Νέα

Σέξ πριν την εξόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aswtos_Yios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πάρα πολύ καλός συνδιασμός, μόνο πρόσεχε μετά το πήδημα στη Φυλής να πλύνεις το πουλί σου στο νιπτήρα γιατί μπορεί να στο πιάσει η γκόμενα και να καταλάβει ότι φορούσες προφυλακτικό και να φας άκυρο. :sunglasses:

Την έχω πατήσει σου μιλώ εκ πείρας. :tooth:
Και πως το δικαιολόγησες?(αν το δικαιολογησες)

Επισκέπτης
Πάρα πολύ καλός συνδιασμός, μόνο πρόσεχε μετά το πήδημα στη Φυλής να πλύνεις το πουλί σου στο νιπτήρα γιατί μπορεί να στο πιάσει η γκόμενα και να καταλάβει ότι φορούσες προφυλακτικό και να φας άκυρο. :sunglasses:

Την έχω πατήσει σου μιλώ εκ πείρας. :tooth:

Όντως αυτό είναι λίγο αστείο που λες φίλε. Μοιάζει πολύ όχι πραγματικό. Τίποτα προσωπικό εννοείται.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και πως το δικαιολόγησες?(αν το δικαιολογησες)

Τίποτα δεν έκανα.....έκανα το χαζό ότι και καλά κάνει λάθος και η γκόμενα..... είτε τώρα το πίστεψε είτε το έκανε ότι το πίστεψε και δόθηκε τέλος με συνοπτικές διαδικασίες.... ευτυχώς.

Δεν το συζήτησα ποτέ ξανά και δεν έμαθα ποτέ τι πραγματικά μπορεί να σκέφτηκε, πάντως πιστεύω ότι το έχαψε τελικά.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όντως αυτό είναι λίγο αστείο που λες φίλε. Μοιάζει πολύ όχι πραγματικό. Τίποτα προσωπικό εννοείται.

Ειναι για γέλια και για κλάματα πραγματικά, δεν πίστευα τότε ότι θα μείνει η λιπαρότητα του προφυλακτικού στο πέος μου και την πάτησα.

Ήμουν όμως τόσο καλό παιδί που της γκόμενας πιστεύω ότι δεν της πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πήγα με πουτάνα. :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτό που λες δεν γίνεται ούτε στα x-files
Μ´ αρέσει που σου χει τύχει κιόλας
Ε ρε φιδέμποροι πουυπάρχουν!

Γιατί ρε καρτάσι με λες φιδέμπορο  :huh: :think: :grin:

Δεν έχω κανένα λόγο και κίνητρο να πω ψέματα. ;)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Βασικα ειμαι σ'ενα διλημμα. Θελω να παω να βρω το βραδυ ενα γκομενακι που ψηνεται αλλα απο την αλλη θελω να παω να ριξω κι ενα γρηγορο στη φυλης τωρα.

Πιστευετε οτι το σεξ πριν το κυνηγι βοηθαει η λειτουργει ανασταλτικα? Δηλαδη σε κανει πιο χαλαρο και ανετο η νιωθεις οτι εχεις γαμησει οποτε δε καθεσαι και να ασχοληθεις πολυ?
βαρα καμια μαλακια καλυτερα τυπε πρωτον δεν θα χαλασειs μια δευτερον δεν θα μπειs στη διαδικασια μ αρεσει δεν μ αρεσει και τριτον θα χειs ησυχο το κεφαλακι σου το κατω και το πανω οτι δεν εχειs κολησει κανενα αφροδισιο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
προβληματα που χει ο κοσμος :headbang:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε καρτάσι με λες φιδέμπορο  :huh: :think: :grin:

Δεν έχω κανένα λόγο και κίνητρο να πω ψέματα. ;)

Ok man, αν και απ´ αυτά που έγραψες παραπάνω πιο πιθανό βρίσκω να προδόθηκες απ´ τη αθωοτητά σου όπως είπες παρά απ´ τη λιπαρότητα του προφύλακτικου

Το παίρνω πίσω το φιδέμπορας.... ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Το παίρνω πίσω το φιδέμπορας.... ;)
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Βασικα ειμαι σ'ενα διλημμα. Θελω να παω να βρω το βραδυ ενα γκομενακι που ψηνεται αλλα απο την αλλη θελω να παω να ριξω κι ενα γρηγορο στη φυλης τωρα.

Πιστευετε οτι το σεξ πριν το κυνηγι βοηθαει η λειτουργει ανασταλτικα? Δηλαδη σε κανει πιο χαλαρο και ανετο η νιωθεις οτι εχεις γαμησει οποτε δε καθεσαι και να ασχοληθεις πολυ?

Το γκομενάκι φίλε έχει περισσότερο σασπένς. Είναι κάτι σαν να λύνεις σταυρόλεξο. Η κοπελία της Φυλής είναι σαν την πίτσα που σου έρχεται στο σπίτι πρίν το ματσάκι του Champions league. Διαλέγω γκομενάκι. Η Φυλής μπορεί να περιμένει....καποια άλλη φορά

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφε, να ρίξεις όσα μανίκια θέλεις πριν πας στο γκομενάκι...,ΑΛΛΑ να προσέξεις να μην πας με κανένα πουτανάκι που να είναι φίσκα στο άρωμα και μετά δεν μαζεύεσαι, και φυσικά και αυτό που είπε ο συνάδερφος να τον πλύνεις καλά... να είναι σαν της πρώτη μέρα της άνοιξης...

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδιά? Η ερώτηση του παλικαριού δεν είναι "αν το σεξ πριν την έξοδο βοηθάει στο φλερτ και στην στάση μας γενικότερα απέναντι στις γκόμενες" και όχι να συγκρίνουμε πουτάνες και γκόμενες. Πείτε γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

Επισκέπτης
Μα τι γελοιότητες είναι αυτές που σηζητάμε. Αν το σεξ πριν την έξοδο σε βοηθά στην στάση σου απέναντι στη γκόμενα; Εννοείς αυτό το τόσο γελοίο που φαντάζομαι? Ότι δηλαδή κάποιος είναι full λιγούρης, και στερημένος σεξουαλικά...και κάπως του έκατσε να βγει ραντεβού με ένα γκομενάκι, και λέει "ας ρίξω έναν στα γρήγορα, να κρύψω τις χοντρές-χοντρές μου καύλες".

Μα πόσο κλειστόμυαλος είσαι. Το σεξ είναι μια φυσιολογική βιολογική διεργασία. Όπως πχ η εφίδρωση, το χέσιμο και άλλα... Είναι ποτέ δυνατόν αν δε χέζεις καλά επί 2-3 μήνες να αισθάνεσαι καλά overall?

Το σεξ δεν προσφέρει κάτι "της στιγμής". Πρέπει να το έχεις σε μόνιμη βάση μέσα στη ζωή σου- εδώ το παν μέτρον άριστον ισχύει- ούτως ώστε να διατηρείς τη πνευματική και βιολογική σου υγεία σε υψηλά επίπεδα. Όπως και με τη διατροφή. Έτσι είσαι πολυ πιο χαλαρός και self-confident με τις γυναίκες, τις θεωρείς πλήρως αναλώσιμες, και δεν σε επηρεάζουν καθόλου με τις "παπαριές" τους. Δεν έκατσε αυτή, θα κάτσει η επόμενη!

Τώρα, μέτρα του στυλ που αναφέρεις, τα θεωρώ πολύ μη ουσιώδη, και στην ουσία υποδηλώνουν μια λανθάνουσα κατάσταση. Αυτά :-)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
πολυ σωστος ... παντως και γω το χω δοκιμασει και με βοηθησε να μαι αρκετα χαλαρος .
απλα προσεχε μην πας σε κανα κομοδινο και σε ξενερωσει μετα και κλαις και τα λεφτα σου :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom