hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και που ξερω οτι ο κουμπαρος δεν εχει παει με την γυναικα μου οποτε του γαμω και εγω την δικια του για να ειμαι συγουρος .
Πεστα Χρυσοστομε.Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.
Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.
Α ρε ελληναρες
Οταν θα σου γαμανε την γυναικα φροντισε να μπεις με αλλο Nickname και να την λες πουτανα.
Τοτε θα γελαμε εμεις, εχει πλακα εξαλλου.
Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.
Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.
Α ρε ελληναρες
Αυριο θα παμε ολοι για μπανακι και θα με τρελανει παλι με τις βυζαρες τις
σκεψου ομως τι κερδιζεις...
Ναι αλλα οποτε γουσταρεις την κανεις για ταυλανδηΡε πούστη μου, τί χάνω για να μην είμαι παντρεμένος
Ούτε κουμπάρα, ούτε καμάκι στο πάρκο κρατώντας καροτσάκι, ούτε τίποτα!!!
Ετσι ειναι.Ναι αλλα οποτε γουσταρεις την κανεις για ταυλανδη
Θα ανεβαζα μερικες χωρις προσωπο αλλα αυτα πλεον δεν επιτρεπονται εδω απο οτι ξερω.Αντε βγάλτην καμιά ωραία φώτο με το κινητό σου και πόσταρέ την να την δούμε κι εμείς...