Νέα

Σεξ σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakas2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη εσυ πως καταλαβαινεις οτι μια κοπελα στο μπαρ σε γουσταρει και δεν προσποιειται??
Αν πιστευεις οτι ολες οι μη πορνες σε γουσταρουν και γιαυτο ειναι μαζι σου ενω οι πορνες επειδη πληρωνεις δεν εχουν την επιλογη να σε γουσταρουν και γιαυτο δεν θες να εισαι μαζι τους, μου ακουγεται τοσο ΑΚΡΑΙΟ (και χαζο μπορω να πω) με την αλλη αποψη πως ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και γιαυτο παω μονο με πορνες!

Αποψη μου παντα.

κοιτα, επειδη δεν ειμαι απ τους τυπου που σκορπανε χρηματα για τα ματια μιας κοπελας, πιστευω οτι αν μου "κατσει" μια γκομενα σιγουρα δεν θα ειναι γιατι θα την παω βολτα με την λαμποργκινι μου, ουτε γιατι την εχτυσα με γαρυφαλλα. Οποτε λιγο η σουρα, λιγο οι καβλες της... αν τελικα βρεθουμε μαζι, ναι ρε φιλε πιστευω οτι ειναι γιατι με γουσταρει και λιγο... μηπως πρεπει να εχεις μεγαλυτερη αυτοεκτιμηση για τον εαυτο σου?

και δεν ειπα οτι ολες η μη πορνες με γουσταρουν... αλλα αυτη που θα γουσταρει να γαμηθουμε, ε ναι ρε φιλε με γουσταρει. αν οχι, ασε με να ζω στην φαντασια μου.

οσον αφορα της πορνες, οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν, καποιες φορες, ναι τυχαινει η χημεια μεταξυ εκδιδομενης και πελατη να ειναι καλη και να δεις αστερακια. 

Τωρα αν εννοεις οτι και οι εκδιδομενες μπορουν να τρεφουν αισθηματα, συμφωνω μαζι σου... δεν της θεωρω αναισθητες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ δεν τα πάω καλά με τις γυναίκες...Τρώω συνέχεια χυλόπιτες...Οπότε αναγκάζομαι και πηγαίνω στα μπουρδέλα 1 φορά τη βδομάδα...Μεταξουργείο που είναι και οικονομικά, 15€

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Διαβάζω τον τίτλο:Σεξ σε μπουρδέλο.χμ πρωτότυπο θέμα όντως.
Τα εσπασες φιλε!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπον, στο Αρτεμις οποτε εχω παει, παιρνω 2-3 κοπελες (μεσα σε 7-8 ωρες με φαγητο, σαουνα και υπνο).
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ (και τις 6 φορες που πηγα δηλ.) ετυχε να βρεθει κοπελα που να μου ταιριαξει πολυ σαν προσωπικοτητα, και να σχιζεται να με ικανοποιησει.
(Προφανως για τα λεφτα, αλλα το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο).
Φυσικα μου ετυχαν και ψυγεια που με το ζορι μου σηκωθηκε - κι ας ηταν κορμια θανατηφορα.

Συνεπως αγαπητε, πηγαινε σε πολλα μπουρδελλα - η αν εχεις τα λεφτα, στο Αρτεμις η κατι αντιστοιχο, δοκιμασε πολλα κοριτσια, και θα βρεις σιγουρα κατι καλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Θα θέσω ένα ρητορικό ερώτημα: Δεν αισθάνεστε με την πάροδο του χρόνου η εξόρμηση στα μπουρδέλα να καταντά υπόθεση ρουτίνας, με αποτέλεσμα να την απολαμβάνετε όλο και λιγότερο; Δηλαδή ο αρχικός σας ενθουσιασμός να φθίνει και να βαριέστε σιγά σιγά; Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σ' εμένα, όπως έχω εκφράσει και στο φόρουμ. Η λύση του χεριού τείνει να με βολεύει καλύτερα.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ειναι και τσαμπα το χερι αυτο που το πας.....ζουμε και σε δυσκολες εποχες

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ο γνησιος μπουρδελιαρης και στη κριση το μουνι θα το γαμησει :rockon: :rockon: :rockon: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ειναι και τσαμπα το χερι αυτο που το πας.....ζουμε και σε δυσκολες εποχες
Όχι μόνο. Νιώθω και να μη ικανοποιεί το σεξ στα μπουρδέλα. Άσε που σπάνια αποδίδω πλέον για κάποιο περίεργο λόγο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Όχι μόνο. Νιώθω και να μη ικανοποιεί το σεξ στα μπουρδέλα. Άσε που σπάνια αποδίδω πλέον για κάποιο περίεργο λόγο.
Και γω σπάνια απέδιδα μέχρι που βρήκα τη Σαμπρίνα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χαλασμένος απο μια τσάρκα που είχα πριν λιγο ανοιγω αυτο το ποστ.. Καταρχάς καλυσπερα σε όλους τους καβλιάριδες του site! Πριν λιγο πήγα με μια πουτανα στη φυλής και δε πρόλαβα να χύσω και με παράτησε και μου είπε πέξτον.. Αυτο μου έχει ξανατύχει αλλες 2 φορες.. Αλλα το βασικό ζήτημα δεν είναι εκει. Εγω πηγενω περίπου 3 χρόνια σε μπουρδελα με σκοπό να ικανοποιω την ανάγκη μου και να έχω ποικιλία  στις γυναικες που γαμάω. Σημερα με αφορμή το σκηνικό που μου συνεβει μπηκα σε πολλες σκέψεις. και εβγαλα κάποι συμπεράσματα : 1ο το μπουρδελο ειναι επιχειρηση 2ο Η πουτανα ειναι επιχειρηματιας 3ο Το μονο που ενδιαφέρει τα δυο παραπάνω ειναι τα λεφτα .Και τελος αναροτουμαι τι ειναι καλύτερο να γαμάω επιχειρηματία η μια καθημερινη κοπέλα? ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα και στα δυο? Και καταληγω στο συμπερασμα πως μια γυναικα που γουσταρεις δε συγκρίνετε με καμια πουτανα.. και μια πουτανα δε μπορει να σου δοσει κατι αλλο εκτος απο το μουνι της για 5 λεπτα Μετα απο συγκρουση της καβλας και της λογικης εβγαλα τις παραπανω απόψεις.. συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

ερωτηματα που θα μεινουν για παντα αναπαντητα
καλωσηρθες στο club  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα θέσω ένα ρητορικό ερώτημα: Δεν αισθάνεστε με την πάροδο του χρόνου η εξόρμηση στα μπουρδέλα να καταντά υπόθεση ρουτίνας, με αποτέλεσμα να την απολαμβάνετε όλο και λιγότερο; Δηλαδή ο αρχικός σας ενθουσιασμός να φθίνει και να βαριέστε σιγά σιγά; Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σ' εμένα, όπως έχω εκφράσει και στο φόρουμ. Η λύση του χεριού τείνει να με βολεύει καλύτερα.
αν βρισκεις κατι οτι κατανταει ρουτινα , σημαινει οτι θα εξελιχθει με καποιο τροπο , μεχρι να ξανα γινει ρουτινα κτλ κτλ
μην ανησυχεις θα βρεθει κατι να σου αναζοπυρωσει το ενδιαφερον  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κοιτα, επειδη δεν ειμαι απ τους τυπου που σκορπανε χρηματα για τα ματια μιας κοπελας, πιστευω οτι αν μου "κατσει" μια γκομενα σιγουρα δεν θα ειναι γιατι θα την παω βολτα με την λαμποργκινι μου, ουτε γιατι την εχτυσα με γαρυφαλλα. Οποτε λιγο η σουρα, λιγο οι καβλες της... αν τελικα βρεθουμε μαζι, ναι ρε φιλε πιστευω οτι ειναι γιατι με γουσταρει και λιγο... μηπως πρεπει να εχεις μεγαλυτερη αυτοεκτιμηση για τον εαυτο σου?

και δεν ειπα οτι ολες η μη πορνες με γουσταρουν... αλλα αυτη που θα γουσταρει να γαμηθουμε, ε ναι ρε φιλε με γουσταρει. αν οχι, ασε με να ζω στην φαντασια μου.

οσον αφορα της πορνες, οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν, καποιες φορες, ναι τυχαινει η χημεια μεταξυ εκδιδομενης και πελατη να ειναι καλη και να δεις αστερακια. 

Τωρα αν εννοεις οτι και οι εκδιδομενες μπορουν να τρεφουν αισθηματα, συμφωνω μαζι σου... δεν της θεωρω αναισθητες.
σωστος  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom