Νέα

Σεξ σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakas2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαλασμένος απο μια τσάρκα που είχα πριν λιγο ανοιγω αυτο το ποστ.. Καταρχάς καλυσπερα σε όλους τους καβλιάριδες του site! Πριν λιγο πήγα με μια πουτανα στη φυλής και δε πρόλαβα να χύσω και με παράτησε και μου είπε πέξτον.. Αυτο μου έχει ξανατύχει αλλες 2 φορες.. Αλλα το βασικό ζήτημα δεν είναι εκει. Εγω πηγενω περίπου 3 χρόνια σε μπουρδελα με σκοπό να ικανοποιω την ανάγκη μου και να έχω ποικιλία  στις γυναικες που γαμάω. Σημερα με αφορμή το σκηνικό που μου συνεβει μπηκα σε πολλες σκέψεις. και εβγαλα κάποι συμπεράσματα : 1ο το μπουρδελο ειναι επιχειρηση 2ο Η πουτανα ειναι επιχειρηματιας 3ο Το μονο που ενδιαφέρει τα δυο παραπάνω ειναι τα λεφτα .Και τελος αναροτουμαι τι ειναι καλύτερο να γαμάω επιχειρηματία η μια καθημερινη κοπέλα? ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα και στα δυο? Και καταληγω στο συμπερασμα πως μια γυναικα που γουσταρεις δε συγκρίνετε με καμια πουτανα.. και μια πουτανα δε μπορει να σου δοσει κατι αλλο εκτος απο το μουνι της για 5 λεπτα Μετα απο συγκρουση της καβλας και της λογικης εβγαλα τις παραπανω απόψεις.. συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε φίλε τώρα τα κατάλαβες τα παραπάνω???Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι τί είναι ποιό καλό???Πουτάνα ή μία κοπέλα???Δεν έχω να πω κάτι άλλο....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και τελος αναροτουμαι τι ειναι καλύτερο να γαμάω επιχειρηματία η μια καθημερινη κοπέλα?
Δεν εχω μεγαλη πειρα στα μπουρδελα, αλλα μηπως μια σωστη επιχειρηματιας σ'αυτην τη δουλεια, πρεπει να προσομοιαζει το προτυπο της καθημερινης γυναικας ;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη μηπως αυτη που πηρες σημερα ηταν κακη επιχιρηματιας ; Αυτο θελω να πω.  :-

OP
OP
L

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το προβλημα είναι πως το μπουρδέλο είναι ενας εύκολος τρόπος για να γαμίσεις . Γι αυτο με τον καιρο κολλάς και συνιθίζεις εκει.. Πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας γιατι η καβλα δυστυχος δεν ελεγχετε ευκολα..

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα είναι πως το μπουρδέλο είναι ενας εύκολος τρόπος για να γαμίσεις . Γι αυτο με τον καιρο κολλάς και συνιθίζεις εκει.. Πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας γιατι η καβλα δυστυχος δεν ελεγχετε ευκολα..

Aυτα που λες, καποτε τα σκεφτηκαν ολοι οι μπουρδελιαριδες. Πρωτα απο ολα θα πρεπει να πηδαμε κανονικες γκομενες και υστερα να πηγαινουμε σε σπιτια. Επισης, βρες κανα δυο σπιτια και γινε τακτικος πελατης για να περνας καλυτερα.

OP
OP
L

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για μενα  δεν ηταν σωστη και σήγουρα αυτο ηταν  αφορμη για να μπω σε σκέψεις..  :think:

OP
OP
L

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aυτα που λες, καποτε τα σκεφτηκαν ολοι οι μπουρδελιαριδες. Πρωτα απο ολα θα πρεπει να πηδαμε κανονικες γκομενες και υστερα να πηγαινουμε σε σπιτια. Επισης, βρες κανα δυο σπιτια και γινε τακτικος πελατης για να περνας καλυτερα.
Το σήγουρο ειναι πως εχω κανει λάθη στη προσωπική μου ζωη  και δεν εχω μεχρι στιγμης πολλες επιλογες, ομως τα λάθη διορθόνονται οσο υπάρχει χρονος και μιαλο.. Γι'αυτο οπως σωστα είπες πρωτα θα φροντίσω τη προσωπική μου ζωη και μετα τα υπολοιπα   :boobies:

Επισκέπτης
Φίλε μου lalaka δεν θέλω να το παίξω γνώστης αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο να έχεις μια κοπέλα από το να γυρίζεις κάθε βράδυ στα μπουρδέλα,να γαμάς το κάθε πορνίδιο που το γαμάνε δεκάδες κάθε μέρα,με τον κίνδυνο φυσικά να κολλήσεις αρρώστια περισσότερο ή λιγότερο σοβαρή και το οποίο πορνίδιο να σε βλέπει φυσικά μόνο για ον τύπο που θα της σκάσει το 20εύρω σε 5 λεπτά.Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις μια κοπέλα που να σου ταιριάζει και να πληρεί τις προδιαγραφές σου και άμα δε θες τόσο να εγκαταλείψεις τα κόκκινα σπιτάκια,ας πηγαίνεις 2-3 φορές το μήνα για μπουρδελότσαρκα με τα φιλαράκια σου,έτσι για να κάνετε την πλάκα σας και μέχρι εκεί.Αυτά από έναν άσχετο 20άρη ο οποίος έχει περάσει από διάφορες φάσεις και έχει καταλήξει σε όσα σου γράφει πιο πάνω.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.773
Πόντοι
12.056
Δεν ειπες το βασικοτερο...ποσο εκατσες στο δωματιο???  ;) ;) ;)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστο  και ---ΑΝ θέλεις , γράψε  και ποια κοπέλα - που ήταν  -  τι ώρα  / ως ενημέρωση.
με τόσα που αναφέρόνται  εδώ / χρήσιμο θα ήταν

Επισκέπτης
οπως και σε ολα τα επαγγελματα ,ετσι και στις πουτανες,υπαρχουν καλες και κακες επαγγελματιες!!τοσο απλο ειναι ....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
hearts-151.GIF
Μα είναι λογικο να μην εχουν καμια σχεση…
αυτά τα δυο….
Στο μπουρδελο πας απλά για να εκτονωθεις…
Να αφησεις τα χοντρα σου βρε αδερφε…
Ιδιο είναι να πας με μια ξενη γυναικα για λιγες στιγμες…
και ιδιο είναι να πας με την σχεση σου?
Άλλο το ένα…άλλο το άλλο…
Μην τα μπερδευουμε…!!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν νομιζω οτι οι πουτανες ειναι υποκαταστατο μιας κοπελας.Ειναι δυο τελειως διαφορετικες περιπτωσεις και καλυπτουν τελειως διαφορετικες αναγκες. Η κοπελα σου προσφερει ασφαλεια, σιγουρια και στηριγμα (θεωρητικα παντα) ενω τα μπουρδελα μαλλον ικανοποιουν την υποσυνειδητη αναγκη του αντρα για την ευκολη επιλογη και απλη σεξουαλικη εκτονωση.
Αυτο δλδ που εξιταρει εμενα εχω καταληξει οτι ειναι το γεγονος οτι βλεπω 10-20 κοπελες και μπορω να @@@@σω οποια θελω χωρις μα μου σου του και προσπαθεια. Σε καμμια περιπτωση δεν θα το δω ως εναλακτικη της σχεσης μου. Αλλο η δουλεια και αλλο η διασκεδαση. Τωρα το ποιο ειναι τι, ειναι μεγαλη συζητηση...

OP
OP
L

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες σας ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφέρον στη συζητηση και πιστεύω πως τα λόγια σας ειναι σωστα. Το κακο ειναι οτι εχασα τον ελεγχο της καβλας με τα σπιτακια και  ισως μπερδεψα καποιους ρόλους και σε συνδιασμο με τα προβλήματα στη προσωπικη μου ζωη ειχα αυτο το αποτελεσμα.. Τα λαθη ειναι για να μαθένουμε πως να κανουμε τα πράγματα πιο σωστα. Αυτο το καιρο παιζει κατι με μια κοπελα , θα το προχωρησω και τα πραγματα θα φροντίσω να βρουν την ισοροπία τους.. Το σπιτι που πήγα ήταν νομιζω φυλης 134 και στο δοματιο πρεπει να είμουν γυρω στα 5 λεπτα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μάγκες σας ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφέρον στη συζητηση και πιστεύω πως τα λόγια σας ειναι σωστα. Το κακο ειναι οτι εχασα τον ελεγχο της καβλας με τα σπιτακια και  ισως μπερδεψα καποιους ρόλους και σε συνδιασμο με τα προβλήματα στη προσωπικη μου ζωη ειχα αυτο το αποτελεσμα.. Τα λαθη ειναι για να μαθένουμε πως να κανουμε τα πράγματα πιο σωστα. Αυτο το καιρο παιζει κατι με μια κοπελα , θα το προχωρησω και τα πραγματα θα φροντίσω να βρουν την ισοροπία τους.. Το σπιτι που πήγα ήταν νομιζω φυλης 134 και στο δοματιο πρεπει να είμουν γυρω στα 5 λεπτα
:thumbsup:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι τραγικό το χαμηλό σας επίπεδο. Κι αυτό περιλαμβάνει και όσους σπεύσουν να πουν για τα MBA τους. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι γυναίκες σας κάνουν ότι θέλουν.

Οι γυναίκες από μικρές εκπαιδεύονται με σκοπό να παίζουν τους άντρες. Νομίζετε ότι στο σχολείο κάθονται και διαβάζουν τριγωνομετρία; Όχι, διαβάζουν κόσμο και προετοιμάζονται για το ρόλο τους. Τις εκπαιδεύει η μαμά που τους μαθαίνει τα γυναικεία κόλπα, ο μαλάκας χαζομπαμπάς που καμαρώνει για την κοράκλα του που κυκλοφορεί με σορτσάκι και της κάνει όλα τα χατήρια, ο περίγυρος που της δείχνει ότι τα αγόρια πάντα θα χάνουν, όλοι όσοι τρέχουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της και τα καπρίτσια της. Όταν έχει φτάσει στα 20, η μέση γυναίκα έχει θέσει πλέον τους στόχους της και απλώς επιλέγει θύματα. Μόνο ο χρόνος και τα γηρατειά είναι εναντίον της (που ευτυχώς στις γυναίκες κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους γρηγορότερα).

Οι άντρες αντίθετα φτάνουν στα 20 και αγωνίζονται να βρουν μουνί. Μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους τη μουνοδουλίαση. Η γυναίκα έχει ίσα δικαιώματα αλλά αμέτρητοι άντρες θα τρέξουν να την υπερασπιστούν και να κάνουν τη ζωή της εύκολη λες και κινδυνεύει από τις αρκούδες ή τους βησιτγότθους. Αντί να κοιτάξουν να μορφωθούν και να γεμίσουν τη ζωή τους, να διαβάσουν, να ζωγραφίσουν, να ασχοληθούν με κατασκευές, με αθλητισμό, τα βάζουν όλα στο περιθώριο προκειμένου να γεμίσουν τη ζωή μιάς γυναίκας.

Και φτάνουμε στο προκείμενο. Θες ρε λαλακα2 να γαμείς καθημερινή κοπέλα; (άλλος ευφημισμός κι αυτός) Και ποιός σε εμποδίζει; Άμα μπορείς κάνε το. Για να μην πω ότι αν μπορούσες θα το είχες κάνει. Πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις; Γιατί δε θα δώσεις 20 ευρώ για τα 5 λεπτά, αλλά όλα όσα διαθέτεις για την πιθανότητα αρκετών λεπτών παραπάνω. Γιατί η περιουσία σου είναι τα 20 ευρώ, ο λογαριασμός του κινητού, ο χρόνος που θα διαθέτεις για να δουλέψεις τη σχέση (άλλος ευφημισμός κι αυτός), η διάθεσή σου που θα πηγαίνει στράφι όταν θα ανέχεσαι την κλάψα της και τις σκηνές της.

Αλλά είπες μόνος σου πως είσαι ανίκανος να ελέγξεις τον εαυτό σου. Γιατί τι θα πει ότι η καύλα δεν ελέγχεται; Όσοι το λένε αυτό με τον ίδιο τρόπο θα πουν κι ότι δεν ελέγχεται το χρήμα ή η λαμογιά ή η πουστιά ή η πρέζα. Με τον ίδιο τρόπο θα πουλήσουν ανθρώπους, θα εξαπατήσουν, θα κλέψουν. Και μετά θα πουν "τι να κάνω, η χ παρόρμησή δεν ελέγχεται". Αναλογιστείτε λοιπόν το επίπεδό σας ως άνθρωποι κι αφήστε την κλάψα.

Και αυτό περιλαμβάνει και τους παντρεμένους που κάνουν σα τρελοί για το μουνί. Μόνοι τους πήγαν και δεσμεύτηκαν και μετά θυμούνται πως δε μπορούν να συγκρατηθούν και μιμούνται τα κοσμογκερλς: "Είναι κακό;" Γιατί είναι οι τύποι αυτοί η πλέον αισχρή μορφή μουνοδουλείας. Δίνουν το κακό παράδειγμα στους νεότερους πως ο μάγκας είναι αυτός που τρέχει πίσω από το μουνί ακόμα κι όταν έχει οικειωθελώς δεσμευτεί με ένα, λες και η ανθρωπότητα θα υπέφερε αν δεν διαιώνιζε τα γονίδιά του.

Κι εσύ μικρέ λαλακα2 πήγες στο μπουρδέλο (που είναι η λιγότερο κεκαλυμένη μορφή εκμετάλευσης των ανδρών από τις γυναίκες) και έπεσες στην περίπτωση. Και τώρα σκέφτεσαι φιλοσοφικά μήπως είναι καλύτερα να πέσεις και στις άλλες περιπτώσεις, δηλαδή από θύμα της μίας μορφής θύμα της άλλης. Μέχρι τώρα σε κράταγε κανένας από το να αποκτήσεις προσωπική ζωή; (άλλος ευφημισμός κι αυτός) Αλλά η κοινωνία (που ελέγχεται από το μουνί) θέτει το κίβδηλο έπαθλο της "σχέσης" ως στόχο που πρέπει να έχουν οι άντρες, όταν πλέον αυτή η "σχέση" είναι στημένο παιχνίδι. Η μόνη υποχρέωση των γυναικών σε αυτό που λέγεται πλέον "σχέση" είναι να προσφέρουν σεξ που δεν είναι απαραίτητα σεξ ποιότητας.

Η γυναίκα είναι το πιο άγριο ζώο στη φύση. Βρήκε τον τρόπο να γίνει το δικό της, εξασφάλισε το δικαίωμα να κυκλοφορεί τσίτσιδη και να υποτάσσει τους άντρες που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν την εύνοια ενός μουνιού. Αμέτρητοι άντρες θα κινδύνευαν τη ζωή τους για μία άγνωστη. Οι νόμοι έχουν ειδικές ρυθμίσεις για αυτές. Τα θύματα σπεύδουν να τις διασκεδάσουν και να κάνουν τη ζωή της ευχάριστη. Και φυσικά τόσο τρώνε τα μούτρα τους και το χαμόγελο της βλακείας εναλλάσσεται με την κλάψα και την λιγουριά. Αλλά η ζωή σου σου ανήκει, οπότε η απόφαση είναι δική σου.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλτατε Todok μας βάζεις όλους σε σκέψεις...Τι προτείνεις όμως ουσιαστικά στο φίλο μας που άνοιξε το συγκεκριμένο thread???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom