Νέα

Σέξ πριν την εξόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aswtos_Yios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aswtos_Yios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα ειμαι σ'ενα διλημμα. Θελω να παω να βρω το βραδυ ενα γκομενακι που ψηνεται αλλα απο την αλλη θελω να παω να ριξω κι ενα γρηγορο στη φυλης τωρα.

Πιστευετε οτι το σεξ πριν το κυνηγι βοηθαει η λειτουργει ανασταλτικα? Δηλαδη σε κανει πιο χαλαρο και ανετο η νιωθεις οτι εχεις γαμησει οποτε δε καθεσαι και να ασχοληθεις πολυ?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αναλογα τη θα εινε το πριν,για να πασ στο μετα αν θα πασ.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
352
Πόντοι
2.027
αν κρινω απο το nick name θα πας φυλης σιγουρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Βασικα ειμαι σ'ενα διλημμα. Θελω να παω να βρω το βραδυ ενα γκομενακι που ψηνεται αλλα απο την αλλη θελω να παω να ριξω κι ενα γρηγορο στη φυλης τωρα.

Πιστευετε οτι το σεξ πριν το κυνηγι βοηθαει η λειτουργει ανασταλτικα? Δηλαδη σε κανει πιο χαλαρο και ανετο η νιωθεις οτι εχεις γαμησει οποτε δε καθεσαι και να ασχοληθεις πολυ?
αμα εχεις τετοιο διλημμα τυπε,το αν θα πας σε γκομενα η στην φυλης,αστο,δεν το εχεις,πηγαινε στην φυλης,και ασε το γκομενακι σε καναν αλλον που να ξερει τι να το κανει.

OP
OP
A

Aswtos_Yios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αμα εχεις τετοιο διλημμα τυπε,το αν θα πας σε γκομενα η στην φυλης,αστο,δεν το εχεις,πηγαινε στην φυλης,και ασε το γκομενακι σε καναν αλλον που να ξερει τι να το κανει.

αμα το ειχα εδω θα μουν??

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Καλο θα σου κανει κακο δε θα σου κανει.Θα χαλαρωσεις και θα σου ανεβει η αυτοεκτιμηση.Οι γκομενες μυριζονται αυτους που δε μπορουν να κρατηθουν για σεξ.Σε μενα λειτουργησε θετικα.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκα δεν συμφωνώ μαζί σου. Αν πας στο ρδέλο κοπανάς το φυστίκι και αντε γειά, αν πας στο γκομενάκι θα πρέπει να κάτσεις αρχικά να τα πείτε, μετα χαμουρεμα και πράξη (οκ αυτό ειναι το ωραίο) και μετά άραγμα κουβεντούλα, τσιγαράκι κλπ (ποτέ δεν ξέρεις για πόση ωρα)  Αν την έκανες στα καπάκια οπως με την τανα θα σου κάτσει το πολύ αλλες μια με δυο φορές και μετά θα απογοητευτεί και θα φας άκυρο. Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις ότι κάνει να το κάνεις καλά  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ειναι πολυ πιθανο να πας φυλης και να βρεις την γκομενα που λες να δουλευει εκει :2funny:
αλλα οι ελλεεινιδες ειναι τοσο νουμερα που ουτε αυτο μπορουν να κανουν

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ειναι πολυ πιθανο να πας φυλης και να βρεις την γκομενα που λες να δουλευει εκει :2funny:
αλλα οι ελλεεινιδες ειναι τοσο νουμερα που ουτε αυτο μπορουν να κανουν
εισαι απόλυτος ρε τυπε  :2funny:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6

τυπε μου μη μασας ακου εμενα πας ριχνεις ενα πουτσο στη πουτανα και μετα πας στο γκομενακι χαλαρος δεν θα κανεις σαν λιγουρης το γκομενακι θα ψαρωσει και θα σου αρχισει αυτη τα κολητηλικια,ε θα χει περασει και η ωρα οποτε της ριχνεισ ενα τρως και 4 σουβλακια μετα στανιαρεις και ολα κομπλε
εγγυημενα σου λεω το χω κανει πολλες φορες

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα μας κανεις ρε φιλε ?

Συγκρινεις το σεξ σε οικο ανοχης απο τον ερωτα με την κοπελα σου ?  :priest:
ανάλογα ρε παλίκαρε άμα θέλει να την βγάλει οικονομικά η πουτάνες συμφέρουν  :rockon:
εσύ πας σε μπουρδελα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι απόλυτος ρε τυπε  :2funny:
τυπε μου
tanz41.gif

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το πιο πιθανο ειναι οτι μολις ριξεις το παστελι στην πουτανα , θα βαρεθεις μετα να βγεις με το γκομενακι..
αλλα γενικα δεν ειναι τροπος σκεψης αυτος..αν πριν απο καθε ραντεβου πρεπει να πηγαινεις σε μπουρδελο για να στανιαρεις αστο γαματο το θεμα..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πάρα πολύ καλός συνδιασμός, μόνο πρόσεχε μετά το πήδημα στη Φυλής να πλύνεις το πουλί σου στο νιπτήρα γιατί μπορεί να στο πιάσει η γκόμενα και να καταλάβει ότι φορούσες προφυλακτικό και να φας άκυρο. :sunglasses:

Την έχω πατήσει σου μιλώ εκ πείρας. :tooth:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πάρα πολύ καλός συνδιασμός, μόνο πρόσεχε μετά το πήδημα στη Φυλής να πλύνεις το πουλί σου στο νιπτήρα γιατί μπορεί να στο πιάσει η γκόμενα και να καταλάβει ότι φορούσες προφυλακτικό και να φας άκυρο. :sunglasses:

Την έχω πατήσει σου μιλώ εκ πείρας. :tooth:

Αυτό που λες δεν γίνεται ούτε στα x-files
Μ´ αρέσει που σου χει τύχει κιόλας
Ε ρε φιδέμποροι πουυπάρχουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom