοιμαται την ημερα και τη νυχτα βλεπει τηλεοραση. Οταν ερχονται επισκεπτες κλειδωνεται στο δωματιο του.oi ελληνες ειναι λαος της κλικας οπως κ οι κυπριοι
κ νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλλους
Εχω ενα συγγενη που πηγε να σπουδασει στην Αγγλια αλλα δεν τον εκαναν οι αλλοι Ελληνες παρεα γιατι τον αρχισε καποιος στο θαψιμο και μετα τον σχολιαζε ο ενας στον αλλον αλυσιδα οποτε εμεινε ολομοναχος και στο τελος τρελαθηκε! Εχει 10 χρονια να βγει απ το σπιτι που ζει με τη χηρα μανα του. Κοιμαται την ημερα και τη νυχτα βλεπει τηλεοραση. Οταν ερχονται επισκεπτες κλειδωνεται στο δωματιο του.
Καλά να πάθει
Αν ζούσα στο εξωτερικό δεν θα έκανα καθόλου παρέα με Ελληνες.
Αρκετά τους έφαγα στην μάπα
Γιατι εισαι χαιρεκακος φιλε; :S Ηταν καλο παιδι αλλα δειλος στο χαρακτηρα. Ψαρωμενος. Τι παρεες να πιασει με ξενους;
Σκια ανθρωπου πλεον. Ουτε ιντερνετ δεν εχει.
Δυσάρεστο γεγονός πραγματικά... Βγάλτον μια μέρα βόλτα για τσάρκα να πάρει τα πάνω του το παληκάρι...Γιατι εισαι χαιρεκακος φιλε; :S Ηταν καλο παιδι αλλα δειλος στο χαρακτηρα. Ψαρωμενος. Τι παρεες να πιασει με ξενους;
Σκια ανθρωπου πλεον. Ουτε ιντερνετ δεν εχει.
Εξι μηνες εφαγα Αγγλια για δουλεια...σε πολλες πολεις πηγα..Οτι χειροτερο εχω ζησει.Γκομενες τα πρωινα σαν ζομπι σαν μαστουρωμενες,βραδυα ολα κλειστα εκτος απο παρ-σαββατο οπου τα κλαμπ και οι pub βρωμοκοπανε ξερατα και οι γκομενες δεν θυμουνται ουτε το ονομα σου μετα απο 2λεπτα.
Προσωπικα δεν μου ταιριαξε καθολου,ενιωθα παντου εξω απ τα νερα μου,επισης επικινδυνα σε καθε πολη,τσακωμοι καθε μερα καθε βραδυ μαχαιρωματα και φασαριες.
Οτι χειροτερο εχω ζησει..
Το μονο καλο ειναι οτι εχει πολλες γκομενες μαυρες-κινεζες κτλπ οπου ειναι καπως πιο δεκτικες(αμα δεν ειναι χρονια Αγγλια ωστε να συμπεριφερονται σαν τις χαζες ντοπιες)
Ισως Λονδινο να ναι διαφορετικα λογω πολυπολιτισμικοτητας(Δεν πηγα για να ξερω)
Dating sites οπως badoo,tinder ψιλοδουλευουν μου εκατσε μια Αγγλιδα και μια Πολωνεζα βεβαια η πρωτη ερχοταν καθε καλοκαιρι Ελλαδα και ενθουσιαστικε.
Αντιθετα οι πιο πολλες Αγγλιδες ειναι ρατσιστριες,δεν το περιμενα..Γιατι ουτε πολιτισμο εχουν ουτε τιποτα για να το παιζουν ετσι ιστορια
Μακρια απο Αγγλια
Η περιγραφή ταιριαζει γαντι για βορεια αγγλια.
exeis εμπειρια απο αγγλια κ αγγλιδες τυπε?
Απο αγγλια ναι, απο αγγλιδες οχι.
για πες σκηνικα για αγγλια