Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου εγώ θα προτιμούσα να γαμήσω μία ξένη. Σίγουρα όταν την βλέπεις κάθε μέρα μπορεί να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι αλλά ... εγκράτεια.

Κάποια στιγμή που θα βρεις ευκαιρεία κλείσε 2 cg την μέρα για 5 ημέρες και θα ξεχάσεις όλες τις ψώλλες κουμπάρες. Κατά βάθος θα σου βγει φτηνότερα με τα cg.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πάντως με τον κουμπάρο μου είμαστε αδερφικοί φίλοι...όλα τα χρόνια στο ίδιο θρανείο...τον βλέπω σαν αδερφό....δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να γινόταν κάτι με την κουμπάρα που την βλέπω αληθινά σαν αδερφή μου....και γυμνή να μου ερχόταν μπροστά μου θα έφευγα....γιατί η φιλία είναι φιλία.....πραγματική.........

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάντως με τον κουμπάρο μου είμαστε αδερφικοί φίλοι...όλα τα χρόνια στο ίδιο θρανείο...τον βλέπω σαν αδερφό....δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να γινόταν κάτι με την κουμπάρα που την βλέπω αληθινά σαν αδερφή μου....και γυμνή να μου ερχόταν μπροστά μου θα έφευγα....γιατί η φιλία είναι φιλία.....πραγματική.........

α ρε πούστη μου για αυτό τις έχουμε στην μπούκα όλες τις πουτάνες!!! Φιλίες τέτοιες μεταξύ γυναικών ΔΕΝ υπάρχουν. Η μία προσπαθεί να βγάλει το μάτι της άλλης κι ας είναι αδερφικές φίλες, κολλητές, ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
α ρε πούστη μου για αυτό τις έχουμε στην μπούκα όλες τις πουτάνες!!! Φιλίες τέτοιες μεταξύ γυναικών ΔΕΝ υπάρχουν. Η μία προσπαθεί να βγάλει το μάτι της άλλης κι ας είναι αδερφικές φίλες, κολλητές, ...
Απόλυτα σωστό φίλε...απόλυτα...γυναικείες φιλίες...σπάνιες έως δυσεύρετες.....

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Αμα δεν πας μαζι της μετα θα το μετανοιωσεις.. Ασε που ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν ο κουμπαρος γ@μαει τη γυναικα σου.Αν γινει κατι τετοιο θα νοιωσεις δυο φορες μ@λ@κας......

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Μην εχεις ενοχες και να θυμασαι το παντα επικαιρο γνωμικο:
Στο φαι και στο μαμισι,
ο θεος δεν κανει κριση........

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Δεν κατάλαβα!!! Ποιό το πρόβλημα με όσες είναι 10 χρόνια μικρότερες?

Ειπα ενα νουμερο τωρα μην πιανεστε απο εκει. Ασε οταν σκεφτομαι οτι τις 17χρονες τις περναω 20 χρονια χαλιεμαι!!!!
Και εστω οτι νταξει να παω με μια 20 χρονων αυτη θα μου κατσει ή θα με θεωρει γέροντα (15 χρονια ειναι πολλα!!!!)????

Και ειλικρινα πιστευω οτι υπαρχουν και πιο ευκολοι και λιγοτερο ψυχοφθοροι τρόποι να ΧΩΡΙΣΕΙΣ!!!
Γιατι και οι γυναικες ενα απροσωπο κερατο μπορει και να το καταπιουν (εννοω την υποψια γιατι ποτε δεν πρεπει να το παραδεχθεις) με μια γυναικα του πολυ στενου κυκλου δεν το δεχονται(και παλι εννοω την υποψια κανα δυο χρόνια θα στα ζαλιζει θα λυγισεις θα το παραδεχθεις και κλαφτα)

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ποτέ γυναίκα από την δουλειά σου καί από τήν γειτονιά σου !

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αδερφε απο τη στιγμη που ο κουμπαρος δεν ειναι φιλος βαρα στο κεφαλι :knockinb: :knockinb: :knockinb:
μην το σκεφτεσαι και πολυ στο τελος θα σκασεις :headbang:,ειδικα απο τη στιγμη που γουσταρει και η κουμπαρα τρελα αργα η γρηγορα θα την  :boff: οποτε βουρ στον πατσα!!!ταπεινη μου γνωμη...

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
η ποιο σωστη κουβεντα που ακουστηκε εδω μεσα .

ΣΥΝΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ

Ποτέ γυναίκα από την δουλειά σου καί από τήν γειτονιά σου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ανεφερε πουθενα το παλικαρι οτι ειναι γειτονες με την κουμπαρα..??? :cool2:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Κατ' αρχήν μη συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Η συζυγική γκρίνια δε μπορεί να συγκρίνεται με την εξυπνάδα κάποιας άλλης.
Το ρίσκο που έχεις να πάρεις είναι να χωρίσεις. Οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες. Αν είσαι έτοιμος να το πάρεις προχώρα.
Πάντως ό κόσμος είναι γεμάτος προκλήσεις. Αν η μόνη που βλέπεις είναι η κουμπάρα τότε μάλλον ο ορίζοντάς σου έχει περιθώρια διεύρυνσης.
Μέχρι ν' αποφασίσεις τι θα κάνεις πάντως πέρνα από Φ59πρωί, Φ84Α και Φ71Β απόγευμα, Καρέα 30, Βριλησού 12, και πέρνα και από το Baby Gold. Θα σού κοστίσει λιγότερο από τη διατροφή και μάλλον θα βλέπεις την κουμπάρα με λιγότερη όρεξη.

Επιπλέον μπορείς να την απομακρύνεις από το περιβάλλον σου αφήνοντας 1-2 αθώα υπονοούμενα στη γυναίκα σου για το πόσο έξυπνη και όμορφή φαίνεται η κουμπάρα και πόσο καλά κάνατε και κουμπαριάσατε. Το πιθανότερο είναι να τσιμπήσει και την απομακρύνει.

Τέλος μπορείς να δοκιμάσεις να της βρείς γκόμενο γιατί αποκλείεται να δείς γυναίκα με γκόμενο και να σου κάνει εντύπωση η εξυπνάδα της.
Την καλύπτει η ξενέρωτη γκρίνια που προκύπτει αμέσως μόλις θεωρήσουν ότι πέρασε η φάση της γκόμενας και ήρθε η ώρα της συζύγου-μάνας κ.λ.π.

Παρεπιπτόντως δε θέλω ν' ακούω βλακείες για διαφορές ηλικίας. Αμα κάθονται, μην αναρωτιέστε για διαφορές. Επιπλέον μην ακούτε λαλακίες από νεότερους που σας ψαρώνουν γιατί μεγαλώνοντας όλοι τα ίδια κάνουμε. Αν η γκόμενα κάθεται και ο γιαραμής σηκώνεται ορμάτε.  :rockon:

Καλή τύχη!

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια,
θυμηθειτε τι λεει ο θυμοσοφος λαος ...

Ο κουμπαρος την κουμπαρα δυο φορες την εβδομαδα !!

Απο καπου βγηκε αυτο

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10
Σίγουρα πρέπει να σκεφτείς τι θαγίνει αν το κάνεις και στραβώσει κάτι στην πορεία, όμως πρέπει δυο φορές να σκεφτείς πως χειρίζεσαι την περίπτωση να την "αποκρούσεις" και εκείνη να προσπαθήσει να σου την κάνει για εκδίκηση

:think:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδια,
θυμηθειτε τι λεει ο θυμοσοφος λαος ...
Ο κουμπαρος την κουμπαρα δυο φορες την εβδομαδα !!
Απο καπου βγηκε αυτο
Το θέμα είναι ο κουμπάρος να μην πηδάει την δικιά σου γυναίκα....ισχύει φυσικά για όλους που το λένε αυτό....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Κοιτα μη σου γαμησει το γαμο, υπαρχει λογος που τις λεμε πουτανες.

Μπορει να γουσταρει, να την γαμησεις, και μετα αν σταματησεις να τη γαμας η αν στραβωσει το οτιδηποτε να τα ξερασει ολα.

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα ρε μεγαλε.
Αυτο φοβαμαι και εγω αλλιως θα την επαιρνα μερα παρα μερα!

OP
OP
A

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παιζει αυτο να γινεται να πηγαινει αυτος με την δικια μου γυναικα αλλα αν γουσταρει ευχαριστως κανουμε την ανταλλαγη και ειμαστε ολοι χαρουμενοι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν παιζει αυτο να γινεται να πηγαινει αυτος με την δικια μου γυναικα αλλα αν γουσταρει ευχαριστως κανουμε την ανταλλαγη και ειμαστε ολοι χαρουμενοι.

Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.

Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.

Α ρε ελληναρες  :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Πάντως, αν η κουμπάρα είναι πιο μουνάρα από τη γυναίκα μου, δε με πειράζει να γίνει η ανταλλαγή :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ναι, οπως και αυτος λεει ετσι για εσενα, δηλαδη οτι δεν παιζει να πηγαινεις με την δικη του τη γυναικα.

Ολοι ειμαστε τοσο γαμιαδες που την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει ποτε κανεις, ενω εμεις παιζουμε με την κουμπαρα, την γειτονισα, την καθαριστρια, αλλα οχι την δικη μας τη γυναικα δεν παιζει να τη γαμησει κανεις γιατι και καλη ειναι αλλα και δεν παιζει να τα κανει αυτα.

Α ρε ελληναρες  :jerking:

πολυ σωστα τα λες φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom