newcummer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δηλαδη εσυ πως καταλαβαινεις οτι μια κοπελα στο μπαρ σε γουσταρει και δεν προσποιειται??
Αν πιστευεις οτι ολες οι μη πορνες σε γουσταρουν και γιαυτο ειναι μαζι σου ενω οι πορνες επειδη πληρωνεις δεν εχουν την επιλογη να σε γουσταρουν και γιαυτο δεν θες να εισαι μαζι τους, μου ακουγεται τοσο ΑΚΡΑΙΟ (και χαζο μπορω να πω) με την αλλη αποψη πως ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και γιαυτο παω μονο με πορνες!
Αποψη μου παντα.
κοιτα, επειδη δεν ειμαι απ τους τυπου που σκορπανε χρηματα για τα ματια μιας κοπελας, πιστευω οτι αν μου "κατσει" μια γκομενα σιγουρα δεν θα ειναι γιατι θα την παω βολτα με την λαμποργκινι μου, ουτε γιατι την εχτυσα με γαρυφαλλα. Οποτε λιγο η σουρα, λιγο οι καβλες της... αν τελικα βρεθουμε μαζι, ναι ρε φιλε πιστευω οτι ειναι γιατι με γουσταρει και λιγο... μηπως πρεπει να εχεις μεγαλυτερη αυτοεκτιμηση για τον εαυτο σου?
και δεν ειπα οτι ολες η μη πορνες με γουσταρουν... αλλα αυτη που θα γουσταρει να γαμηθουμε, ε ναι ρε φιλε με γουσταρει. αν οχι, ασε με να ζω στην φαντασια μου.
οσον αφορα της πορνες, οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν, καποιες φορες, ναι τυχαινει η χημεια μεταξυ εκδιδομενης και πελατη να ειναι καλη και να δεις αστερακια.
Τωρα αν εννοεις οτι και οι εκδιδομενες μπορουν να τρεφουν αισθηματα, συμφωνω μαζι σου... δεν της θεωρω αναισθητες.