Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και που ξερω οτι ο κουμπαρος δεν εχει παει με την γυναικα μου οποτε του γαμω και εγω την δικια του για να ειμαι συγουρος .

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αρχοντας !!!

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.

Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.

Α ρε ελληναρες  :jerking:
Πεστα Χρυσοστομε.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει κατι βιζαρες η ατιμη με κολασε αλλα δεν πειραζη ηταν πολυ ωραια
το ευχαριστηθικα να ειναι καλα.
οσοι ασκουν κριτικη ειναι αυτοι που δεν μπορουν να γαμισουν τις κουμπαρες τους χα χα χα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οταν θα σου γαμανε την γυναικα φροντισε να μπεις με αλλο Nickname και να την λες πουτανα.

Τοτε θα γελαμε εμεις, εχει πλακα εξαλλου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.

Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.

Α ρε ελληναρες  :jerking:

Βασικά μετά απο τόση πούτσα (κουμπάρα-γειτόνισα-καθαρίστρια-συνάδελφος) παίζει και να μήν έχουμε χρόνο για να αναρωτηθούμε αμα μας γαμάνε τις γυναίκες! :dancing:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αυριο θα παμε ολοι για μπανακι και θα με τρελανει παλι με τις βυζαρες τις :headbang: :headbang:

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Φίλε wanna fuck my κουμπάρα καλησπέρα,

Δεκτό το γεγονός ότι η κουμπάρα σου σε τρελαίνει και θέλεις να της δείξεις <<πόσο πάει το καλαμπόκι στην Τούμπα>>...

Ο μόνος ανέμακτος τρόπος (δίχως να εκτεθείς) για να μάθεις αν θέλει να τρίψει το ππιπέρι μαζί σου είναι να ξεκινήσεις να πηδάς καθημερινά και ανελέητα την γυναικα σου.  Να την πηδάς όμως τόσο εντονα έτσι ωτοσοστε να γίνει θέμα συζήτησης ανάμεσα στην γυναίκα σου και στην κούμπάρα σου.

Δηλαδη του στυλ να γυρισει και να της πει είτε με παράπονο είτε με χαρα  <<Άσε ρε κουμπαρούλα μου εχει εδώ και καμιά βδομάδα  μ'εχει ξεμουνιάσει ο Πετρος..Μετά την δουλεια μετά το φαγητό όλο το Σαβ/κο ασε έχω πεθάνει..  Μόνο το sex έχει στο μυαλό του...Δεν αντέχω...>>

Και κάπου εκεί θα δεις ανάλογες συμπεριφορές....ή ακόμα μπορείς να αρχισεις να χουφτώνεις έντονα την γυναίκα σου μπροστά στην κουμπάρα  σου...

Λοιπον κλείνω και θα χαρώ πολύ να μάθω εξελίξεις....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε πούστη μου, τί χάνω για να μην είμαι παντρεμένος :headbang:
Ούτε κουμπάρα, ούτε καμάκι στο πάρκο κρατώντας καροτσάκι, ούτε τίποτα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σκεψου ομως τι κερδιζεις...

Τί να κερδίζω!!!Σκάω 50ρικα στις Ντάριες, Ιζαμπέλλες, Σιμόνες (βλέπε και σχετικά threads), για να μη βάλω και τα στριπτηζάδικα!!!  :'(

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ) ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ !!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε πούστη μου, τί χάνω για να μην είμαι παντρεμένος :headbang:
Ούτε κουμπάρα, ούτε καμάκι στο πάρκο κρατώντας καροτσάκι, ούτε τίποτα!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι αλλα οποτε γουσταρεις την κανεις για ταυλανδη

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντε βγάλτην καμιά ωραία φώτο με το κινητό σου και πόσταρέ την να την δούμε κι εμείς...
Θα ανεβαζα μερικες χωρις προσωπο αλλα αυτα πλεον δεν επιτρεπονται εδω απο οτι ξερω.

zourpenko

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Συνάδελφε Αλεξις4υ,

άκου και τη δική μου άποψη για το θέμα που ξεκίνησες. Θεωρώ οτι είμαι αρκετά κοντά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις καθώσ είμαι και εγώ παντρεμένος και έχω και κουμπάρα (φίλη της) που είναι για πολύ σπρώξιμο.
Φαντάσου λοιπόν τι πρόβλημα έχω αφού δεν είναι λιγες οι φορές που την έχω δει να γδύνεται για να δοκιμάσει ρούχα που αγόρασε η δικιά μου μπροστά μου (πάντα με τη γυναίκα μου παρούσα) χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική προσπάθεια να κρύψει τίποτα. Φαντάσου σκηνικό του στυλ να είναι γυμνή η γυναίκα μου για να μπει στο μπάνιο και να σχολιάζουν η μια για το σώμα της άλλης (κορμάρες κ οι 2).
Ομως όσο κ αν θέλω να την ξεσκίσω, καταλαβαίνω ότι το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο που δεν αξίζει να το πάρεις.
Προσωπικά σε καμία περίπτωση δε θα διακινδύνευα την οικογένεια μου για να κάνω κάτι τόσο βλακώδες δηλ να πάω με την κουμπάρα ή την φίλη ή τη γειτόνισα ή τελος πάντων κάποια απο το κοινό μας περιβάλλον όσο καυλιάρα κ αν είναι κ οσο κ αν φαίνεται οτι με γουστάρει. Αυτό δεν έχει να κάνει με ηθικότητα, ταμπού αλλά από σεβασμό στη δική μου γυναίκα. Αν έχω καύλες και θέλω να δοκιμάσω άλλη γυναίκα κάνω υπομονή μεχρι να μου κάτσει κάποια καλή περίπτωση (πάντα άγνωστη στη γυναίκα μου) η απολαμβάνω τις υπηρεσίες κάποιας επαγγελματίας. Αυτό να κάνεις κ εσύ.
Φυσικά όλα αυτά ισχύουν στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις με τη γυναίκα σου, αν δε σε νοιάζει τότε ξέσκισε την χωρίς πολύ σκέψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom