dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Αφου εκει εισαι, τι να σου πω κι εγω...
να γινει τζερτζελο
θα γραψω κ εγω το βραδυ
Αφου εκει εισαι, τι να σου πω κι εγω...
να γινει τζερτζελο
θα γραψω κ εγω το βραδυ
Εσυ που εισαι τελικα, εχεις πει, δε θυμαμαι.
Μετά από 5 γαμηστερά χρόνια στο Brighton (pre social networks age) και μικρές περιοδείες δεξιά και αριστερά στο Ην. Βασίλειο μπορώ να πω με σιγουριά ότι:
1) Oι αγγλίδες (μικρές-μεγάλες) το δίνουν σχετικά εύκολα, γουστάρουν one night stand και δεν θέλουν δεσμεύσεις και ζάλισμα γενικότερα.
2) Το "κολλητήρι" με προσδοκώμενο φόρτωμα παίζει και από τις δύο πλευρές, δεν είναι σαν τις ελλεϊνίδες, άμα γουστάρουν χώνονται. Παιχνίδι γίνεται κυρίως βραδυνές ώρες σε pub κατά το ζέσταμα αλλά κυρίως σε κλαμπάκια καλύτερα καθημερινές που παίζουν student nights. Παρασκευή-Σάββατο πάντα έχει διαφορετικό κόσμο (περισσότερη λόκαλ παρακμή). Οι φοιτήτριες γενικά είναι ευκολότερες για εμάς τους "αλλοδαπούς".
3) Οι αγγλίδες είναι στην πλειοψηφία τους ξενέρωτες στο σεξ, χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις, παρόλο που ντύνονται πολύ πρόστυχα. Τη μέρα και όταν δεν πίνουν μιλάμε για πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες.
Έχω να ανεβώ μια δεκαετία και δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξαν τα πράματα όσον αφορά κυρίως τις νηφάλιες γνωριμίες μέσω social networks. Πιστεύω ακόμα το παιχνίδι γίνεται κατά βάση βράδυ και μετά από pints, VK's, cider and shots
1) Oι αγγλίδες (μικρές-μεγάλες) το δίνουν σχετικά εύκολα, γουστάρουν one night stand και δεν θέλουν δεσμεύσεις και ζάλισμα γενικότερα.
2) Το "κολλητήρι" με προσδοκώμενο φόρτωμα παίζει και από τις δύο πλευρές, δεν είναι σαν τις ελλεϊνίδες, άμα γουστάρουν χώνονται. Παιχνίδι γίνεται κυρίως βραδυνές ώρες σε pub κατά το ζέσταμα αλλά κυρίως σε κλαμπάκια καλύτερα καθημερινές που παίζουν student nights. Παρασκευή-Σάββατο πάντα έχει διαφορετικό κόσμο (περισσότερη λόκαλ παρακμή). Οι φοιτήτριες γενικά είναι ευκολότερες για εμάς τους "αλλοδαπούς".
3) Οι αγγλίδες είναι στην πλειοψηφία τους ξενέρωτες στο σεξ, χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις, παρόλο που ντύνονται πολύ πρόστυχα. Τη μέρα και όταν δεν πίνουν μιλάμε για πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες.
τυπε εχεις να προτεινεις μαγαζια στην αγγλια οπου βρισκεις ευκολα να γαμησεις?
επισης οι αγγλιδες ξυριζαν το μουνι τους?
Eπιτέλους κάποιος που σπούδασε Αγγλία και πήρε χαμπάρι τι παίζει...
Μέσα 2000 έχω έρθει αρκετές μέρες Brighton..
Επίσης Portsmοuth και Cardiff.
Ακριβώς όπως τα έγραψες.
Λονδίνο πάω συχνά για επαγγελαμτικούς λόγους και μια χαρά έχω γυρίσει Αγγλάκια στο διαμέρισμα που νοικιάζω μέσω Airbnb.
Και Tinder ιδιαίτερα αποδοτικό.
Δύσκολα τα βρίσκουν αυτοί που σε όλες τις χώρες τα βρίσκουν δύσκολα.
φίλε παρόλο που ανέβηκα σε μικρή ηλικία (μόλις 20) είχα την τύχη να αρχίσω να βγαίνω έξω σε clubs πολύ γρήγορα. Θυμάμαι την τρίτη κίολλας μέρα στην αγγλία χωρίς καν να έχω id (απαράιτητο τότε σε student nights) βγήκα σε club με παρέα μαλαισιανών ξηγημένων τύπων που γνώρισα στο uni. Aπο τότε με ενδιέφερε μόνο να βρώ συμπαίχτες να βγαίνω τουλάχιστο τρίτη-πέμπτη που είχε καλά student nights και σάββατο που γινόταν χαμός έξω. Οι περισσότεροι έλληνες φοιτητές μιζέριαζαν μαζεμένοι σπίτι, άλλοι έλιωναν στο χόρτο, άλλοι έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να κλείσουν εισιτηριάκια για κανένα σκ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και άλλοι έβγαιναν μόνο σε greek night μια φορά τη βδομάδα όπου τα λιγοστά μπάζα είχαν την τιμητική τους. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι τον τρίτο χρόνο τα είχα για κάποιους λίγους μήνες με ελλεϊνίδα (τουλάχιστο ήταν ωραίο μουνάκι)
φίλε παρόλο που ανέβηκα σε μικρή ηλικία (μόλις 20) είχα την τύχη να αρχίσω να βγαίνω έξω σε clubs πολύ γρήγορα. Θυμάμαι την τρίτη κίολλας μέρα στην αγγλία χωρίς καν να έχω id (απαράιτητο τότε σε student nights) βγήκα σε club με παρέα μαλαισιανών ξηγημένων τύπων που γνώρισα στο uni. Aπο τότε με ενδιέφερε μόνο να βρώ συμπαίχτες να βγαίνω τουλάχιστο τρίτη-πέμπτη που είχε καλά student nights και σάββατο που γινόταν χαμός έξω. Οι περισσότεροι έλληνες φοιτητές μιζέριαζαν μαζεμένοι σπίτι, άλλοι έλιωναν στο χόρτο, άλλοι έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να κλείσουν εισιτηριάκια για κανένα σκ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και άλλοι έβγαιναν μόνο σε greek night μια φορά τη βδομάδα όπου τα λιγοστά μπάζα είχαν την τιμητική τους. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι τον τρίτο χρόνο τα είχα για κάποιους λίγους μήνες με ελλεϊνίδα (τουλάχιστο ήταν ωραίο μουνάκι)
Aυτοί είναι που τώρα γράφουν ότι δεν τους κάθονταν Αγγλίδες..
Όταν είχαμε καταλήψεις Ελλάδα,είχα ανεβεί να δω έναν φίλο και οι περισσότεροι Έλληνες ζούσαν λες και τους είχαν στείλει εξορία 5 χρόνια και περίμεναν,κλεισμένοι σπίτια τους,απλά να περάσουν τα εξάμηνα να φύγουν..
Επίσης πολύ γέλιο,με μαλάκες που την έψαχναν μόνο με ελληνίδες και κύπριες..
Που;Στην Αγγλία..
Φυσικά ξέρω και μεγαλύτερους τρόμπες..
Υπάρχει άτομο που σπούδαζε Λονδίνο και μας έλεγε ότι δε βρίσκει να γαμήσει και ένας άλλος Βερολίνο που κλαιγόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Καθόλου τυχαίο που αυτοί οι δύο πριν φύγουν για φοιτητές,μουνί είχαν δει μόνο σε τσόντα..
Ναι,γιατί εδώ είναι παρθένες.lene οτι οι ελληνιδες κ οι κυπριες που πανε αγγλια γινονται μεγαλες πουτανες
ποσες αγγλιδες γαμησες?
lene οτι οι ελληνιδες κ οι κυπριες που πανε αγγλια γινονται μεγαλες πουτανες
Έχω στο μυαλό μου ελλεϊνίδες ποιο πολύ όχι τόσο κύπριες που πηδιόντουσαν αβέρτα πάνω. Λίγες όμως. Η πλειοψηφία τους απλά έλειπε ελλάδα όσο περισσότερο μπορούσε. Οι περισσότερες όμως μπάζα του κερατά. Γενικά σαν αναλογία οι ελλεϊνίδες ήταν λίγες σε σχέση με τους έλληνες φοιτητές. Το έβλεπες και άμα πήγαινες στο greek night, σκέτη ξιφομαχία.
Για να αρχίσει κάποιος να φορτώνει πάνω πρέπει να ξεφύγει απο την ελληνική νοοτροπία. Βγαίνεις το πολύ με άλλα δύο καλά άτομα έξω πάντα μετά από ζέσταμα σε σπίτι ή pub, χώνεσαι σε αυτές που ψάχνονται και όλο και κάτι θα κάτσει. Πολλές χαμουρεύονται μόνο με πολύ κόσμο, σε κάνουν τούρμπο και σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι. Αυτό παίζει πολύ όταν είναι μεταξύ τους γυναικοπαρέες και το έχουν κάτι σαν challenge μεταξύ τους. Το θέμα είναι να μην σκαλώνεις, όπου βλέπεις ότι τραβάει χώνεσαι. Αν μπεις στην νοοτροπία όλο και κάτι θα σπρώξεις.
Πέρα από τις αγγλίδες έχει ένα κάρο εθνικότητες πάνω που μπορείς να τις προσεγγίσεις και πιο απλά σήμερα από fb ή ακόμα και στο πανεπιστήμιο ή τη στάση του λεοφωρείου και να το πας λάου-λάου.
se ποιες πολεις πηγες?
Σε πολλες αρχικα βορεια middlesbrough,μετα canterbury,clacton και Norfolk,norwich
ayta ειναι χωρια ρε τυπε