psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Μετα απο 3 χρονια καταλαβες οτι το μπουρδελο ειναι επιχειρηση,μεχρι τοτε ισως νομιζες οτι παμε εκει γιατι να καμακωσουμε ή να βρουμε γκομενακι για σχεση κτλΧαλασμένος απο μια τσάρκα που είχα πριν λιγο ανοιγω αυτο το ποστ.. Καταρχάς καλυσπερα σε όλους τους καβλιάριδες του site! Πριν λιγο πήγα με μια πουτανα στη φυλής και δε πρόλαβα να χύσω και με παράτησε και μου είπε πέξτον.. Αυτο μου έχει ξανατύχει αλλες 2 φορες.. Αλλα το βασικό ζήτημα δεν είναι εκει. Εγω πηγενω περίπου 3 χρόνια σε μπουρδελα με σκοπό να ικανοποιω την ανάγκη μου και να έχω ποικιλία στις γυναικες που γαμάω. Σημερα με αφορμή το σκηνικό που μου συνεβει μπηκα σε πολλες σκέψεις. και εβγαλα κάποι συμπεράσματα : 1ο το μπουρδελο ειναι επιχειρηση 2ο Η πουτανα ειναι επιχειρηματιας 3ο Το μονο που ενδιαφέρει τα δυο παραπάνω ειναι τα λεφτα .Και τελος αναροτουμαι τι ειναι καλύτερο να γαμάω επιχειρηματία η μια καθημερινη κοπέλα? ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα και στα δυο? Και καταληγω στο συμπερασμα πως μια γυναικα που γουσταρεις δε συγκρίνετε με καμια πουτανα.. και μια πουτανα δε μπορει να σου δοσει κατι αλλο εκτος απο το μουνι της για 5 λεπτα Μετα απο συγκρουση της καβλας και της λογικης εβγαλα τις παραπανω απόψεις.. συγγνωμη για το μεγαλο ποστ
Επισης απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι δεν ειχες ενα ή περισσοτερα μουνακια γκομενες ποτε σου,ευχομαι να εισαι πιτσιρικας τουλαχιστον στην ηλικια -Επισης να σου πω φιλε λαλακα που δεν ξερω γιατι τοσο ωραιο νικνειμ προς επιλογη-οτι εχω κανει απιστευτα αγρια και προστυχα γαμησια και με γκομενες και με βιζιτες/πουτανες μπουρδελων/στουντιο και καταληγω στο οτι στο γαμησι πρεπει να εισαι πορνοσταρ,να τα δινεις ολα,να γουσταρεις,να εχεις φαντασια,να γαμας και να δερνεις με λιγα λογια, τοτε καθε μουνι σε προσκυνα τουλαχιστον σεξουαλικα για οσο το γαμας)στα λεω ωμα λιγακι αλλα πρεπει να τα ακους)πιστευω να εννοεις τι λεω,επισης σημαντικο ρολο παιζει ο χωρος και η ατμοσφαιρα που εχεις φτιαξει στο κεφαλι σου καθε φορα που πηδας,αν σου χαλαει δημιουργησε νεες φαντασιωσεις
Επισης η καυλα ειναι ελευθερη να εκτονωνεται παντου και παντα -Μην το ξεχνας αυτο
''Η αναζητησις της ηδονης η μεγιστη αρετη''