Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Φαντάσου λοιπόν τι πρόβλημα έχω αφού δεν είναι λιγες οι φορές που την έχω δει να γδύνεται για να δοκιμάσει ρούχα που αγόρασε η δικιά μου μπροστά μου (πάντα με τη γυναίκα μου παρούσα) χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική προσπάθεια να κρύψει τίποτα. Φαντάσου σκηνικό του στυλ να είναι γυμνή η γυναίκα μου για να μπει στο μπάνιο και να σχολιάζουν η μια για το σώμα της άλλης (κορμάρες κ οι 2).

εεεεεεεεεεε???????? τι??????????? :o

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μεγάλε..δεν το ψάχνεις μήπως και γίνετε τρίο?.....κάτι με την λέσβο βγάζει...αν είναι έτσι ..τυχεράκια..... :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φαντάσου λοιπόν τι πρόβλημα έχω αφού δεν είναι λιγες οι φορές που την έχω δει να γδύνεται για να δοκιμάσει ρούχα που αγόρασε η δικιά μου μπροστά μου (πάντα με τη γυναίκα μου παρούσα) χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική προσπάθεια να κρύψει τίποτα. Φαντάσου σκηνικό του στυλ να είναι γυμνή η γυναίκα μου για να μπει στο μπάνιο και να σχολιάζουν η μια για το σώμα της άλλης (κορμάρες κ οι 2).

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!
Αν ήμουν στη θέση σου... θα είχα γδυθεί επιτόπου κι εγώ μαζί τους για να πάμε όλοι μαζί για ένα ντουσάκι... ή θα τους έλεγα "αφού με καβλώσατε... ελάτε τώρα να με περιποιηθείτε" !!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι ισως απαγορεύτε αλλα δεν απαγορεύεται να στείλεις σε pm.Θα το ήθελα και εγω με τοσα που διαβασα αποπεριεργεια τοσο καλή ειναι?

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάντως γαμούσα την ξαδέρφη της πρώην μου 40άρα ξανθιά με πάρα πολύ ωραίο βυζί.
Ηταν σκέτη καύλα και όλα μέσα. :boobies: :boobies: :boobies: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :piss:

OP
OP
A

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το να σου πω οτι ειναι κουκλαρα ειναι το λιγοτερο , αμα ομως σε κοιταξει με τις καταπρασινες ματαρες της απλα ,,,,, ΤΕΛΟΣ.

zourpenko

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!
Αν ήμουν στη θέση σου... θα είχα γδυθεί επιτόπου κι εγώ μαζί τους για να πάμε όλοι μαζί για ένα ντουσάκι... ή θα τους έλεγα "αφού με καβλώσατε... ελάτε τώρα να με περιποιηθείτε" !!!

Φίλε Ντούρασελ, το χω πει αλλά απο μέσα μου!!
Απλά το χω πάρει απόφαση οτι η κατάσταση θα είναι βλέπε και μην αγγίζεις...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντε να δουμε ποσο θα αντεξουμε ακομα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μεγαλο το ρισκο αδερφε... κατσε στ' αυγα σου καλυτερα μην το φυσας μετα και δεν κρυωνει
Σε καταλαβαινω ομως, εχω ζησει αναλογη εμπειρια. Οχι με κουμπαρα αλλα με την αδερφη της πρωην μου. Πολυ καυλα, αστα... :o. Φυσικα δεν εκανα τιποτα(Ουτε κι αυτη) Ακομα θα με δερναν :o

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Μην εμπιστευεστε τις γυναικες και πολύ περισσοτερο τις "φιλες".
Αν το κανεις κινδυνευεις από το επομενο λεπτο. Μικρη επιφυλαξη στην περιπτωση που η κουμπαρα ειναι παντρεμενη και δεν θελει να ρισκαρει και αυτη την αποκαλυψη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Ειμαι σιγουρος οτι οποια γυναικα ριξει μια ματια σε αυτο το θρεντ η το φορουμ γενικοτερα θα διαπιστωσει το αυτονοητο. Ολοι σχεδον οι αντρες πηγαινουν με αλλες, εστω και επαγγελματιες. Στα ματια των γυναικων (απο συζητησεις που εχω κανει) ειναι κι αυτο κερατο και τις στεναχωρει. Αναρωτιεμαι οταν μια γυναικα σιγουρευτει οτι ολοι ξενοπηδανε (κι απο εδωμεσα σιγουρευεται  ευκολα) ποια θα ειναι η αντιδραση της...?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε Ντούρασελ, το χω πει αλλά απο μέσα μου!!
Απλά το χω πάρει απόφαση οτι η κατάσταση θα είναι βλέπε και μην αγγίζεις...

Δε τους λες να πάνε να γ...ε καλύτερα. Πέστο καλύτερα στη γυναίκα σου να μαζευτεί η άλλη, για να μη τον κάνεις κόμπο

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ειμαι σιγουρος οτι οποια γυναικα ριξει μια ματια σε αυτο το θρεντ η το φορουμ γενικοτερα θα διαπιστωσει το αυτονοητο. Ολοι σχεδον οι αντρες πηγαινουν με αλλες, εστω και επαγγελματιες. Στα ματια των γυναικων (απο συζητησεις που εχω κανει) ειναι κι αυτο κερατο και τις στεναχωρει. Αναρωτιεμαι οταν μια γυναικα σιγουρευτει οτι ολοι ξενοπηδανε (κι απο εδωμεσα σιγουρευεται  ευκολα) ποια θα ειναι η αντιδραση της...?

φίλε μου αυτές το ξέρουν πολύ πριν από εμάς ... μην είσαι αθώος.

το άκουσα και σε μία σειρά στην τηλεόραση που το έλεγε μία φίλη σε μία άλλη ή κάτι τέτοιο και το συγράτησα γιατί είναι τόσο απλό, συνοπτικό μα συνάμα τόσο περιεκτικό σε νόημα ...

"Με τον άντρα το κέρατο να το έχεις δεδομένο" και συνέχιζε ΄" .. από εκεί και έπειτα τι γίνεται..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom