Νέα

Σεξ σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakas2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Χαλασμένος απο μια τσάρκα που είχα πριν λιγο ανοιγω αυτο το ποστ.. Καταρχάς καλυσπερα σε όλους τους καβλιάριδες του site! Πριν λιγο πήγα με μια πουτανα στη φυλής και δε πρόλαβα να χύσω και με παράτησε και μου είπε πέξτον.. Αυτο μου έχει ξανατύχει αλλες 2 φορες.. Αλλα το βασικό ζήτημα δεν είναι εκει. Εγω πηγενω περίπου 3 χρόνια σε μπουρδελα με σκοπό να ικανοποιω την ανάγκη μου και να έχω ποικιλία  στις γυναικες που γαμάω. Σημερα με αφορμή το σκηνικό που μου συνεβει μπηκα σε πολλες σκέψεις. και εβγαλα κάποι συμπεράσματα : 1ο το μπουρδελο ειναι επιχειρηση 2ο Η πουτανα ειναι επιχειρηματιας 3ο Το μονο που ενδιαφέρει τα δυο παραπάνω ειναι τα λεφτα .Και τελος αναροτουμαι τι ειναι καλύτερο να γαμάω επιχειρηματία η μια καθημερινη κοπέλα? ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα και στα δυο? Και καταληγω στο συμπερασμα πως μια γυναικα που γουσταρεις δε συγκρίνετε με καμια πουτανα.. και μια πουτανα δε μπορει να σου δοσει κατι αλλο εκτος απο το μουνι της για 5 λεπτα Μετα απο συγκρουση της καβλας και της λογικης εβγαλα τις παραπανω απόψεις.. συγγνωμη για το μεγαλο ποστ
Μετα απο 3 χρονια καταλαβες οτι το μπουρδελο ειναι επιχειρηση,μεχρι τοτε ισως νομιζες οτι παμε εκει γιατι να καμακωσουμε ή να βρουμε γκομενακι για σχεση κτλ :bounce:
Επισης απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι δεν ειχες ενα ή περισσοτερα μουνακια γκομενες ποτε σου,ευχομαι να εισαι πιτσιρικας τουλαχιστον στην ηλικια -Επισης να σου πω φιλε λαλακα που δεν ξερω γιατι τοσο ωραιο νικνειμ προς επιλογη-οτι εχω κανει απιστευτα αγρια και προστυχα γαμησια :knockinb: και με γκομενες :headbang2: και με βιζιτες/πουτανες μπουρδελων/στουντιο :headbang2: :headbang2: και καταληγω στο οτι στο γαμησι πρεπει να εισαι πορνοσταρ,να τα δινεις ολα,να γουσταρεις,να εχεις φαντασια,να γαμας και να δερνεις με λιγα λογια, :rockon: :headbang2:τοτε καθε μουνι σε προσκυνα τουλαχιστον σεξουαλικα για οσο το γαμας)στα λεω ωμα λιγακι αλλα πρεπει να τα ακους)πιστευω να εννοεις τι λεω,επισης σημαντικο ρολο παιζει ο χωρος και η ατμοσφαιρα που εχεις φτιαξει στο κεφαλι σου καθε φορα που πηδας,αν σου χαλαει δημιουργησε νεες φαντασιωσεις
Επισης η καυλα ειναι ελευθερη να εκτονωνεται παντου και παντα -Μην το ξεχνας αυτο

''Η αναζητησις της ηδονης η μεγιστη αρετη''

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Στο μπουρδελο πας απλά για να εκτονωθεις…
Να αφησεις τα χοντρα σου βρε αδερφε…

Ιδιο είναι να πας με μια ξενη γυναικα για λιγες στιγμες…
και ιδιο είναι να πας με την σχεση σου?

Άλλο το ένα…άλλο το άλλο…
Μην τα μπερδευουμε…!!!!

Παιζει και το ενδεχομενο του να πας σε σπιτι γιατι θες να βρεις κατι διαφορετικο στο σεξ, κατι το οποιο δεν προκειται να σου δωσει ποτε καμμια γκομενα η οποια κανει σεξ μαζι σου οχι για τα λεφτα (εστω ευθεως) αλλα επειδη γουσταρει - αντιστοιχα, ποτε δεν θα παρεις αυτα που σου δινει η γκομενα/κοπελα/γυναικα απο μια επαγγελματια.

Προσωπικα αν θελω να εκτονωθω απλα, αραζω σπιτακι, καναπεδακι κατα προτιμηση, και βαραω μια ξεγυρισμενη που στο τελος λεει τυφλα να χει το μαμησι :-P
Οχι τιποτα αλλο, αλλα τσαμπα τα λεφτα - οσες φορες το εχω κανει μετα τα 16 (δηλ να παω σε σπιτι απλα γιατι πρεπει να μαμησω) ειτε δεν μου αρεσε ειτε καποια στραβη εγινε.

ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ, για μενα τουλαχιστον, αν δεν υπαρχει γυναικα στη ζωη μου, ειτε ψηνεται, ειτε ειναι απλη καβατζα, ειτε εχει ψηθει, ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ουτε και επαγγελματιας παταει σπιτι μου!!! Απλα, και μονο, για να μην καταληξει αυτο που γουσταρω στις επαγγελματιες μια απλη εκτονωση...

---> Ψιλοασχετο και ομως σχετικο: Υπαρχει θεμα, με σπιτια οπου κοπελες το κανουν παρα τη θεληση τους γιατι τους κρατανε τα διαβατηρια, η με τηλεφωνα η πρακτορεια?? Επειτα, εαν δεν εχεις τα κονε, πχ εγω, υπαρχει περιπτωση να βρεθεις σε τετοια κατασταση κατα λαθος (πχ φυλης, cg, stripclubs)? Και τελος, μηπως, θα ηταν καλη μια τετοια ρουφιανια απο οσους ξερουν, με πλαγιο τροπο η κατι τετοιο τελος παντων? Ελπιζω μεχρις στιγμης να μην εχω γινει "συνενοχος" σε τετοιο εγκλημα, και δεν θα ηθελα να γινω στο μελλον!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πίσω από κάθε φιλοσοφία θα βρίσκεται ο TODOK....Παλικάρι,χαραμίζεσαι εδώ.Στον Δαυλό και στο ΙΧΩΡ θα έπρεπε να γράφεις.Ή να φτιάξεις κάποια σελίδα με προβληματισμούς,και ολίγον από Λιαντίνη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ λέμε για τη μουνοδουλίαση και πως δε θα σας σέρνει το μουνί και ο ένας βγαίνει για να ρωτήσει πως θα ρουφιανέψει αν (υποθετικά) κάποιες εκδίδονται με το ζόρι, ο άλλος βγαίνει για να πετάξει την κοτσάνα του για τους αρχαιολάτρες. Απτή απόδειξη των όσων έλεγα περί τραγικά χαμηλού επιπέδου.

Επισκέπτης
Φίλε todok σωστή η θεωρία σου περί μουνοδουλείας και η προσέγγισή σου στο συγκεκριμμένο ζήτημα.Έχώ και εγώ ένα παράδειγμα ενός φίλου,κολλητού θα έλεγα,ο οποίος από τη στιγμή που έπιασε γκόμενα μάς έγραψε κανονικά στα παπάρια του.Χάθηκε όχι μόνο με μένα άλλα και με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας.Φυσικά καταλαβαίνεις τα σχόλια των υπολοίπων παιδιών γι'αυτόν πλέον...Και όταν τα χαλάσει με αυτή την καριολίτσα(αν και δε μου φταίει απόλυτως τίποτα η κοπέλα),άντε πάλι θα επιστρέψει στην παρέα και θα το παίζει φίλος.Νομίζω πάντως ότι είσαι λόγο άδικος με τον lalaka.Ίσως η αναζήτηση μιας κοπέλας για αυτόν να μην έχει μόνο σεξουαλικό σκοπό,αλλά να έχει και συναισθηματικό σκοπό αναζητώντας μια κοπέλα η οποία να τον αγαπά και να τον σέβεται.Πιθανόν γι'αυτό του φαίνεται πλέον αποκρουστική η ψυχρότητα των μπουρδέλων.Έπεσε και στην περίπτωση,δεν θέλει και πολύ να μπει σε τέτοιες σκέψεις.Τώρα για τον αν θα καταντήσει μουνόδουλος με την κοπέλα που θα τα φτιάξει όπως ο φίλος μου που σου προανάφερα και τον σέρνει από τη μύτη η γκόμενα είναι δικό του πρόβλημα και στο χέρι του να μην το πράξει.Τέλος,όσον αφορά τον χαρακτήρα των σημερινών 20άρηδων κοριτσιών τεράστια ευθύνη έχουμε και εμείς.Όταν τους κάνουμε όλα τα χατίρια,βγαίνουμε όποτε και όπου αυτές θέλουν,τις κερνάμε πάντα ακόμα και στο ακριβότερο μέρος και γαμάμε όποτε αυτές καυλώσουν,δηλαδή συμπεριφερόμαστε λες και είναι μικρές θεεές,φυσικό είναι να παίρνουν τα πάνω τους(χρησιμοποιώ α πληθ. για να εννοήσω το σύνολο των 20άρηδων αγοριών,όχι ότι κάνω όσα προανέφερα).

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είναι τραγικό το χαμηλό σας επίπεδο. Κι αυτό περιλαμβάνει και όσους σπεύσουν να πουν για τα MBA τους. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι γυναίκες σας κάνουν ότι θέλουν.

Οι γυναίκες από μικρές εκπαιδεύονται με σκοπό να παίζουν τους άντρες. Νομίζετε ότι στο σχολείο κάθονται και διαβάζουν τριγωνομετρία; Όχι, διαβάζουν κόσμο και προετοιμάζονται για το ρόλο τους. Τις εκπαιδεύει η μαμά που τους μαθαίνει τα γυναικεία κόλπα, ο μαλάκας χαζομπαμπάς που καμαρώνει για την κοράκλα του που κυκλοφορεί με σορτσάκι και της κάνει όλα τα χατήρια, ο περίγυρος που της δείχνει ότι τα αγόρια πάντα θα χάνουν, όλοι όσοι τρέχουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της και τα καπρίτσια της. Όταν έχει φτάσει στα 20, η μέση γυναίκα έχει θέσει πλέον τους στόχους της και απλώς επιλέγει θύματα. Μόνο ο χρόνος και τα γηρατειά είναι εναντίον της (που ευτυχώς στις γυναίκες κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους γρηγορότερα).

Οι άντρες αντίθετα φτάνουν στα 20 και αγωνίζονται να βρουν μουνί. Μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους τη μουνοδουλίαση.
Πολυ σωστος ο φιλος Τοντοκ! Δεν εχετε προσεξει κατι; Οτι οι μητερες των κοριτσιων οταν αναφερονται στον γαμπρο της κορης τους , τον κρινουν με βαση το ποσα της προσφερει και το ποσο στα ωπα-ωπα την εχει; Καλος γαμπρος αυτος που της δινει τα πιο πολλα!  :idiot:

pauligle

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σωστος ο φιλος Τοντοκ! Δεν εχετε προσεξει κατι; Οτι οι μητερες των κοριτσιων οταν αναφερονται στον γαμπρο της κορης τους , τον κρινουν με βαση το ποσα της προσφερει και το ποσο στα ωπα-ωπα την εχει; Καλος γαμπρος αυτος που της δινει τα πιο πολλα!  :idiot:

Φίλε η παρατήρησή σου όλα τα λεφτά!!!

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Εδώ λέμε για τη μουνοδουλίαση και πως δε θα σας σέρνει το μουνί και ο ένας βγαίνει για να ρωτήσει πως θα ρουφιανέψει αν (υποθετικά) κάποιες εκδίδονται με το ζόρι, ο άλλος βγαίνει για να πετάξει την κοτσάνα του για τους αρχαιολάτρες. Απτή απόδειξη των όσων έλεγα περί τραγικά χαμηλού επιπέδου.

αν κρινεις το χαμηλο επιπεδο, απο το οτι σχολιασα γενικα για το θεμα, με βαση κατι που ειπε η κατερινα69, και στο τελος, ρωτησα κατι, το οποιο ειναι περιπου το 1/4 του κειμενου, ενταξει, δεν μπορω να πω τιποτα! Οχι τιποτα αλλο, παλι καλα που μου ανοιξες τα ματια γιατι εγω νομιζα οτι χαμηλο επιπεδο ειναι να κραζεις καποιον που δεν σου εκανε τιποτα! Ωραια, απο δω και περα ξερω ομως, χαρη σε σενα μεγιστε... οποιος δεν καθεται να διαβασει το σεντονι μου - και δεν θα ασχοληθει μαζι μου - θα τον κραζω απο δω και περα!

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις δικιο boidopoutsa και εγω μεχρι πριν 3 χρονια που της προσφερα ανετη ζωη χρυσαφικα ταξιδια για την πεθερα μου ημουν ο καλυτερος γαμπρος που μπορουσε να βρει η κορη τους.Τωρα που τα οικονομικα μου δεν ειναι καλα ουτε καλησπερα δεν περναει να μου πει.
Εχεις εισαι ο καλυτεροτερος...
Δεν εχεις??? Ποιος εισαι εσυ?????
Και το κακο ειναι οτι οταν δεν εχεις τα φραγκα πολυς κοσμος απομακρυνεται απο κοντα σου οποτε καταλαβαινεις ποσο μαλ... ησουν.

Επισκέπτης
Και γω λεω οτι η καύλα δεν ελεγχεται...αλλα μας είναι απαραίτητο να γαμήσουμε μουνι για να ερθουμε σε μια ισοροπια και για να μπορουμε να ελεγξουμέ τον εαυτό μας.

Να το παιξεις νορμαλ (οχι μουνόδουλος δηλαδη) δε γίνεται....οταν θα βγεις στο δρόμο και δεις ολες τις ψώλες με τα καλοκαιρινά τους σορτσακια να τα εχουν βγαλει ολα εξω θα καυλώσεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τραγικα χαμηλο ειναι το επιπεδο οσων δεν εχουν μια φιλοσοφια και σταση ζωης man-Το να το παιζεις ξερολας και να αγνοεις την παιδεια των αρχαιων γουστο σου και καπελο σου-Σε οσους ομως εχουν μια παιδεια καλο θα ηταν να μην κανεις τον ξυπνιο-Στα παπαρια μου τα γραφω οσα ακουω απο κατι Ανατολιτες εδω μεσα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

ΠΑΝΤΑ!!!
Μάλιστα όταν αναφέρονται στο γάμο, δε λένε "παντρεύτηκε καλό γαμπρό", αλλά "είχε καλή τύχη"...Το γαμπρό τον αποκαλούν, στις μεταξύ τους συζητήσεις, ως "τύχη" !!! :idiot:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

Όπα ρε μορφωμένε με το υψηλό σου επίπεδο...Εσένα δε σε σέρνει μουνί;Μήπως σε σέρνει ή καλύτερα σε σπρώχνει πούτσος;Και ναι είμαι αρχαιολάτρης.Σε υπέρμετρο βαθμό.Εσύ τι είσαι;Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.Και είσαι και αλαζόνας.Και όπως έλεγε ο Σωκράτης "Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας,τους δε ανόητους η αλαζονία ".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είναι τραγικό το χαμηλό σας επίπεδο. Κι αυτό περιλαμβάνει και όσους σπεύσουν να πουν για τα MBA τους. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι γυναίκες σας κάνουν ότι θέλουν.

...Η γυναίκα είναι το πιο άγριο ζώο στη φύση. Βρήκε τον τρόπο να γίνει το δικό της, εξασφάλισε το δικαίωμα να κυκλοφορεί τσίτσιδη και να υποτάσσει τους άντρες που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν την εύνοια ενός μουνιού. Αμέτρητοι άντρες θα κινδύνευαν τη ζωή τους για μία άγνωστη. Οι νόμοι έχουν ειδικές ρυθμίσεις για αυτές. Τα θύματα σπεύδουν να τις διασκεδάσουν και να κάνουν τη ζωή της ευχάριστη. Και φυσικά τόσο τρώνε τα μούτρα τους και το χαμόγελο της βλακείας εναλλάσσεται με την κλάψα και την λιγουριά. Αλλά η ζωή σου σου ανήκει, οπότε η απόφαση είναι δική σου.

Το είχα γράψει και σε άλλο ποστ, το επαναλαμβάνω και τώρα...
Δεν μπορώ να φανταστώ τί σου έχουν κάνει οι γυναίκες και βγάζεις όχι μόνο τέτοιο απωθημένο αλλά κυρίως ΦΟΒΟ.

Και για να εξηγούμαι, δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση ούτε στη μέση ελληνίδα ούτε και σε αυτούς που τρέχουν πίσω από ένα μουνί μετριότατης ποιότητας και ξεπουλάνε το όποιο εγώ τους για λίγο σεξ με την κάθε μπλαμούτσα...

Αλλά...Υπάρχουν τρόποι και να παραμείνεις αξιοπρεπής και να μη γίνεσαι γραφικός μισογύνης...

Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς απαξιώνεις τόσες γυναίκες και θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από όποιον ρίχνει και κανά πούτσο δωρεάν που σύμφωνα με όσα λες είναι εξ ορισμού μονοείλωτας...

Μήπως κάνεις την αδυναμία σου, όχι απλά να πιάσεις γκόμενα (δεν θα σε κρίνω επ' αυτού για να μην κριθώ) αλλά και να συναναστραφείς επί ίσοις όροις σε κοινωνικό επίπεδο μια γυναίκα, ηθική υπεροχή;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι εκφραστές του αρχαίου ελληνικού πνεύματος δεν έχουν παρά να μιμηθούν τον Σωκράτη στις επισκέψεις σε παλαίστρες.

Όσοι αναγνώρισαν τον εαυτό τους στο αρχικό μου μήνυμα, δεν έχουν παρά να υποταχθούν στην ελλατωματική τους στάση ζωής, μια και είναι ανίκανοι να αναπτυχθούν περισσότερο. Άλλωστε δεν εξελίχθηκαν όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι ψαχνεις τωρα.....εδω το νινι σερνει καραβια...αλλα δε θα σερνει?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οι εκφραστές του αρχαίου ελληνικού πνεύματος δεν έχουν παρά να μιμηθούν τον Σωκράτη στις επισκέψεις σε παλαίστρες.

Όσοι αναγνώρισαν τον εαυτό τους στο αρχικό μου μήνυμα, δεν έχουν παρά να υποταχθούν στην ελλατωματική τους στάση ζωής, μια και είναι ανίκανοι να αναπτυχθούν περισσότερο. Άλλωστε δεν εξελίχθηκαν όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους.
Mαλλον φιλαρακο επειδη εσυ εισαι ανικανος να κουμανταρεις κανα μουνι οπως αποκαλεις τις γυναικες ή επειδη εφαγες κανα χοντρο χουνερι δε σημαινει οτι ολοι ειναι μουνοδουλοι(εκτος απο περιπτωσεις με ρεζιληδες που κυνηγανε μουνια και γινονται ρομπες)Απο τα γραφομενα σου μαλλον καταλαβαινω οτι ειτε σεξουαλικη επαφη νορμαλ με γυναικα δεν ειχες ή εχεις κακογαμησει ΄η εισαι ομοφυλοφιλος.Απαξιω να λαβω μερος σε συζητηση με εναν ψευτοπροοδευτικανο σαν εσενα.Οσο για το πνευμα σου μαλλον δεν το εχεις και προσπαθεις στα γεραματα να το παιξεις καποιος μεσω website ρε κομπλεξαρα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε ψωλαρα αντί να στίβεις το μυαλό σου να καταλάβεις τι είναι ο todok προσπάθησε λίγο να καταλάβεις και να χωνέψεις μερικά ΣΩΣΤΑ πράγματα που γράφονται, όχι μόνο στο σάιτ αλλά και γενικώς οπουδήποτε... ο todok έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... Απλά σας τη λέει κατάμουτρα σε μερικούς και θίγεστε... αφού θέλετε να ζείτε με τα ψέματα... δικαίωμά σας..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ρε ψωλαρα αντί να στίβεις το μυαλό σου να καταλάβεις τι είναι ο todok προσπάθησε λίγο να καταλάβεις και να χωνέψεις μερικά ΣΩΣΤΑ πράγματα που γράφονται, όχι μόνο στο σάιτ αλλά και γενικώς οπουδήποτε... ο todok έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... Απλά σας τη λέει κατάμουτρα σε μερικούς και θίγεστε... αφού θέλετε να ζείτε με τα ψέματα... δικαίωμά σας..
του απανταω οπως του αρμοζει με βαση αυτα που ειπε.Πιστευω να ειμαι κατανοητος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom